Tisdag

Hej!

Har varit med Lamja hela eftermiddagen och bara umgåtts. Vi tog ut Hamode på en kort promenad och sen gick jag hem. Ska snart träffa Wafilistus som ska sitta barnvakt.

Ska hem tidigt idag för mitt mål är att somna så tidigt som möjligt så jag kan falla tillbaks till mina gamla rutiner. Jag är så rastlös varje dag, hatar att jag inte har något vettigt att göra om dagarna. Söker 4-5 jobb varje dag så hoppas på att jag snart får ett positivt svar tillbaka..

Ska hjälpa mamma nu i köket.
Vi hörs!


Godnatt

Hej!

Har varit med Jossra idag. Vi var hemma hos mig och tittade på Fångarna på fortet och latade oss. Senare mot kvällen åkte jag hem till Yeliz och var med henne och barnen en stund.




Min pappa hämtade upp mig för 20 minuter sen och han chockade mig när han frågade ifall jag ville köra hem. Jag vart så förvånad att jag bara tittade på honom och var helt stum. Sen när jag förstod vad han egentligen frågade så började jag skrika VAA, PÅ RIKTIGT? helt överlycklig. Han ba visst, men om polisen kommer så kommer jag döda dig :P Jag frågar han varje gång ifall jag får köra men får alltid svaret ALDRIG tillbaks. Helt glad, chockad och överlycklig körde jag den korta sträckan hem och det kändes lite konstigt utan min morbror/handledare sittandes bredvid mig.

Det är sent och det är dags för mig att sova nu.
Försöker få tillbaks mina gamla rutiner med att sova tidigt och vakna tidigt. Det går inte så bra just nu, men mycket bättre än innan. Antar att det kommer bli bättre med tiden..

Godnatt!

Maya

Har lilla Maya hemma hos mig nu.
Hon växer så snabbt :/



Lagat mat

Har lagat mat med Lamja idag. Det blev pasta med kyckling, paprika och krämig champinjonsås.



Lamja: Om jag blandar maten då kan jag säga att jag också har lagat den.


--> Centrum

Det spöregnar inte längre så jag ska ta mig till centrum nu med mamma och handla.

Måndag

Godmorgon!

Vaknade för inte så länge sen av att det spöregnade. Tänkte gå till centrum idag och handla lite ingredienser till maträtten jag ska laga idag, pastasås med champinjoner, men det finns inte en chans att jag tar mig ut när det är sånt här fult väder.



Syster min åkte till Rävsten idag och ska stanna där i tre dagar så jag har mitt rum helt för mig själv i några dagar. LYCKA! :D :D

Ska googla nu på några bra recept.
Vi hörs!

Söndag

Hej!

Keff uppdatering, jag vet! Orkar inte längre för tycker detta börjar bli lite tråkigt.
Har varit med Jossra nästan hela dagen. Vi har varit i centrum och handlat mat och godis. Sen gick vi hem till mig och tittade på filmen Precious (ännu en gång för min del). Städade lite efteråt och blev nyligen klar. Ska titta på tv nu och sen sova.

Godnatt!


Michelle for Miss Africa

Min vän Michelle är med i en Miss Africa tävling som kommer hålla hus i Stockholm den 3 september. Rösta på henne, är ni jätte snälla.

RÖSTA PÅ MICHELLE HÄR!


Adham 1 år

Min yngsta mini kusin fyller 1 år idag :D
Grattis finaste Adham Adriano Almasri på födelsedagen <3






Precious

Tittade på filmen Precious igår. Det måste vara en av de bästa filmerna jag har sett. Den var såå sorglig och man kände världens empati för tjejen filmen handlade om. Lätt en film jag kan rekommendera.


Lugn dag men stressig kväll

Hej!

Träffade Lalesh idag så fort jag vaknade och umgicks med henne i någon timme i kusins lägenhet. Träffade även Raoas som jag inte hade sett på flera månader.
Var hemma sedan ett bra tag och gjorde absolut ingenting till Jasmin och Amelie kom. Vi var här en stund och sen åkte jag in till stan och träffade Athena + några fler. Vi åkte hem till Sasha som flyttade till Uppsala idag. Hängde där en stund och åkte sedan tillbaks till Gottsunda, hem till Jossra.

Är hemma nu och ska snart göra något att äta och sen sova.


Lamja 10 år

Grattis Lamja på din 10 års dag :D

Fredag

Hej!

Har knappt hunnit sitta vid datorn idag och har därför inte uppdaterat bloggen.
Jasmin kom hit idag så har spenderat en hel del tid med henne. Gick hem till Ghada sedan och gick på promenad med barnen till centrum. Där träffade vi på Lalesh, Sandra och några fler som blev helt överförtjusta i Maya. Gick hem till Eva sedan och umgicks lite med släkten. Tog Lamja med mig till centrum och gav henne hennes present för hon fyller år imorn. Träffade Jasmin igen med Amelie efter och pratade lite och nu är jag hemma igen.

Ska nog titta på en film nu och sen sova.


(K) Torsdag

Jasmin kom aldrig idag. Det hände lite saker så får träffa henne imorgon istället. Har varit hemma hos Jossra en stund och nu väntas en hel kväll framför tv:n. Ska titta på Human Target, CSI NY och Criminal Minds.

Jazzy

Snart kommer Jasmin hit. Känns som om jag inte har träffat henne på evigheter fast det bara har gått ca två veckor :P

Dagens köp

Två ringar från Glitter



Kofta från H&M


Tröja från H&M


Väskan köpte jag till mamma från H&M

Möte + Shopping

Hej!

Vaknade tidigt idag och åkte in till stan. Träffade min jobbcoach och hon gav mig jätte bra tips på hemsidor där jag kan söka jobb.
Gick runt på stan efter mötet och köpte lite saker (visar snart) som t.ex. en ny mus till datorn. Musen slutar alltid fungera efter tre dagar och då måste jag hålla på och byta plats och krångla med det. Så nu hoppas jag att den nya musen är bra och inte börjar krångla efter några dagar som de andra har gjort.

Visar dagens köp snart!
Shoppade upp nästan hälften av mina pengar på 20 minuter.
Jag har nog något problem..


Gårdagen

Dagen spenderades igår med Madeleine och Jossra. Båda kom samtidigt runt klockan 13, vi tog det lugnt, lagade mat och umgicks med min mamma. Hon berättade till Jossra om olika bråk och slagsmål hon hade varit med om, alltid lika kul att lyssna på.

Jossra gick hem efter ett tag för att ta en power nap. Jag och Madeleine lagade mat - kycklingfilé och klyftpotatis med Café de paris sås. Gott!

Vi gick förbi Ghada efteråt och försökte väcka Maya men det var nästan omöjligt. Hon sov som en stock och sträckte på sig ibland jätte mycket när vi irriterade henne :P Hon är en stark liten tjej.

Vi gick hem till mig igen, tittade på Biggest Loser och sen åkte Madeleine hem. Träffade Jossra efter och gick till centrum och handlade. Lämnade hem grejerna och gick tillbaks till Jossra och var där hela kvällen.








Biobiljett

Fick hem en gratis biobiljett idag från Supergratis.se.

Ska nog gå på bio med Adam under helgen och se filmen Karate Kid.






Vill ni också bli medlemmar i Supergratis och få hem gratis saker?
Bli medlem HÄR!


H&M

La till det fina bruna armbandet i min beställning från H&M.
Tyckte om det svarta så mycket att jag ville ha ett till i brun.

Besök av Madde

Får snart ett besök av Madeleine :D


Våra bästa år

Godmorgon!
Vaknade upp med en dundrande huvudvärk, men det försvann med en ipren och lite honung.

Tittar på Våra Bästa År nu, eller försöker i alla fall. Helt otroligt att man fortfarande kan förstå handlingen fast man inte tittat på serien i över ett år.

Nu slutade reklamen. Uppdaterar snart igen.


Godnatt

Hej!

Har varit i Ikea med Aida idag. Det var såå stort där inne och vi fick göra riktig mission för att hitta utgången. Vi frågade varje personal om vart vi skulle gå näst. Det var värsta labyrinten där inne. När vi till slut hittade utgången fick jag skjuts hem.

Tittade på nya säsongen av Biggest Loser. Älskar det programmet!

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Jossra med Peyman och Sandra. Kom nyligen hem och ska titta på CSI NY och Criminal minds nu innan jag sover.

Godnatt!


Två bilder på Peyman från idag


Möte + Ikea

Snart drar jag till mitt möte med soc. Blir upphämtad av Yeliz när som helst. Efter mötet kommer jag träffa Aida och åka till Ikea. Försöker uppdatera igen när jag är tillbaks.




Hamode tränar

Titta vad duktig min älskling är - fast han var helt slut efter 20 sekunder :P


The Vampire Diaries trailer for season 2

JAG LÄNGTAR!
Wafa nu är det 16 dagar kvar :D

Tisdag

Godmorgon!

Har blivit så dålig på att uppdatera här, men har ingen lust längre. Igår var jag hemma hos Jossra med Wafa på kvällen. När jag kom hem tittade jag på Fångarna på fortet, det var ett av mina favorit program när jag var yngre. Kul att det har börjat sändas igen på tv.

Det är så tråkigt att vakna upp varje dag med tanken att man inte har något alls att göra. Vill ha ett jobb nu! Eller något roligt jag kan sysselsätta mig med varje dag. Idag har jag i alla fall något att göra, ska på ett möte snart med Yeliz och några fler som jag måste närvara på för att prata om min situation hemma och på fritiden.

Hoppas ni har en bra dag!


Powerwalk

Min förmiddag har spenderats med Ghada. Vi var i centrum och handlade med barnen samt gick förbi den gamla gården och hälsade på grannarna.

Ska snart ut på en powerwalk med Yeliz. Vi ska till solariumet i Sunnersta och sola. Det är en bra bit att gå men med lite motivation kommer jag nog klara av det.

Ska titta klart på Las Vegas nu innan jag börjar röra på mig till Yeliz.


Barnvakt

Godmorgon!
Vaknade rätt tidigt idag men låg kvar i sängen i ca två timmar och försökte somna om. Ghada ringde för en stund sen och frågade om jag kunde vara barnvakt så ska dit alldeles strax.

Hoppas ni har en bra dag!


Vampires Suck

Har precis tittat klart på filmen Vampires Suck. Är det meningen att den ska vara rolig? Tyckte inte alls att den var bra.

Godnatt!

Hej!
Har precis varit ute på promenad med Wafa.
Var hemma hos Ghada innan och träffade Hamode och Maya.
Ska titta på film nu innan jag går och lägger mig.
Godnatt!


Söndag

Hej!
Har suttit hemma hela dagen och gjort absolut ingenting.
Ska till centrum snart och handla lite saker som jag inte hann köpa igår.
Hoppas ni har en bra dag!


H&M

Har gjort en liten beställning från H&M inför hösten :D



Ett minus dock är att allt levereras i början av oktober.

Myskväll

Hej!

Har precis kommit hem. Har varit hemma hos morbror med mina småkusiner och haft en lugn kväll med film, kladdkaka, godis och chips.

Fick fot och rygg-massage från Lamja. Inte visste jag att hon var så duktig :)


--> Centrum

Har suttit bänkad framför tv:n hela eftermiddagen och tittat på gamla avsnitt av The City. Ska till centrum nu med Tagreed och syster och handla lite mat till hemmet.


I Finland 2009


The City

Det är The City weekend break på mtv.
Perfekt tidsfördriv!




Lördag

Hej!

Var ute med Aida igår kväll på promenad. Vi besökte Ghada en stund också. Fick värsta hostattacken och kunde knappt andas utan att få anstränga mig lite, så idag har jag bestämt mig för att bara stanna hemma (i alla fall under dagen) och ta det lugnt. Måste finna tiden att bara vila upp mig så att jag blir frisk någongång.

Bisolvon och honung är det enda som funkar för mig just nu.


Saknar min lilla Jonas :/ <3


Fredag

Hej! Mötet gick jätte bra. Är så nöjd med mitt nya CV! Träffade Madeleine efter och gick runt på stan samt åt i McDonalds. Får dåligt samvete över all skräpmat jag har stoppat i mig under sommaren. Det ska bli ändring på det!

Har varit hemma hos Nathalie med Jossra och Sandra. Vi tittade på filmen Original Sin med Angelina Jolie och Antonio Banderas. Var helt inne i filmen, den var såå bra.

Kom nyligen hem och ska äta nu!




Möte

Ska åka ner till stan nu och ha ett möte med min jobbcoach.
Efteråt kommer jag träffa Madeleine.

Ha en bra dag! :)


Igår

Igår var jag hemma under dagen. Tog det lugnt, städade, lagade mat, satt vid datorn, tittade lite på tv. Tog det lugnt bara helt enkelt.

På kvällen däremot tog jag en långpromenad med Lalesh och sedan var jag hemma hos Jossra med Wafa och Nathalie.


Torsdag

Hej!

Mötet med jobbcoachen igår gick väldigt bra. Träffade Wafa efteråt och sedan Ghada. På kvällen kom Jossra hit, bakade kladdkaka och tog det lugnt.



Idag har jag spenderat min dag med en hel hög av papper som behövde sorteras. Har kastat jätte mycket saker som jag har sparat i flera månader, som t.ex. kvitton och kallelser till möten. Fick en kalender från Jossra igår så har fyllt den med en massa nödvändig information. 
Det tog sin lilla tid, men nu är jag äntligen klar med allt.
Ska börja laga mat snart, falukorv och potatis tror jag det blir.

Hoppas ni har en bra dag :)

R.I.P Stephany Parviainen <3


Mån, tis, ons

Hej! Har inte kunnat uppdatera ordentligt i ett par dagar nu.

Måndag
Träffade Aida sent på kvällen för att ta en promenad. Följde med henne till någon böneträff och väntade utanför på att hon skulle bli klar. Vi tog sedan en lång promenad runt området och sen gick vi förbi Ghada och satt med henne och Maya.

Tisdag
Igår var jag hemma hos Ghada hela dagen med Aida. Vi vaktade Maya och åt middag där, fiskgrätang med potatis. Dunder mat! Senare gick jag förbi Jossra i en timme. Avslutade kvällen med filmen Uptown Girls innan jag gick och la mig.

Onsdag
Vaknade upp tidigt idag. Tvättade ansiktet och satte på en ansiktsmask innan jag hoppade in i duschen. Ska snart ner till stan, har ett möte med Arbetsförmedlingen. Ska träffa en jobbcoach som ska guida mig till att hitta ett bra jobb. Efter mötet ska jag träffa mamma på stan och så kanske vi hittar på något.

Hoppas ni har en bra dag :)


Jag och Maya


Tisdag

Hej. Sitter hemma hos Ghada nu med Aida. Vi har precis varit barnvakt åt lillen Maya. Det bästa är att hon var vaken under tiden vi vaktade henne.

Vi är bjudna på middag här ikväll så Aida ska få bryta sin fasta här.

Har ingen fungerande dator just nu, men ska försöka uppdatera fler gånger idag.

Dagens köp

Ansiktsmask från Åhlens


Halsband och armband från H&M


Leggings från H&M

En hel dag på stan!

Hej!

Nu är jag hemma igen. Har varit på stan hela dagen med vännerna. Åkte dit runt 13 tiden med Amani och gick våra ärenden. Träffade därefter Jasmin, Amelie och Madeleine. Vi lunchade i Cupido, gick runt på stan och shoppade lite. Träffade Yeliz och Melissa efter och åt glass i Cofféhouse by George.

Kanske åker till Sävja snart, hem till Peyman med några.

Hoppas ni har haft en bra dag!


--> Stan

Har suttit vid telefonen hela morgonen och ringt några viktiga samtal. Ska åka ner till stan nu med Amani och fixa lite saker och senare kommer jag träffa Jasmin.


Ny vecka

Godmorgon! Vaknade upp väldigt tidigt idag. Det är en ny vecka och inte vilken vecka som helst. De flesta börjar skolan igen och börjar jobba under denna vecka. Har själv ingen skola eller jobb för den delen, men har en hel del ärenden att göra så ska passa på att fixa allt nu i början av veckan så att jag får det gjort, och slipper fundera på det senare.

Hoppas ni har en bra dag :)


Dagens köp

Byxdress från GinaTricot 49:-


Inlägg 2000

Hej!

Har varit på stan och shoppat idag med Jossra och ätit i McDonalds. Fanns inte så mycket fint i affärerna men fick med mig hem en byxdress.

Sitter just nu hemma hos Ghada och lagar mat. Det blir kycklingfilé, potatisklyftor och tzatsikisås. Har varit här ganska länge faktiskt med småkusinerna. Vi har hunnit ta en promenad och handlat mat i centrum. Dricker nyponsoppa och hoppas på att min rökhosta försvinner snart som har pågått i några dagar nu.

Ska kika på kycklingfilén nu.

Visar dagens köp när jag är hemma igen.


(K) Rickomberga

Hej!

Åkte ner till stan vid 4 tiden och träffade Athena och Madeleine. Vi åt middag i Panini och åkte sedan till Rickomberga där jag har varit hela dagen. Jasmin och Amelie kom också dit. Vi satt i en park hela dagen och tog det lugnt, pratade massa minnen och hade det trevligt.

Kom hem runt halv 12 och hittade min mamma sittandes utanför Verona med morbror. Gick hem till Jossra och var där i en timme innan jag drog mig hem igen.

Ska sova nu. Godnatt!







Lördag

Efter körlektionen igår så gick jag ut på en kort promenad med Jasmin, träffade Ghada en stund och promenerade sedan med morbrors fru, kusin och syster i ca två timmar.



Vet inte vad jag ska hitta på idag men vill göra något kul. Kanske dra till en uteservering? Eller ha tjejkväll hemma hos någon? Vi får se vad jag hittar på ikväll.

.


.



Ska ut och köra med morbror nu fram till kl 20.
Ska köra till Enköping och köpa kokosbollar.

Hemma igen

Är hemma igen efter att ha varit nästan hela dagen på stan. Träffade Jasmin och vi käkade kinabuffé i restaurangen Fugu. Vi satt kvar där ganska länge och sen gick vi och träffade Johanna och Madeleine en stund i Storken.

Ska vila lite nu och sen ska jag övningsköra!


Fredag

Godmorgon! Blev väckt av Lalesh klockan 9, men lyckades somna om tack och lov. Ska snart åka ner till stan och träffa Jasmin. Måste gå förbi H&M samt lösa in min check i banken.

Bilder från igår - Var hemma hos morbror på kvällen och lekte finns i sjön med små kusinerna och tog en promenad ute med Adham.



Dagens köp

Boots från Skopunkten, 299:-


Torsdag

Hej! Har varit nere på stan idag med syster och shoppat skor. Vi träffade Johanna där och gick runt lite i affärerna. Träffade sedan Sanna och fixade en sak lite snabbt innan jag mötte upp Johanna och syster igen.
Vi åkte hem till Gottsunda och sen hem till Ghada för att hämta min check. Har äntligen fått tillbaks pengarna jag har skattat. Vi tog med Hamode på en runda till centrum och handlade lite godis till honom innan vi gick tillbaks hem till mig.
Johanna åkte efter en stund och då gick jag hem till Wafa och har varit där tills det var dags för de att bryta fastan. Ghada och hennes familj är här nu så ska umgås med de en stund.

--> Stan

Godmorgon! Åker ner till stan nu med syster. Ska leta efter skor, möta upp Sanna och träffa Johanna en stund. Uppdaterar igen när jag är tillbaka :)


Jossra har magiska krafter!

Har varit hemma hos morbror och ute på promenad med kusin och syster. Efter gick jag hem en pytteliten stund och sen vidare hem till Jossra.


Angående min rubrik: Det är sant, den tjejen har magiska krafter! Jag fick göra något idag som jag ALDRIG brukar få göra, nämligen gå ut efter kl 00.00, och det är på grund av att Jossra sa: Du kommer aldrig få! Om ni vill veta mer så kan ni läsa DETTA INLÄGG!

Simon & Sebastian

Vi träffade på favorit läraren Jordan i biografen med hennes urgulliga söner. Vi satt med henne en stund och pratade om allt möjligt innan bion började. Älskade Simon och Sebastian som följde med oss till Milano förra året har blivit så stora. Simon kom fortfarande ihåg oss som Cola-tjejerna eftersom någon av oss gav honom tydligen Coca-Cola hela tiden i Milano :P barn kommer ihåg så konstiga saker.



Letters to Juliet

Är tillbaka från bion nu.
Filmen var helt okej, men ingenting jag skulle rekommendera till någon. Det var en riktig kärleksfilm som handlade om att man inte ska vänta för länge på att den rätta ska komma, att man själv ska söka efter honom/henne.

Betyg: 2/5



Letters to Juliet

Ska på bio med Madeleine om ca 3 timmar och se filmen Letters to Juliet.



Handling: Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet hon hittat handlar om.

Peymans födelsedag

Igår fyllde Peyman 20 år och vi överraskade henne. På kvällen åkte vi alla tjejer hem till henne med tårta som Sandra hade bakat. Hon blev skit glad! Vi stannade kvar där ett bra tag och tog det lugnt med en massa tårta, choklad och chips.

Tog inga kort, men här får ni en video från gårdagen istället där Peyman stod för underhållningen!

Grattis Peyman!

Grattis Peyman på din födelsedag. Önskar dig all lycka <3

Sjuk :/

Igår var jag med Hamode och Maya under dagen. Vi ritade teckningar och lekte lite. Senare på kvällen var jag hemma hos Jossra med Sandra.



Vår fina teckning på Kalle Anka :P


Vaknade upp idag med skit ont i halsen och världens huvudvärk. Antar att lilla Tariq har smittat mig, så ska bara vara hemma idag och vila upp mig. Behöver dricka en massa te och bara ta det lugnt en hel dag.

Hoppas ni har en bra dag :)

Måndag

Har en sovande Maya på min säng


Idag har Jossras föräldrar kommit tillbaks från deras resa så ska gå dit lite senare ikväll och hälsa på. Har saknat Wajdan! :D <3 Tills dess ska jag ta det lugnt med Maya och kanske träffa Jasmin lite senare.

Dagens köp

Hårinpackning för de som plattar håret ofta, från Kicks.

Värmeskydd, Åhlens.

Ansiktsmask, Åhlens.

En ring, Åhlens.

Gränby Centrum

Hej! Har varit i Gränby Centrum idag med Yeliz och Tariq. Handlade lite saker (visar snart) och gick runt i affärerna. Tog en runda till Max på hemvägen och köpte mat till mig och Jossra och det är där jag har varit de senaste timmarna. Kom nyligen hem och ska snart sova, är skit trött.

Uppsala Reggae Festivalen dag 3


Igår var sista och bästa dagen!

Jah Cure och Million Styles uppträdde och de var skit duktiga. Jag var med om världens äckligaste sak. Hade vinterstövlar på mig och min skosula drogs av så jag trampade på lera/bajs och kiss hela kvällen :( SKIT ÄCKLIGT! Drog till festivalen runt 18 tiden och var hemma igen halv två. Sorgligt att det hela är över nu :/ men har haft tre oförglömliga dagar med de bästa <3





























Uppsala Reggae Festivalen dag 2

Hej! Nu är jag hemma igen från dag 2 av festivalen. Dagen har varit underbar och har spenderats med de bästa. Träffade Madeleine runt 18 och började gå mot festivalen. Där träffade vi på en massa folk och väntade på att resten skulle komma. När de kom så lyssnades det på skön musik och det minglades runt. Har i alla fall haft en underbar dag och nu ska jag sova och förnya mina krafter till imorgon :D Sorgligt att det är sista dagen imorn :/ Godnatt!






















Uppsala Reggae Festivalen dag 1



Jag hade skit kul igår. Det enda negativa var att jag fick vänta i en timme i kön för att få mitt band. Såg Gentleman uppträda och Blackout dansa. Åt en jätte god tacos rätt och var mycket i stora tältet. Klockan 3 var jag hemma igen och vaknade nyss. Ska snart in och duscha, fixa mig och sen dra till festivalen igen.
















Uppsala Reggae Festivalen

Idag smäller det!

Här får ni några bilder från förra årets festival.
Uppsala Reggae Festivalen 2009







McDonalds

Snart får jag hem en BigMac meny från McDonalds.
Lillebror är på väg hem med den nu :D Det behövs!


Tjejkväll

Kvällen har spenderats hos Jossra med Sandra, Fatma och Wafa. Vi hade en liten tjejkväll med godis och andra godsaker :)








Dolmar á la Egypten

Efter att ha övningskört i en timme gick jag hem till Jazz där några i släkten var. Åt egyptiska dolmar och fyllda grönsaker och hängde där en stund med småbarnen innan jag rörde på mig hem.

Vackra Nazmi <3


Övningsköra

Om 20 minuter drar jag med morbror och . Ska skjutsa syster till Gränby och åka runt lite.

Onsdag

Godmorgon! Vaknade för ca en timme sen och är helt seg. Idag ska jag förhoppningsvis övningsköra med älskade morbror, om han är snäll! Och hälsa på en släkting från Egypten som kom igår natt.

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, fixa lite viktiga saker som t.ex. städningen hemma och vila för imorgon är det Uppsala Reggae Festivalen. 1 dag kvar!



Måndag & Tisdag

Igår var jag hemma hos Jossra med Sandra och Wafa. Gjorde inte så mycket annat resten av dagen.

Idag har jag varit uppe i varv sen klockan 10 på morgonen. Ett mirakel att jag ens vaknade, så sent som jag har sovit de senaste dagarna. Åkte ner till stan runt 13 tiden och träffade Sanna. Vi fixade en sak och gick sen till Cupido och åt där Jasmin kom och höll oss sällskap. Vi gick runt lite i affärerna innan jag och Jasmin bestämde oss för att åka hem till mig. Vi var hemma en kort stund och sen gick vi hem till Jossra och var där ett bra tag, tog en runda till centrum, träffade på några släktingar och sen gick vi hem till mig. Skjutsade hem Jasmin och sen åkte jag hem till Yeliz och satt ute med henne en stund. Träffade på Shahed och promenerade hem till Racha med henne. Stannade kvar hos Racha en stund innan jag begav mig hem.

Har hunnit med ganska mycket idag som ni ser. Ska ta det lugnt nu och titta på sista avsnittet av The Vampire Diaries. Hoppas ni har haft en bra dag :)


Datorn fixad!

Hej! Min dator är fixad nu. Fick ta och fixa den själv för att få den att fungera. Fick öppna den och damma + rengöra inombords. Det var såå äckligt där. Lätt något jag kommer fortsätta göra minst en gång i månaden.

Ska skriva ett annat inlägg alldeles strax om vad jag har gjort de två senaste dagarna.

Inget tangentbord

Hej. Har ingen fungerande dator just nu, men en uppdatering kommer lite senare eller imorgon.

Dagens citat

Never lose your own identity in an effort to identify with others


Godnatt!

Har precis haft Amelie här på besök. Vi satt i köket och pratade om jobb och lite annat. Det var kul att ha henne här. Hon gick precis och nu ska jag sova. Är skit trött. Godnatt :)


Laga mat till lillebror

Har precis varit ute med Jasmin. Vi gick förbi centrum och handlade lite och satte oss sen i Bäcklösa. Efter ett tag började det spöregna så det var bäst att bege sig hem igen. Tänkte kolla på film nu och sen sova, men lillebror har mutat mig och kommer ge mig 50 kr om jag lagar mat till honom och hans kompis nu, så det är vad jag ska göra nu: laga mat! Hoppas ni haft en bra dag :)

Vädret under URF

Har kollat upp vädret och prognoserna säger olika. På Aftonbladets prognos står det att det kommer regna under fredagen men på väderkanalens prognos står det att det kommer vara regnfritt. Får hoppas på att den andra prognosen stämmer!




Ögat

Jag har jätte svårt för att säga tack när någon ger mig en komplimang. Har alltid varit rädd att någon ska lägga öga på mig och genom att säga tack känns det ibland som om jag ger mitt godkännande till personen att lägga ett öga på mig. Det är en sjuk sak jag tänker på hela tiden och ibland brukar jag tvinga mig själv att säga tack till folk när någon ger mig en komplimang om vad som helst eller visar någon sorts uppskattning. Allt detta går tillbaks till barndomen då jag då och då fick komplimanger för mitt långa hår. Några veckor efter var det jätte slitet och behövde klippas jätte kort. Samma sak med skor och kläder. Säger någon något snällt så brukar oftast mina skor eller kläder gå sönder eller bli hål i. Jag tror på riktigt att det beror på att jag säger tack, som alla människor gör när någon säger något snällt, att allt detta sker och att folk lägger öga på mig. Därför har jag svårt att visa min tacksamhet helhjärtat och verkligen mena det för det känns som om jag kommer få en konsekvens av det, och ingen bra konsekvens direkt! Detta kan misstolkas och folk kanske tror att jag inte är tacksam men så är inte fallet. Tror bara att ifall jag yttrar ordet tack högt så kommer ingenting bra hända. Sjuk tanke!

Tänkte bara dela med mig av en sjuk tanke jag går runt och funderar på ganska ofta.



Jersey Shore

Det är Jersey Shore marathon på MTV idag, så ska bänka mig framför TV:n nu och äta oxpytten jag lagade nyss.


Söndag

Bloggen har verkligen bortprioriterats under sommaren, men ska försöka bättra mig från och med idag.

Var hemma hela dagen igår och mådde inte så bra. Den där veckan, ni vet. Men idag mår jag mycket bättre och är på ett glatt humör.

Är jätte hungrig så ska laga något att äta nu.
Vi hörs snart!


RSS 2.0