Caitlins kalas

Har varit på Caitlins 1 års kalas idag och sen haft ett spinningpass kl 16. 


(I) Lördag

Det har varit en lång vecka med mycket att göra. Avslutade arbetsveckan med att unna mig en två timmars massage. Det är det bästa man kan göra! Idag har jag hälsat på Jessica en stund och varit på middag i Gamla Uppsala. 

Mina gudbarn ❤️

Kevin Hart - what now show

Idag bestämde vi oss helt spontant att åka till Globen och se Kevin Hart uppträda. Åkte med Sandra, Christina och Peyman och har nog aldrig skrattat så mycket. Sååå värt att åka fast man jobbar dagen efter. 


(R) Actic

Har hängt hemma hos Peyman en stund idag innan jag drog till träningen. Idag blev det ett benpass och en timmes intensiv spinning med Nicole. 


(P) Fransar

Har varit hos Sandra idag med Hayat och fått fransarna fixade. Vi valde att testa lila glitter på fransarna för att se hur det skulle se ut. Väldigt nöjd 👍


(P) Lördag

Är hemma hos en vän nu och har filmkväll. Kommer sova kvar och åka direkt till träningen imorgon med Nicole. 


Fredag

Har haft en lång arbetsvecka och nu är det äntligen helg. Har hunnit toppa håret idag och varit på besök hos moster där lilla Jacob var. 


Josef & Jacob

Har haft mina älsklingar på besök idag. Lillebror ska åka bort i 8 månader så vi har haft några släktingar på besök ikväll. 


Lördag

Ikväll har jag varit på middag i Ragusa med Kicki, Shirin och Maria. Efter åkte vi hem till Sandy där jag hängde med Josef. 


(P) Torsdag

Har jobbat idag och sen varit hos en vän och haft filmkväll. Det var så sjukt kallt idag! Imorgon börjar jag 6.15 och har sen bokat tid hos vårdcentralen för att kolla upp lite saker. 


Olaplexbehandling

Har varit hemma hos Shirin och Caitlin ikväll. Vi la in en mörkare toning i mitt hår och behandlade mitt hår med olaplex. 


Ragusa

Har varit på middag med tjejerna ikväll i restaurangen Ragusa och sen haft en spelkväll hemma hos Peyman. 


(J) Nyårsdagen

Har varit hemma i två dagar och kollat på Keeping up with the Kardashians. Lyckades gå ut idag och ta en promenad och sen tillbaks till serien. 


RSS 2.0