Månadens glossybox

Månadens box innehöll ett läppstift, en dagkräm, en primer, en volym hårspray och en alcogel med god doft.  

Fredag

Arbetsveckan är över och den avslutades med ett besök till Jossra med Sandra, Darya, Peyman och Christina där de monterade en ny kökssoffa. 


Måndag

Har jobbat idag och sen varit på en fyra timmars utbildning. Efter åkte jag med Bahareh till Mekonomen för att köpa ny motorolja till bilen och sen åt vi i ChopChop. Kom precis hem, ska duscha och sen sova. Är redan helt slut och det är bara måndag...


25 års firande

Har firat min födelsedag i Stockholm med världens bästa vänner. Vi åt en trerättersmiddag i restaurangen Timmermans och hade en del av kvällen källaren för oss själva. Efter drog vi ut till Vardagsrummet och festade där innan vi drog vidare till ett ställe som heter Lab. Vi kom hem till Uppsala ca 5.30 på morgonen. Tack till er som deltog på min dag och gjorde min födelsedag till den bästa ❤️

Fredag

Har varit på stan idag med Kicki och letat klänning inför mitt födelsedagsfirande i helgen. Hittade två klänningar och vi hann även äta middag i Storken. På kvällen har jag hängt hemma hos Jossra med Peyman & Sama och tittat på film. 


DKNY

Har fått ett överraskat besök av Jossra, Sandra, Christina och Peyman idag efter en låååång dag på jobbet. De köpte världens finaste present till mig, en DKNY väska, som jag älskar!!!


(D) 25 år

Idag har vi ätit Oxfilé till lunch innan jag begav mig hem till Uppsala. Hemma så firades jag av familjen i restaurangen Bestani och sedan åt vi tårta hemma. Helt sjukt att jag är 25 år nu, tiden har bara flygit förbi. Känns som om jag fyllde 18 år nyss (och inte för 7 år sen). Har i alla fall haft två helt underbara dagar och verkligen fått känna av att jag fyllt år. Är så tacksam för alla fina människor i mitt liv!  


(D) Min födelsedag

Imorgon fyller jag 25 år och har blivit firad idag med en avkopplande massage, jacuzzi-bad, bastu och en tvårättersmiddag. 




Boländerna

Har hängt med Nicole idag. Vi har solat och sen åkt till Boländerna. Vi åt i ChopChop och handlade lite saker i Xxl. Köpte hem ett pumpset med 20 kilos vikter så att jag kan utnyttja hemmaträningen mer. Nicole, som brukar hjälpa mig med vissa övningar, kom hem till mig idag och visade några bra tekniker för marklyft och benböj. 


Onsdag

Har varit hemma hos Ghada ikväll och hängt med mina tre gudbarn. 


Välkommen Lara! ❤️

Ikväll föddes mitt tredje gudbarn, Lara. Har varit på sjukhuset och deltagit i Laras två första timmar i världen. 


(M) Fridhemsplan

Vaknade upp tidigt hos lillebror och åkte iväg och åt frukost med en vän i Fridhemsplan. Åkte sedan tillbaks till lillebror, hämtade upp Fatima och den andra brodern, innan vi åkte hem till Uppsala igen. 

En helg i Stockholm

Ikväll firar vi Athena som fyllt 24 år med en förfest hos henne och sedan en utgång till Berns. Kommer sova i Lilla Essingen ikväll. 



Schweizernöt

Äntligen fredag! Haft en vecka fylld med jobb, träning och även gått på kurs. Fick bilen polerad idag och som avslut på veckan har jag bakat ikväll, Schweizernötsrutor, som jag sedan har delat ut till några grannar. 

Bestani

Har varit och tränat idag med kollegan Tara och sen ätit middag i Bestani. 

(DZ) (DV) Måndag



Hodja

Under dagen har jag varit med Sandra, ätit frukostbuffé och fixat fransarna. Under kvällen har vi varit i Hodja med Bahareh, ätit middag och tagit några drinkar. 


Frukostbuffé

Är med Sandra nu och har precis ätit frukostbuffé nära Centralstationen. 


Tacos

Vi är alla samlade hos Sandra för att ha tacoskväll och titta på Idol. 


(DZ) Torsdag

Snart är det helg!

RSS 2.0