Förlovning 26/11

Ikväll har jag och Omid förlovat oss. Om 30 dagar gifter vi oss och jag flyttar till Västerås ❤️


Lördag

Har varit på gymmet idag med en gammal klasskompis, Viktoria, där vi körde rätt mycket styrka. Efter åkte jag hem till Shirin där Omids syster Shadi var. Nu är jag hemma och har precis satt in en tacogratäng i ugnen och ska snart träffa Peyman. Vi ska gå hem till Jossras mamma och överraska henne då hon fyller år idag.


AW

Har varit på middag med kollegorna idag i restaurangen Hava skafferi.

 

Sandrita

Har varit hos Sandra idag och fått nya fransar och sen bara hängt där en stund.

 

Västerås

Har spenderat dagen i Västerås. Vi åkte hem till Omids bror där Diana hade 7 års kalas. Efter åkte vi hem till Omids syster Shadi och åt middag där. Sitter nu i bussen på väg hem till Uppsala.


Bostadsrätt

Så, nu har jag och Omid äntligen köpt vår första bostadsrätt. Det blev en 3:a i Johanneshöjden, Karlsdal i Västerås på 73 kvm. Vi flyttar in nästa månad :)


Kvinnan på tåget

Har varit med Sandra idag efter jobbet och ätit middag i Iberico. Efter mötte vi upp Mohammed och Jossra och gick på bio och såg filmen Kvinnan på tåget som hade biopremiär idag.


Västerås

Har spenderat dagen i Västerås med Omid. Vi åt lunch på caféet Kalle på Spången och sedan gick vi på en lägenhetsvisning. Senare på kvällen åkte vi hem till hans bror och åt sen middag i Garlic & Ginger innan hemgång.

 

Jobb

Har haft ett långt arbetspass idag, från kl 7-17.30. Har förberett en massa inför en Halloween fest vi kommer ha imorgon på jobbet med barnen.


RSS 2.0