Valborg

Årets valborg började hemma hos Sandra på morgonen med brunch och en massa drinkar. Efter drog vi in mot stan och Birger Jarl och var kvar där i några timmar. Efter blev det mat från Max och sen åkte vi hem. Är fortfarande hemma och ska strax ta en promenad hem till Jossra. 


Sushi

Är hemma hos Sandra med Christina nu. Vi beställde hem en massa sushi och har precis ätit klart. 


Kylie Jenner lipkit

Fick hem två lipkits från kyliecosmetics idag. Beställde i färgerna Candy K och Dolce K för två veckor sen. De är så sjukt bra och läppstiftet är hållbart i upp till 24 timmar. 


Jay Fu

Har varit och hälsat på Murad idag i Trångsund med mamma och Rafa. Nu på kvällen har jag varit på middag med Jossra, Christina, Peyman och Sandra i Jay Fu. Gick ut därifrån med världens matkoma. Så sjukt god mat!


APT

Har haft kvällsmöte på jobbet. Passade på igår att baka inför vår APT. Bakade en nutella cheesecake och kladdkaka med schweizernötstopping. Något som uppskattades av kollegorna 👍

(S) Tisdag

Har haft möte idag fram till kl 19 och sen träffat Bahareh. Vi åt en sen middag i Mammas Meza. Är nu hemma hos Jossra med Christina och Peyman. 


Månadens glossybox

Månadens box innehöll en maskara från Emite makeup, en ögonfransböjare, en sminkborste, en tandkräm och en CC kräm från ACO.


Stockholm

Har tagit en spontan roadtrip med Kiki idag till Stockholm. Vi åkte till Täby C, mall of Scandinavia och svängde förbi Jakobsberg på vägen hem. 


Fredag

Äntligen helg! Har träffat Peyman och Sama idag i Gränby C och sen träffat Bahareh en stund. 


Taco Bar

Har varit i Taco Bar idag efter jobbet med Rafa och pappa. Dör för deras quesadillas. 


Stockholm med Lamja

Har tagit med lillkusinen på roadtrip idag. Vi åkte till Täby C, kollade in lite butiker och åt i Vapiano. Efter åkte vi förbi Kista för att leta efter festklänningar och till sist hamnade vi i Akalla och hälsade på Esra innan vi for hem tillbaks till Uppsala. 


(D) (DV) Lördag

Kom hem idag runt kl 12, vilade i några timmar och åkte sen och träffade en vän. Efter åkte jag förbi morbror och kollade in hans nya hem. 


(D) Fredag

Har haft världens jobbigaste arbetsvecka med flytt till nya lokaler. Men nu är det äntligen helg! Har precis varit och fixat fransarna hos Sandra och ska snart iväg och träffa en vän i Kvarntorget. 


(DZ) Spinning

Har varit på en timmes spinningspass tidigare idag med Nicole. 


RSS 2.0