Fredag

Hade ett seminarium idag mellan 13 - 16 och åkte därefter hem. Har precis tittat på ett nytt avsnitt av Jersey Shore och ska nu hem till Ghada för att träffa mina favorit barn :)



Crazy Stupid Love

Arbetade idag i Von Bahrs förskola och därefter åkte jag hem och pluggade.
Tar en paus nu och åker istället in till stan för att träffa Sabina. Vi ska på bio och se filmen Crazy Stupid Love :)


Dagens köp

Försvarets hudsalva, Apoteket 19:-


Dagens köp

Tröja från H&M 199:-


Onsdag

Ska snart bege mig till skolan för ett seminarium och efter blir det en massa plugg i stadsbiblioteket med sällskap av Peyman :)


Är hemma hos Jossra :)


Michelle Jeng

Fina Michelle har precis varit här och ätit samt hållt mig sällskap en stund. 



Snart kommer Sabina hit och jag ska följa med henne till en nagelteknolog.

Desperate Housewives

Idag kan man äntligen ladda ner ett nytt avsnitt av Desperate Housewives! Synd att det här är sista säsongen som kommer sändas :/



Imorgon kan man även ladda ner ett nytt avsnitt av Gossip Girl :)

Jonas 2 år

Lilla Jonas fyller 2 år idag :D


Godmorgon!

Det är en ny vecka och jag vet redan nu att denna vecka kommer vara jobbig, i och med all plugg jag har. Har en föreläsning idag kl 10 och resten av veckan består av tre seminarium :/


Kycklinggratäng med pasta

Har haft Amelie och Jasmin här på besök. Vi lagade kycklinggratäng med pasta och gratinerade det i ugnen i några minuter med en massa ost på och det blev verkligen en lyckad måltid som jag fick inspiration av från appen KokaIhop på Iphone.





Annars har jag suttit hemma och pluggat hela dagen. Har precis läst ut en hel kurslitteratur-bok om den mångkulturella förskolan och ska snart börja plugga på annat som ska vara utläst under nästa vecka.

Hamodes kalas

Igår firade vi att Hamode fyllt 4 år med ett kalas med ca 20 barn. De hade fiskdamm och jag och Peyman fick agera som fiskar och barnen tyckte det var jätteroligt :)









Gratisbio

Har lagt in en ny annons på bloggen från Gratisbio.


Hugo

Ska åka och träffa lilla Hugo nu :)


Kalas

Idag ska vi fira Hamode som fyllde hela 4 år för några dagar sedan. Ska gå dit snart och hjälpa till med förberedelserna och senare kommer även Peyman dit med hennes lillasyster Nora :) 


Gårdagen

Igår fick jag ett samtal från jobbet kl 8 på morgonen och i brist på personal fick jag hoppa in i istället. Efter endast 6 timmars sömn drog jag mig upp ur sängen, skyndade mig och var i förskolan 8.30. Arbetade ett 8 timmars pass och åkte sedan hem och tittade på The Vampire Diaries. Yeliz hämtade upp mig därefter och sen åkte vi hem till henne där jag färgade hennes hår till brunt. Tittade på Jersey Shore och halva filmen How do you know och sen hämtade lillebror upp mig därifrån och skjutsade mig hem. Lyckades plugga i en halvtimme innan jag somnade :/


Stockholms Nation

I torsdags kväll gick jag ut med Johainna och Sabina till Stockholms nation för första gången och det var rätt trevligt där :) Vi avslutade kvällen í Max och en taxi hem.



















Torsdag

Ska snart bege mig till Blåsenhus för ännu ett seminarium och senare på kvällen blir det utgång till Stockholms nation :)


Husby

Tar en paus från det eviga pluggandet nu och följer med Yeliz på en kort roadtrip till Husby. Vi ska lämna Melissa till hennes morföräldrar och sen åka tillbaks till Uppsala :)


Godmorgon!

Vaknade för ungefär två timmar sen och har redan hunnit göra en hel del. Johainna kommer hit halv 12 och då ska jag bjuda henne på köttfärssås och spaghetti så jag ska börja laga mat snart.



Senare har vi en föreläsning om hållbar utveckling och efter ska vi få information om våran praktik vi ska utföra v. 47 - 49. Vet att jag är placerad i Västra Uppsala, men vet inte än vilken förskola jag ska ha min praktik i, men förhoppningsvis får jag veta exakt vilken förskola jag blir placerad i idag.

Lilla Hugo

En kort video från igår haha

Hugo

Ååh Hugo måste vara världens finaste hund! Har blivit förälskad i en liten hund på bara några timmar och jag är egentligen ingen djurmänniska alls. Håller mig borta från djur, men denna lilla hund var helt underbar och världens gosigaste. Kom hem för en liten stund sen och ska nu ta en lång dusch innan det är läggdags. Imorgon börjar jag rätt sent 13.15 , men ska vakna tidigt för att laga lite lunch och bjuda hem Johainna innan vi beger oss till skolan.








Mobilblogg

Har arbetat hela dagen och är nästan helt slut. Sitter i bussen nu på väg till Sabina för att umgås lite med henne och hunden Hugo. Kan inte vara kvar där länge för har en massa plugg inför morgondagens föreläsning som jag måste läsa igenom ikväll. Har inte klurat ut än hur man lägger in bilder i bloggen från mobilen, men ska ta reda på det sen när jag har tid :)

Godnatt!

Har haft besök av Hamode och Sandra idag.
Lämnade precis hem Hamode och nu ska jag sova.
Jobbar imorn från 9 - 16.30 :)

Måndag

Vilken jobbig dag! Fick skjuts till skolan av lillebror halv åtta på morgonen och har varit i skolan fram till klockan fyra. Hade två seminarium efter varandra och en redovisning med mitt nya arbetslag. Plugget går aldrig slut och jag har redan börjat läsa lite inför nästa föreläsning som är på onsdag. Har precis läst en artikel om hållbar utveckling och har två artiklar kvar att läsa, men det tar jag sen för nu ska jag umgås lite med Maya som jag kidnappade precis från hennes mamma som är hemma hos grannen. Imorgon är jag ledig från skolan och ska istället jobba i Rosendals förskola.



Vardagsperspektiv

Det är dags för mig att börja plugga! Hela boken måste vara utläst till ikväll då vi ska diskutera bokens innehåll i morgondagens seminarium.


Veckorevyn

Har städat hela huset rent i ca en timme och ska nu läsa lite i nya Veckorevyn som lillasyster fick hem igår från eventet i Kista gallerian. Efter drar jag hem till Jossra en liten stund.


Veckans köp

Köpte ett par nya boots igår från H&M i Kista för 399:-


Fick ett presentkort på 500 kr av H&M under veckan för att jag hade handlat för över 10 000:- under ett år. Det gynnar sig alltid att vara medlem i H&M! Under veckan har jag även inhandlat nya leggings och strumpor.


Blog Awards

Igår spenderades hela dagen i Kista Gallerian med Rafa och Wafa. Vi gick dit för att marknadsföra ett nytt program på svt som handlar om att vara 15 år. Under fyra timmar lyckades vi dela ut ca 2500 flyers till folket i Kista. Blog Awards pågick där och mot slutet fick vi se ett uppträdande av Mohombi. Efter gick vi runt lite i butikerna och sen tog det oss två timmar att komma hem till Gottsunda helt utmattade efter en lång dag.





Kista Galleria

Sitter i upptåget med Wafa och Rafa på väg till Stockholm, Kista Gallerian. Blog Awards pågår där och Mohombi ska uppträda. Vi ska dit och hjälpa Wafa marknadsföra hemsidan www.svt.se/15 genom att dela ut flyers till en massa 15 åringar :)

Min vecka



Igår hade jag min första muntliga redovisning om barnens yngre läroplanshistoria och det gick väldigt bra. Jobbar idag i Flöjtens förskola från 9 - 16.30. Imorgon och på torsdag har jag föreläsningar och på fredag jobbar jag igen i Rosendals förskola med Jossra.


Grattis Hamode!

Mitt lilla hjärta fyller 4 år idag :D <3 <3 <3


Att vara 15 år..

.. kan vara tufft ibland. Jag rekommenderar alla unga att gå in på www.svt.se/15 och titta på de olika klippen om att vara 15 år. Alla vågar inte prata om sina problem öppet, speciellt när man är 15 år, men på hemsidan kan du diskutera dina och andras problem helt anonymt.

Har du samma problem eller känner någon som har det?
Tipsa gärna vidare om sidan.

Tryck här --> LÄNK!


Kulturnatten

Igår var det Kulturnatten i Uppsala! Åkte ner till stan med Hamode runt 14 tiden och där träffade vi Peyman och Nora. Vi gick runt på stan och tittade på uppvisningar, åt med barnen och så fick de leka en hel del. Efter fem timmar lämnade jag hem Hamode och gick sen hem till mig. Var hemma knappt en timme för åkte tillbaks till stan igen och träffade Sabina. Vi gick runt en liten stund och sen åkte jag tillbaks till Gottsunda, hem till Jossra. Väl hemma igen somnade jag direkt och idag vaknade jag upp med feber och hosta :/ :/ :/







Nora och Hamode gifte sig igår efter att ha varit tillsammans i 10 minuter :D haha


Stan

Har peelat ansiktet, duschat, tittat på det nyaste avsnittet av Jersey Shore, plattat håret och nu ska jag till stan med Hamode. Det är Kulturnatten och vi ska gå runt på stan i ett par timmar :)


Bio

Nu blir det bio med världens bästa Wafilistus :)


Modelljakten

Idag har jag varit i skolan i några timmar och därefter åkte jag ner till stan med Sabina, en ny vän från skolan. Vi åt i Cupido och gick sen till St Per gallerian där modelljakten pågick med Kenza och Andreas. Vi var där en stund och sen åkte vi hem till mig. Skjutsade precis hem Sabina och trots att jag inte kört alls på över en månad så gick det väldigt väldigt bra. Så bra att jag till och med fick komplimanger av min kära far. Ska snart sova för imorn jobbar jag från 9 - 18 - ska alltså få stänga förskolan :/




Min lillasyster var med i tävlingen, men kom inte vidare.


Tisdag

Har inte hunnit skriva här på några dagar på grund av alla examinationsuppgifter jag har fått. Skolan börjar sakta men säkert ta över mitt liv. Igår hade jag en föreläsning och efter åkte jag med Johainna hem till Peyman där vi var kvar i några timmar. Idag hade jag ett grupparbete i skolan och åkte hem direkt därefter och skrev klart första examinationsuppgiften och lämnade in den. Imorgon och på fredag arbetar jag i Flöjtens förskola och på torsdag är det skola som gäller. Kommer inte ha tid för att uppdatera den här veckan, men till helgen ska jag ta mig tiden att skriva lite här.

Hoppas ni har en bra vecka :)


Maya

Ska hem till min älskling nu och spendera någon timme med henne och hennes storebror :)

Gårdagen

Igår åkte jag ner till stan runt 3-tiden för att träffa Peyman. Vi gick runt lite i affärerna och åt i Cupido och sen åkte vi vidare hem till henne där jag färgade hennes hår till en jämn mörkbrun färg (det var råttfärgat innan). Senare på kvällen kom Mohamed och Iman dit och hängde med mig, Peyman och Eren en stund. Runt 12 åkte jag hem med lillebror och väl hemma kom Johainna hit och vi tittade igenom lite kurslitteratur. Fick en stor påse av en f.d förskollärarstuderande med olika artiklar och böcker, men hittade ingenting jag behöver nu :/ Kanske behöver det senare fram i utbildningen så kanske sparar några av artiklarna. 


Choklaaad

Det är ett riktigt choklad paradis hemma hos Peyman - det här är all choklad de vann under en vistelse i Liseberg.


Gårdagens köp

En Iphone väska från Monki 180:- som jag fick av Peyman :)


Sunsilk leave in treatment från H&M 29:-

...


Sandrita

Sandra är på väg hit :D


Peel Off

Är du i akut behov av att peela ansiktet, men inte har någon ansiktspeeling hemma?

Det går lätt att fixa med hjälp av olivolja och socker. Blanda ihop ingredienserna i en liten plastpåse och börja skrubba! Det är många modeller som använder sig av olivolja och socker för att få bort döda hudceller från ansiktet och kroppen.


Fredag

Godmorgon! Har varit vaken i några timmar redan och pratade precis med Peyman i telefon. Fick mitt beslut om studiemedel från CSN nyss och på måndag får jag äntligen lite pengar.

Borde egentligen jobba idag istället för att bara sitta hemma och inte göra något, men orkar verkligen inte. Vill egentligen plugga lite, men vet att jag inte kommer göra det heller. Senare i alla fall ska jag åka ner till stan för att träffa Peyman och Jossra följer förhoppningsvis också med.

Nu pratar jag med Sandra i telefon som precis har kommit tillbaks från USA :)


Jersey Shore

Hur fan kan jag ha missat att Jersey Shore har börjat sändas igen med nya avsnitt? Den här säsongen är de i Italien och det finns redan fem avsnitt ute i piratebay. Laddade ner alla avsnitt och satt fastklistrad framför datorn i fem timmar :P Världens näst bästa serie!


Lighters

Bruno Mars ft. Eminem - Lighters


:D

Faaan vad glad jag är! Johainna blev efterantagen till förskollärarprogrammet och ska gå med mig i 3,5 år :D :D Faan vad roligt! Snart ska vi ta bussen till skolan till vår första seminarium :)


RSS 2.0