1 dag kvar!

Godmorgon! Skönt att vakna upp och veta att det bara är en dag kvar tills man reser. De här senaste dagarna har känts som år för det har gått så sakta. Idag får jag besök av mina närmaste vänner som kommer hit för att säga hejdå. Jasmin kommer snart och senare kommer Madeleine och Jossra.  


Spa + monopol

Har haft en trevlig spontan kväll med Jossra och Johainna. Vi ordnade ihop ett mini-spa med en massa produkter till ansiktet, fötterna, händerna och naglarna.


När vi var klara med det så lånade vi ett monopol spel från fritidsgården och spelade i ungefär 4 timmar. Tiden gick så snabbt för alla var så inne i spelet. Tjejerna gick precis och nu ska jag titta på några avsnitt av The O.C innan jag går och lägger mig.


Söndag

Har suttit hemma hela dagen idag med. Känner helt enkelt inte för att gå ut när det är minusgrader ute. Johainna kommer hit snart och jag ska snart sätta igång med maten. Det blir lax och potatis till middag.


The O.C

Har precis tittat klart på den första säsongen av The O.C.
Three more seasons to watch!

Korvgryta till middag

Har precis kommit hem igen efter att ha varit i centrum med Jossra och handlat lite. Har känt en craving efter risgrynsgröt (konstigt?) så var bara tvungen att köpa det. Har annars bara varit hemma hela dagen och inte gjort något vettigt alls förutom att laga mat. Improviserade med maten och till slut blev det en korvgryta med ris. Inte det bästa jag har gjort men det fick duga till middag.


Facebook

Har rensat min vänner-lista på facebook - från 425 till 200 vänner. Kändes lite onödigt att vara vän med folk som man knappt känner, speciellt när det var 225 stycken som man inte ens pratar med.


Gårdagens köp

Nagellacket Baby Pink, Maybelline New York från Åhlens.

Kista Gallerian

Igår blev det en spontan runda i Kista Gallerian. Yeliz hämtade upp mig och sen åkte vi till Husby och hämtade upp Sefika och sen vidare till Kista Gallerian där vi gick runt en liten stund. På vägen hem gjorde vi ett stopp i McDonalds för att äta. Resten av kvällen stannade jag hemma och tittade på en massa serier.


--> Husby

Hej! Kom hem för en liten stund sen från jobbet. Skönt att det var sista arbetspasset innan jag åker. Yeliz hämtar upp mig när som helst och då ska vi åka till Husby i Stockholm för att hämta lite saker. Om jag hinner hem i tid så ska jag förbi Athena en stund. Uppdaterar igen när jag har tid :)


Fredag

Godmorgon! Var hemma hela dagen igår och tittade på flera avsnitt av the OC. Är snart klar med den första säsongen! Jossra kom senare på besök och stannade kvar en stund :)

Jobbar idag fram till 15.30 :/
Sista arbetspasset innan jag flyger iväg till en varmare kontinent.


Slumdog Millionaire

Läste ut boken Slumdog Millionaire igår och det tog mig bara tre dagar. Fastnade direkt och kunde inte sluta läsa för jag kände världens sympati för huvudrollen. Ska ladda ner filmen nu och titta på den igen. 

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för någon timme av att mobilen ringde. Någon hade ringt fel, men kunde inte somna om efter. Typiskt att detta ska hända mig den enda dagen i veckan då jag är ledig.

I och med att jag vaknade tidigt tog jag tillfället att ringa till Skatteverket. Hade blivit folkbokförd i fel adress, men efter ett kort samtal var det fixat. Inte kul när breven kommer hem till grannen..

Ska testa min nya wake-up mask nu och sen ta ett långt bad.


Jasmin Khalifa

Grattis världens bästa Jasmin på födelsedagen <3 <3
Hoppas du får ett underbart år! <3


Onsdag

Hej! Jobbade idag från kl 7 - 15.30 och sen åkte jag ner till stan. Handlade lite små saker och träffade sedan Madeleine. Vi åkte hem till mig och lämnade av väskan och sen vidare hem till Ghada där vi var bjudna på middag. Madeleine åkte nyss och jag ska sova snart. Sov knappt något inatt så är jätte trött. Skönt att jag är ledig imorgon och kan sova ut :)






Middag i Fugu

Hej! Nu är jag hemma igen. Åkte ner till stan efter jobbet och träffade Jasmin och Nahall. Växlade hela lönen till dollar och sen gick vi till Fugu och åt en tidig middagsbuffé. Har nästan blivit stamkund i Fugu. Det känns som om jag är där hela tiden. Ska titta på Desperate Housewives och Gossip Girl nu och sen är det läggdags. Jobbar imorgon med. Hoppas ni har haft en bra dag :)





Tisdag

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen och ska ner till bussen om några minuter. Min pappa reser idag till Dubai så han hinner jag inte säga hejdå till för han är borta när jag kommer hem från jobbet, men träffar honom igen om en vecka.


- Jobba 7-15.30.

- Träffa Jasmin efter jobbet och äta middag på stan.

- Växla pengar till dollar.


Ny vecka

Godmorgon! Kunde knappt sova inatt för jag tänkte så mycket på hur allt kommer vara i Dubai. Längtar tills vi åker! Sista jobbveckan innan resan börjar idag och jag har fyra pass. Jobbar idag, imorgon, onsdag och fredag. Har precis ätit frukost och sminkat mig. Tandborstningen återstår och sen ska jag springa ner till bussen. Hoppas ni har en bra dag :)


Söndag

Vaknade rätt sent idag för att vara mig, klockan 14. Sen dess har jag små-packat lite. Väskan är redan full och jag har inte ens packat ner mina kläder. Hur ska detta gå?

Ska byta om och sen hem till Jossra och hänga där en stund.


Grattis Madeleine! <3

Grattis världens bästa Madeleine på födelsedagen <3
Hoppas du får en underbar dag min fina oushu vän <3 <3

OC-Marathon

Tittade på sju avsnitt av OC innan jag började känna mig lite rastlös. Gick hem till Ghada, lagade mat och lekte lite med barnen. Kom precis hem och ska fortsätta titta på OC nu.



The OC

Kanal 5 har börjat sända serien The OC igen på eftermiddagen. Blev sugen på att kolla på alla avsnitt efter att ha sett första så jag laddade ner alla fyra säsonger igår och ikväll ska jag ha OC-marathon.



Dagens köp

Örhängen från Glitter 89:-


Leggings från H&M 79:-/st


Deep cleansing face mask från H&M 20:-

10 dagar kvar!

Är hemma igen efter att ha varit på stan med Jasmin. Vi gick runt lite i affärerna och åt i Max. Är numera helt fattig i fyra dagar, till nästa lön kommer. Har slösat mer än vanligt den här månaden :/ och knappt på något vettigt förutom biljetterna till Dubai.

Pappa har grävt upp resväskorna från källaren så ska börja små packa mina sommarkläder redan ikväll :D Kommer ha en jobbig vecka efter helgen på jobbet (4 tidiga pass i en vecka) så resväskans uppgift är att göra mig motiverad till att fortsätta jobba och hålla ut sista veckan innan jag reser :P

Fredag

Har varit i centrum och handlat samt skrivit ut min och lillebrors e-ticket inför resan hos Jazz. Ska förbi min morbror snart och sen till stan för att köpa nya leggings.

Jersey Shore

Har laddat ner två nya avsnitt av Jersey Shore som jag ska titta på nu :D

Gårdagen

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen fast jag somnade rätt sent igår. Var hemma hos Michelle i Salabacke i två timmar ungefär och fixade lite saker till bloggen och åkte sedan hem till Yeliz där Lilo också var och tittade på en massa tv-serier på den nya kanalen tv11. Klockan två kom min pappa och jag fick köra hem. Det var inte smart att köra hem när jag var trött, för min koncentrationsförmåga var inte på topp, men det gick bra ändå :)

Fina Michelle på omslaget av en ugandisk tidning :D

Hos Michelle

Sitter hemma hos Michelle nu i Salabacke. Har jobbat hela dagen och träffade sedan Madeleine på stan. Vi åkte hem till mig och sen hamnade jag här. Kommer vara här i någon timme och sen ska jag åka hem till Yeliz.

Michelle kommer göra lite ändringar på min blogg så det kanske ser lite konstigt ut ett tag.


Madeleine här :)

De va länge sedan jag gästbloggade hos Safsi! Så nu tyckte hon att det var dags. Det var väll det minsann?

Åkte hem till Safsi för att fördriva tiden lite. Var i skolan idag från 12.15-16.00! Har nollning idag vid 19.00 så i stället för att luffa på stan i 100 år åkte jag hit. Skönt! Safsi har gjort mig en tjänst idag som hon aldrig mer ska få göra igen, hihi..

Som sagt har jag börjat på logopedprogrammet och redan är det mycket plugg. 1:a tentan är den 18:e februari! Idag gick vi igenom det första. Oh shit säger jag bara. Detta kommer inte bli lätt, det kan jag lova er! Fonetik och fonemer gick vi igenom idag. Alltså typ talets ljud och artikulation! Ni ska bara se mina anteckningar. Nej, men nog om logoped och skola.

Snart åker Safsi iväg och jag kommer att sakna henne ¨:( Men hon ska få njutas lite åt mig med. Dessutom ska hon köpa min present där, hihi... Jag fyller ju 20 år snart!

Nej, snart ska vi börja dra oss mot stan. Safsi ska åka till Michelle ikväll och jag ska möta upp en av mina klassare och gå tillsammans till den 1:a nollningen som är på Akkis!

Ha en fortsatt trevlig kväll gullisar!


Godnatt!

Hej! Kvällen har spenderats med Johainna hemma hos mig. Lagade mat: pasta och kyckling med tikka masala sås och bjöd över henne på middag. Hon gick precis och nu ska jag sova. Jobbar imorgon :/

Hoppas ni har haft en bra dag. Godnatt!


Onsdag

Godmorgon! Vaknade för en timme sen ungefär och ringde resebyrån vi ska åka med. Lillebror är under 18 så behövde veta om det skulle vara något problem, men det kommer troligtvis gå bra eftersom han åker med mig och jag är myndig. Måste ringa flygbolaget också för att vara säker.

Jobbar bara imorgon den här veckan och nästa vecka jobbar jag alla dagar förutom torsdag.


- Först och främst ska jag ta det lugnt.

- Laga mat till familjen.

- Kanske åker ner till stan senare och köper lite nödvändiga saker.


Godnatt

Kom hem för en timme sen från Jossra och ska avsluta dagen med det senaste Desperate Housewives avsnittet innan jag lägger mig. Godnatt!


Dubai

Biljetterna är bokade och betalda.
Den 1 februari åker jag med lillebror till Dubai och kommer tillbaks den 18 februari.

Idag

Fick en extra ledig dag den här veckan p.g.a att jag fick sparken från det nya jobbet. Det behövdes för idag har jag gått en massa ärenden med pappa på stan angående resan. Biljetterna är i alla fall bokade nu (ett tidsinställt inlägg kommer upp kl 21 ikväll om resan) och betalda.

Ska snart hem till Jossra och hänga där en stund.


Gårdagen

Jobbade igår på mitt gamla jobb och åkte hem till Jasmin efter. Chillade där en stund och tittade på Las Vegas och sen åkte jag hem. Fick ett samtal på vägen hem från mitt nya jobb och de sa att jag inte behövde komma dit mer. Lika bra så, ville inte ha det jobbet och visade det allför mycket. Trivdes inte alls där. Så nu har jag bara ett jobb kvar :D

Kände mig så rastlös mot kvällen så jag gick ut och träffade Johainna. Gick hem till henne en stund och senare gick jag hem till Ghada.


A new week

A new week.
A new day.

Godmorgon! Ska ner till bussen vilken sekund som helst. Ska bestämma idag hur mina arbetsdagar kommer se ut fram tills jag reser, så fort jag får veta hur Jasmins skolschema ser ut. Ska försöka se till att jag är ledig minst en dag i mitten av den här veckan.

Nu måste jag springa ner.
Hoppas ni har en bra dag! :)


Söndag

Har suttit framför tv:n i två timmar och tittat på Shear Genius och No Ordinary Family. Jobbar imorgon så ska lägga mig nu. Det kommer vara omöjligt att somna för jag vaknade rätt sent idag, men ska i alla fall försöka.

Det regnar ute och är jätte slaskigt ute. Var nära på att halka flera gånger när jag var ute tidigare idag. Hoppas vägarna är plogade till imorgon så att inga allvarliga olyckhändelser sker av all slask.

Godnatt!


100 frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år?
25 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Familjen.

3. Hur lång är du?
155 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Step Up 3.

5. Vem ringde du senast?
Jasmin.

6. Vem ringde dig senast?
Jasmin.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Detsamma söt :) Godnatt

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på, men oftast ringa.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta.

10. När såg du senast din mamma?

Nyss.

11. Vilken ögonfärg har du?

Brun.

12. När vaknade du i dag?

Runt 13 tiden.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Har ingen, tycker inte om julsånger.

14. Vilken är din favoritplats?

Dubai.

15. Vilken plats föredrar du minst?

Just nu är det jobbet.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Boende utomlands i ett varmt land med familj.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Katter.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Amar - hon är så klumpig.

19. Hur stor är din säng?
Vet inte måtten men det är en liten säng som räcker till en person.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
En.

23. Hur många landskap har du bott i?

Ett, bara i Sverige.

24. Vilka städer har du bott i?
En, Uppsala.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota hemma, strumpor hos folk och skor ute.

26. Är du social?

Ja, men kan vara lite tillbakadragen i början när jag träffar nya vänner.

27. Vilken är din favoritglass?
Sandwich och Magnum med pistagenötter.

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Kladdkaka.

29. Tycker du om kinamat?

Älskar det!

30. Tycker du om kaffe?
Nej.

31. Vad dricker du till frukost?

Helst juice.

32. Sover du på någon särskild sida?

Högersidan.

33. Kan du spela poker?
Nej.

34. Tycker du om att mysa/kela?

Bara med Hamode :D

35. Är du en beroendemänniska?

Beror på, är beroende av min familj och alla småbarn i släkten + cigg, men avstår annars.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

En kompis mamma och så vet jag att Blondinbella föddes samma dag som mig.

37. Vill du ha barn?
Ja, vill ha en stor familj.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, arabiska och lite italienska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bassäng.

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder!

42. Äger du dyrbara smycken?

Ett fåtal.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

The Vampire Diaries.

44. Kan du rulla med tungan?

Ja.

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jasmin, på sättet hon kan berätta saker. Hon får mig alltid att skratta.

46. Sover du med gosedjur?
Nej haha.

47. Vad har du för ringsignal?

Beror på vem som ringer, men oftast hör man Beyonce - Halo låten ringa.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Nej, de har mina kusiner.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Musmattan.

50. Vad har du närmast dig just nu som är blått?
En vattenflaska.

51. Kan du byta olja på bilen?

Nej, men ska lära mig det snart.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, har inte körkort än.

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Såld skriven av Vera Efron och Natasja T.

54. Läser du dagstidningen?

Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?
Nej.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Har inte lyssnar på radio på länge, så har ingen aning.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Förra veckan när jag bestämde hur mina arbetstider skulle se ut.

59. När var du i kyrkan senast?
Studentdagen.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Göran, min mentor.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Har aldrig campat.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Jasmin, som köpte med sig Victoria Secret body spray från London.

63. Vad lyssnar du på just nu?

Jesse J - Who you are.

64. Har du varit med i tidningen?

Nej.

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Har smakat på lamm-lever och får-hjärtan.

66. Favoritgrönsak?
Majs? Ifall det är en grönsak..

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Rosa.

68. Färg på din morgonrock?
Vit.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jossra, Jasmin eller Madeleine.

70.
Har du någon piercing?
6 piercingar i öronen.

71. Din största vinst?

Har aldrig vunnit något stort, förutom en Toblerone-ask på tivoli med hjälp av Jossra.

72. Civilstånd?
Singel.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Blogg.se, facebook m.m.

74. Är du fåfäng?

Sådär, men har inga problem med att gå ut osminkad.

75.  Ångrar du någonting du gjort?

Vissa saker ångrar man, men varje händelse har en mening och jag skulle inte ha lärt mig av mitt misstag ifall det inte hade hänt.

76. Hur gammal är din pappa?
47 år.

77. Vilket är ditt drömjobb?

Att jobba i butik med kläder, skor och accessoarer och hjälpa andra människor.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?

Flytta till Dubai.

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?

Kaniner.

80. Ditt favoritdjur?
Inget alls, hatar djur.

81. Svär du ofta?
Ja, alldeles för ofta.

82. Sverige när det är som bäst?
I mitten av juli när det är som varmast.

83. Kan du åka slalom?

Nej.

84. Vad har du ätit i dag?
Gröt, chips och spenat med ris.

85. Vad har du för utbildning?

Samhällsjuridik och kriminalteknik på gymnasial nivå.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Naglarna.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Magen.

88. Vilken är din bästa egenskap?
Omtänksamheten.

89. Vilken är din sämsta egenskap?

Ger upp lätt.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Inga särskilda.

91. Saknar du något?

Ja.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Nej, ju äldre man blir desto mindre bryr man sig.

93. Vad gör dig ledsen?

När någon dör eller när något händer min familj eller vänner.

94. Vad gör dig glad?

Familjen och vännerna.

95. Har du varit gift eller förlovad?
Har varit förlovad en gång.

96. Vad ska du göra i helgen?

Det är helg nu! Har bara tagit det lugnt.

97. Favorit frukt?
Mango.

98. Vad har du för laster?

Just nu känns det som en last att börja jobba igen imorgon.

99. Vem är din förebild?
Min mamma.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Titta på tv.


Hemma igen

Så, nu är jag hemma igen efter att ha suttit barnvakt till Hamode. Maya sov så hon behövde ingen särskild övervakning. Ska äta nu och sen kommer två inlägg upp lite senare ikväll.


Barnvakt

Ska hem till Ghada nu och vara barnvakt till Hamode och Maya i högst en halvtimme medan deras mamma gör en muntlig examination.

Laza - This Girl

Hörde denna låt igår när jag tittade på Step Up 3 filmen och fastnade direkt.

Laza - This Girl

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och har precis ätit risgrynsgröt till frukost för andra dagen i rad. Ska hoppa in i duschen snart och sen dra hem till Ghada.


Hos Jossra

Sitter hemma hos Jossra nu. Lillebror är också här.
Vi ska väl snart bege oss hem för klockan närmar sig 4.
Hoppas ni har haft en bra dag :)


Lördag

Har tittat klart på filmen Step Up 3D nu efter ett antal pauser. Den var mycket bättre än vad jag trodde. Känner mig lagom rastlös nu så ska hem till Ghada och hänga där en stund.


Step Up 3

Ska platta mitt hår nu medan jag tittar på filmen Step Up 3. Har gjort det till en vana, att platta håret medan jag tittar på någon film eller serie. Tycker det är så tråkigt annars att platta för det tar sådan lång tid om jag inte sysselsätter mig med en film eller serie medans.

Har hört att den här filmen är bra, men inte bättre än 1an och 2an. Har viljat titta på den länge så nu är det dags. Har ni sett den?


Incomplete


Spa-dag


Jersey Shore

Nu blir det Jersey Shore! :D


Fredag

Jobbade fram till kl 14 och gick sen ner till stan och träffade Jasmin, Athena, Adi och Madeleine. Vi tog en lång fika i Coffehouse by George. Åkte sedan hem till Ghada och sen gick vi hem till mig.


Torsdag

Har jobbat fram till kl 14 och sen tagit det lugnt hemma resten av dagen. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag klarar av att vakna runt 4-5 tiden varje morgon för att åka till jobbet. Och med två jobb kommer jag knappt ha någon ledig dag mitt i veckan längre. Jobbar imorgon med samma tid, men under helgen kommer uppdateringen bli mycket bättre.

Svagheten dök upp när jag behövde den som minst.


Onsdag

Har jobbat hela dagen och kom hem för en liten stund sen. Åt middag hos Ayad och nu ska jag köra till Flöjten, det är för långt för att gå dit, och hämta ut Yves-Rocher paketet som kommit dit. 

Har lillen Jonas här som springer runt lite överallt.

Desperate Housewives

Ett nytt Desperate Housewives avsnitt kom ut igår.
Har laddat ner den och ska titta på den nu :)


Nytt jobb

Började jobba på det nya jobbet idag. Har inskolning nu i några veckor och kommer jobba dubbelt tills jag känner mig redo att jobba själv. Trivdes jätte bra där för man slipper lyfta och man kunde till och med röka inomhus om man ville :P Efter min hemkomst kom Jossra förbi en stund.

Ska tillbaks till mitt gamla jobb imorgon och på torsdag o fredag har jag fortsatt inskolning med det nya jobbet.


Godnatt

Madeleine gick för en liten stund sen och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon börjar jag jobba på mitt nya jobb som ligger ganska centralt. Kommer från och med imorgon att ha två jobb, ett som är jobbigt (det gamla) och ett som är lite mindre jobbigt (det nya). Kommer jobba dubbelt imorgon för att lära mig allt om det nya jobbet som också är personlig assistans.


Dagens köp

Tröja från Cubus 149:-


Aussie take the heat deep treatment inpackning och shampoo från Åhléns 125:-/89:- 


Fuktkräm från Åhléns 45:-


Peel off mask Nivea från Åhléns 20:-


Bomullsrondeller från Åhléns 2 för 29:-

Lunch + shopping

Vaknade upp ganska tidigt idag och runt 11 tiden träffade jag Johainna och åkte ner till stan. Bjöd henne på födelsedagslunch på Fugu. Vi satt kvar där ganska länge och sen gick vi runt på stan. Har handlat klart allt inför resan nu och det känns jävligt bra. Efter lite mer shoppande träffade jag Madeleine och sen åkte vi hem till mig. Vi har suttit och tagit det lugnt och om en liten stund ska vi till centrum och handla lite.


Måndag



- Besöka Arbetsförmedlingen.

- Luncha med Johainna.

- Köpa sista presenterna inför resan.

- Träffa Madeleine.


Filmkväll

Snart drar jag hem till Jossra för att titta på filmen Slumdog Millionaire.




Söndag



- Städa och göra i ordning lite saker inför imorgon.

- Filmkväll hos Jossra.


Gratisbio

Fick hem ett rikspresentkort på 50 kronor från GratisBio häromdagen.
HÄR kan även ni också bli medlemmar.



Tjejkväll med xbox kinect

Igår kväll hade jag en liten tjejkväll med Jossra, Sandra, Jasmin och Athena hemma hos Ghada. Vi spelade xbox kinect och tog det lugnt. Kvällen avslutades sen hemma hos morbror med övriga släkten.

Hemma hos Ghada



Hemma hos morbror


Jersey Shore season 3

Har laddat ner första Jersey Shore avsnittet av säsong 3 och ska titta på det nu och sen drar jag hem till Ghada med tjejerna och spelar xbox knect.

Salt

Tittade på filmen Salt med Angelina Jolie igår kväll för tredje gången hemma hos Jossra. Hon fick en ny plasma-tv så den invigdes igår med en filmkväll. Kom hem 3 på natten och somnade direkt.


Jonas

Jonas är här och leker med allt han ser. Ville skrämma han lite när han lekte med hårtorken så satte på den utan att han märkte och han blev så rädd för ljudet och värmen att han började gråta - han som aldrig gråter haha. Ska checka till han nu!

Pure Seduction

Jasmin köpte med sig tre stycken Victoria's Secret sprayer till mig av doften Pure Seduction från London. Två av dem behåller jag själv och en ska Jossra få.


Stenhagen

Nu åker jag iväg till Stenhagen, hem till Jasmin, och stannar kvar där hela dagen :)


Jasmin är tillbaka..

..från hennes London resa efter 16 hela dagar. Pratade precis med henne i telefon och imorgon ska hela dagen spenderas i Stenhagen :D

En dag med Michelle

Har hängt med Michelle hela kvällen. Hon kom hit runt halv 6 och då gick vi till centrum och storhandlade. Vi dog på hemvägen då vi båda fick lyfta 4 kassar var fulla med mat. Väl hemma lagade vi jättegod mat: pasta och kyckling med thai-curry sås med jättegod sallad. Resten av kvällen tog vi det lugnt och snackade lite om allt möjligt. Vid 10 åkte Michelle hem och jag har fram till nu varit med släkt och familj.


Jeng

Michelle kommer hit ikväll :D


Gårdagen

Igår hade jag ledigt från jobbet och kommer vara ledig nu i några dagar tills jag själv känner för att börja jobba igen. Jossra var här en stund på eftermiddagen och senare på kvällen gick jag hem till Jazz. Därefter hem till min morbror och slutligen hamnade jag hos Ghada där jag spelade xbox knect i någon timme.



Dagens beställning..

.. från YvesRocher.

Peeling med aprikoskärnor 38:-

Uppfriskande mask med citronskal 38:-


Återuppbyggande läppbalsam med sheasmör 19:-


Peelande rengöringsmousse 59:-

Heldag

Jobbar heldag från kl 8.30 - 22.
Uppdaterar imorgon!

Veckans köp

Nagellack från Åhlens 19:-

Årsresumé 2010


Det var mycket festande under januari månad. Var på en arabisk förlovningsfest och på ett arabiskt bröllop. Firade Rimas och Kristinas födelsedag och två helger därefter firades Madeleine och Jasmin.









Februari var en tråkig månad. Ingenting roligt hände förutom att Raed och Amira förlovade sig.


Jonas flyttade in till våningen under och sen dess har jag träffat honom varje dag. Fick hem min studentklänning från Stylebystars. Följde med Madeleine för första gången på en av hennes alla unit-möten för Marykay.




Månaden började med ett besök i Firman och i mitten av månaden gick jag på ytterligare ett bröllop.



Började månaden med att färga håret mörkare. Favorit kusin gifte sig den 14 maj och den 20 maj hade jag min studentskiva i Göteborgs Nation och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Blev utvald till Klassens klar i förtid. Dagarna innan studenten ordnade vi tjejer upp en grillkväll ute på landet hos Madeleine.









Jag tog STUDENTEN den 4 juni. En dag jag aldrig kommer glömma! Det började med att vi sprang ut från skolan och sen åkte vi flak runt stan. Studentkvällen avslutades i BJ. Efter studenten hade jag ett långt sommarlov framför mig med en massa roligheter. Jag och Jossra vann vår första chokladask på ett tivoli. Tog mitt första kliv in i vuxenlivet och skrev in mig på arbetsförmedlingen. Spenderade mycket av sommaren med Jasmin och vi hittade på en hel del roliga saker. Min Jonas åkte bort i tre månader till Palestina och det var det jobbigaste jag varit med om i år. Sommarjobbade i tre dagar som jordgubbsförsäljare i Gimo och Öregrund och konstigt nog besökte jag bara Graneberg en enda gång under hela sommarlovet.














Under Juli månad gjorde jag riskutbildningen och VM visades på tv och det blev mycket tittande på matcherna.  Hade besöksrekord i bloggen. Wafas födelsedag firades med middag i Dragon Palace och en dag senare föddes världens finaste Maya. Vi ordnade en överraskningsfest för Amelie. I slutet av månaden tog jag med Hamode till Björklinge och spenderade en hel dag hemma hos Madeleine.









Augusti månad började med att tre dagar spenderades i Uppsala Reggae Festivalen. Länk till Dag 1, Dag 2 och Dag 3. Medan alla andra började i skolan så satt jag hemma arbetslös. Spenderade mycket av tiden med Ghada och barnen under dagen.










Körde halkbanan i början av september och fick mitt första riktiga jobb som personlig assistent. Kulturnatten firades hemma hos Athena. Arbetade som valförättare under valdagen och i slutet av månaden ordnade jag upp en tacoskväll hemma hos mig samtidigt som jag var barnvakt till Adham.




Athenas 19års dag firades i början av oktober med middag och fest. Var på bröllop i Solna med stora släkten och några dagar efter fick jag heltid som personlig assistent. Fyllde 20 år och firade mig med de närmaste vännerna.









Tröttnade på att jobba heltid som personlig assistent eftersom jag knappt hade någon fritid. Gjorde det enkelt för mig och fixade jobb till Jasmin och sen dess har vi båda haft deltid. Firade eid med släkten, annars hände inte så mycket annat under november.







Inte mycket hände under sista månaden år 2010 för jag jobbade hela tiden. Var och tittade på Hamodes första luciatåg. Hade julbak med Jasmin på jobbet och avslutade året med en utgång i Saluhallen. Firade inte det nya året på grund av att jag var så trött efter att ha jobbat alldeles för mycket.






(D) Lördag

Första dagen på det nya året och den har spenderats lite hemma hos Jossra och sen har jag varit hemma med släkten. Vi fick finbesök nyligen av Raed och Amira. De gick precis och nu ska jag fixa något att äta.

Försöker fixa en liten års resumé som kommer upp ikväll eller imorgon.


.


RSS 2.0