Dagens köp

Långklänning från BikBok 199:-


Söndag

Började denna dag med ett hårt träningspass med Christina och efter en stund åkte vi och Jossra ner till stan för en liten shoppingrunda. Åkte hem o lagade mat och åkte senare till Jossra. Kom hem för en stund sen och ska sova strax. Imorgon är det ännu en praktikdag och sedan är jag ledig i två dagar. Godnatt!


Dagens köp

Långklänning från BikBok 199:-
 
Från Monki 125:-
 
Linne från Monki 100:-
 
Långklänning från BikBok 199:-

Stockholm

Denna dag har spenderats i Stockholm med Iman, Jossra, Amani och Sandra. Vi åkte först till ett café där bland annat bloggerskor som Angelica Blick och Fanny Lyckman hade en liten loppis där de sålde sina kläder. Vi var där en stund och gick sedan vidare till Zara, Scala där jag köpte en klänning inför lillebrors bröllop nästa månad, och sedan till Vapiano där vi åt pasta. Efter att vi ätit åkte vi till Kista Centrum och där blev det en hel del shopping för våran del :)
 

Veckan som gått

Har inte hunnit uppdatera, har haft fullt upp denna vecka. Skrev tentan i torsdags och det gick väl sådär. Besiktade bilen därefter och till slut blev den godkänd. Helgen spenderades sedan med släkt och vänner. Hann träffa lilla Josef en stund och det blev en fika på stan med tjejerna. I måndags började jag min praktik, var i en förskola i Luthagen i två dagar och bytte sedan till en förskola i Årsta där jag ska vara fram till 4 juni. Igår kom äntligen lillebror hem så var mest hemma igår kväll och tog det lugnt med familjen ♥
 
Några bilder från förra helgen
 
Sandras goda cupcakes

(D) Uncover

 

Sista dagen innan tentan

Imorgon är det dags för tenta skrivning och jag har isolerat mig de senaste dagarna och bara pluggat och pluggat. Känner mig inte alls redo, men ska försöka göra mitt bästa imorgon :/


(D) Söndag

Har varit på loppmarknad idag i Fyrispark med Jossra, Sandra och Kicki. Hittade inget speciellt men letade inte heller så noga. Efter åkte jag, Jossra och Kicki till Max och lunchade och till middag bjöd sedan Kicki oss på potatisgratäng med lövbiff. Åkte hem efter och pluggade lite och sedan åkte jag till sjukhuset där min fina vän var på besök med jobbet. Vi hängde en stund och kom precis hem. Ska sova nu, ska vakna tidigt imorn och skjutsa mamma till ett möte och sedan bege mig mot skolan för att redovisa :/


Loppis

Sitter barnvakt till lillen och slutar snart. Ska iväg efter på loppmarknad med Sandra, Amani o Jossra. Hoppas man hittar något fint :)


Plugg + jobb på en lördag

Vaknade klockan 10 idag och började plugga direkt. Har haft sån ångest för att jag inte har börjat plugga i tid inför tentan på torsdag. Har svarat på de flesta seminariefrågorna nu men det är så mycket som ska tas in och läras så jag kommer verkligen inte klara tentan om jag inte ser till att självdisciplinera mig nu. Ska iväg om 20 minuter och jobba, ska vara barnvakt till N & P i 3, 4 timmar och sedan fortsätta med pluggandet när jag kommer hem igen.
 
 

Gårdagen

Igår jobbade jag i förskolan från 9 - 16 och åkte sedan och solade med Jossra. Därefter spenderades kvällen hos Jossra med Wafilistus och Arezito där vi hade tjockiskväll med en massa godsaker på bordet.
 

Västerås

I torsdags spenderades dagen med Christina i Västerås. Hade seminarium från 9 - 12 och åkte därefter och plockade upp Kicki och påbörjade våran roadtrip. I tre timmar satt vi i bilen och åkte från ställe till ställe för att bland annat hitta ett bakljus till min bil. Vi hann åka till två bilskrotar, åka till Bäckby en sväng och runt halv fyra hamnade vi hemma hos Kickis mamma i Viksäng. Åkte sedan förbi stan snabbt och fick en saftig böter på 1000 kr. Typiskt min otur! Åkte tillbaks till Viksäng och sedan till stan igen och tog en fika med Jalal i Cornetto Bar innan vi åkte tillbaks till Uppsala. På vägen hem svängde vi förbi Godisgallerian i Enköping och köpte med lite godis till bilfärden. Var inte hemma förrän efter 8 på kvällen och därefter hängde jag med lillebror hemma hos Jossra och Arez till halv två på natten.
 
 
Kikade i Kickis mammas gamla fotoalbum och hittade dessa bilder från Kickis barndom haha
 

Ärenden

Har hunnit göra en massa ärenden idag och har varit igång sen 8 på morgonen så nu är det dags att sova.

Har bland annat hunnit med att:
- träffa lillebror
- åkt till bildemo
- tvättat motorhuvudet
- hem snabbt o lagat mat
- besökt vårdcentralen
- besökt Graflunds o sagt upp en av våra tre parkeringsplatser
- hängt med Kicki
- åkt till stan och köpt present till Arezito
- pluggat
- tittat på filmen Life of Pi

Imorgon har jag seminarium på förmiddagen och efter blir det en roadtrip till Västerås med Kicki där vi bland annat ska åka till bilskroten och leta efter den sista delen jag behöver till min bil. Hoppas jag hittar den! Vi ska även passa på och hälsa på Kickis mamma och lite annat kommer vi nog också hinna med :)


Flygande inspektion

Har varit med om en flygande inspektion idag från polisen. Fyfan vilken jävla otursdag det har varit! Helt plötsligt har man körförbud på bilen jävla skit. Så denna dag har gått åt att fixa lite nya delar till bilen och imorn får jag fixa resten av delarna. Så det blir en ledig dag från jobbet och om allt fixar sig så besiktar jag bilen imorn och får köra igen.

Har precis kommit hem från Jossra och ska sova nu. Hoppas morgondagen blir bättre än idag.


Plugg

Igår spenderades kvällen med Jossra, Sandra och Amani hemma hos Jossra. Somnade rätt sent och vaknade inte idag förrän efter kl 11.

Idag har jag varit duktig och passat på att plugga medan det snöar ute. Håller på och fixar inför ett projektarbete vi ska redovisa om snart i skolan och skriver nu om Hjallipedagogiken i Island. Väldigt intressant.. not! Har väldigt mycket att ta igen i skolan och ska försöka göra så mycket som möjligt idag. Om några dagar är det dags för tenta igen 🔫.


Lördag

Är i Gränby Centrum nu med Jossra. Vi har tidigare varit o solat och sedan ätit i McD :)


(D) Monday

Har varit ute på E18 idag och senare varit med Kicki hos Iman och Mohamed. Har varit ledig i fyra dagar men imorgon börjar jag skolan igen och denna vecka ska det bli mycket plugg och träning.


RSS 2.0