Hemtenta

Har suttit hemma och skrivit på hemtentan idag. Nu är uppgift 1,2,3 och 5 klara och inskickade. Fråga 4 återstår och den måste jag hitta motivation till att skriva innan jag börjar jobba om 2 timmar. Längtar till att hela hemtentan är klar så man bara kan slappna av :/


Körkort 1 år

Grattis till mitt körkort som fyller 1 år idag :D


Nailart

Fick naglarna fixade av Jossra häromdagen :)


(D) Impossible

James Arthur - Impossible
 

Melodifestivalen

Sitter hemma hos Sandra med Christina och tittar på melodifestivalen :)


Lördag

Dagen började med ett besök hos Sabina och sedan åkte jag med Jossra till Gränby Centrum och efter åkte vi hem till mig. Sandra och Peyman kom också så vi har haft en tjejkväll och fixat naglarna här. Tjejerna drog precis och jag ska sova snart. Imorgon jobbar jag från 13-18 med det nya jobbet :)


(D) High for this

The Weeknd - High for this
 

Karimo

Är barnvakt till fina Karim medan hans mamma är i skolan. Det här är lycka! :D


Måndag

Har varit i skolan tidigare idag och sedan åkte jag hem och lagade kycklinggryta innan jag far iväg till träningen. Det blev ett hårt pass idag och det behövdes efter all dålig mat jag har ätit den senaste veckan. Nu ska jag se till att plugga i två timmar och sedan sova. Imorgon är det jobb som gäller och sedan träning därefter :)


Lillebror flyttar ut

Igår var vi ett stort gäng i Mohamed och Imans nya lägenhet och monterade en massa möbler och städade. Vi blev klara runt 23 och efter åkte jag, Jossra, Peyman och Kicki hem till Jossra och hängde där en stund. Somnade inte förrän efter kl 3 och vaknade nyss. Ska snart iväg till lägenheten och hjälpa till med det som finns kvar o göra. Grattis Iman och Mohamed till er första lägenhet <3


GlossyBox

Beställde en årsprenumeration på Glossybox förra månaden och fick hem min första box häromdagen. Boxen innehöll en hårspray, arganolja, en eyeliner penna, tvättservetter och en nagelbandsolja.
 

RSS 2.0