Hamnen

Har åkt med Kicki, Diana och Natalia till Hamnen idag efter jobbet och matat fåglarna. 


Överraskad

Igår överraskade älskade mamma mig med ett besök. Hon kom med Mohamed och vi åkte till Rocklunda marknaden och gick runt och småhandlade. 


Besök

Har haft lilla kusin på besök idag. Hon kom till Västerås när jag slutade jobbet och vi tog en promenad ner till stan och gick runt i butikerna. Efter blev det lunch i Jensens Bofhus.  


Södertälje

Ikväll har vi varit på bröllop i Södertälje. En av Omids nära vänner gifte sig. 

 

Taco kväll

Har haft älskade guddottern Maya på besök idag. Hon kom hit med Rafa, Sihem och hunden Akilles och vi hade taco-kväll hemma hos mig. Efter har en vän till Omid och Omids syster med familj också varit här och ätit. 


Waffle Dough

Har åkt till Uppsala idag direkt efter jobbet och fått nya fina fransar av Sandra. Efter plockade jag upp Jasmin och vi åkte till Vaksala torg och åt världens godaste våffla i Waffle Dough. Hennes bröder är riktigt grymma på att göra våfflor. Efter åkte vi till Gottsunda och överraskade mamma och sen träffade vi Farrah en kort stund. Lämnade av Jasmin och åkte direkt hem till Västerås. Ska sova nu för det blir en lååång arbetsdag imorgon. 


Garlic & Ginger

Slutade jobbet idag kl 19 och träffade sen Kicki och åt middag i Garlic & Ginger i Erikslund. 


Åsby

Har varit i Åsby med Shadi och fått med mig hem nya växter till vardagsrummet. 


Björnö

Har hängt i Björnö idag med Omids familj och syskonbarn. 


Onsdag

Idag har vi varit bjudna på middag hemma hos Shadi och Nawa. 


Besök

Har haft besök idag av Sandra, Nelly, Amani och Wafa. Vi åt middag tillsammans och kollade på ett avsnitt av Life of Kylie. Fick en otroligt fin vas av Sandra och Amani och blommor och presentkort på Cervera från Wafa.


Dolmar

Har varit i Uppsala idag med Omid där vi blivit bortskämda med dolmar från mamma.  Hann även träffa Ghada och Lara innan vi åkte tillbaks till Västerås.  


Ikea

Idag har vi hängt på Ikea med Omids systerdotter Nelly och handlat gardiner och tillbehör. 


Torsdag

Har haft besök av Nicole idag efter jobbet. Vi har ätit middag hos mig och sen tagit en promenad ner till stan. 


RSS 2.0