(D) Söndag



Tisdag

Har hängt med min fina Dalal idag efter jobbet, på stan. 


Måndag

Har varit på Actic ikväll och kört ett styrketräningspass med Nicole. Efter blev det sushi till middag. 


Lördag

Denna lördag har jag varit med Jessica i Blomsterlandet tidigt på dagen och sedan tagit en fika. 

Kan inte träna hårt nu på tre dagar på grund av keratinbehandlingen jag gjorde igår så det fick bli en låååång promenad idag med Nicole istället runt fina Fålhagen. Efter träffade jag Kicki och åt quesadillas i Taco Bar. 


Dolmar

Har Jossra och Lare hemma hos mig. Lare har precis gjort en keratinbehandling på mitt hår och nu är det Jossras tur. Under tiden rullar jag dolmar inför morgondagens middag. 


(D) Lördag

Hanna och farbror åkte idag tidigt på morgonen. Åkte runt lunchtid till Actic och körde lite cardio och styrka och nu på kvällen har jag roadtripat och nu kör jag runt Murad på hans hundra ärenden som vanligt..


Liljan

Ikväll har vi varit på middag i Liljan hela familjen och några släktingar. Det är min farbror och Hannas sista dag idag så vi har passat på att spendera dagen tillsammans allihop. Imorgon åker de härifrån kl 7 på morgonen så vi sitter hemma nu och tittar på filmen Coyote Ugly och tar det lugnt. 


Actic

Har börjat dagen med en halvtimmes PW på löpbandet och därefter styrketräning. 


BBQ

Så sjukt att vara ledig en torsdag. Tog ledigt imorgon med då jag vill passa på att vara med Hanna innan hon åker tillbaks till Orlando på lördag morgon. 

Idag vart hela gänget bjudna på grillad mat hos Wafa och Houssein. Vi satt ute på deras gård och hade det jätte trevligt. Efter åkte jag och Hanna till Ikea en stund. Nu är vi hemma och jag har idag fixat en lånebil som jag kan ha tills min egna bil blir klar om några dagar. 


Godisgallerian

Idag bestämde vi oss för att åka till Godisgallerian, ett måste när man har en amerikan hemma som är besatt av svenskt godis, så vi åkte alla syskon och Hanna till Enköping. Och gissa om inte varenda en av oss blev som ett litet barn i en godisbutik.. Det finns så sjukt mycket godis där! 


Efter svängde vi förbi moster och hängde med Josef och Jacob ❤️ 

Gröna Lund

Har varit o jobbat idag ett kort pass. Hade min tidiga fredag idag. Strax efter jag slutat så gick kopplingen på bilen sönder och vi hade planerat att åka till Gröna Lund. Som tur var fixade det sig med bil och vi kunde åka som planerat. 

Vi åkte med Christina till Stockholm där vi svängde förbi Barkarby outlet och sen träffade vi upp Iman och Athena. I Gröna Lund hade Zara Larsson konsert som framförde ett grymt uppträdande. 









Torsdag

Hanna och min farbror kom igår från Orlando, Florida och ska stanna här i tio dagar. Idag har vi varit på stan med Josef och sen ätit middag i Mammas Meza. Hannas mobil dog så hon använde min för att fota lite. Så det blev en massa bilder på staden, sånt fint som man själv aldrig uppskattar när man bor här..









(S) Söndag


(D) Fredag

Idag har jag varit ledig, skönt med långhelg! Har roadtripat idag och ätit god kurdisk mat. 


RSS 2.0