Onsdag

Har varit ledig och hängt med Hamode och Maya idag. Hämtade de med Sandra från skolan/förskolan och åkte sedan till McDonalds och satt där i två timmar. Vi besökte Media markt för att jag skulle köpa en present och Hamode ville visa några Skylander gubbar som han försökte övertala mig att köpa till honom haha. Vi åkte därefter tillbaks till Gottsunda där de blev upphämtade efter ett tag. 

Har en lång dag framför mig imorgon. Ska redovisa inför ca 100 pers och jag vill bara spy av tanken. Fyfan vad jag hatar det här! Men kommer göra mitt bästa och bara tänka på hur skönt det kommer kännas när det är över.

Dags att sova nu så man är någorlunda pigg imorgon! 




Makeupstores goodiebag..

..från gårdagen på BJ :)
 

Birger Jarl

Igår firade vi min födelsedag med en utgång till BJ :)
 

Fira min födelsedag

Ikväll är det dags att fira min födelsedag med mina nära och kära. Det blir en utgång till Birger Jarl där MakeupStore har modevisning :) 


Green House

Har varit i skolan idag och skrivit på ett arbete med arbetslaget. Snart är det dags att redovisa inför 100 pers i en stor föreläsningssal. Usch! Tog en paus där i mellan och träffade Wafa en stund. Vi åkte ner till stan och åt sallad och fikade i Green House. Skjutsade mamma sen till ett möte innan jag återvände till skolan. Efter skolan åkte jag och jobbade i tre timmar, den här gången hängde jag med Philip själv medan Nathan var på basketträning. Väl hemma har jag lagar mat, fixat matlåda för imorgon och tittat på ett avsnitt av The Originals. Är helt slut nu så det är läggdags som gäller. Imorgon är jag i skolan igen hela dagen :/ 




Ögonfransförlängning

Nu har min vän Sandra utbildat sig till Fransstylist. Vill ni boka en tid för ögonfransförlängning så kommentera detta inlägg så får du/ni hennes kontaktuppgifter :)


Michael Kors addiction

Fick en vinröd plånbok från MK igår från Mohamed och Iman. Nu har jag två plånböcker i medium size och väskan Selma Bag. Känner på mig att ett beroende kommer skapas! 




(S) 23 years

Då är man ett år äldre och förhoppningsvis lite visare :)



(R) Sunday

Min sista dag som 22 åring! Har hängt lite med en vän och sen åkt hem till Jossra :) 


Caramel by Wafilistus

Fick naglarna fixade igår kväll av Wafa!

Zara from Paris

Fick hem två halsband från Zara i present från Imus och lillebror från deras resa i Paris. Tack <3
 
 

Helgens köp

Byxor från Bikbok 149:- /st
Ring från GinaTricot 75:-


Lördag

Blev väckt tidigt idag av Wafa som ville åka ner till stan. Följde med henne och Kicki och shoppade lite nytt. Gick hem till kusin sen och lekte med Rami & Elias en stund och efter åkte jag hem och hade en stor middagsbjudning hemma där jag lagade kebabgryta. Resten av dagen tog jag det lugnt hemma med bra sällskap :) 
 
 

The Butler

Är på bio med Jasmin och ska titta på filmen The Butler som har biopremiär i Sverige idag :) 




Fredag

Valde att strunta i föreläsningen idag och stanna hemma istället. Har precis lagat lunch och ska snart ladda ner några avsnitt av serien Mistresses :) 




(S) Konfucius

Jag hör - jag glömmer
Jag ser - jag minns
Jag gör - jag förstår


Enköping

Åkte iväg till Enköping igår och besökte Godisgallerian med en vän. Köpte med mig väldigt mycket godis hem som kommer räcka i alla fall en vecka, och då är det väldigt mycket! Vi åkte sedan och åt i Amazing Thai och tog därefter en promenad runt Enköping stan. 

Efter Enköping åkte jag till Arlanda och hämtade Mohamed, Iman, Raoas och Magdalena som hade varit i Paris några dagar :)


(S) Malcolm X

Morgondagen tillhör dem som förbereder sig för den redan idag /Malcolm X 



(R) Birjer Jarl

Det blev en utgång ikväll till BJ med Sabina och Johainna för att fira Athenas födelsedag. Åkte förbi en vän efter och kom nyligen hem. Nu är det dags att sova :) 



(D) Lördag

Kom hem för 2,5 timmar sen och har suttit framför datorn och skrivit på mitt PM. Nu har jag endast 2 begrepp kvar att skriva om och förhoppningsvis blir jag klar ikväll och kan skicka in den förbannade uppgiften som verkligen tagit väldigt mycket av min tid och energi. 

Om jag blir klar idag så blir det en utgång ikväll :)



Seminarium

Är i skolan på ett seminarium. Gud vad svårt det var att vakna imorse, och det gjorde inte saken bättre när bilen var helt kall och frostig. 

Igår åkte mina föräldrar iväg och lämnade oss. Och jag var hemma hela dagen efter skolan för att plugga. Kicki kom sedan över, hade lagat spaghetti och köttfärssås till middag och senare kom Jossra. 


Ska åka hem snart och försöka skriva klart ett PM innan jag senare måste åka iväg o jobba. 


RSS 2.0