Inget mer sommarlov

Idag har varit den sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar skolan igen och sista terminen. Nu är det bara 4, 5 månader kvar till jag tar min examen. Längtar!!! 

Har annars haft en bra sista helg på sommarlovet då jag bland annat har fikat med Jasmin och Athena, tränat en del, jobbat med valet, träffat fina Michelle, haft syskonkväll med Jossra & Yossry hos oss och ikväll haft filmkväll med Wafa och Christina hos mig då vi har kollat på filmen Divergent. 

Känner mig lite halvt redo för skolan imorgon och SISTA terminen, äntligen!


Naglar

Fick mina naglar fixade igår av en kvinna som heter Abir. Hon gjorde gelenaglar på mig med fading. Hon söker nu personer hon kan testa göra på helt gratis inför hennes slutprov. Hör av er om ni vill boka in en tid :)



Rösta!

Nu har förtidsröstningen börjat. Glöm inte att rösta! Ta med ert röstkort och legitimation och gå till närmaste vallokal och gör din röst hörd. 


Månadens glossybox

Fick hem månadens box idag som innehöll en maskara från Jelly Pong Pong, bronzing puder, ansiktsmask, dagkräm, parfym, body butter från The body shop och torrschampo från Edge natural haircare. 


Actic

Har jobbat och nu är det dags för ett träningspass på Actic med Johainna. 




(D) Söndag

Denna helg har gått alldeles för snabbt. Jobbar hela veckan och nästa vecka börjar skolan igen. Är inte alls redo.. 😏


Workmode

Är på jobbet nu och slutar inte förrän 16.45. Sen blir det möte med valnämnden inför riksdagsvalet ikväll och imorgon mellan 18-20. 

Gårdagens middag efter träning  - quornfärs stekt i mild tomatsoppa, bulgur och sallad. 


Quorn

Har jobbat idag till 15.30 i förskolan och kl 16 var jag och Johainna på plats i Actic där vi genomförde ett 1 1/2 timmes träningspass. Väl hemma lagade vi en nyttig middag - quornfilé stekt i mild tomatsoppa med bulgur och sallad med lite kvarg vid sidan om. Väldigt gott!

 

Oändlig kärlek till mina syskon ♥♥♥
 

Nails

Veckans naglar made by Johainna ♥
 

(N) Överraskningsfest

Idag hade vi en överraskningsfest för Dalal som fyllde år för några dagar sen. Har spenderat hela dagen i Stockholm, hos Dalal i Frösunda och sedan en stund i Hornbergs strand och Sundbyberg.
 

Uppsala Peace Party

(Tidsinställt) Åkte idag efter jobbet ner till stan där jag mötte upp Wafa, Jossra, Sandra & Darya. Vi gick till Uppsala Peace Party och tittade på när Ison & Fille uppträdde och sedan tog vi oss till Basilico där vi åt en italiensk middag. Vi gick vidare till Botaniska trädgården efter och tittade på Rebecca & Fionas uppträdande innan jag åkte hem.
 

(N) Josefinas

(Tidsinställt) Ikväll har vi firat Peymans födelsedag i huvudstaden i Josefinas.
 

Imans födelsedag

(Tidsinställt) Denna onsdagskväll har vi firat Imans födelsedag med lite mingel hemma hos henne och sedan blev det en utgång till BJ.
 

Imus

Ikväll firar vi Iman som fyllde 22 år igår ❤️ 


Nötfärsbiffar

Har haft mästerkocken Kicki över som har lagat fetaostfyllda nötfärsbiffar hemma hos oss. Väldigt gott! 



MaryKay

Har på sistone ordnat två MaryKay kvällar hemma hos mig då en MaryKay konsult har kommit hem till mig och haft bland annat hudvårds- och smink klasser med mig och mina vänner. Som värdinna får man välja en sak ur MaryKays sortiment som man får helt gratis som tack för att man fixar en hudvårds- eller sminkklass hos sig. Hör gärna av er om ni är intresserade av att vara med på en klass eller att vara värdinna hemma hos er med era vänner. 

Har bland annat fått en rengöringskräm och återfuktningskräm och nu senast fick jag detta Satinhands kit helt GRATIS. Hur bra är inte detta??


Gym x 2

Har varit ett extremt träningsfreak idag som varit på gymmet två gånger, en gång på morgonen (Actic) och en gång på kvällen (Sats), och gjort en massa övningar hemma, bland annat 100 sit-ups. Började gå powerwalks den 1 juli och har gått 6-7 ggr i veckan sen dess, men förra veckan började jag gymma också för att få in ännu mer träning. Det är dags för mig att bli hälsosam igen! 

Har annars hängt med Maya idag. Hämtade henne från förskolan och sen åkte vi till BVC där hon hade 4årskontroll. Mitt troll har blivit stor <3

Måndag

Vaknade för en stund sen och ska snart bege mig mot gymmet i denna stekheta värme för några övningar. Ska sedan hämta Maya från förskolan och gå på 4 års kontroll. 


(D) Roadtrip

Har varit på roadtrip med Kicki idag :)


Edenbergs

Det blev en spontanare till Edenbergs ikväll med Kicki, Wafa & Houssein. 


Sol & bad

Har hängt i Wiks slott idag med Kicki, Shilan, Shirin och barnen där vi har solat och badat. 






Månadens glossybox

Denna box innehöll ett topplack från Seche vite, ögonskugga från Elisabeth Mott, läppbalsam från Carmex, lila läppstift och en ögonskuggsborste. 


Wiks slott

Är på väg till Wiks slott med Kicki och Shilan :)


RSS 2.0