Lunch i Sollentuna

Har hängt med Johainna idag. Vi åkte spontant till Sollentuna endast för att äta och åkte sedan tillbaks till Uppsala efter en sväng in till Knivsta. Så typiskt oss att bara dra iväg till andra städer..


Godmorgon

Börjar dagen med en rejäl frukost: flingor med fil och färska jordgubbar. Är ledig idag med och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske åker till Västerås där det är vattendraget denna helg eller så åker jag nästa helg istället då det är power meet festivalen.


Gästkväll

Har varit ledig idag och bara varit hemma med Jossra, Sandra, Iman, Amany, Yossry och mina syskon. Har storstädat huset efter och nu känner jag mig lite trött så det blir läggdags snart.


Glossybox

Fick hem månadens glossybox precis. Den innehöll en ögonfransböjare, två läppglans, en lila eyeliner och en volupt spray som ger volym till håret från märket Sebastian Professional. Den boxen kommer nog till nytta någon gång :)


Jobbet

Är på jobbet nu. Har arbetat i två dagar i en privat förskola i Heidenstam med Jasmin och idag är Athena här med. Kul att jobba ihop med sina vänner :)


(D) Västerås

Har hängt i Västerås idag med världens bästa och Shirwan och Kicki :)


(D) ♥

 Har hängt i Västerås hela dagen med världens bästa vän ♥
 
 

Work

Har fått pass i förskolan för två veckor framåt så nu blir det rätt mycket jobb för min del en tid framöver. Lika bra att arbeta nu så man kan vara ledig när det blir ännu varmare ute. Var och hälsade på hos Jazz tidigare idag och träffade nyfödda Aloush :). Är hemma nu och ska titta på ett avsnitt av Breakout Kings (har fastnat för den serien) innan jag ska sova.


Måndag

Vaknade tidigt idag och åkte till tentamenslokalen i Boländerna. Skulle svara på en tentafråga och som tur var fick jag en fråga jag redan kunde svaret på riktigt bra. Var klar efter 20 min och åkte efter till Willys och storhandlade hem. Lagade mat och är nu barnvakt till N & P och ska vara här några timmar till :)


Fredag

Vaknade tidigt idag för att hinna tentaplugga innan jag börjar jobba. Jobbar fram till 18 och ska sedan förbi en studentmottagning och efter fira Sandra en stund innan jag måste hem igen och fortsätta plugga.


Sandra 24 år

Grattis Sandrita på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag :D <3


Gårdagens köp

Ringar och två par ballerinaskor från H&M.
Parfym Gucci Guilty och återfuktande ansiktskräm från Kicks.


Gårdagen

Var på stan igår med Jossra, Amani och Iman och köpte presenter till Sandra som fyller år idag. Åkte hem efter och skrev på den sista skriftliga uppgiften och åkte efter med Kicki till Gränby Centrum. Väl hemma igen skrev jag klart all skolarbete och skickade in. Nu är det bara omtentan kvar som är på måndag!


Glossybox

Fick precis hem månadens glossybox som innehöll ett balsam från Wen, tvål, Pumas deo och parfym, ett nagellack, solskyddskräm från Hawaiian tropic och en energidryck. Detta är faktiskt en av de bättre boxarna som jag har fått :)


Sommarlov

Hade min sista dag i praktiken igår och bjöd alla barn på glass. Ska snart iväg till skolan för en examination och sedan är det sommarlov. Men har en omtenta om 5 dagar så slipper inte plugget riktigt än :/


Veckans köp

Halsband från Ur&Penn


Kalas + Sthlm

Har varit på Josefs kalas idag för att fira den nyblivna 1 åringen och efter åkte jag med Wafa och Jossra till Kista. Ska se till att sova nu. Imorgon är det min farbrors sista dag i Sverige innan han åker tillbaka till Orlando, Florida så ska se till att umgås med honom så mycket som möjligt innan vi ses igen i augusti eller december :)


Josef 1 år

Har suttit vid datorn i 2,5 timmar för att ladda upp alla bilder från bröllopet. Är äntligen klar och ska börja göra mig i ordning. Vi ska åka hela familjen till Josefs 1 års kalas och sedan åker jag med Wafa till Stockholm för att leta klänning ♥
 

Mohamed & Imans bröllopsdag part 5


Birger Jarl

Efter bröllopet åkte alla tjejer hem för att byta om och sedan vidare till BJ där festen fortsatte fram till stängning.
 

Mohamed & Imans bröllopsdag part 4


Mohamed & Imans bröllopsdag part 3


Mohamed & Imans bröllopsdag part 2


Mohamed & Imans bröllopsdag part 1

I lördags gifte sig min lillebror med Imus och det var verkligen ett vackert och lyckat bröllop. Önskar er all lycka i livet ♥
 

RSS 2.0