28/2 - 09

Nu har jag kommit hem efter att ha varit hela dagen hemma hos min moster med hela feta släkten :P
Här bjuder jag på bilder från dagen.










Nu ska jag ner till affären och köpa godis till ungarna och sen hem till min morbror Rasmy.
Efter det ska jag hem till Samir och skriva klart min historia uppsats.
Sötnosen Enji ska sova över här ikväll så hon ska få följa med :)
Ha en bra kväll :D

28/2 - 09

Wyclef Jean ft. Akon ft. Lil' Wayne

28/2 - 09

Igår kväll så var jag hemma hos Rafif där Jossra, Kadir och Banaz var.
Jag gick förbi Ghada en stund och sen tillbaks till Rafif och satt där ett bra tag.
Runt 23 så gick jag till Samir och så åkte vi till Max och åt med Jazz, ungarna, Murad och Rafa.



Idag så ska jag spendera hela dagen hemma hos min moster i Nybygård.
Hela släkten är bjudna dit på middag :)

28/2 - 09

Bebisen <3

27/2 - 09

Kom hem för en stund sen från skolan. Satt kvar i skolan till kl 18 typ och jobbade med min historia uppsats och jag är nästan klar nu, ska typ bara läsa igenom hela uppsatsen och skriva mer på diskussionen.

Ska hem till Ghada snart och lämna hennes pengar för jag tror jag har fått mitt studiebidrag nu så att jag får det gjort och senare så ska jag hem till Samir där Jazz och ungarna är.

För 11 dagar sen så spådde jag mig, och hon som spådde mig sa att om tio dagar så skulle jag få ett telefonsamtal som skulle göra mig glad och det fick jag igår.
Någon (ska inte berätta vem det är än, eftersom det betyder otur) ringde mig igår och berättade att hon var gravid och jag blev skit glad :D :D Äntligen en till unge !!! :D
Helt sjukt att det stämde med vad spådamen sa :S :D


Dagens outfit by Wafa


Dagens outfit by Wafa


26/2 - 09

Igår efter skolan så åkte jag hem till Wafilistus. Vi var där en stund och sen så gick vi till posten för att hämta hennes skor (bild finns i inlägget nedan). Efter att vi hade lämnat hem hennes skor så gick vi till centrum för att plugga men det gick inte så bra. Jossra joina oss efter en stund och vi pratade istället för att plugga.
Runt 19 så gick jag och Jossra hem till hennes syster Wafa och var där en stund med ungarna Siham och Sara :D
När jag kom hem så firade Raoas och hela familjen Mohamed med att äta daim tårta och andra godsaker. Kvällen slutade bra i alla fall och det var roligt :)

Idag så har jag varit i skolan till kl 17 eftersom jag har en fet uppsats jag måste jobba med och lämna in nu på tisdag. Kom hem för en stund och ska snart gå hem till Aida. Det var längesen jag träffade henne så ska passa på nu.

Jazz flyttar till Uppsala nu på måndag. Hon är i Uppsala redan idag :D men hennes möbler kommer senare så nästa vecka så kmr jag hjälpa henne en hel del med att flytta in saker och dekorera och sånt. Kul kommer det bli :)
Hon ska komma hit senare ikväll, så då får jag träffa gullungen Nazmi :D

Grattis Julia Falk på födelsedagen :)

Wafas kärlek för skor

Idag fick Wafa hem ett paket från Halens och inne i paketet så låg hennes efterlängtade skor och här får ni se bilder på dem. Så JÄVLA snygga, speciellt volangen.


Dagens outfit by Wafa

Dagens outfit by Wafa - har ni några frågor om hennes kläder så är det bara att kommentera så kommer Wafilistus svara inom en kort tid.

25/2 - 09

Jag hade italienska lektion nyss och då fick vi lite information inför vår resa till Milano. Italienarna kommer till Sverige den 18 eller 19 mars och ska stanna kvar här till den 23 mars, så då kommer någon italienare bo hemma hos mig. Vi i italienska gruppen kommer få åka till Italien i slutet av april och så kommer vi tillbaks i början av maj och då kommer vi få bo hemma hos den italienaren som bodde hemma hos oss innan.
JAG LÄNGTAR VERKLIGEN TILLS VI ÅKER TILL MILANO :D :D :D

25/2 - 09

Grattis lillebror Mohamed på 17 års dagen din lilla skitunge :D

24/2 - 09

Idag så har Rafif och Kadir varit hemma hos mig och hälsat på. Vi firar fettisdagen varje år genom att äta semlor och idag så hade min mamma gjort en massa semlor till oss så Rafif och Kadir åt en varsin semla. Rafif såg skit rolig ut efter att hon hade tagit sin första tugga, haha hon han grädde över hela ansiktet nästan :P




Jossra och Bebisen <3




Ser ni vad Jossra riktar mot Bebisen på sista bilden? Hon är så OND :P haha <3

24/2 - 09

Det är fettisdagen idag :D

Dagens outfit by Wafa

Nu har jag startat en ny kategori som heter dagens outfit by Wafa.
Wafa har alltid skit snygga kläder på sig så jag tänkte att varenda gång jag ser henne så ska jag ta kort på hennes outfit och sedan publicera bilden på bloggen så att ni också får ta del av hennes snygga kläder.

Detta var vad hon hade på sig idag. Visst är det snyggt?

Madeleines fina tavlor


23/2 - 09

Somnade 6.15 på morgonen och vaknade 45 minuter senare för att börja fixa mig till skolan. Jag var skit trött i början av skoldagen men blev piggare efter en stund. Första skoldagen efter lovet var helt okej, det var kul att träffa alla igen.
Efter skolan så gick jag och Johanna till stan. Vi gick förbi restaurangen Korfu där min kusin Said jobbar som kock och där Ghada också jobbar. Vi väntade på att Ghada skulle sluta från jobbet och så gick vi runt och kollade lite i affärer. Jag såg en skinnjacka för 500 kr i H&M som jag var tvungen att ha och jag hade inte ett enda öre på mig så jag fick låna pengar från Ghada, men hon hade sina pengar hemma i Gottsunda så det var bara att sätta sig i bussen till Gottsunda för att hämta Bebisen från dagis och pengarna. Vi gick snabbt till Bebisens dagis och hämtade upp honom och sen hem till Ghada där hon gav mig pengarna.



Jag åkte ner till stan igen då och köpte skinnjackan som jag hade lagt undan och sen så åkte jag hem. Jag ska till Ghada snart igen och vara där en stund. Ska ringa Rafif nu och kolla om hon vill hänga med.


Det här är skinnjackan jag köpte :D

GRATTIS PAULA SIMONS PÅ 18 ÅRS DAGEN :D :D <3

Ps: Det här är mitt 300:e inlägg

Skolan

Nu har jag äntligen läst klart boken Dr. Jekyll and Mr. Hyde och jag skickade in bokrecensionen för en stund sen till min lärare. Skönt att få det gjort.
Nu är det bara att börja läsa min andra bok Candide som ska lämnas in om 2 veckor men det är så mycket att göra i skolan nu och jag har ingen aning om vart jag ska börja. Det som ska jag göras är att

[X] Jag ska lämna in en Naturkunskaps uppsats om Gener och Genteknik nu på torsdag.
[X] Mitt svenska hem läxförhör ska också lämnas in på tordag denna vecka.
[X] Jag har en samhälls uppgift som ska lämnas in på måndag nästa vecka.
[X] Min historia uppsats ska lämnas in på tisdag nästa vecka (Jag skriver om barnarbete i Sverige)
 [ ]Torsdag nästa vecka så ska jag lämna in en bokredovisning om boken Candide.

Allt detta ska göras inom två veckor och JAG ORKAR INTE med mer skolarbeten.

Vi har även bytt schema inför den här perioden och det ser nästan ut som mitt gamla förutom att jag har fått en halvtimmes sovmorgon på måndagar.



Nu måste jag gå och lägga mig. Hoppas jag lyckas somna för jag ska upp om 6 timmar.

22/2 - 09

Sitter hemma hos Jossra nu och har precis färgat hennes hår igen. Det blev misslyckat förra gången jag färgade åt henne, hon fick en orange/röd aktig färg på halva håret eftersom hon hade svart henna innan. Så vi bestämde oss idag för att gå till centrum för att köpa hårfärg, blåsvart, och nu har jag precis blivit klar med att sätta färgen och vi ska snart tvätta ur det.

Ha en bra kväll :)

Min fest 30/10 2007









Gräsö



Saknar <3

22/2 - 09

Sista dagen på lovet :(

21/2 - 09

Ron Pope - A Drop In The Ocean

Changeling

Denna film kollar jag på just nu, har kollat på hälften av filmen nu och den är verkligen jätte bra.
Filmen är baserad på en verklig händelse.


Handlingen:

Christine Collins (Angelina Jolie) är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Zachary Isaiah Williams


21/2 - 09

Idag vaknade jag av att dumma Johanna skicka sms till mig (hon är fett jobbig för hon ska alltid väcka mig genom att smsa skit tidigt) och nu är hon här hemma hos mig. Vi ska kolla på filmen Honey snart och Rafif kanske kommer också lite senare med några tjejer. Nu ska jag vara lite social mot Johanna.

Manolo Blahnik





Honey

Kolla på dans filmen Honey på kanal 5 idag kl 18.05.
Det är verkligen en av de bästa filmerna jag har sett.





Handlingen:
Honey Daniels (Jessica Alba) är fast besluten att slå igenom som dansare, trots att hennes föräldrar gör allt för att avråda henne. På dagarna försörjer sig Honey som instruktör i hip hop-dans , men på kvällarna släpper hon loss och visar upp sin talang på stadens klubbar. En berömd videoregissör erbjuder henne jobb som bakgrundsdanserska i hans videos. Det verkar som om Honeys dröm är på väg att gå i uppfyllelse. Men livet på toppen blir inte vad Honey tänkt sig.

The Eye

Kollar på filmen The Eye just nu. Jag är en sån som hatar skräckfilmer men den här filmen har jag viljat se länge nu bara för att det är Jessica Alba som har huvudrollen i filmen och den är inte så läskig som jag trodde att den skulle vara, bara lite.. men det är inte så farligt..



Handlingen:

Sydney Wells (Jessica Alba) är en framgångsrik konsertviolinist, som mirakulöst får synen tillbaka efter en hornhinnetransplantation. Men operationen medför inte bara förmågan att kunna se igen - snart börjar oförklarliga bilder och skrämmande figurer att dyka upp runt henne. Är det en bieffekt eller håller Sidney på att bli sinnesjuk? Själv har hon en egen teori; på något sätt har hennes nya hornhinner öppnat dörren till en värld på andra sidan, en värld som bara hon kan se..


20/2 - 09

Danjah - My Love

20/2 - 09

Nu har jag kommit hem från en lång dag hemma hos Madeleine. Vi ät jätte goda kyckling enchiladas till middag och till efterrätt så åt vi märrangswich (eller hur det nu stavas?). Det var jätte gott, och jag fick med mig hem några stycken kyckling enchiladas som jag ska äta snart :D
Jag tog bussen hem halv 8 och det gick bra på bussresan tillbaks hem som tur var..

Här bjuder jag på några bilder från idag.



Morris

Maddes katt Morris är skit läskig och jag är JÄTTE rädd för katter !!

20/2 - 09

Hej alla läsare. Nu är jag i Björklinge med Johanna hemma hos Madeleine. Vi tog bussen halv 3 hit och kom fram kl 3. Lantis bussarna är så konstiga jämfört med de gröna bussarna i Uppsala. Eftersom det är dyrare att åka lantis bussarna så brukar jag alltid utnyttja Johannas extra busskort och jag glömmer alltid bort att man ska stoppa in kortet i en kortläsare istället för att bara visa kortet till chauffören som man gör på de gröna bussarna. Så när jag gick in i bussen så visade jag kortet till chauffören och så kollade han skit konstigt på mig och det tog mig bokstavligen 10 sekunder innan jag fattade att man skulle stoppa in kortet i kortautomaten, och då hade Madde redan kommit fram till bussen för att hjälpa mig och då är jag så dum så att jag försöker stoppa in busskortet i kortläsaren med fodralet på haha jag är så korkad ibland. Madde hjälpte mig i alla fall och jag kunde gå in och sätta mig inne i bussen. Hoppas inte samma sak händer när jag åker hem.

Vi ska äta middag och efterrätt här och sen vid halv 8 så ska jag ta bussen hem. Kommer åka lantis bussen helt själv för första gången så hoppas det går bra och att jag stoppar bussen vid rätt busshållplats.

Nu ska jag vara lite social mot Madeleine och Johanna.

20/2 - 09

Nelly Furtado ft. Timberland - Say It Right

19/2 - 09

Imorn så är det Björklinge som gäller :D
Ska åka till Madeleine eftersom jag är bjuden på middag där. Hennes pappa gör världens godaste kyckling enchiladas och jag tror att det är det vi ska äta. Det kommer bli trevligt :)

19/2 - 09

Johanna sov här inatt som sagt och vi gick till Jossra vid 17 för att lämna en mobil till henne som hon kan använda för tillfället eftersom hennes mobil brändes igår. Johanna gick sedan till centrum för att äta med hennes pojkvän och jag gick hem till mig där jag väntade på att Athena skulle komma. När Athena hade kommit så satt vi en stund och kollade på Joey och Vänner innan Rafif och Rojda kom. Kort efter det så kom även Jossra och Johanna hem till mig så det var fullt hus här ett tag, men kul var det. Jag avfärgade Jossras svarta hår, men hann tyvärr inte färga den andra färgen för att hon skulle hem, men hoppas det går bra ändå och att det blir lyckat.



Gästblogg: Johanna

             

  Nu har jag precis kommit tillbaka från Dalarna, har varit där i fyra dar med min famlij. Det va väldigt kallt där 14 minus grader, usch jag gillar inte kyla. Jag åkte skidor varje dag och åt god mat, men det var ganska tråkigt ..
Igår kom jag hem halv sex, var hemma en halvtimme sen åkte jag direkt till Gottsunda och träffade Safi & Jossra. Saknade Safi så mycket var ju tvugen att träffa henne så fort jag kom hem, tihi.
Nu sitter jag här med Safi & har precis målat naglarna, lite senare ikväll ska jag träffa min underbara man <3

nu får ni ha det så bra, pussilipuss

19/2 - 09

Akon - Right now

19/2 - 09

Jag har äntligen fått tillbaks mitt internet hemma :D :D :D

Gästblogg: Jossra

Just nu är det Jossra som skriver hihi. Vet ni vad som precis hände? Jo, min mobil brändes... Ja, precis vad ni läste, den brändes. Hur? Jo, min lillebror ville sätta in sitt kort i min mobil och sen när jag skulle lägga in mitt kort igen, så funka det inte :) Det lyste rött! Som Safis mobil när den brändes. Jag är så jävla arg och nu har jag ingen mobil, vad roligt :D hehe. Just nu så sitter jag hemma med Safi och Johanna. Vi sitter och tar det lugnt. Det är säkert Safi som har gett mig otur. ÅÅHH jag är så arg. Nu ska jag tillbaka till myset haha. Puss och hej, leverpastej och puss och kram vi syns nog på stan! ♥




Härmar Johanna



och här är vi bara så snygga.

18/2 - 09

Jordin Sparks - Tattoo

Dagens citat

Everything happends for a reason

18/2 - 09

Nu är jag, Jossra och Johanna hemma hos Ghada och vi har varit här ett bra tag nu. Vi ska börja röra oss hemåt snart. Johanna ska sova hemma hos mig, så det blir kul. Ska försöka uppdatera mer imorn.

Bebisen


18/2 - 09

Har fortfarande inget internet hemma, och vi ringde det där internet bolaget idag och de sa att det skulle dröja två dagar innan vi får tillbaks vårat internet så jag får klara mig utan internet i 2 dagar till :(

Igår så var jag med Jossra hela dagen. Vi åkte förbi stan snabbt och sen åkte vi tillbaks hem till henne. Rafif kom och så gick vi alla till mig där vi åt kladdkaka och kollade på tv.


Just nu så är jag hemma hos Jossra och utnyttjar hennes dator igen. Innan jag kom hit så gick jag och hämtade Bebisen från dagis och nu sitter vi här båda hemma hos Jossra. Vi ska vara här en stund och sen så ska jag lämna tillbaks honom hem, kanske kan uppdatera bloggen därifrån.


17/2 - 09

Hej alla läsare. Nu är det så här att jag inte har något internet hemma. Vi bytte modem igår från 2 MB - 24 MB och därför stängde de av vårat internet idag för att kunna uppdatera något. Så nu är jag hemma hos Jossra och utnyttjar hennes internet. Så jag kommer inte kunna uppdatera nu tills imorgon, eller vi kanske skulle få tillbaks internet senare ikväll så då kanske jag uppdaterar. Ha en bra kväll.

17/2 - 09

Nu har jag äntligen kommit igång med den ena boken och redan börjat skriva en bokrecension. Det känns bra att man har börjat lite i alla fall. Det är alltid mycket svårare att påbörja ett skolarbete än att avsluta det.
Nu ska jag sova, är skit trött.


17/2 - 09

Har två bokrecensioner och två uppsatser att lämna in efter lovet så jag borde plugga just nu men jag har inte lust. Måste i alla fall börja läsa, men det är ju skit tråkigt att läsa gamla klassiker. Jag HATAR när man inte får välja själv vilken bok man vill läsa, så nu ska min irritation gå ut över det. Ska börja läsa min engelska klassiker Dr Jekyll & Mr Hyde nu för att sedan börja läsa svenska bokklassikern Candide.




Mary-Kate and Ashley Olsen



16/2 - 09




16/2 - 09

Som sagt, idag så blev jag spådd av Athenas mamma och hon sa en hel del intressanta saker. Det var tredje gången jag blev spådd av henne så en del saker som hon sa idag visste jag redan. Några saker som hon sa var att:

Det är många människor runt omkring mig som inte är ärliga och att jag ska vara försiktig. Jag kommer gifta mig med en äldre man, som jag tydligen redan känner, och jag kommer få tre barn. Jag kommer vara lycklig i framtiden och jag kommer ha mycket tur och framgång. Mitt liv kommer sluta bra helt enkelt. Jag kommer flytta från Uppsala när jag är 27 år (det vet jag från innan). Det är tydligen någon som vill ha en relation och planerar en framtid med mig :P och jag har ingen aning om vem den här personen är. Det är även någon som har jätte starka känslor för mig, men jag ska inte ha bråttom och jag ska ha tålamod. Det är även två tjejer, en blondin och en brunett, som är svartsjuka på mig i samband med någon kille och jag ska vara försiktig. Det kommer finnas en tjej som älskar den mannen jag kommer gifta mig med och henne ska jag akta mig för.

Nästa vecka, eller månad så kommer jag få en jätte bra nyhet.
Min familj kommer få en bra nyhet nästa vecka.
Om tio dagar så kommer jag få ett överraskande telefonsamtal av någon som jag kommer bli glad över.
Om tre veckor så kommer jag få en överraskning.
Om två månader så kommer jag må mycket bättre än vad jag gör nu.
Jag kommer snart få en överraskning i samband med pengar.

Det här var en del av vad hon sa. Hon berättade mer, men vissa saker tycker jag är privat och jag vill inte gå ut med det i bloggen. Enda anledningen till att jag skriver det här är att jag ska kunna läsa igenom det sen för att komma ihåg. Det mesta hon brukar berätta gäller för 6 månader framåt, så om 6 månader så kommer jag läsa det här inlägget igen och kolla om det stämde. Det var även en hel del saker som hon sa som inte stämde överhuvudtaget, men det är sånt som händer ibland. Det kommer bli kul och se sen om det här kommer stämma.

16/2 - 09

Nu är jag hemma hos Athena och har precis blivit spådd.
Berättar mer om hur det gick när jag kommer hem.

Godnatt

Heej :) Nu har jag och Madeleine kollat på filmen Twilight. Det var första gången för henne och andra gången för mig så jag tog Maddes twilight oskuld haha :P Nu ska vi stänga av datorn och gå och lägga oss. Vi har en lång dag framför oss imorn för då ska vi till Athena i Rickomberga och spå oss. Kommer berätta imorgon om vad spådamen sa om min framtid. Det kommer bli intressant.

Rafif har precis avslöjat att hon är kär i min pappa :P

Nu ska vi sova. Godnatt.

Twilight

Nu ska jag och Madeleine kolla på filmen Twilight :D



15/2 - 09

Här bjuder jag på några bilder från våran kväll hemma hos Jossra,
Enjoy och självklart ska Peyman vara med på varenda bild :P




Gästblogg: Madeleine

Hallå allesammans! Kom nyss hem till Safi, har precis varit och dansat dancehall med Adena, Det var ett riktigt träningspass och jag blev sjukt svettig, men roligt var det!

Ja, Safi sa ju då att hon lovat att jag ska berätta om min krogkväll, så i guess att jag ska göra det.

Jag & Annika åkte hem till Kim vid kanske 4-5 tiden. Kom dit och började fixa till oss direkt, roligt, roligt. Vi blev klara vid kanske halv sju och började förfesta. Jag hade mitt vin och blev glad i hatten likaså Kim och Annika. Vi satt och lyssnade på musik och pratade om allt & ingenting, så som det brukar vara. Vid halv nio så gick vi till Kim´s bror och hämtade hans systerdotter. Vi fick skjuts ner till kvarnen där vi länmnade av Vincent och gick därefter till People. Vi kom dit nio och var näst först i kön. Så när vi kom in var det rätt tomt. Men som tur var, vare "Happy Hour" och det innebär två för en. Så det blev två cider, som smakade sådär, men roligt var de. Vi satt och förfesta lite till. Sedan kom det mer och mer folk och efter en stund kom vi igång och började dansa. Dansa och dansa somvanligt. Alex, Bäckis och Micke kom och joinade oss efter en stund, det var roligt också... Sedan kom också Selma och vi dansade på och drack gott. Trevligt igen då, mycket skoj haha. Vid tolv kanske öppnade stora dansgolvet och vi gick in där. Men det var drygt för där spelades det bara house, visst house är bra men det var dryg house och de ska spela dancehall & hiphop där (tycker jag) Men skit samma, vi stod där och dansade iallafall. Efter en stund kom det igång iallafall med bra musik. En av killarna i Snook och körde "längst fram i taxin", de va härligt. Som det verkar så var det många killar som stod och drygade och försökte med någonting. Men Selma som är skön gav dem en utskällnig så försvann de, roligt roligt. Sedan hade jag & Alex ett litet vattenkrig.
Klockan kvart i två gick jag, Kim, Selma och Annika och hämtade våra jackor eftersom pappa skulle hämta oss två. Vi kom ut poch började vandra mot citymail och såg en korvkiosk, vi blev snabbt sugna på korv och jag å Annika köpte oss en varsin grillad, de smakade bra vill jag lova. Vi gick till pappa, han skjutsade hem Selma & Kim sedan åkte vi hem igen. Kom hem halv tre och somnade gott klockan tre, skönt att sova i sin egna säng!

Dagen efter var jag en aning bakis, men blev snabbt bra. Min kära pojkvän kom med blommor och kvällen spenderades med tända ljus och mys. Så de var härlig kväll!

Så, hoppas Safi är nöjd nu. Jag ska sova här ikväll och terra henne. Nädå, det ska bli skojigt!
Nu ska jag vara social med Rafif och Safi.

Puss på alla Safis läsare <33


15/2 - 09

Ska inte åka till Gävle idag, åker dit nästa helg istället. Var i centrum nyss med Jossra och handlade lite. Vi ska vara några tjejer hemma hos henne ikväll så jag ska dit om någon timme. Madeleine kommer också närvara hos Jossra ikväll och så ska hon sova hemma hos mig så det kommer säkert komma upp ett gästbloggsinlägg från henne senare ikväll där hon berättar om sin andra kväll ute på krogen :P

Nu ska jag fortsätta äta min choklad och kolla på någon serie.


15/2 - 09

Rihanna - Rehab

Beyonce - Obsessed

Beyonces nya film Obsessed som kommer ut under våren. Kolla bara på trailern. Detta är en film som jag måste se när den kommer ut.


Sophia Bush



Hon är så VACKER !!

15/2 - 09

Följ min blogg med bloglovin

One tree hill..

.. är vad jag har kollat på de närmaste timmarna. Har två avsnitt kvar och sen så ska jag gå och lägga mig.



Vi hörs imorn :)

14/2 - 09





14/2 - 09

Johanna kom förbi mig en stund idag. Hon ska åka till Dalarna imorn med hennes familj och åka skidor så hon kommer vara borta i några dagar så jag kommer sakna henne.
Är hemma hos Rafif nu med Hoshin och Kadir. Vi ska fira alla hjärtans dag här med kladdkaka och andra godsaker.
Det kommer säkert komma upp bilder lite senare ikväll :)


14/2 - 09

Happy Valentines Day <3

En ny header

Nu har jag äntligen en ny header, så vad tycker ni?

TACK PAULA :D :D Du är bäst !!

13/2 - 09

Jag och Jossra gick förbi centrum en stund för att jag skulle handla och efter det så gick vi hem till henne och satt där en stund. Hon skulle åka till Stenhagen så jag gick hem och ikväll så har jag typ bara kollat på en massa olika serier, och ska fortsätta göra det snart.
Pratade med min morbror nyss och jag kanske åker till Gävle imorn eller på söndag för att hämta hans ungar så det kommer bli kul :)

Gulliga underbara Paula fixar en ny header till mig nu så den kommer väl komma upp senare ikväll :D


Melissa



Melissa 2 - 3 månader

13/2 - 09

Äntligen lov :D

13/2 - 09


13/2 - 09

Fan vad skönt att man har en egen dator under lovet :D

Sesen har gjort mig helt besatt av låten Halo med Beyonce så jag lyssnar på den hela tiden nu

Jossra ringde nyss så ska ut och träffa henne nu. Skriver mer senare ikväll :)

Top Model: Analeigh



13/2 - 09

Fredag den 13:de

12/2 - 09

Igår efter skolan så följde Madeleine med mig hem. Vi lagade mat och sen så gick vi hem till Rafif där Hoshin och Kadir var. Kadir gjorde avfärgning på sitt svarta hår för att kunna färga det ljusare och det såg jätte roligt ut när det var halv blont och halv mörkt :P Vi rökte vattenpipa och efter ett tag så gick jag och Madde ut och träffade Jossra en stund innan vi begav oss hem till mig. Vi kollade på Top Model finalen. Jag blev fett irriterad för att McKey vann för jag och Madde tycker att Analeigh borde ha vunnit.



Vi hade våran sista samjuridik lektion idag och jag fick veta mitt betyg, VG :/.
Madeleine följde med mig hem även idag efter skolan. Vi åt baguett och kollade på tv. När hon åkte till sin dans så kom Sesen och Rafif och de drog för en stund sen. Ska gå och lägga mig snart.
Fett skönt att det är sista skoldagen imorgon och sen så är det LOV !!

Saleisha Stowers


Bianco Footwear




bianco.com

11/2 - 09

På dagens psykologi lektion så pratade vi om sömn och dröm.
Sömn är livsviktigt för vår mentala hälsa och det är den viktigaste medicinen för kroppen. När man känner sig trött så betyder det att kroppen behöver återhämta sig både psykiskt och fysiskt. En god sömn är mellan 7 - 10 timmar och helst så ska man gå och lägga sig kl 8 på kvällen och vakna kl 6 på morgonen.
Om man inte kan sova inom 30 minuter så ska man gå upp och göra något, man ska helt enkelt aktivera sig själv.
Om man inte sover så kan man börja hallucinera och få humörsvängningar och människor presterar mycket sämre när de inte sover och det kan leda till utmattning och en för tidig död.

Fakta om drömmar:
Perioderna med drömsömn blir längre framåt morgonen.
En dröm kan vara allt från 5 min till 1 ½ timme.
Barn drömmer mer än vuxna, speciellt bebisar.
En människa i 70 års åldern har drömt i cirka 4 år av sitt liv och har då hunnit drömma ca 150 000 drömmar.
En alkoholist har svårare att drömma än en nykter person.
Under en natt så drömmer man mellan 5 - 7 drömmar.

11/2 - 09

Athena har precis fått tandställning och läspar jätte gulligt :P

Athena: Seksh lakshar i en lashk ashk

11/2 - 09

Sitter på min psykologi lektion där vi pratar om omedvetna och medvetna handlingar.
Efter skolan så ska jag träffa Madeleine och så ska vi åka hem till mig. Vi kanske går till Rafif och hälsar på hos henne om vi orkar. Nu ska jag hänga med på lektionen men skriver mer senare :)

Lauren Conrads nya kollektion

Lauren Conrads nya kollektion är så jävla fin och DYR.





laurenconrad.seenon.com

10/2 - 09

Är hemma hos Rafif nu och ska hem snart, annars så har jag inte gjort något speciellt idag.

Längtar till fredag får då ska Aida dansa i min skola med hennes dansgrupp Zumbas :)


10/2 - 09


Jag är född den 21 oktober och då är mina lyckodagar:

9 - 19 februari
11 - 21 juni
12 - 23 augusti
11 - 22 december

och den 13 i varje månad så bör jag vara på min vakt.

Vill ni veta era lyckodagar så kommentera när ni fyller år så tar jag reda på det :)

10/2 - 09



stylebystars.com



missbella.se

Jag vill ha de här två klänningarna !!

9/2 - 09

Slutade min sista lektion 14.20 idag och då gick jag och Sesen till biblioteket i skolan och jobbade med analysen. Kl 17 så bestämde jag mig för att jag var klar med den, orkade inte jobba med den mer så det får gå som det går. När jag kom hem så ringde jag Jossra och så gick vi till centrum och åt och sen gick vi förbi hennes syster Wafa snabbt för att hämta något. Kom hem för en stund sen och nu väntar jag på att Lipstick Jungle ska börja :)

Nästa vecka så är det sportlov :D :D och då ska jag verkligen vila ut. Det jag har planerat hittils att jag ska göra under lovet är att någon dag så ska jag till Athena och låta hennes mamma spå mig och så ska jag även till Madde och hälsa på där ute på landet :D Längtar verkligen till lovet nu.
4 dagar kvar.

8/2 - 09



Bebisen är här :D


8/2 - 09

Jag försov mig idag och hann därför inte till Au Pair mötet, men ska dit nästa gång det är informationsmöte i mars nångång. Då kommer jag säkert inte vara sjuk så det kommer nog vara bättre om jag går då.
Imorgon börjar sista veckan då jag har samhällsjuridik och på tisdag så ska jag lämna in en analys om arboga fallet och jag började med den för en stund sen och jag har knappt skrivit något. Den här analysen spelar stor roll för vad jag kommer få i slutbetyg så den ska jag jobba med både idag och imorgon. Jag skriver väl mer lite senare om jag orkar :)

Maddes fest :)

När vi kom fram till lokalen så blåste vi upp ballonger och satte upp de fint runt lokalen. Sedan så började vi fixa oss, och när vi var klara så kom Paula och då åt vi middag och efterrätt. Middagen bestod av pasta och baguetter och efterrätten var kladdkaka. Maten var jätte god :)


Efter middagen så vilade vi lite och sedan så började allt folk komma.
Det var verkligen en lyckad fest och det var skit kul :D






7/2 - 09

Madde och hennes pappa kommer och hämtar upp mig och Rafif om en timme ungefär. Vi åker då till F16 (en lokal vid flygplatsen i Uppsala) för att fixa oss där och hjälpa till med allt som behövs att hjälpa till med. Hoppas jag klarar av att vara på festen nu när jag är sjuk och att jag inte smittar någon mer person. Jag kommer att lägga in en massa bilder från festen antingen när jag kommer hem ikväll eller imorgon, det beror på hur sent jag kommer att komma hem. Jag, Mohamed och hans kompisar kommer få skjuts hem när festen är slut av Maddes mamma. Hennes föräldrar är så söta som orkar ställa upp för en så mycket :). Det kommer vara värsta säkerhetskontrollen på festen ikväll eftersom festen är i ett militärt område. Man måste stå med på listan för att komma in och man ska ta med sig legitimation eller pass för att kunna bekräfta att man är den personen som står med på listan. Hoppas verkligen att festen blir lyckad och att inga problem uppstår på festen. Ha en trevlig kväll alla läsare :)

7/2 - 09



En av världens gulligaste ungar <3 och snart så flyttar bebo Nazmi till Uppsala :D

7/2 - 09

F16 som gäller ikväll då :)

6/2 - 09

Idag så har jag lyckats göra något förutom att ligga i sängen och sova. Gick ut och träffade Johanna en stund runt 21 tiden och vi var typ ute en halvtimme. Kändes skönt att komma ut och byta miljö lite. När jag kom hem så tittade jag på filmen Cruel Intentions och den gick precis slut. Ska gå och lägga mig snart så att jag orkar gå på Maddes fest imorn :)

Balen: 12/6 - 07





6/2 - 09

Rafif kom hem till mig igår för att platta hennes lockiga hår. Eftersom jag var sjuk så låg jag i sängen och halvsov och var då världens osocialaste människa. Hon tjatade på mig hela tiden på att jag skulle resa mig upp och prata med henne, och det orkade jag inte göra just då. Rafa höll henne sällskap och ändå så var det mig hon ville prata med. Hon var verkligen skit jobbig igår för att hon inte lät mig sova när det var det enda jag ville göra och nu berättade hon precis att hon också har blivit sjuk och att det är jag som har smittat henne.

Rätt åt dig Rafif för att du inte lät mig sova igår :P

Krya på dig älskling och samma sak gäller Jossra <3

6/2 - 09


6/2 - 09

Är fortfarande jättesjuk :(
Fick precis veta att jag har smittat Jossra så nu har jag världens dåligaste samvete!

Jag MÅSTE verkligen vara frisk den här helgen för jag har saker att göra. Imorgon så har Madeleine sin 18 års fest och på söndag så ska jag gå på ett informationsmöte om Au Pair yrket och dessa två saker får jag absolut inte missa.

Jag har bara rökt en cigg på ca 38 timmar :D


5/2 - 09

Gick inte till skolan idag eftersom jag har blivit mycket sämre sen igår. Hostar och fryser hela tiden och jag har varit rökfri i snart 20 timmar :) Nu ska jag gå och lägga mig igen, kanske mår lite bättre då.
Grattis Jazz på 26 årsdagen :D

(C) 4/2 - 09

Jag har blivit sämst på att uppdatera bloggen känns det som men jag ska bättra mig. Jag har varit ganska upptagen den här veckan. Igår så var jag och solade för första gången i mitt liv med Johanna i Dear SunSkolgatan i Uppsala. Solade 13 minuter för bara 20 minuter och fick jätte mycket färg. Efter att vi hade solat så åkte vi hem till mig. Var hemma i 10 minuter sen så tog vi bussen till Östra Gottsunda till Yeliz. Vi tog ut Melissa och gick till centrum för att handla och där träffade vi Rafif. Vi gick sedan till mig för att lämna grejerna vi hade handlat och sen gick jag och Johanna tillbaks till östra Gottsunda, för att lämna Melissa hem. Vi satt där i en timme hos Yeliz och sen rörde vi oss mot mig och då kom Rafif och höll oss sällskap. Rafif drog hem runt 22 tiden och då gick jag in och duschade och sen sov jag.

Idag så var jag i skolan. Klockan 12 så gick jag och träffade en vän som jag var med i två timmar eftersom vi hade håltimme och sedan gick jag tillbaks till skolan. Träffade Johanna och hjälpte henne med hennes samhällsuppsats. Vi blev klara klockan 17 typ och då tog jag bussen hem. Var hemma en stund och nu är jag hemma hos Jossra. Vi har precis ätit lasagne och jag ska börja röra mig hemåt snart. Har blivit sjuk och jag hostar hela tiden så jag ska nog skippa de första lektionerna imorn så att jag kan sova ut för då kanske jag mår bättre. JAG MÅSTE vara frisk på lördag för då är det Maddes efterlängtade fest :D

Dagens citat

Varje händelse har en orsak

2/2 - 09

Beyonce - Halo

2/2 - 09

Igår så var jag bara hemma hela dagen. Mina små kusiner var här och spelade piano :P Vi fick ett piano från våran granne för någon månad sen som bara står här. Ingen av oss använder den, men så fort någon unge kommer så börjar de trycka på alla piano knapparna, även om de spelar fint eller fult, och det är skit irriterande. Rawia satt igår och track på alla knappar (eller vad det nu heter) och sjöng blinka lilla stjärna där. Hennes röst var fin men inte musiken hon spelade så jag hade värsta huvudvärken igår. Rafif kom också förbi en stund och var här till 22. Hon kollade på en film i ettan som hon tyckte var skit bra, men jag fattade inte vad som var bra med den :S så jag plattade mitt hår och fick hjälp av Lamja :)

Idag så har jag varit i skolan. Skulle träffa en person men det blev inte av och jag blev jätte irriterad. Efter skolan så gick jag till stan med Johanna. Vi träffade Reshwan i H&M och köpte present till Murad. Köpte två tröjor så hoppas han blir nöjd. Efter en stund så kom Aida, hon hade ett ärende på banken, och vi fick sitta där i evigheter. När hon var klar så ringde hon sin mamma och hon hade tydligen gjort något fel så Aida var tvungen att gå in till banken igen. Jag orkade inte vänta i en timme till så jag tog bussen hem. Banken här i Uppsala är skit trög!!
Min pappa har köpt tårta till Murad så vi ska fira honom sen när han kommer hem. Murad och Mohamed är i stan nu för att köpa en bärbar data, och Mohamed skulle kolla om den var bra, för då skulle han också köpa den. Jag hoppas verkligen att de köper de bärbara datorerna för då betyder det att jag äntligen kommer få deras dator i mitt rum och det vill jag verkligen. SÅ HOPPAS HOPPAS HOPPAS !!!

Grattis Berivan på födelsedagen :)

Rafif har äntligen blivit moster nu så grattis gumman :D :D :D

2/2 - 09

Grattis lillebror Murad på 15 års dagen. Nu är du ingen fjortis längre :P


1/2 - 09


1/2 - 09

Det är helt sjukt hur snabbt tiden går, det är redan februari och det känns som att nyår var för två veckor sen


1/2 - 09





31/1-1/2 - 09

Här är lite bilder från ikväll



 
Aida kom också senare men hon ville inte vara med på kort (hon har tröttnat på alla papparazzin :P). Hemma hos Rafifs syster så tog vi det lugnt och kollade på film. Kom hem kl 12 och Aida följde med mig, och hon gick för en stund sen. Vi satt inne i köket med Mohamed och där pratades det om tjejer som vanligt (det är Mohameds favorite subject).

RSS 2.0