Tjejkväll

Kom fram till Västerås idag kl 10 på morgonen. Åkte och hämtade Natalia och Diana och de följde med sen för att hämta klänningen som jag ska ha på bröllopsdagen. Vi hämtade upp Omid efter och åkte till Erikslund och åt i Ikea och beställde bröllopsringar. Vi åkte till Godisgrodan efter och sen hem till Omids bror. Senare på kvällen var jag bjuden på tjejkväll hemma hos Omids syster med hans andra systrar, familjevän och svägerskor. Sitter just nu på bussen på väg hem till Uppsala.


Lördag

Johainna har varit i Uppsala några dagar och hälsat på, men åker hem nu till Göteborg. Sitter nu i bilen med henne och blir snart avlämnad i Västerås.


Västerås

Har spenderat dagen i Västerås med Omid. Har skrivit på kontraktet för det nya jobbet som börjar i januari. Börjar då arbeta i Fredriksbergs förskola i Råby. Nu på kvällen har vi åkt hem till Omids föräldrar och hälsat på. Åker hem nu till Uppsala och återvänder imorgon till Västerås på morgonen.

 

Upplands Väsby

Har varit i Upplands Väsby idag och hälsat på Madde som flyttade dit för ett tag sen. Vi tog en shoppingrunda och åt sushi.


Täby C

Har varit i Täby C idag med Christina där vi åt i Vapiano. Fick ett presentkort av Kiki från Sephora så fick med mig hem en massa nytt smink.


Min födelsedag

Fyller 26 år idag. Blev överraskad igår på kvällen med blommor och tårta av Jossra, Peyman, Sandra och Christina. Idag efter jobbet åkte jag och Omid till Mammas Meze och åt en födelsedagsmiddag. Efter åkte vi hem till mina föräldrar och åt tårta med Sandra och Christina. Fick ett presentkort på Hunkemöller och på Kicks. Har haft en riktigt fin och lyckad dag.

 

Tisdag

Har varit hos Sandra idag efter jobbet och fått nya fina fransar och träffat fina Nelly.

 

Söndag

Har lagat mat idag, kyckling med spenat och soltorkade tomater. På kvällen har jag varit med Ghada och barnen i Gränbystaden.

 

Barnvakt

Har vilat hela dagen och nu på kvällen varit barnvakt till Jasmin och Hiba.

 

Västerås

Åkte tidigt idag till Västerås för att besöka en förskola i Råby. Efter träffade jag upp Omid och vi åkte till Ikea och handlade en massa saker till köket. När vi handlat klart så åkte vi hem till hans bror och hängde där i några timmar. Fick en tidig födelsedagspresent av Chija och barnen, en parfym ❤️. Innan hemgång till Uppsala blev det middag i Texas Longhorn.


Dag 2 i Malmö

Vaknade kl 7 idag och mötte upp kollegorna för att ta del av frukostbuffén på hotellet. Efter gick vi till Malmö mässan där dag 2 av konferensen startade. Haft en lång dag med mycket information och har precis landat i Arlanda. Imorgon tar jag ledigt från jobbet och åker till Västerås.


Konferens i Malmö

Då är den första dagen avslutad i Malmö. Dagen har varit fullspäckad med information och diskussioner och avslutades med en två rätters middag i restaurangen Cloud i Malmömässan. Efter satt jag med kollegorna och cheferna i loungen en stund och nu är jag uppe i mitt hotellrum för natten. Bor i ett familjerum i Quality hotel view bredvid gallerian Emporia. Ska försöka sova nu. Har en intensiv dag imorgon också med start kl 8.30.


Malmö

Är i Malmö nu och stannar i två dagar med jobbet. Förskolan jag arbetar på är med i ett forskningsprogram i samarbete med Malmö högskola så dessa två dagar kommer bestå av en massa föreläsningar och seminarium.


Måndagshäng

Har haft Peyman, Sandra, Kiki, Aya och Lamja här idag. Vi åt den mäktiga Oreo Nutella Cheesecake som jag bakade igår.


Oreo Nutella Cheesecake

Har bakat Oreo Nutella Cheesecake ikväll med Lamja. 😋😋


Matlagningsdag

Har haft en riktig matlagningsdag denna söndag. Lagade pizza med mamma till lunch och korvgryta med Lamja till middag.


Lördag

Åkte till Västerås idag runt 13 tiden och träffade en förskolechef som visade mig en av hennes förskolor. Efter åkte jag hem till Chija och sen åkte vi hem till Shahin, Omids syster, där vi blev bjudna på tacos. Hann träffa Omid en kort stund efter att han slutade jobbet innan hemgång till Uppsala.

 

Månadens glossybox

Månadens box innehöll en läppbalsam, ögonbrynsgel, badsalt, tinted lip & rouge och en ögonskugga.

 

Jäzzy

Jasmin är på snabbvisit från London. Åkte och träffade henne efter jobbet och åt middag i ChopChop. Efter gick vi förbi den nya godisgallerian BonBon och handlade lite gott.

 

Tisdag

Igår skrev jag på papperna och sa upp min tjänst på Sopranen. Har 3 månaders uppsägningstid. Och idag åkte jag till Västerås efter jobbet där jag träffade 3 förskolechefer som berättade om deras förskolor. Nu gäller det för mig att välja vilken förskola jag vill arbeta på när jag flyttar till Västerås om 2,5 månad. Efter hann jag hänga med Omid en kort stund innan jag åkte tillbaks till Uppsala.

 

Söndag

Har varit med Omid idag på två olika visningar och sen åkte vi hem till hans bror och träffade hans fem fina döttrar. Fick sällskap på vägen hem av Habat. Väl framme i Uppsala gick jag hem till Jossra och hängde där en stund.

 

Lördag

Ikväll har jag och Omid varit bjudna på middag hemma hos hans äldsta bror.


RSS 2.0