Coach Carter

Hann träffa Omid en kort stund idag innan han drog till jobbet. Nu på kvällen har jag ätit middag hemma hos Jossra. Peyman kom dit sen och vi tittade på filmen Coach Carter.

 

Råby

Har hängt med Omid idag. Vi åt lunch i restaurang Råby. Så sjukt gott!

 

Frenchi

Hämtade min bil idag som har varit hos en bilplåtsverkstad i några dagar. På kvällen har jag med Sandra, Christina och Peyman ätit en tvårätters i restaurangen Frenchi.

 

Elva år i fångenskap

Har sträckläst denna bok i två dagar. Det är en verklighetsbaserad bok som handlar om Michelle Knight som tillsammans med två andra tjejer blev kidnappad och inlåst i 11 år i Ariel Castros hem i Cleveland. Den var så sjukt bra och det gick verkligen inte att släppa ifrån sig boken förrans man läst klart hela. Har kollat på lite klipp på youtube där tjejerna berättar om åren som fängslade och ska snart titta på filmen Cleveland Abduction som är baserad på boken.

 

Västerås

Har varit i Västerås idag med Omid hela dagen. Hann även att träffa Nathalie och hennes söta dotter i Café Gränden en stund.

 

Fredag

Har varit på gymmet idag med Lamja efter jobbet. På kvällen plockade jag upp Bahareh, Yasin och Yara. Vi åkte till hemmakväll och köpte godis och lekte sedan i Norby parken.

 

Keratin

Har gjort en keratinbehandling idag på mitt hår. Efter åkte jag till Peyman där Jossra och Sandra också kom.

 

Måndag

Dagen har varit fullspäckad med möten. Efter arbetet åkte jag med Tara till Rosendals food market och åt både grekisk mat och sushi. Nu på kvällen har jag varit hos Mohammed A med Sandra, Kicki, Jossra och Peyman där det bjöds på hemlagad pizza.


Tensta

Vi checkade ut från hotellet idag kl 12 och sen åkte jag med Peyman och Kicki till Tensta och lämnade in en mobil för lagning. Under tiden åt vi i Kista gallerian. Vi var tillbaks i Uppsala 18.30. Nu är jag så sjukt trött och kommer somna tidigt. Imorgon är det jobb igen.

 

Lebanon Meza Lounge

Vi checkade in på hotellet runt kl 18. Vi sov i First hotell Fridhemsplan. Där fixade vi oss och åkte sen till Lebanon Meza Lounge där vi åt middag och tårta för att fira Peyman. Efter blev det en runda till Grand Escalier, East och slutligen F12 innan jag drog tillbaks till hotellet och somnade innan de andra kom hem. 

 
(tidsinställt)

Bubbleball

Peymans första överraskning var att vi tillsammans skulle prova på att spela Bubble ball i Gärdet i Stockholm. Vi hade så himla kul, fast det blev väldigt varmt i bubblorna. Nästa destination blir Fridhemsplan.

 

#Pey26

Denna helg kommer vi fira våran Peyman som har fyllt 26 år med en massa aktiviteter. Vi har precis överraskat henne och är på väg till Stockholm nu. Första destinationen blir Gärdet.


Västerås

Det var första arbetsdagen idag efter en fem veckors lång semester. Det var riktigt tufft att vakna på morgonen. Efter jobbet åkte jag till Västerås. Jag och Omid gick på en visning i närheten av stan på en lägenhet som vi funderar på att lägga bud på. Efter åt vi middag i en kurdisk restaurang. Kom precis hem till Uppsala och ska snart sova. Har öppning imorn på jobbet :/


Sista semesterdagen

Den här 5 veckors långa semestern har gått så sjukt fort. Imorgon börjar jag tyvärr jobba igen. Är så inte redo!


Rotana Café

Idag kom Jossra hit under dagen. Ikväll har vi åkt till Rotana Café i Stockholm med Sandra och Kicki. Vi åt middag där och rökte lite vattenpipa. På vägen hem svängde vi förbi och hälsade på Omid som också var i Stockholm.

 

Västerås

Hade så sjukt tråkigt idag så åkte hela vägen till Västerås och tog en powerwalk med Omid vid Mälaren.

 

Actic

Har varit med Nicole idag på ett Body Pump pass och efter tog vi en timmes powerwalk runt Gamla Uppsala.

 

RSS 2.0