Kycklingwok

Har varit hemma hela dagen, städat och rensat bland mina smycken. Hade sjukt mycket smycken som jag aldrig har använt och vet att jag inte heller kommer använda. Gav ut allt till kusinen som säkert har mer användning av det än mig.

Lillasyster lagade btw en kycklingwok till middag idag som var jättegod :)


Långfredag

Har hängt med Jossra hela denna långfredag. Vi har varit i Gränby C, stan och sedan hemma hos henne där hon fixade om mina naglar. Idag fick de bli målade med lila nagellack som bas och sedan glitter över :)


Dagens köp


Glossybox

Fick denna månads glossybox hem till brevlådan idag. Den innehåll en dusch gel och parfym från märket Bruno Banani, en brun ögonskugga, whitening strips för tänderna, nagelförstärkare från märket Trind och en lip blush :)


Måndag

Hej! Skippade skolan idag och stannar hemma istället och pluggar. Har hänt så mycket under helgen så jag har inte kunnat fokusera på plugget och ville inte gå oförberedd till dagens seminarium.

Igår blev det en roadtrip med pappa till Enköping där vi köpte en ny bil. Tvingade med mig honom sedan in till Godisgallerian innan vi åkte hem. Har åkt på väg 55 och E18 minst 8-10 gånger denna månad så jag är så sjukt trött på den vägen nu haha. Kvällen spenderades sedan hos Jossra och hon fixade mina naglar.

Ska fortsätta plugga nu en stund till och sedan åka iväg till gymmet.


(D) Kicki 22 år

Idag har vi firat Christina som fyllde 22 år. Efter blev det en roadtrip med Peyman till Västerås där vi plockade upp Wafa. Kom hem för en stund sen och nu är det dags för att sova. Imorgon blir det plugg hela dagen lång :/

Grattis Kicki på födelsedagen <3


Tränar

Är i gymmet nu med Kicki och går på löpbandet. Måste träna lågintensivt några dagar framöver tills min hosta försvinner helt. Förhoppningsvis är den borta innan helgen då Kicki ska firas :)


(D) Until you learn

 

Work + out

Igår efter jobbet gick jag hem till Kicki och tittade lite halvt på finalen av Melodifestivalen. Shirin och hennes söta dotter Melissa var också där. Ska snart iväg till jobbet, börjar om en kvart och efter blir det ett efterlängtat besök till gymmet efter 4 veckors uppehåll :)


Lördag

Godmorgon! Gårdagen spenderades med Sandra och Kicki. Sandra hade lagat en grym biff och bambuskott gryta som hon bjöd oss på och senare hängde vi hemma hos mig.

Vaknade tidigt idag och sitter nu och tittar lite på tv. Börjar inte jobba förrän kl 15 så jag ska passa på att städa, laga mat och ta det lugnt fram till dess. Kanske passar på att plugga lite också om jag har lust (men det tror jag inte jag kommer ha).


(D) Enköping

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Enköping och en sväng förbi Västerås. Det blev en massa kg godis som vi fick med oss hem från Godisgallerian. Köpte två stora burkar fyllda med godis till familjen :)


Glossybox

Fick hem månadens glossybox förra veckan och den innehöll en hårolja, hand- och kroppskräm, en penna för läpparna, ett torrschampoo och en cheek + lip tint. Den sista vet jag inte riktigt vad det är, men det får jag nog reda på när jag vågar testa den. Månadens box var bra, men förra månadens var ännu bättre :)


Godisgallerian

Har haft tre riktigt jobbiga veckor med en massa plugg inför hemtentan, sjukdom och mycket jobb. Har varit sjuk de senaste två veckorna. Hade ett virus i kroppen, men nu börjar jag äntligen må lite bättre. Stannade hemma idag från jobbet och ska snart åka med Wafa till Enköping. Vi ska besöka godisgallerian där och köpa med oss hem en massa godis. Nästa vecka börjar jag med träningen igen så ska passa på att äta lite onyttigt till dess innan man börjar äta hälsosamt igen.


RSS 2.0