Valborg

Det är Valborg och det firas stort i Uppsala. Vi åkte förbi Ekonomikum tidigare idag och sedan en sväng förbi stan. Ikväll har Sandra inflyttningsfest och jag ska börja göra mig i ordning snart.




















Gårdagens köp

Topp från GinaTricot 99:-


Ring från GinaTricot 32:-

Dagens köp

Kofta från Cubus 349:-


Torsdag

Har varit i skolan nu på morgonen och haft handledningstid, fixat lite saker och ska snart bege mig till jobbet och vara där i några timmar.


Harem

Sommaren närmar sig och det innebär att man har all tid på sig att läsa annat än kurslitteratur. Jag är en stor-läsare och köpte idag årets första pocketbok som jag ska börja läsa på snart :D


Dagens köp

Allt är från BikBok som hade 50 % rabatt på allt i butiken.

Tröja 149:-


Nagellack 12:-/st


En ring 30:- och örhängen 25:-

Onsdag

Vad jag har längtat till den här dagen, att äntligen ha pengar på kontot igen. Har varit sååå extremt fattig i några veckor och hade även lyckats övertrakassera mitt konto med -690 kr haha

Ska snart bege mig till jobbet och efter ska jag storhandla med mamma och sedan sola. Ha en bra dag!


Didaktisk planering klar!

Har arbetat idag i en förskola i närheten och ska jobba där fram till torsdag. Gick hem till Jossra efter jobbet en stund där Peyman och Christina befann sig och sedan gick jag hem och skrev klart den sista inlämningsuppgiften för den här terminen. Skönt att få den undanröjd! Nu är det bara två muntliga gruppredovisningar kvar innan jag får mitt efterlängtade sommarlov.


Syskonkärlek

Världens finaste barn ♥ ♥ ♥


Broken Strings


Fixat naglarna!


(D) Söndag

Har varit hos Sabina idag efter att ha spenderat lite tid med en vän och sitter nu i bilen på väg hem. Johainna kommer hem till mig snart och ska fixa mina naglar om på nytt :)


Ica Maxi

Är i Ica Maxi med Ghada och barnen :)


Tacos

Michelle är här när som helst och då ska vi äta tacos och umgås :)


Onsdag

Har jobbat idag och är nu hemma hos Wafa med Peyman och Jossra :)


Tisdag

Är ensam hemma och har tråkigt. Har precis tittat på ett avsnitt av GG och ska snart äta lite lunch innan jag beger mig till skolan. Har en introduktions-föreläsning idag om nästa inlämningsuppgift där vi ska skriva en didaktisk planering. Har inte gått på föreläsning på väldigt länge då vi i den här kursen bara har haft drama, musik och bild seminarium.

Om exakt 6 veckor får jag sommarlov och är ledig i lite mer än 3 månader! :D :D ♥


Min helg

I lördags efter omtentan åkte jag en sväng förbi Gränby C med Johainna. Efter åkte vi hem till mig och gjorde spa behandlingar på oss själva.



Senare på dagen åkte jag med Jossra hem till Peyman och spenderade resten av kvällen där.



I söndags åkte jag med Wafa, Peyman och Jossra till Boländerna där vi gick runt i några butiker och åt sedan i Ikea. Efter gick jag förbi Jossras föräldrar en stund och sedan åkte jag och Jossra till Gränby C och sen vidare hem till henne.



Igår hade jag skola från 8 - 10 och efter åkte jag hem och städade hela huset och lagade mat innan jag begav mig till Peyman. Vi åkte runt lite i bilen, mötte upp Sandra, skjutsade hem Jossra från jobbet och sedan drog vi till Storken en stund och sedan vidare till Ikea där Sandra handlade hem lite saker till hennes nya lägenhet.



Omtentamen

Omtentan är avklarad! Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat, hoppas det räcker till ett G i alla fall. Ska ta och vila lite nu, kanske ta en power nap, och senare ska jag åka förbi en sväng till Gränby C och lämna tillbaks ett halsband.


Out of sight - Out of mind

Ännu en dag med tenta plugg. Har verkligen tappat all motivation och min fokusering är inte heller på topp.

Imorgon är det dags att skriva tentan. Jätte kul att få vakna kl 7.30 på en lördag :\


Jordgubbar

Årets första jordgubbar :)


Juridiska biblioteket

Är i biblioteket för andra dagen i rad och tenta pluggar :/

 


(D) Rihanna

Har spenderat dagen utanför Uppsala och fick en fin present av en vän, en Rihanna parfym :)

 


Mirror


Nails

Igår spenderades hela kvällen med Wafa, Peyman, Christina och Sandra hemma hos Jossra. Runt halv ett ungefär kom Johainna sedan hem till mig och fixade mina naglar.


Lördag

Nu är jag hemma igen efter en runda i Gränby C.
Sabina är på väg hit nu och det är dags att återvända till tenta-pluggandet :/


Dagens köp

Väska från H&M 199:-





Halsband från GinaTricot 149:-

Gränby C

Tar en paus snart från det eviga tentapluggandet och åker till Gränby Centrum med Yeliz och barnen som jag inte har träffat på väldigt väldigt länge.


Förkyld

Vaknade upp förkyld imorse. Fan att jag gick ut igår med blött hår, aldrig igen!! 

Ska se till att plugga idag så mycket som möjligt.
 

(D) Långfredag

Är hemma hos Sandra i hennes nya lägenhet med Christina :)


Frukost innan tentaplugg


Tenta plugg

Nu är det dags att börja plugga inför omtentan! Ska till Sabina nu och vara där i några timmar och läsa igenom anteckningar och annat skit inför tentan.


Dagens köp

Sminkväska från H&M 39:-


Skärtorsdag

Har varit med Peyman hela dagen som har flätat sitt hår i en afrikansk salong. Det tog 7 timmar att fixa och därefter blev det en runda på stan och middag med Michelle. Kvällen spenderades sedan hos Peyman med Michelle, Mimi, Jossra, Lina och Amani :)


Solna City

Befinner mig i Solna med Peyman, Rafa och min kusin. Vi fick äran att köra hans bil, en Audi A4. Jag fick köra hit och nu är det Peymans tur :)


Påsklov

Nu har mitt "påsklov" börjat. Har inte skola förrän på onsdag nästa vecka. Inlämningsuppgiften är skriven och inskickad så nu kan jag slappna av i en dag eller två innan jag börjar plugga till omtentan.


Form, skugga och volym

Är i Blåsenhus och har bild lektion. Fyfan vad jag är dålig på att rita!

 


Självdisciplin

Vilken självdisciplin jag har haft idag! Har nästan skrivit klart en inlämningsuppgift, ansökt till kurser inför den tredje terminen samt planerat hur jag ska plugga inför omtentan den 14 april. Har överansträngt hjärnan tillräckligt så nu ska jag sova. Godnatt!

image description


Tisdag

Har varit och jobbat idag i en förskola i närheten där vi har fått måla ägg och haft påsklunch. Efter jobbet gick jag förbi centrum snabbt och därefter hem och tittade på ett efterlängtat avsnitt av Gossip Girl som har haft uppehåll i några veckor. Har suttit och pluggat i någon timme nu och kommit halvvägs med en skriftlig uppgift där man ska sammanfatta en artikel. Är klar om ungefär två timmar och kommer nog somna direkt. Har en lång dag i skolan imorgon :/


RSS 2.0