Nail art

Har fått naglarna fixade idag av Wafilistus. Hon hade nog lite fööör roligt med att fixa de, men det blev ändå häftigt i slutändan :)


Work day

Har varit på båda jobben idag. Började 9.30 i en förskola i stan där vi idag gick till ån och matade ankorna. Slutade kl 16 och en kvart senare var jag på plats i det nya jobbet som barnvakt. Hämtade barnen från förskolan och har sedan hängt med de fram till nu. Ska snart hämta Kicki från jobbet och sedan hem o sova direkt. Imorgon har jag en heldag i skolan :/


Föreläsning

Är i skolan på föreläsning om pedagogiskt ledarskap. Efter har jag tandläkartid och resten av dagen ska spenderas framför kurslitteraturen. Har redovisning på onsdag och hinner inte studera imorgon pga jobb så måste hinna med allt idag :/


(H) Stockholm

Dagen har spenderats i Stockholm idag. Åkte till Akalla/Kista först och sedan till Solna hem till fina Dalal och Karim :)


(D) Onsdag

Åkte på en roadtrip idag och när jag kom hem började jag skriva på en skoluppgift. Blev klar på 20 minuter och skickade in den. Snabbt och effektivt arbete här! Ska börja med nästa uppgift nu innan det är läggdags.
 
Några bilder från gårdagen som spenderades en stund med Karim ♥ hos Sabina som var barnvakt medan Dalal var i skolan :)
 

Karim ♥ ♥ ♥

Idag får jag äntligen träffa fina Karim igen ♥
 
Stackars Dalal får ingen uppmärksamhet alls sen Karim föddes haha ♥
 

Gårdagens köp

Nagellack från Kicks 45:-
 
Parfym från Lindex 299:-
 
Armband från Lindex 129:-
 
Linne från GinaTricot 25:-

Hugisen

<3


Green House

Efter skolan plockade jag upp Wafa och Christina och så åkte vi in till stan och åt en sen lunch i nya restaurangen Green House. Salladen där var jättegod! Därefter åkte vi till Gränby Centrum och det blev lite shopping för min del (kan visa imorn). Det blev en runda hem sen och sedan ett besök till Sabina. Kom hem för en timme sen och ska sova nu. Imorgon börjar jag inte skolan förrän kl 14 så om jag vaknar tidigt så kommer jag dra iväg o träna. Godnatt! :)


Fjärde terminen

Vaknade tidigt idag och börjar inte förrän kl 13. Börjar en ny termin idag och en ny kurs: Ledarskap i förskolan. Tänk att jag redan börjar fjärde terminen. Tiden går så sjukt snabbt. Den här terminen kommer handla mycket om ledarskap, konflikthantering och om utvecklingssamtal och i april kommer jag ha praktik igen :/ och det ser jag inte fram emot egentligen. Men allt annat verkar vara hur intressant som helst :)
 

Helgen

I lördags vaknade jag 6 på morgonen, gjorde mig i ordning och åkte iväg till tentamenslokalen och skrev tentan som gick sådär. Därefter åkte jag o tränade och senare på kvällen gick jag på arbetsintervju för en barnvaktstjänst och jag fick jobbet :D. Börjar i slutet av den här veckan.

Efter träffade jag Johainna och åkte till stan och åt i Thai Village. Brukar vara motvillig när det gäller att prova på nya restauranger, men de hade riktig god mat. Träffade därefter Jossra och hängde med henne och hennes syster Abir till strax innan halv tre på natten. Kom inte till sängs förrän kl 3.

Igår vaknade jag rätt sent och åkte förbi Sabina en stund, åkte förbi Sandras jobb och senare träffade jag Wafa. Var knappt hemma på hela dagen och när jag väl kom hem somnade jag direkt. 


Tentaplugg

Har jobbat mitt sista pass för den här veckan och ska snart börja plugga inför tentan som är imorn. Är helt omotiverad och okoncentrerad så jag vet att jag inte komma klara tentan imorn, men ska ändå ge det ett försök :/


Last week

Förra veckan var en stressig vecka med mycket plugg och lektioner varje dag i skolan. Hann med fyra träningspass och en lunch med Jasmin. Under helgen samlades vi hos Peyman på kvällen och i söndags åkte jag med Jossra, Christina och Wafa till Gottsunda badet och badade.

Är på jobbet nu och har ännu en stressig vecka framför mig som kommer bestå av mycket jobb, och plugg inför tentan som är på lördag :/


Gustavianum

Har varit i Museum Gustavianum nästan hela dagen idag med klassen och träffat en hel del söta barn som kom dit och experimenterade med oss. Efter har jag pluggat. Har suttit inlåst efter skola/träning både idag och igår och tagit igen en veckas plugg på två dagar. Extremt jobbigt! Har lite kvar att skriva och är förhoppningsvis klar om 1-2 timmar och då får jag äntligen sova. Vill bara att morgondagen i skolan går snabbt för nu behöver jag helg innan jag börjar med nästa veckas tentaplugg :/


Dagens citat

"En resa på tusen mil börjar med ett steg" - kinesiskt ordspråk


SPA

Sitter hemma hos Jossra med tjejerna och har spa kväll :)


7 km

Var på gymmet tidigt idag med Sandra och Rafa. Idag klarade jag 7.3 km på crosstrainern :D


På väg till Akalla..

Är på E4an med Jossra och Wafa nu och är på väg till Akalla för att hämta Peyman. Jossra har fått en ny bil och testar den nu på E4an för första gången :)


5 km

Började dagen med 5 km på crosstrainern. Mitt nya mål ska vara att klara 5 km på 20 min istället för 40. Förhoppningsvis klarar jag det inom några veckor. Det gäller att ha små delmål för att kunna klara de stora målen :)


(D) Nyårsdagen

Första dagen på år 2013 spenderades hemma med familjen och senare på kvällen åkte jag med Christina på en kort roadtrip. Kom precis hem och ska ladda ner några avsnitt av serien The real housewives of New Jersey nu :)


Nyårsafton

Denna nyårsafton började med en middag med familjen. Mamma hade lagat dolmar och massa annat gott.
 
Sedan samlades vi tjejer hemma hos Christina och bara tog det lugnt och firade in tolvslaget tillsammans. Vissa drog sedan vidare in till stan och resten gick hem :)
 
Mamas goda mat ♥
 
 

RSS 2.0