Bröllop

Har varit på ett släktbröllop ikväll med familjen och Johainna.
 

Månadens glossybox

Denna box innehöll en tandborste från Humble Brush, en stor förpackning torrschampo, en deospray från Panos, en ögonkräm och ansiktskräm från Vichy och två hårinpackningar med färgpigment, en för brunetter och en för blondiner som jag kommer ge bort :) 


(S) (D) Långledigt

Har varit i skolan idag och haft en redovisningsimprovisation inför den stora redovisningen på tisdag. Nu är det bara sex dagar kvar och sen är skolan över för den här terminen. Efter skolan åkte jag hem och tog mig sedan ut på E18. Imorgon är jag ledig så ska passa på att skriva den allra sista inlämningsuppg. för den här terminen. 


Gröna Lund

Har varit i Gröna Lund med ett stort gäng idag för att fira att Wafa & Houssein har gift sig borgerligt idag. Efter åkte vi till Årsta, Sthlm och åt i Palmyra Kebab. Kom hem för en stund sen och ska sova i några timmar nu. Imorgon är jag i vallokalen HELA dagen för att ta emot röster. 




Graneberg

Har varit i skolan idag och sedan hängt i Graneberg med ett gäng :) 


Grillkväll

Grillsäsongen invigs ikväll hemma hos Iman och Mohamed med Wafa, Hayat, Amany, Magdalena, Raoas, Shirwan och Houssein :) 


Tisdag

Har jobbat idag i förskolan 9-16 och sen hängt med Wafa hela eftermiddagen och kvällen. Vi tog en runda på stan och sen Gränby Centrum och sedan vidare hem till Jossras mamma där vi hängde en stund. Imorgon jobbar jag med förtidsröstningen mellan 10-17.30 och efter ska jag direkt på ett möte med valnämnden inför valdagen den 25 maj. Glöm inte att rösta! Varje röst spelar roll!
 

(D) Sunday trip

 
 

Lördag

Har varit ute hela dagen och gud vilket skönt väder det har varit! Plockade upp Magdalena och Hayat så mötte vi upp Wafa och Iman o så åkte vi till Graneberg där vi satt en stund och njöt av vädret. Efter åkte jag med Hayat och Magdalena till fågeltornet och sedan tog vi en spontan roadtrip till Sollentuna, hem till Hayats mamma, där vi fick träffade världens sötaste Amina. Vi var där i ungefär en timme innan vi drog oss tillbaka till Uppsala där vi sedan åt en sen middag i Mammas Meze.
 

Helg

Nu är det äntligen helg och fint väder ute. Har haft fullt upp på senaste tiden med alla jobb, förskolan, förtidsröstningen och barnvakt jobben, så det har blivit sena dagar nästan varje dag. Igår efter jobbet träffade jag Jossra en stund o så åkte vi till hennes mamma och hälsade på. På kvällen gick jag en timmes PW med Johainna. Ska in o duscha nu och sen hitta på något kul, passar på nu när det är fint väder och jag har en ledig dag :)


(G) Utflykt

 



Dagens köp

Väska från H&M 249:-

Tröja från Vila 199:-

Kjol från H&M 149:-

Wafilistus

Har hängt med Wafilistus hela dagen idag. Åkte hem till henne runt kl 14 där hon bjöd på lunch och sen tittade vi på filmen Crossroads. Vi åkte till Gränby Centrum efter för lite shopping och mötte upp Hayat så åkte vi till den nya restaurangen Timjan och åt en sen middag. 


(S) Tisdag

Vaknade idag rätt utvilad för engångsskull. Ska snart iväg till jobbet och hänga med mina favoriter. Imorgon börjar förtidsröstningen inför  Europaparlamentvalet och jag kommer jobba från kl 12-19. Ser fram emot det nya jobbet :) 


(D) Månadens glossybox

Månadens box innehöll en kroppskräm från LdB, ansiktskräm, läpppensel, blur cream från Loréal för synliga porer och en läpppeeling :)  


RSS 2.0