(DZ) Fredag

Idag firade vi Halloween på förskolan med barnen. Senare på kvällen åkte jag till Flogsta en stund och efter besökte jag Kicki. Ska strax sova och imorgon ska jag upp tidigt och hämta Johainna från Arlanda. 


(DZ) Torsdag

Har öppnat idag i förskolan och fick sluta tidigare än vanligt. Har sen hängt i Flogsta en stund och varit med Jossra & Yossry hemma hos deras föräldrar. Är precis hemkommen och ska sova nu. 


(D) Fredag

Har varit ledig från jobbet i två dagar och arbetat med examensarbetet istället. Har hållt i fyra intervjuer för att få  fram resultatdelen och sedan transkriberat både igår och idag. Idag efter sista intervjun åkte jag och lämnade tillbaks BMWn jag fick låna i 10 dagar, så nu har jag min vanliga bil igen.  Det var inte lätt att köra manuell efter 10 dagar med automat körning :/ 


(A) Jakobsberg

Har varit i Jakobsberg både igår och idag då lillebror har flyttat dit med Iman. 



(S) Onsdag

Har jobbat idag och sen hängt i skolan. Fick mycket gjort under de två timmarna jag satt i biblioteket. Nu är jag hemma och ska snart lägga mig. Jobbar resten av veckan så måste fokusera rätt mkt på plugget på fritiden. 




(D) BMW

Har åkt iväg med Kicki idag och hämtat en BMW jag ska ha i några dagar :D



(S) Skolan

Sitter i skolan och försöker läsa och skriva så mycket som möjligt om mitt examensämne. Har valt att skriva om hur högläsning gynnar flerspråkiga barns språkutveckling. Har inga böcker hemma så är rätt beroende av biblioteket och kommer spendera det mesta av min tid här fram till slutet av november. Skit kul! 🔫


(D) Roadtrip

Har varit i fyra olika städer på en dag. En vän hade en förundersökningstid för ögonlaseroperation och jag passade på att följa med och få svar på några frågor då jag funderar på att själv göra behandlingen. Det har varit en väldigt lång dag och nu är jag äntligen hemma. Imorn blir det jobb, träning och plugg i skolan. 


Måndag

Ska åka iväg till Actic med Kicki och träna nu innan skolan. Efter skolan så jobbar jag i några timmar och sen blir det uppsatsskrivande hela dagen. 


Eid

Eid Mubarak! :)


RSS 2.0