Fallskärm

Här kommer fler bilder från mitt fallskärmshopp. Vi åkte tidigt igår till Västerås och mötte upp Mati som visade oss vägen till fallskärmscentret. Väl framme satt vi och väntade ett bra tag och tittade på andra som hoppade innan det var våran tur. Var helt lugn innan hoppet förutom de 3 sista minuterna innan vi skulle på flyget. När vi åkte upp var jag helt lugn igen till sekunden vi skulle hoppa. Fick värsta adrenalinkicken de första sekunderna då vi flög igenom molnen. Allt omkring var vitt och kunde knappt hålla ögonen öppna på grund av lufttrycket, men ville samtidigt se allt uppe i luften. När fallskärmen höjdes upp svävade vi fritt i molnen i några minuter och njöt av utsikten. Wow vilken underbar känsla! Ska lätt göra om det här någon mer gång i framtiden. Det var mäktigt!
 
Innan hoppet
 
Sjävla fallskärmshoppet
 
Fick även ett diplom efter hoppet :)

Släktträff

Har varit hemma hos moster hela dagen i Nybygård och umgåtts med kusinerna ♥
 

Fallskärmshoppning

Wow vilken obeskrivlig känsla! Idag gjorde jag det, jag hoppade från ett flygplan 4000 meter upp i luften och det var fan det bästa jag någonsin har gjort :D 
 
 
Fler bilder kommer sen :)

Gårdagen

Igår var det riktigt varmt i Uppsala. Åkte ner till stan och träffade Johanna som jag inte hade träffat på ett bra tag och sedan träffade jag upp Wafa i stan och åkte till Vårdsätra och mötte upp resten. Efter hämtade jag ut Hamodes tidiga födelsedagspresent från posten, en Spiderman cykel, och han blev överlycklig :). Kvällen spenderades sen hemma hos Jossra med Sandra, Zahra och Amani.


Tisdag

Har varit med Ghada och Maya nu på kvällen. Vi lämnade av Wafa till Sävja och åkte sedan till McD. Väl hemma igen fick det bli åter en körning till fyra mackarna för lillebror och hans vänner ville ha glass. Fick en bil dammsugare av Ghada idag som present. Väldigt praktiskt och den kommer användas väldigt ofta :)

 

Lilla Maya somnade på väg till McD <3


French

Har fixat naglarna idag.
Fransk manikyr med glitter på :)


Vattenmuséet Aquaria

Idag har vi varit i Stockholm i Aquaria, nära Gröna Lund, och tittat på fiskar, hajar och pirayor m.m :)
 

Mot Stockholm!

Ska snart bege mig mot Stockholm med Hamode och Wafa.
Vi ska till vattenmuséet Aquaria och titta på fiskar ♥
 
 

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Ska förbi Graflunds idag och fixa en parkeringsplats och sedan åka förbi stan och köpa någon present till Maya. Senare på kvällen ska jag hem till Sanna och umgås med henne. Nu har det gått alldeles för lång tid sen vi träffades sist :) ♥
 

Vilken lugn dag det har varit idag. Var hemma hela för- och eftermiddagen och hjälpte syster med att laga crêpes med kalkonstuvning. Därefter träffade jag Jossra en stund och nu på kvällen har jag åkt runt med Wafa lite här och där. Fan vad skönt att ha en alldeles egen bil! Har semester nu och vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kommer sakna mitt jobb! Vill inte känna mig rastlös om dagarna men samtidigt behöver jag vara ledig så att jag orkar med skolan sen när den börjar i september. Lyckas jag med att inte vända på dygnet så kommer jag troligtvis börja jobba igen om två veckor :)


Maya 2 år

Min älskling fyller 2 år idag :D


Födelsedagsfirande

Igår firade vi Jossras och Wafas födelsedagar med en middag i Mammas Meze och sedan utgång till Framfickan och Birger Jarl :)
 

Wafa 20 år

Grattis fina Wafilistus på födelsedagen ♥ ♥ 
 
 

Jossra 21 år

Grattis fina du på födelsedagen. Önskar dig all lycka i livet <3


Korv i ugn de lux

Dalals begäran lägger jag ut receptet nu på min favoritmaträtt. Har oftast den här maträtten med mig till skolan som matlåda. Den är snabb och enkel att tillaga och det är så jävla gott! Det är kycklingkorv fylld med tomat, ost och senap på en bädd av lök och grädde.
 
Ingredienser
 
1 st kycklingkorvsring (funkar också bra med falukorv)
1 st tomatskiva mellan varje korvskiva
1 st ostskiva mellan varje korvskiva
1 tsk senap mellan varje korvskiva
1 st gul lök i skivor
1 paket matlagningsgrädde
 
Gör så här
 
1. Skär skivor runt om hela korven, men inte ända ner i botten. Lägg den i en ugnsform.
 
2. Lägg tomat, ost och senap mellan varje skiva.
 
3. Skär löken i fina skivor och lägg dem i formen runt om korven och häll på grädden. Salta och peppra lite lätt och ta sedan in formen i ugnen i ca 15 min i 225 grader. Serveras med potatis eller potatismos.
 

Photoshoot with Wafilistus

Har varit med Jossra och Wafa en sväng förbi McD nu på kvällen och sen åkte jag och Wafa till Graneberg till ett jättefint ställe vid vattnet och hade en photoshoot i mörkret.
 

Leo's lekland

Har varit i Leo's Lekland idag med Ghada, Nora, Hamode och Maya efter jobbet. Äntligen är det helg! Jobbar en vecka till sen tar jag semester någon eller några veckor beroende på vädret.
 

Termin 3

Då är man antagen till termin 3 på förskollärarutbildningen :)



Dagens köp

Linne från GinaTricot 49:-
Transparent klänning från GinaTricot 99:-

Ny bil

Köpte en ny bil idag. En Opel Corsa årsmodell 96 :)


Babyshower

Har varit på babyshower idag i Tyresö, Stockholms län och firat fina Dalal som ska föda om 1,5 månad :)
 

Gårdagens köp

Linne från Monki 100:-
 
Duscholja från H&M 29:-
 
Nagellack från H&M 49:-
 
Armband från H&M 69:-

Kista Gallerian

Var i Kista igår med Jossra, Rafa, Peyman och Wafa.
Vi åt och gick runt lite i butikerna innan vi åkte hem igen.
 
 

RSS 2.0