Månadskort

Jobbade idag fram till 16.30 och åkte sedan hem och pluggade i en timme. Åkte sedan med Jossra till Friskis & Svettis och gick på ett intervall flex pass men det var för tufft så vi gav upp efter 20 minuter och gick och gymmade istället. Köpte ett månadskort idag så nu ska jag testa i en månad om det här är något för mig :)


Mama <3

Har firat min kära mor som fyllde 29 (+20) år idag. Älskar dig!


Gårdagen..

..spenderades i Stockholm med Sabina, Dalal, Karim och Esra. Jag och Sabina lyckades på vägen till Dalal tappa bort oss och vi kom inte fram förrän en timme efter det vi hade planerat. Väl framme bjöd Dalal på en jättegod maträtt och därefter åkte vi till Kista Gallerian och tog en fika och gick runt i några butiker. I slutet dök Esra upp och då blev det ännu en fika innan vi begav oss hem.
 

Tyresö

Har haft en underbar dag med världens finaste Karim <3 <3

Fler bilder kommer upp imorgon :)


Karimo

Sitter på en föreläsning och ska snart åka iväg till Dalal i Stockholm och träffa världens finaste Karim. Ååh har längtat. Sist jag träffade honom var han bara en vecka gammal. Nu är han snart 3 månader <3


Friskis & Svettis

Har hängt med Jossra hela eftermiddagen. Först drog vi till Subway och käkade och sedan vidare till Gränby Centrum där vi gick in i några butiker. Senare på kvällen åkte vi till Friskis & Svettis för att gå på ett gymnastik pass. Det var första gången jag gick dit, och jag över huvud taget tränade på ett gym i Uppsala och det var kul, men väldigt ansträngande. Var helt slut efteråt, men det känns så bra i kroppen nu fast jag vet att jag kommer vakna upp imorgon med världens träningsvärk.
 
 
Efter träningspasset åkte jag och träffade Jasmin och åt middag i Capri, samt tog igen en massa missad tid. Åkte därefter hem och nyss var Sandra här. Hon gick precis och jag ska sova nu. Har föreläsning imorgon mellan 8 - 10 och efter kommer jag åka till Tyresö med Sabina och träffa Dalal och hennes fina son Karim.

Dagens köp

Var i Gränby Centrum med Jossra tidigare idag och shoppade lite mer saker.
 
Topp från GinaTricot 149:-
 
Parfym från The Body Shop 212:-

Gårdagens köp

Shoppingen från Kista igår :)
 
Leggings från H&M 79:-
 
Bomullstops från H&M 19,50 :-
 
Tröja från BikBok 199:-
 
Tröja från BikBok 199:-
 
Tröja från BikBok 199:-
 
Linne från BikBok 149:-
 
Nagellack från BikBok 25:-/st
 
Tröja från BikBok 299:-
 
Kavaj från BikBok 299:-

Kista C

Har varit i Kista gallerian idag med Jossra, Rafa och Wafa och shoppat en hel del nytt till garderoben :)


Fredag

Var ledig idag både från jobb och skola så satt hemma hela förmiddagen och bara tog det lugnt. Hann skriva klart en skoluppgift och sedan åkte jag och plockade upp Sabina och åkte till Willys och storhandlade. Efter åkte vi till tentamenslokalen i Boländerna och väntade på att Dalal skulle skriva klart sin tenta.
 
När hon äntligen var klar åkte vi in till stan och åt en sen lunch/tidig middag i Dragon Palace ♥
 

Min vecka

Måndag
 
Efter jobbet gick jag med Sandra hem till Jossras föräldrar och firades Jossras mamma som fyllde 50 år.
 
Tisdag
 
Jobbade i tisdags med. Efter åkte jag till skolan och pluggade en stund med Esra och därefter gick jag hem till Jossra och hängde där en stund.
 
Onsdag
 
Efter jobbet hämtade jag Hamode och Maya från förskolan och åkte sedan till min moster i Nybygård där Raed, Samira, Amira och lill-Josef också var.
 
 
Torsdag
 
Igår hade jag skola och hade två lektioner i idrottssalen så det blev en massa spring och lek. Var helt slut efteråt! Johainna kom hem till mig igår och vi bakade kladdkaka och jag hjälpte henne plugga till hennes teoriprov. Vi körde sedan till Sabina och överraskade henne med kladdkaka.

Jobb

Är ledig hela veckan från skolan förutom på torsdag så kan passa på att jobba istället. Jobbar i Berwalds idag och imorgon :)


Söndagsbio

Ska på bio snart och äntligen se filmen Breaking Dawn part 2 med Christina och Sabina.
 
 
 

Goodiebag

Vi fick en goodiebag igår från MakeUpStore innehållande en blå ögonskugga, schampoo och balsam, hårspray, bindor, godis, ansiktskräm, incense sticks och en tidning :)
 

MakeUpStore - Spellbound

Igår arrangerade MakeUpStore en modevisning i Birger Jarl med temat Spellbound :)
 

Lördagen

Vaknade tidigt igår, redan 6 på morgonen, och åkte till tentamenslokalen för att skriva omtentan. Efter kom Johainna hit och vi hade en mini-spa dag och tog det lugnt fram till kvällen då jag begav mig mot modevisningen i BJ :)
 

Omtenta plugg

Har en omtenta nu på lördag och pluggar för fullt inför den. Vet inte hur jag lyckades men har läst två böcker inför tentan bara idag. Har verkligen suttit fastklistrad framför böckerna. Har haft ganska mycket i skolan den här veckan men idag hade vi vår sista workshop. Nu är jag ledig från skolan i en vecka och efter tentan på lördag kan jag äntligen fokusera på annat. Ska jobba imorgon så ska se till att gå och lägga mig snart. Godnatt!


Sluta röka

Nu jävlar måste jag sluta röka! Har beställt tre exemplar av boken Äntligen icke-rökare! till mig och två av mina vänner. Det är många som har rökt i flera år som har lyckats sluta med hjälp av den här boken och det skadar inte att läsa den så nu ger jag det ett försök, och förhoppningsvis är jag rökfri inom 2 veckor :)


Söndag

Har haft Hamode och Maya här idag på besök. Efter att de gick träffa jag Jossra och var barnvakt till hennes systers barn medan Jossra drog iväg på ett ärende. Sen kom Wafa dit och hängde med oss. Kom hem för en stund sen och ska sova nu. Ska upp tidigt imorgon och ha en examination i skolan.


Mat

Vaknade tidigt idag och lagade mat. Det fick bli kycklingfilé, ugnsbakade potatisklyftor, sallad och café de Paris sås :)


(D) Lördag

Vilken bra dag! Har spenderat dagen utanför Uppsala med en vän och bara haft det allmänt bra. Kom hem för några timmar sen och har haft Christina här på besök. Skjutsade hem henne precis och ska snart titta på filmen Beyond Borders med Angelina Jolie på tv4 innan det är läggdags :)
 

Gårdagen

Igår hade jag skola från 8 - 10 där vi hade en idrottslektion som gick ut på att vi skulle bygga egna hinderbanor. Efter jobbade jag i Spinnrocken i några timmar och på kvällen var jag med Jossra och hennes systers barn. Lite senare mot natten blev det en kort roadtrip med Wafa till Max, stan och sen tillbaka ♥
 

Instagram

Nu har man fått en egen webprofil av instagram, så nu kan även de som inte är med i instagram gå in och se folks bilder som inte har på privat läge.
 
Adressen till min instagram-webprofil är www.instagram.com/safielmasri :)
 
 

Matkoma

Ååh vilka tjockisar vi är! Vi åkte till McDonalds för att frukost. De serverar jätte goda pannkakor på morgonen, men vi var inte riktigt mätta så vi åkte till
Subway och beställde en smörgås därifrån. Nu är vi på plats på föreläsningen och är mätta och belåtna! Det blir ingen mer mat idag för min del...


Torsdag

Har hämtat Sabina från Centralstationen denna tidiga morgon. Vi ska åka och äta frukost innan vi beger oss till skolan där vi har föreläsning.


Mellanmål

Det bästa mellanmålet när man sitter på föreläsning en sen eftermiddag.


Onsdag

Har en lång dag i skolan idag 9.30 - 17 :/ 
 

Silver nails


Böter

Då har man fått sin allra första böter :/


Föreläsning

Är på dagens andra och sista föreläsning för idag. Ska snart smita iväg och åka o jobba i två timmar :)


Introduktion

Är på introduktionsföreläsning inför den nya kursen. Fan vad trött jag är! Har ännu en föreläsning senare idag och därefter kommer jag arbeta två timmar i Spinnrocken. Kommer inte vara hemma förrän efter kl 18 :/


Söndag

Har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt i min ensamhet. Det var länge sedan jag hade en så lugn dag. Imorgon börjar en ny kurs: Rörelse och hälsa i förskolan. Och jag kommer ha föreläsningar varje dag den här veckan :/ Längtar till att den här terminen är över. Är extremt skoltrött redan!
 

Modevisning @All Star

Igår kväll var vi bjudna på en modevisning i sportsbaren All Star som var arrangerad av några butiker i Gränby Centrum. Det var en massa tjejer där och vi blev bjudna på gratis drinkar och mat och vi fick en goodiebag som innehöll olika prover från The Body Shop.
 

Min vecka

Hej! Denna blogg blir bortglömd alldeles för ofta nu för tiden. Har haft fullt upp denna vecka med att förbereda mig inför min redovisning på torsdagen. Var sjuk måndag och tisdag och stannade hemma då och skrev på mitt arbete och på onsdagen var jag på praktiken en sista gång. På torsdagen var redovisningsdagen och jag var lite nervös innan, med tanke på att jag skulle stå upp helt själv och berätta, men det gick hur bra som helst. Fredagen spenderades med en vän hela för- och eftermiddagen utanför Uppsala och på kvällen hängde jag med Jossra hemma hos henne. På lördagen (igår) var vi tjejer på modevisning, men det kan jag berätta mer om snart :)
 

(D) Never Say Never

 

RSS 2.0