Subway

Har varit ensam hemma hela dagen och städat, tvättat kläder och diskat. Fick skjuts till Subway för en stund sen. Har varit sugen på det sen jag kom hit, men blev besviken när de inte hade currysås där. Det verkar som om amerikanerna inte vet vad det är eller så är det inte vanligt här. Var jätte jobbig mot kassörskan och testade varje sås/dressing innan jag bestämde mig för vilken jag ville ha. Haha hon tyckte säkert jag var knäpp..


Busch Gardens

Gårdagen i Busch Gardens :)


Busch Gardens & USF

Är i Tampa Bay nu i södra Florida. Vi åkte hit på morgonen och åkte till Busch Gardens som är ett stort nöjesfält med allt möjligt. Det fanns ett zoo där med en massa häftiga djur och ett stort tivoli och massa annat.

Är nu i University of South Florida. Hannas kompis går här så vi är här och hälsar på. Kul att se hur ett college ser ut och hur folk bor i skolan. Sitter just nu i deras matsal. De har en fet buffé med allt möjligt att välja bland som tex pizza, hamburgare, pasta och glass m.m. Lyx!


Orange County, Orlando

Har precis kommit hem. Vi var ute och åt i Chili's och åkte sedan iväg till hemma festen men det var fullt med poliser där som tvingade alla dra hem så vi drog direkt och åkte istället till Jimmy John och chillade en stund.

Imorgon tror jag vi åker till nåt ställe som heter Busch Garden. Det är typ som ett tivoli men det finns mycket annat att göra där också :)


Hemma fest

Har precis kommit hem efter en shoppingrunda och ska snart göra mig redo för middag i någon restaurang och efter ska vi till en hemma fest. Det blir första gången jag kommer köra bil här ikväll, vi får se hur det går haha

Jag med fina Jonathan idag


In Bridlewood Ave

Hannas storasyster Amanda är på besök med hennes tre söner, Nathaniel, Jonathan och Barret. Vi har badat i poolen och lekt en stund. De är så himla söta!


Outlet stores

Har shoppat väldigt mycket idag. Vi gick runt i olika outlets - ett ställe där de bara har märkesbutiker och kända butiker men med mycket billigare priser än i vanliga butiker. Shoppade i Forever 21, Converse, en annan butik som inte är känd i Sverige och härjade inne i Victoria's Secret.

Efter shoppingrundan åkte vi till nåt buffé ställe där många bryter sin fasta och åt och efter det åkte vi hem till Hannas vänner. De hade hur många djur som helst, t.o.m en ekorre som hoppade upp på mig. Pappan drog i ekorren och den drog i min tröja och vägrade släppa mig. Fick världens panik och skrek som en idiot. Haha skämde ut mig, men alla fick ett gott skratt av att se mig helt skräckslagen av en liten ekorre. Kommer aldrig gå tillbaks dit igen! haha


Pool

Jag dör av värmen! Går runt i huset som en idiot och vet inte vad jag ska ta mig till haha. Och enligt min farbrors familj så är dagens värme ingenting jämfört med hur det brukar vara :/ Kommer snart hoppa in i poolen innan jag dör!


The Conjuring

Har precis kommit hem från bion. Hanna lyckades att övertala mig att följa med henne och se filmen The Conjuring - en skräckfilm. Fyfan, hatar såna filmer! Kommer tänka på den i flera veckor framåt nu.. Ska sova nu och imorgon kanske vi drar till Hannas college för att fixa en sak och sedan till the shopping mall :)


Nail fix


Renovering

Min första dag i Orlando: Vaknade kl åtta på morgonen efter endast fem timmars sömn. Gick upp och gjorde frukost och det tog mig fan en halvtimme att bestämma mig för vad jag skulle äta. Maten är så annorlunda här och jag är inte så förtjust i att prova nya saker men till slut fick jag ihop en smörgås med Philadelphia och någon konstig ost. När jag var klar så åkte vi till nån plaza och gick runt i olika inredningsbutiker. Hanna ska renovera om sitt rum så vi alla håller på och målar väggarna nu och sen ska vi dekorera. Klockan är snart 15.30 här så när vi är klara med rummet och de har brutit fastan så ska vi kanske gå på bio eller hitta på något annat roligt.

Bild från New York City igår


Times Square

Har hängt i New York hela dagen. Vi vaknade kl 7 på morgonen och tog tåget till Penn Station och Times Square. Vi gick runt i Fifth Avenue för en shoppingrunda. Köpte skor från Steve Madden, parfymen Acqua di Gioia och tre OPI nagellack från Sephora. Efter fyra timmar i new york city så åkte vi tillbaks till hotellet, packade våra saker och åkte till JFK för att ta flyget till Florida. Är framme i Orlando nu hemma hos min farbror och ska packa upp mina saker nu innan jag går och lägger mig. Det har varit en lång, intensiv och rolig dag :)


New York

Ar I New York nu och stannar har till imorgon kvall. Vi missade vart flyg till Orlando so vi passar po att vara har hela dagen imorgon. Vi har ando gratis hotell har so varfor inte. Imorgon ska vi hanga i New York city hela dagen och sedan ta flyget kl 19 till Orlando :)

Finaste Josef


Pancakes

Har fått prova hemlagade amerikanska pannkakor gjorda av Hanna idag. Väldigt goda! 👍


Gröna Lund

Har varit i Gröna Lund idag med syskonen, Iman, Amany, Ali, Aya och Hanna idag. Provade åka Eclipse som verkligen var världens ofarligaste karusell. Inte läskig alls. När vi kom hem så kom Christina hit och hängde med oss en stund.


Birger Jarl

Var ute igår och firade Jossras födelsedag :)


(D) Enköping + Västerås

Åkte till Enköping med Hanna, Rafa och Sara Z idag till Godisgallerian. Köpte godis för mer än 300:- varav 1/3 del var endast till mig haha. Efter åkte vi vidare till Västerås och fikade med ett gäng vänner i Kajens fik :)


Jossra 22 år

Jossrita fyller år idag :D Åkte med Peyman efter tolvslaget och överraskade henne med blommor och tårta hos hennes syster.

Önskar dig all lycka och framgång i livet min psycko vän <3



Stockholm

Har spenderat dagen i Stockholm med Hanna idag. Åkte först till Dalal i Frösunda och träffade min fina Karim och sedan åkte vi in till stan där vi mötte upp Rafa och Michelle. Vi gick runt i butikerna och åt sedan en asiatisk buffé i Pong.


Kista

Har varit i Kista idag med Hanna och Iman och gått runt i butikerna.

Är hemma nu och tittar på filmen Temptation med Kim Kardashian. Den är riktigt bra :)


(D) Förfest

Har hängt på stranden idag med Hanna och Jossra och sen kom några fler tjejer dit. Efter åkte vi till Jossra en stund innan vi åkte iväg allihop till McDonalds. När vi kom hem igen så fixade vi oss jätte snabbt och drog sen till en förfest i stan för att fira Nahall. När resten drog ut till krogen så åkte vi med Athena till fyra mackarna och köpte glass och tog det lugnt. Kom hem för en stund sen och ska sova snart. Imorgon drar alla till Kolmården, men inte jag. Har andra planer istället..


Gårdagens köp

Fick med mig hem två skjortor och ett Iphone 5 skal från H&M :)


Yesterday

Igår gick vi en runda på stan för lite shopping och middag i Cupido :)


Starbucks

Har äntligen fått dricka en drink från Starbucks efter 2,5 år. Åkte förbi SkyCity på vägen till Arlanda och sprang upp till Starbucks snabbt innan vi åkte vidare till terminalen och hämtade Hanna. Har spenderat dagen med henne och wow vilken underbar människa. Så jävla rolig och full av glädje och positiv energi hela tiden. Klockan är över tre och det är dags för oss att sova snart. En lång dag väntar oss imorgon :)


→ Arlanda

Vaknade tidigt idag och lagade tacos till lunch. Har precis ätit och ska iväg om några timmar till Arlanda för att plocka upp min kusin Hanna som bor i USA. Hon kommer från Orlando, Florida och ska stanna här i tre veckor hos oss. Har aldrig träffat henne innan men det ska bli kul att få lära känna henne. Hon pratar inte så mycket arabiska så min engelska kommer definitivt förbättras under de här veckorna.
 

(D) Roadtrip


Interpool

I söndags åkte jag till Vårdsätra med Christina och träffade Iman, Amany och gänget. Efter att ha solat en stund åkte jag med Kicki, Iman, Lina och Maison in till stan. Vi gick till Interpool och satt på deras fina veranda utomhus och beställde in mat. Efter åkte vi några hem till Jossra där vi satt ute på hennes altan och grillade korv.
 
(Tidsinställt inlägg)
 

Power Big Meet

Har hängt med Jossra och Amani idag i Västerås hela kvällen. Vi var framme strax efter klockan 18 och promenerade till loppmarknaden där vi kikade runt i de olika stånden. Det var fullt med raggarbilar på gatorna och väldigt mycket folk. Hann göra en henna tatuering och köpte två kepsar till Maya och Hamode och ett Iphone skal till mig. Hittade inte så mycket annat som jag tyckte om. På vägen till bilen gick vi upp till Skrapan och åkte hissen några gånger för att titta på utsikten. Var i Uppsala runt midnatt och då träffade jag fina Michelle som var här på besök :)
 
(Tidsinställt inlägg)
 

(D) Power Meet

Idag blir det en roadtrip till Västerås med Amani och Jossra. Vi ska till Power Meet festivalen och kolla in marknaden och alla utställningsbilar :)


(D) Fredag


Workmode

Har jobbat idag i förskolan. Lite jobbigt var det att börja jobba igen efter fem dagars ledighet, men bra ändå att man gör något vettigt av dagen. Imorgon blir det en heldag. Jobbar 8 - 16.30 i förskolan och har sedan tre timmar rast innan jag börjar mitt andra arbetspass som går slut någon gång efter midnatt. Tur att jag är ledig på onsdag!


RSS 2.0