Uppsala

Var hemma hos mamma igår och spenderade dagen med familjen. Vi åt gemensam arabisk frukost. Efter frukosten åkte jag och Omid till Gränby C och köpte en gravidjacka inför vintern från H&M. På kvällen firade vi min födelsedag med en middag i Mammas Meza. 


Min födelsedag

Igår fyllde jag hela 27 år! Det firades med en lugn dag. Träffade Kicki en stund och vi satt barnvakt till tvillingarna i 2 timmar och åkte efter till Erikslund. På kvällen var jag och Omid på en salong där jag fick ansiktsbehandling och massage. Efter hade Omid bokat bord i 2 rum och kök där vi åt middagsbuffé med Perwin och Karwan. 

Vaknade nyss och ska strax göra mig i ordning. Idag ska dagen spenderas i Uppsala med familjen.


Halvvägs

Idag är jag halvvägs i graviditeten och det är bara 140 dagar kvar nu. Det firade jag med att gå på gravidmassage. Fick ett presentkort från Sandra förra veckan i tidig födelsedagspresent och använde kortet idag. Det var så skönt och välbehövligt så bokade in en ny tid nästa månad. Efter mötte jag upp Omid, beställde hem sushi, åkte och fixade bilen och åkte sedan och handlade i Willys med Nina & Nova som sällskap/hjälpredor.


Indiskt

Idag har vi hängt på stan efter mitt jobb. Bokade in mig spontant på fotpedikyr då jag knappt kan nå mina fötter längre då magen är i vägen. Det kändes bra att bli ompysslad och få fotmassage och pedikyr. Efter letade vi rätt på stället där jag ska börja gå på gravidyoga nästa vecka, och sen letade vi efter en butik som säljer yogamattor. Innan vi promenerade hem så åt vi indisk middag i restaurangen Nojon Moni.


Helgen

Har haft Diana här sen fredagskväll och igår hämtade vi även Natalia. Och även Liam fick hänga här en kort stund. Vi bakade pannkakstårta till lunch och väldigt mycket pastasallad till middag. Christina kom också hit och vi hade en tjejkväll här. Jag vaknade nyss (flickorna sover fortfarande) och snart kommer Omid hem från jobbet. Det är barnens biodag här i Västerås och vi tänkte se filmen The Emoji Movie kl 11.15. Så ska väcka flickorna strax, fixa frukost, göra oss i ordning och sen ta en promenad ner till stan och SFbio.


Säng

Nu är babysängen helt klar med alla tillbehör. Fick sängen i present från Chija & Kejwan och den är beställd från Jollyroom. Igår åkte jag till Lekia och köpte skötväskan. Det fick bli en från märket Britax för att den ska matcha vagnen. 


En pojke!

Idag var jag och Omid på rutinultraljud och där fick vi se att vi kommer få en fin och frisk pojke som är beräknad att komma den 8 mars. Är så himla lycklig just nu och samtidigt förväntansfull. Vi fick jättefina bilder från barnmorskan som jag inte kan sluta titta på ❤️


Besök

Har haft Sandra och Amani på besök idag. De hjälpte oss montera babysängen och en stor elefant har fått bosätta sig i den tills bebisen kommer ut. Fick även en tidig födelsedagspresent från Sandra, en gravidmassage. Något som jag verkligen verkligen behöver med tanke på allt kroppen har utsatts för. Hade en trevlig kväll och nu är det dags att sova. Imorgon har vi en stor dag framför oss då vi äntligen ska få se vår bebis igen på ultraljud.


Pussel

Har i 6 dagar byggt detta pussel på 1000 bitar och blev klar nyss. Bra tidsfördriv! Nu väntar jag på Madeleine som är i Västerås om en timme. 


Laxmi

Har haft lillasyster på besök idag och vi har hängt i Erikslund shoppingcenter och sen ätit indisk middag i restaurangen Laxmi. 


Britax Smile 2

Beställde vagnen igår. Var för två veckor sen i butiken och testade olika vagnar. För oss är det viktigt att vagnen är lätt att köra och att det är lätt att fälla ner och fälla upp vagnen, och att den får plats i bilen. Det fick bli en Britax Smile 2 travelsystem och då ingår chassi, sittdel, liggdel, bas och babyskydd för ett riktigt bra pris. Allt i ett! 


RSS 2.0