StylebyTyra

Beställde hem lite smycken från hemsidan StyleByTyra idag.

Ett överarmssmycke för 99:-



Earcuff 99:-


Earcuff 19:-

Tisdag

Nu ska jag ut en sväng och träffa Christina :)


Dagens köp

Duschcreme från Åhlens 20:-


Bomullsrondeller från Åhlens 2 för 29:-


Ansiktsmask (peeling) från Åhlens 8 st för 20:- (Köpte 16 stycken).


Ge blod

Godmorgon! Är vaken tidigt idag med för ska snart iväg med Johainna till sjukhuset. Hon ska besöka blodgivningen för att ge blod och det kanske slutar med att jag också gör det. Efter ska vi till stan en stund :)


Gårdagen

Igår tog jag med Hamode in till stan. Vi började med att gå till Sagokristallen där jag betalade Peymans förlovningspresent och sen vidare till McDonalds där han fick sin efterlängtade barnmeny med leksak. Efter det gick vi till BR:s leksaksaffär där han fick välja två leksaker att ta med hem.



Lämnade hem honom och gick sedan hem. Wafa och Peyman kom hit och var här en stund och sen gick vi och solade i Sunnersta. Senare på kvällen var jag med Johainna och pluggade teori.


Ny vecka

Godmorgon! Det är en ny vecka och min lön har äntligen kommit. Ska starta denna morgon med att betala några räkningar och om några timmar ska jag åka ner till stan för några ärenden.


Dagens köp

Shorts från GinaTricot 79:-



Linne från H&M 199:-


Parfymer från Kicks 99:-/st

Stockholm

Har spenderat hela dagen i Stockholm med mamma, Mady och lillasyster och vi har hunnit göra jättemycket på bara en dag. Vi började med att åka till Eurostop i Arlandastad där vi gick in i några butiker och handlade och sen vidare till Kista Gallerian där vi först åt i deras Food Court. Jag valde att beställa mat från Mongolian BBQ och det var fan det äckligaste jag ätit i hela mitt liv. Resten åt libanesisk mat så det slutade med att jag åt från deras mat. Efter gick vi runt i affärerna lite och sen åkte vi till Tensta där mamma köpte lite baklawa och andra bakelser från någon affär. Till sist åkte vi till Väsby Centrum där jag köpte två parfymer. Efter en timme där så bestämde vi oss för att det fick räcka för idag och då åkte vi hem.


Grattis Rafa!

Idag fyller min kära lillasyster 15 år och det ska firas med en heldag i Kista Centrum :)


Grattis Jossra och Arez!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jossras och Arez bröllopsdag! :D Är så glad för deras skull. Igår natt var jag hemma hos Jossra för "sista gången" och hängde där en stund. Kommer sakna Jossras rum som jag har varit i nästan varje dag de senaste åren. De reser direkt till Turkiet efter bröllopsmiddagen så dom får man se igen om vecka. Önskar er all lycka i livet!


Gårdagen

Tänkte berätta lite om gårdagen. Gick hem till Ghada och åt världens godaste fiskgrätang till lunch och umgicks med henne och barnen i ett par timmar.




Efter gick jag hem en liten stund och sen vidare till Jossras syster Abir där jag fick passa barnen Lilian och Nora medan Jossra sprang fram och tillbaks till tvättstugan. Älskar de där barnen för man har alltid så kul med dom och de har Jossras sjuka humor.


 

Nelly.com

Fick hem mina nya skor från Nelly.com imorse. Vilken fin överraskning jag fick när de levererades direkt till dörren. Nu slapp jag gå till närmaste postombud för att hämta ut dom som jag alltid annars brukar få göra. Skorna var lite svåra att få på, men när dom väl är på så sitter dom som en smäck och är väldigt bekväma att gå med.

 



Världens finaste <3




Godmorgon!

Godmorgon! Idag är ingen bra dag för min körkortsteori går ut idag, och jag har fortfarande inte tagit det där förbannade körkortet efter sex uppkörningar. Förstår inte varför jag har den här oturen. Får göra om teorin, men ska vänta med det en liten stund. Orkar inte fokusera på körkortet nu efter så många misslyckanden och måste få ekonomin att räcka till.

Är även ledig idag från jobbet så ska bara ta det lugnt och kanske sola lite senare med Wafilistus :) Ska läsa klart boken Blondie också. Har bara några sidor kvar. När man väl har börjat läsa den så kan man inte sluta, så bra är den. 

Hoppas ni har en bra dag! :)


Dagens köp

Monki 250:-

Limitless

Tittade precis klart på filmen Limitless och den kan jag lätt rekommendera er att se.




Handling: I denna spännande thriller spelar Bradley Cooper huvudrollen som den misslyckade författaren Eddie Morra. En dag springer Eddie på en gammal vän som förser honom med en topphemlig drog och drogen visar sig snart förändra hans liv fullständigt. Drogen tillåter nämligen Eddie att använda 100% av sin hjärna och han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans förbättrade förmågor lockar dock snart till sig fiender och han börjar känna sig förföljd. Han tvingas undersöka varifrån drogen kommer allt medan en grupp mördare följer varje steg han tar. /SF bio

Lina shoe

Beställde precis hem denna sko från Nelly.com


Filmkväll

Kvällen har spenderats med Wafa, Peyman och lilla Nora hemma hos Peyman i Sävja. Vi har sett filmen Just Wright med Queen Latifah och bara tagit det lugnt. Fick skjuts hem och ska sova väldigt snart. Ska upp tidigt imorgon för att ha två körlektioner efter varandra. Godnatt!




Förlovningspresent

Vaknade jättetidigt idag och satte mig vid datorn och googlade på förlovningspresenter. Peyman och Eren förlovar sig den 2 juli och det är svårt att komma på vad man ska ge i present. Efter en stund bestämde jag mig för att ge båda en ansiktsbehandling i salongen Sagokristallen innan förlovningen äger rum och efter ett telefonsamtal med Peyman så bokade jag in en tid åt dom båda. Skönt att ha det klart för sig vad man ska ge i present.



Nu har jag fixat lite med naglarna och omlackerat dom och ska snart iväg och övningsköra i två timmar.

(D) Helg

Idag har jag arbetat med Jossra i Täljstenens förskola. Det var kul att få jobba med en nära vän och personalen tyckte att vi gjorde ett jättebra jobb.

Efter jobbet åkte jag en bit bort och träffade en nära vän och nu är jag hemma igen. Johainna kommer hit efter hon slutat jobba och ska vara här hela kvällen. Skönt att det äntligen är helg!


Täljstenen

Godmorgon! För engångsskull är jag riktigt utvilad innan jag ska till jobbet, men det är inte konstigt för jag somnade 21.30 och vaknade kl 7 imorse helt pigg efter nästan 10 timmars sömn. Idag arbetar jag i Täljstenens förskola från kl 9 - 16 och efter ska jag övningsköra.


Blondie

Nu är det väl dags med en uppdatering (för Madeleines skull). De senaste två dagarna har jag arbetat i Västra Stenhagens förskola, i en förskola jag tidigare arbetat i, och det var roligt att få träffa alla barn igen. De äldre barnen kom ihåg mig fast min långa frånvaro i två månader.

En av mina favoriter blev så glad och skrek:
- Jag visste att du skulle komma tillbaks någon dag.

Det är en av alla hundra saker som jag älskar med detta jobb, när ett barn kommer ihåg en och blir jätteglad.

Igår efter jobbet var jag med Johainna hemma hos mig och åt dolmar.

Imorgon ska jag arbeta i Täljstenens förskola och då får jag lära känna nya barn. Det var egentligen Jossra som skulle få jobba där, men något kom i vägen så hon gav uppdraget som vikarie till mig istället.

Efter jobbet idag gick jag förbi Ghada en stund som är jättesjuk. Höll koll på barnen i väntan på att min syster skulle komma. Nu är hon där och ska övernatta där, och det innebär att jag har rummet alldeles för mig själv ikväll. Sover alltid som bäst då!

Vaknade 5.30 idag så jag kommer lägga mig när som helst. Ska börja läsa en ny bok som jag köpte igår från Ica Maxi. Blondie heter den och är en självbiografi om författaren Birgitta Andersson som arbetade som prostituerad och var en grov kriminell under hennes uppväxt. Hon skriver om hur hon blev våldtagen när hon var ett litet barn och om hur hennes liv har varit när hon bott på olika mentalsjukhus, ungdomsvårdsskolor, flickhem och fängelser.

Älskar att läsa självbiografier och tror denna kommer vara en riktigt bra bok.


Dagens köp

Kjol från H&M 100:-


Tröja från H&M 75:-


Långklänning från H&M 149:-

Stenhagen

Är i Stenhagen nu hemma hos Jasmin och hjälper henne att packa lite. Hon sticker iväg till Barcelona imorgon med ett gäng på 10 pers. Tidigare idag har jag bara varit hemma och innan jag kom hit övningskörde jag i lite mer än två timmar. Ska försöka fixa skjuts hem om en timme eller två så jag slipper ta bussen hem. Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Modevisning

Har varit på en modevisning idag i Gipen. Min syster var med och visade upp kläder som Iman har designat och sytt upp samt några andra kläder och hon kom på andra plats och vann 250 kr. Efter har vi syskon hängt hemma hos oss med Iman och nu kom vi precis tillbaks hem efter att ha varit i Max och ätit.








Nobody's perfect

Jessie J - Nobody's perfect


Dagens köp

Skor från H&M 50:-


Skattåterbäring

Har precis kommit hem efter att ha varit i stan med Jossra. Hade en uppkörning idag och kuggade men skatteåterbäringen kom idag så jag är ändå jätteglad! :D



Grattis Sandra :D

Grattis Sandrita på födelsedagen! <3


(D) Rosendals

Har arbetat idag i Rosendals förskola hela för- och eftermiddagen. Efter åkte jag ner till student-området en stund och hängde där. När jag kom hem igen övningskörde jag lite och sen plockade jag upp Wafa och skjutsade oss till Graneberg. Var där i en kvart typ och sen tog vi oss hem till Jossra. Kom precis hem därifrån och ska sova nu. Jobbar imorgon igen i Rosendals förskola.

Hoppas ni har haft en bra dag i det varma vädret :)


Baksmällan 2

Har haft en heldag med Madeleine. Hämtade upp henne från stan igår efter Imans mottagning och åkte hem till mig. Vi hälsade på Ghada en stund och sen gick vi förbi Amelie till hennes nya lägenhet. Vi vaknade runt 12 idag och gick till centrum med Jossra och handlade lite. Skjutsade hem Madeleine för ett par timmar sen och ska nu på bio med Jasmin, Athena, Nahall och några till och se Baksmällan del 2. Kommer hem direkt efter för imorgon och resten av veckan har jag fått jobb i Rosendals förskola :)


Nu: Imans studentmottagning


Dagens planer


- Imans studentmottagning kl 18 i Sävja.

- Träffa Madeleine som ska övernatta här.


Sandras överraskningsfest

Igår ordnade Jossra och några till en överrasknings-grillfest i Gipen för Sandra. Var där en stund och sen åkte jag vidare till stan där jag var ett par timmar.






(D) California King Bed

Rihanna - California King Bed

Lation

Fick vara ledig idag från jobbet och istället spenderades halva dagen hemma och resten av dagen med Johainna. Åkte ner till stan efter kl 19 och mötte upp Johainna där. Vi gick till nyrenoverade Kebab House där vi fick gratis mat och sen köpte vi med fika från Storken (fransk chokladtårta) och gick och satte oss vid ån och fikade. Efter tog vi bussen hem till Ghada och har hängt där fram till nu. Ska snart sova för imorn kommer det vara en fullspäckad dag :)



Studentnatten i BJ



























Jossras mottagning














Mohameds mottagning

















Johainnas mottagning





Katedralskolan: Jossras utspring




















Bolandgymnasiet: Mohameds utspring





















Dagen efter studenten

Studentdagen är över och jag har mer än 200 bilder att visa. Kommer självklart inte lägga upp alla, men en hel del. Delar upp bilderna i olika inlägg så blir det lite enklare. Efter alla mottagningar drog vi ut till BJ där vi firade Jossra och några till studenter. Och efter blev det käk i Max innan Peyman skjutsade hem oss allihopa :)

Fucking perfect

Pink - Fucking Perfect


Utspring

Nu är jag hemma igen efter att varit på lillebrors och Jossras utspring. Nu ska det fixas lite inför Mohameds mottagning och sen drar jag förbi Johainnas mot. en stund och sen vidare till Jossras mottagning.




Studentdagen!

Vilken stressig morgon! Snart åker familjen iväg till Mohameds utspring och efter drar jag vidare mot Jossras utspring. Kvällen erbjuder tre mottagningar och en eventuell utgång.

På min student förra året :)

RSS 2.0