(D) Märsta

Har hängt med Jossra och Peyman idag. Vi har varit i Midgårdsbadet i Märsta och solat och nu sitter vi i Vårdsätra. Kicki har också gjort oss sällskap. 


(D) Röd dag

Har varit ledig idag och åkt iväg nu på en roadtrip. Kommer hem imorgon :)


Middag

Har varit och handlat med mamma idag och sen lagat middag med Mohamed. Vi var sugna på arabisk frukost så det fick bli det till middag. 


(P) Måndag

Nu är det bara två veckor kvar till min efterlängtade semester 😃. Hade möte idag fram till kl 19 och åkte sedan direkt till Actic med Nicole där vi körde ett två timmars tungt benpass. Kommer knappast kunna gå imorgon. Är hemma nu och väntar på Jossra som kommer snart. 


Michael Kors

Älskar min lilla samling av Michael Kors. Fler ska det bli snart.. 😃

Tisdag

Har varit hos Sandra idag och gjort en fransförlängning. Efter fick jag besök av Bahareh. Vi bakade favoritkakan, Schweizernötskladdkaka. 

 

Söndag

Har varit med Nicole hela dagen. Vi åkte till gymmet och körde ett konditionspass och sedan åkte vi till min kollega där vi åt kurdiska dolmar. Efter maten så tog vi en lång PW till Rosendal, hälsade på Bahareh, och sen tillbaks till Gottsunda. 


Lördag

Har varit på en lång PW på morgonen med Anna och sen åkt med Tara till Mall of Scandinavia. Vi gick runt i butikerna, åkte till Årsta för att äta i Palmyra Kebab och svängde förbi Akalla. 


Kortisonbehandling

Har idag påbörjat en kortisonbehandling på min hårbotten. Har i cirka 2 år haft problem med hårbotten då jag bland annat har haft stora sårskorpor som kliat. Har alltid tänkt att det kommer gå över men nu i veckan tog jag tag i problemet och gick till en läkare som skrev ut lite medicin. Ska kortisonbehandla min hårbotten nu i 10 dagar och sen se om jag upplever att det blir bättre. Får hålla tummarna nu att detta funkar 👍 

 

Personalfest

Har varit på personalfest ikväll i Hyllan, Saluhallen med kollegorna. 


Överraskning

Ikväll har vi överraskat Jossra med en middag i Le Parc. Hon är nu en färdigutbildad behandlingspedagog. ❤️

Stockholm

Vaknade tidigt idag och lämnade av pappa i Arlanda med Johainna. Vi åkte sedan och hälsade på min lillebror i två timmar och efter åkte vi till Mall of Scandinavia. Köpte en ny Michael Kors väska där. Har nu lämnat Johainna som åker tillbaks till Göteborg och är på väg tillbaks till Uppsala. 


(D) Västerås



Sandras födelsedag

(Tidsinställt) Ikväll har vi firat vår fina Sandra som har fyllt 27 år. Kvällen började hemma hos Sandra och avslutades i Flustret. 

 

Rafas student

Idag tog min lillasyster studenten från Fyrisskolan. Vi var alla där på utspringet och sen hade vi en mottagning för hennes vänner och släkt. 

 

(DV) Onsdag

Stressen mitt i veckan innan systers student har verkligen känts av. Imorgon kommer Johainna hit från Göteborg. Ska hämta henne efter jobbet och sen påbörja förbereda en smörgåstårta inför fredag. 


RSS 2.0