Uppsala

Dagen har spenderats i Uppsala. Mohamed fyller 25 år och vi har firat honom hemma med tårta och sen överraskat honom med middag i restaurangen Stationen med 30 av hans närmaste vänner och familj. Sover kvar i Uppsala och åker imorgon hem till Västerås. 


Torsdag

Ikväll har vi firat Chija & Kejwans 15 års bröllopsdag med god mat och fika. 


Onsdag

Idag efter jobbet åkte jag hem till Chija & Kejwan och vi åkte allihop och åt i Restaurang Kurdistan. Väl hemma igen fick jag besök av Murad och Taiyem som hängde här en stund. 


MaryKay

Har haft en MaryKay konsult hemma hos mig idag som har haft en hudvårdsklass med mina svägerskor och familjevänner. Lagade även en rätt som min mamma har lärt mig och fixade en massa fika för en lyckad tjejkväll. 


Uppsala

Är i Uppsala nu hemma hos föräldrarna. Mamma har lärt mig att laga min favoriträtt. 


Finbesök

Har haft besök idag av Raed, Amira och älskade Josef och Jacob med moster. 


Alla <3 dag

Vi fick fira alla hjärtans dag igår då Omid jobbar ikväll. Lagade en god middag igår och vi öppnade våra gåvor. Fick ett jätte fint hängsmycke från Omid som passar ihop med ett guld halsband som jag fick för en månad sen. Av mig fick Omid en personlig nyckelring och en sportväska. Idag efter jobbet har vi hunnit ta en snabb middag ute innan Omid åkte till jobbet. 


Helgen

I fredags har pappa varit hemma hos mig och sovit här. Vi var bjudna på middag hemma hos mina svärföräldrar. På lördag morgon åkte pappa hem. Jag och Omid åkte hem till Chijas bror där vi var bjudna på lunch. Senare under lördagskvällen firade vi Lana som fyllde år. Efter fick Lana, Toto & Diana följa med hem till oss och övernatta. Idag har tjejerna hjälpt mig med städningen hemma och snart ska vi hem till Shadi och sen till Bjurhovda. 


Födelsedagsfirande

Slutade tidigt idag och åkte hem till Shadi en stund. Efter åkte jag och träffade Murad som fyller 23 år idag. Vi firade honom hemma hos hans vän med tårta. Efter åkte jag och hämtade upp Diana & Toto och vi åkte till Erikslund där vi mötte upp Shadi och Melissa. 


RSS 2.0