(D) Västerås

Ska snart bege mig till skolan och därefter blir det en roadtrip till Västerås med Rafif :)


Måndag

Ska snart bege mig till skolan för ännu en musiklektion och arbetslagsträff. Imorgon kommer jag få vara med om en riktig utmaning. Hamodes förskola ringde imorse och frågade om jag kunde jobba imorgon och jag var så trött så kopplade inte att det var hans avdelning de ville att jag skulle vara i när jag tackade ja. Det kommer inte vara lätt att vara hans "fröken" när man samtidigt är så mycket mer men det blir nog roligt ändå :)


FML

Har fått min allra första rest sen jag började studera i universitetet. Klarade inte den senaste salstentan så det blir en omtenta för mig, och det bästa är att det är på en lördag. Skjut mig!!




Photoshoot..

..med Christina da Silva Ramos.









Grattis Mohamed och Iman..

..till förlovningen :D <3 <3

 

(D) Fredag


Djembe

Har haft en lång sovmorgon idag. Ska snart iväg till skolan för en 3 timmars musiklektion där vi ska lära oss spela djembe och därefter ha arbetslagsträff.



Måndag

Har knappt tid för att uppdatera här. I fredags var vi tjejer ute och firade Christina och i lördags besökte vi Peyman i hennes nya lägenhet. Igår åkte jag på en kort roadtrip med lillasyster och Rafif och träffade en vän. Idag började en ny vecka och den är fullspäckad med skola och jobb. Jobbar imorgon från 9 - 18 så ska se till att sova nu så att jag orkar med morgondagen :)


Bild från Rafifs födelsedag för cirka tre år sedan..


(D) Euphoria


BirgerJarl

Igår firade vi Christinas födelsedag med en utgång till BJ :)














Christina 21 år

Grattis Kicki på födelsedagen <3 <3 <3


Tisdag

Har varit hemma hos Sanna de senaste timmarna och hälsat på. Det var länge sen vi träffades så vi hade en hel del att prata om. Kom hem för en liten stund sen och ska snart sova. Imorgon jobbar jag i Rosendal :)


Barnvakt

Har varit med Jossra de senaste 4 timmarna och suttit barnvakt åt dessa tre barn :) Kom precis hem och ska sova nu. Jobbar imorgon :D


Måndag

Ska snart följa med Jossra till hennes syster och umgås lite med knasiga Lillian, Nora och deras lillebror :)


Hamode & Maya

Efter skolan idag gick jag förbi Hamodes och Mayas förskola och tog med mig dom hem. Det var länge sen jag umgicks med båda samtidigt så passade på nu när jag hade lite tid. Det är alltid som roligast när båda är med för Maya är en envis liten dam och Hamode är hur ödmjuk och snäll som helst och han försöker alltid hitta ett sätt att komma undan Maya, men i slutändan är de så kärleksfulla mot varandra och delar med sig av allt. Världens finaste barn <3



Blåsenhus bildsal

Är i skolans bildsal och har fått göra olika mönster och former på papper och klippt ut. Fint blev det till slut..

image description
image description


Form och linjer

Ska snart bege mig till skolan där vi ska ha en bildlektion från 9 - 16 som handlar om form och linjer där vi bland annat ska lära oss att rita hår. Jag är sämst på att rita så vi får se hur det går..


Naked Juice Bar

Är i Gränby Centrum med Wafilistus och går runt i butikerna med en god nyttig juice i handen från The Naked Juice Bar.


Ben&Jerrys

Sitter i bilen med Sandra och äter Ben&Jerrys i väntan på att Peyman kommer ut från solariumet. Ska snart plocka upp Jossra från stan och sedan provköra min nya bil som pappa köpte häromdagen :)


Kony 2012


Lördag

Typiskt mig att vakna 6 på morgonen helt pigg när det är helg..

Under den här veckan har jag hunnit med en hel del. Har arbetat två pass och varit i skolan. Igår hade vi redovisning om olika sagor vi hade läst och därefter åkte jag på en kort roadtrip och träffade en vän. Väl tillbaks hemma igen åkte jag till Sandra och sedan vidare till sjukhuset för att besöka en vän. Efter åkte vi samt Peyman och min lillasyster till Wafa och spenderade resten av kvällen där.

Funderar på att åka till skolan snart och kopiera resten av kurslitteraturen som jag inte hann med förra helgen. Det är bäst att åka dit på lördagar för det är så få människor i skolan då.

Nu ska ett avsnitt av Jersey Shore ses innan jag bestämmer mig :)


(D) Fredag


Lunch med Michelle

Michelle är på väg hit och ska vara här en stund :D
Håller på och lagar lunch till oss nu.
Det blir lax, potatis och hollandaisesås.



Fyrishov

Igår spenderades dagen i Fyrishov med Peyman, hennes lillasyster Nora och min Hamode i äventyrsbadet.






(D) Roadtrip

Hade skola idag från 9 - 14 och åkte sedan ner till stan och lunchade med Jasmin i Dragon Palace. Träffade Johainna därefter i Gottsunda och jag fick en liten present som hon hade tagit med sig från Libanon. Ett nytt mobilskal till min Iphone.

Nu de senaste 4 timmarna har jag och Christina varit på roadtrip. Vi åkte bort en bit och träffade en vän och hämtade upp Christinas familj till Uppsala :)



Kom hem för en halvtimme sedan och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till skolan och kopiera kurslitteraturen jag behöver till den nya kursen.

Godnatt!

Dagens köp

Ansiktsmasker från Kicks 20:-/st

image description

RSS 2.0