Dagens köp

Peelingkräm från Åhlens 39:-

Torsdag

Nu är jag hemma igen! Vi stannade kvar i H&M i ca 1½ timme på grund av att Jossra hade lite svårt att bestämma sig. Fick med mig hem lite nya underkläder från H&M och en peelingkräm från Åhlens. Gick hem till Ghada efter och hämtade ett brev samt följde med Amar till affären och handlade lite.

Ska titta på Vänner, Biggest Loser och Losing it with Jillian nu så det blir en kväll framför tv:n idag.


Mot stan

Nu drar jag ner mot stan och träffar Jossra.
Vi ska in i H&M och kanske äta ute ifall vi hinner.


Romerska bågar

Finns det något godare än romerska bågar med smak av apelsin? Detta är lätt min favoritchoklad. Den knäcker till och med Marabou chokladen med apelsinsmak som också är lite av en favorit. Idag är jag glad för att jag har ett helt paket hemma med romerska bågar :)

Träna på att gå

Har lilla Jonas hemma hos mig. Vi tränar han på att gå. Han går två steg och sen sätter han sig som en liten fegis på golvet och kryper. Annars springer han runt i huset när han har något att hålla i som stöd. Ska fortsätta träna honom nu. Vet att han klarar av det inom en vecka med lite mer träning och uppmärksamhet.

Godmorgon!

Försöker fortfarande vända på mitt dygn så jag kan vakna kl 8 varje morgon, men det går inte så bra. Är trött på livet för att jag inte har någon vettig sysselsättning att göra om dagarna.



- Ska träffa Jossra på stan och kika in H&Ms rea.

- Hämta mina brev från Ghada.

- Kolla upp hur många körlektioner jag kan ta i en trafikskola.


MaryKay Satinhands*

Beställde hem detta hand-set idag för endast 550 kr. Det är handkräm, handpeeling och en fet handkräm för extra torra händer som man kan använda under vintern. Har testat den flera gånger och nu tyckte jag att det var dags att jag beställde den. Inom en vecka är paketet hemma hos mig och allt kommer användas flitigt.

Säshii

Har spenderat eftermiddagen hemma hos Sasha med Madeleine, Athena och Jasmin. Vi fick prova lite Marykay produkter och lära oss en hel del om smink och huden. Madeleine är en jätteduktig konsult!

Stannade kvar där en stund efter vi hade sminkat oss och tog det lugnt. Kom hem för en liten stund sen och tittar på Biggest Loser nu och ska snart hem till Jossra och hänga där.





MaryKay

Nu är jag tillbaka efter att ha varit i vårdcentralen i två timmar med Azza och Jonas. Ska snart åka in till stan och träffa Madeleine och därefter åka hem till Sasha där vi ska få prova Madeleines MaryKay smink.

Om du också vill prova MaryKays smink HELT GRATIS och få ett hembesök av Madeleine så får du kommentera i Madeleines blogg så att ni kan bestämma dag och tid.


Jag och Madeleine i Venedig 2009

Onsdag

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska börja göra mig i ordning alldeles strax.



- Följa med Azza till vårdcentralen kl 10.

- Åka hem till Sasha med Madeleine kl 14 och prova på Mary-Kay smink.


Tisdag

Hej! Har varit hemma hela dagen och gjort absolut ingenting. Tagreed kom över en stund och hämtade lite saker och höll mig sällskap. Ska snart till centrum för att hämta ut en bok och sen umgås med Bebisen och Maya som kommer hit snart. 

Hoppas ni har en bra dag :)


Dagens köp

Allt är från H&M.


Tillbaks från stan

Hej! Nu är jag hemma igen från stan. Träffade på Jasmin och Athena i stan och pratade med dom en liten stund innan jag fick skjuts hem. Fick med mig hem en klänning, ett nytt svart linne och bomulls-pads.

Nu ska jag ner en våning och kolla om Jonas är vaken.
Visar dagens köp snart.


Mot stan

Om 10 minuter tar jag bussen ner till stan och gör något vettigt av den här dagen.


Möblering

Ska möblera om mina smink- och produkt hyllor innan jag åker ner till stan. Har så mycket saker så ska försöka rensa lite också och ge bort det jag inte använder.


Godmorgon!

Fan, mina sovtider har förstörts igen. Jag som var så duktig på att sova tidigt och vakna tidigt :( Efter jag hade varit hos Jossra igår fick jag skjuts hem till Yeliz. Stannade kvar där till 1 på natten och körde sen hem. Övade lite på att parkera bilen med pappa och det gick väl helt okej. Behöver träna lite mer på det, speciellt fickparkering.

Vaknade för en timme sen och har sökt lite jobb och ska nu äta en stor frukost, duscha, fixa mig och sen åka in till stan för att byta ut ett linne. Ska försöka att inte shoppa! Vi får se hur det går..

Hoppas ni har en bra dag!
Vi hörs.


Knight and Day

Har precis tittat på filmen Knight and Day som var skit bra och nu ska jag hem till Jossra och hänga där en stund.


Jonas 1 år

Idag fyller min Jonas 1 år! :D
Ska dit snart och ge han hans presenter.





Tacoskväll

Igår var jag ensam hemma och då bjöd jag hem Jossra, Peyman, Wafa, Lalesh, Jasmin, Amelie och Hareg på tacos hemma hos mig. Adham var också med oss hela kvällen :)












Ensam hemma

Ikväll tänkte jag ha tacoskväll hemma hos mig med några. Min familj ska på bröllop så jag är helt ensam hemma med Adham (är barnvakt) hela kvällen. Ska börja förbereda maten om en liten stund :)

Här är några bilder jag tog på familjen innan de drog till bröllopet.









The Stepfather

Börjde titta på filmen The Stepfather igår kväll och fortsatte titta på den idag. Trodde den skulle vara läskig, gillar inte skräckfilmer, men filmen var jätte bra.


Jonas

Har Jonas hemma hos mig nu som leker med alla mina studentnallar :)

 

Gårdagens köp

Shoppade lite igår men mest presenter till Jonas som fyller år imorgon, men fick hem lite saker till mig själv också.

Leggings från H&M


Linne från GinaTricot (som ska bytas ut, den var sönder vid sidan).


Peel Off mask från H&M

Gårdagen

Godmorgon! Det blev inget bloggande igår, var så trött hela dagen. Efter jobbet åkte jag ner till stan och shoppade lite småsaker och sen åkte jag hem, vilade lite och tittade på några serier. Senare gick jag till centrum med Jossra och Sandra och handlade lite inför ikväll (Berättar mer om det sen).

Ska duscha snart och sen städa lite. Uppdaterar snart igen!


Jobbar idag

Nu drar jag till jobbet! Och efter blir det lite shopping :D


Maya

Har haft lillen Maya här en stund. Hon fyller två månader idag och det firade hon med att spy över hela mig haha. Vilken tur att jag inte blir äcklad av de flesta småbarnen annars skulle det inte ha slutat bra. Har tagit en lång dusch och ska sova snart. Börjar jobba rätt tidigt imorgon och ska upp 4.30. PALLA!


Lilla Maya med Hello Kitty kläder :D

Jersey Shore 2

Har laddat ner 8 avsnitt av serien Jersey Shore säsong 2 så idag kommer jag sysselsätta mig med att titta på det.

Gratis kläder

Fick hem ett presentkort från Gratiskläder idag på 150 kronor. Det är jätte lätt att samla ihop poäng på hemsidan och få ett presentkort skickat hem. Bli medlemmar ni också HÄR!




Godmorgon!

Hej! Vaknade upp för två timmar sen och har varit med Jonas fram till nu. Han har blivit såååå stor! Det verkar som om han har glömt bort mig för han känner inte igen sig någonstans (inte hemma hos honom eller hemma hos oss), men han är fortfarande lika glad som alltid.

Har precis ätit frukost bestående av falafel och stekt potatis hemma hos Jonas och ska snart hoppa in i duschen. Måste också till centrum snart och posta ett brev. Hoppas ni har en bra dag!

 

Snart..

..får jag träffa min älskling. Om mindre än en timme är han här :D


Kladdkaka hos Wafilistus

Har varit hemma hos Wafa med Jossra, Michelle, Sevgi, Sandra, Hayat och Tara och ätit kladdkaka med hallon och grädde. Vi tittade även på det sjuka programmet Kungarna av Tylösand och tog det lugnt.


Lallan

Lalesh har precis varit här och hjälpt min mamma med en sak. Glöm inte att donera pengar till barncancerfonden (Laleshs projektarbete) . Det kan ni göra HÄR!

Jonas <3

Ikväll kommer min älskling hem :D


Godmorgon!

Hej! Startade min morgon på arbetsförmedlingens hemsida och har sökt en massa jobb fram till nu. Vaknade upp helt uttorkad i halsen så idag är mitt mål att dricka minst 2 liter vatten, som man ska göra egentligen. Är lite dålig på att dricka vatten. Madeleine kommer hit snart och stannar i en timme innan hon måste åka hem. Det ska bli kul att få umgås med henne fast det bara är för en kort stund. 

 

Max

Fick pausa mitt filmtittande för att åka ner till Max med Yeliz och Tariq. Vi beställde glass och pommes frites, tog det lugnt och åkte sedan tillbaks hem. Har precis tittat klart på resten av filmen och ska sova nu. Godnatt!


Love Happens

Nu blir det film med Jennifer Aniston.

Karismatic

Nu har Karismatic spelat in några fler låtar som jag tycker ni borde ta och lyssna på.


Karismatic - Back Against The Wall (Min favorit)


Karismatic - My Love Don't Stop

Peel Off

Har haft besök av Athena idag. Vi lagade mat och tittade på tv. Jossra kom också en stund innan Athena åkte hem och då la vi peel off mask och tog det lugnt.


Har tittat på dagens avsnitt av Biggest Loser, tagit en dusch och ska snart titta på någon film.


H&M

Nu har mitt paket från H&M kommit :D





Tisdag

Hej. Har latat mig framför tv:n nästan hela förmiddagen och pratat i telefon med både Michelle och Jasmin. Var nyligen i OKQ8 och hämtade ut mitt paket från H&M och snart kommer Athena hit. Ska titta på Tyra Banks show nu.
Hoppas ni har en bra dag!



Athena med finaste Sebastian

The Bounty Hunter

Nu ska jag titta på filmen The Bounty Hunter och sen blir det läggdags. Godnatt!


Måndag

Hej! Jag är sämst på att uppdatera under dagen! Har varit på stan, i centrum för att handla och varit hemma hos Jossra i någon timme. Nu ska vi fira min pappa som fyller år med daimtårta. Jag fick välja tårta så självklart blir det min favorit :D


Möte

Åker in till stan nu. Har ett möte med min jobbcoach. Hoppas ni har en bra dag! :)


Pappa

Idag fyller min far år. 47 år, riktigt gammal börjar han bli. Han tycker inte om att fira födelsedagar, men ska ändå köpa en tårta till han senare idag :)

Valdagen är över!

Jobbade hela dagen igår som valförrättare. Det var roligt att se att så många kom och röstade. Det var 1/4 del som hade förtidsröstat och såg till att alla i min släkt kom och röstade. Var riktigt jobbig mot några men jag fick hjälp av min morbror också. Jag tycker att rösta är viktigt. Att man är aktiv. Det handlar om ens framtid och man kan inte förvänta sig att ens favoritparti ska vinna om man inte gör något åt saken.

Jossra kom till vallokalen klockan 20 och då började vi alla räkna rösterna. Det var ca 500 röster på Socialdemokraterna, ca 65 på Moderaterna och 35 på Sverigedemokraterna. Vilken skam! Varför bor folk som röstar på Sverigedemokraterna i Gottsunda, ett område som för det mesta är bosatt av invandrare? Nu har de fått ca 20 mandat i riksdagen och jag hoppas att alla som röstade på rasistpartiet ångrar sig. Vi blev klara med all rösträknande runt 1 på natten och då var det bara att gå hem och sova.


Valdagen

Hej. Idag är det valdagen och jag kommer arbeta som valförrättare hela dagen. Det innebär att jag kommer dela ut valkuvert, ta emot rösterna, pricka av i röstlängden och slutligen räkna rösterna. Börjar klockan 10 och slutar vid midnatt ungefär, beroende när rösterna är räknade.

Jag hoppas att alla som är över 18 år går till sin närmaste vallokal och röstar. Varje röst räknas och det är viktigt att man är med och väljer vilka det är som ska styra landet de närmaste fyra åren. Och jag hoppas verkligen att jag inte kommer få räkna några röster på det hemska partiet SD ikväll!

Eftersom jag jobbar hela dagen så blir det nog inga fler inlägg idag.
Hoppas ni har en bra dag!

Små kusinerna

Hej! Har spenderat min dag med dessa tre fina tjejkusiner. Vi har lagat mat och bakat kladdkaksmuffins. Nu har vi precis ätit kyckling- och champinjongryta med pasta och ska snart äta efterrätten när vi har vilat lite.

Här får ni se en massa bilder på tjejerna som är hemma hos mig nu.












Lördag

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag för jag skulle fixa lite saker som jag har skjutit upp på i några dagar, men orkade inte så fastnade framför datorn istället. Nu ska jag ta tag i frukosten och laga något gott till familjen och sen titta på One tree hill. Hoppas ni har en bra dag!


Fredag

Hej! Har varit med Jossra fram tills nu. Vi var hemma hos henne en stund och sen gick vi hem till Ghada där vi hade sällskap av världens sötaste tjejer Nada och Amar. Vi åt tårta, tittade på tv och tog det lugnt. Kom nyligen hem och har världens huvudvärk. Ska sova nu för det är nog det enda som kommer hjälpa mot värken.

Godnatt!




Förhäxad

Såå, nu har jag varit på stan med Amani och Rasmy och fixat lite saker. När vi var tillbaka i Gottsunda gick jag hem till Ghada och var där en stund. Kom nyligen hem och ska titta på Förhäxad nu.



The Vampire Diaries

Har precis tittat på det senaste avsnittet av den beroendeframkallande serien The Vampire Diaries. Har nyligen läst ut första boken och den utspelar sig inte alls på samma sätt som i serien. Serien är tusen gånger hundra mycket bättre och det är lite ovanligt för oftast brukar böcker vara bättre än serien eller filmen.


Salt

Kollade på filmen Salt igår med Angelina Jolie. Fyfan vad den var bra! Lätt en film jag kan rekommendera. Hoppas på att det kommer en uppföljare av filmen för den slutade lite plötsligt utan ett riktigt slut.


Godmorgon!

Godmorgon! Igår stannade jag hemma nästan hela dagen. Gick till centrum en stund med mamma och senare på kvällen var jag hos Jossra en stund. Annars så var jag bänkad framför tv:n och gjorde inte så mycket.

Vaknade för en halvtimme sen och ska snart göra i ordning lite frukost. Om ett par timmar ska jag åka ner till stan med Rasmy för vi har båda ett ärende att göra. Har inte så mycket annat planerat idag.

Hoppas ni har en bra dag!


H&M

Har ändrat min beställning från H&M så att jag kan få hem mina saker inom 2 veckor. Stövlarna och cardigan skulle inte finnas på lager förrän vecka 45 och så länge orkar jag faktiskt inte vänta. Får köpa det i H&Ms butik istället. La även till de Uggs-liknande stövlarna. Det blir väl skönt att sätta på sig dom när det är som kallast under vinter halvåret.

Mina favorit ringar

Som ni kanske redan vet så har jag fastnat för alla sorts ringar. Små, stora, långa, breda. Ja alla! Har samlat ihop en hel del ringar nu och har planerat att köpa många fler inom den snaraste framtiden.

Dessa ringar är mina favoriter.


De här ringarna är från 80-talet och är köpta av min mamma i någon marknad. De kostade bara 10:-/styck men visst var de snygga?

Torsdag

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Har inget speciellt planerat idag så ska ta tag i städningen hemma. Senare ska jag följa med mamma som ska förtidsrösta idag i Gottsunda biblioteket. Hoppas ni har en bra dag!


Äntligen hemma

Hej!

Nu är jag hemma igen efter en ganska jobbig dag på jobbet. Det var långtråkigt och hade inte så mycket att göra så blev sååå rastlös och därför blev det bara så jobbigt att vara där. Pluggade teori i ungefär 6 timmar, så något positivt var det i alla fall.

Träffade Madeleine och Johanna i Barista efter jobbet en stund och åkte sedan hem och tittade på den nya säsongen av Gossip Girl. Ska titta på Biggest Loser nu och sen ska jag sova tror jag. Är jätte trött! Inte lätt att vakna halv 5 på morgonen och vara aktiv hela dagen. Går runt som en zombie hemma.

Hoppas ni har haft en bra dag!



Godmorgon!

Det var tufft att vakna upp idag men nu är jag uppe och ska börja fixa mig nu. Är så trööög på morgonen, speciellt när man måste vakna såhär tidigt. Klockan är 5 och jag ska ta bussen om en timme till jobbet. Har ingen aning om vad jag och mannen jag assisterar ska hitta på idag, men det blir nog något roligt.

Hoppas ni har en bra dag :)


Tisdag

Hej!

Åt min lunch idag med Ghada, Said och Maya i asiatiska restaurangen Fugu. Vi hämtade upp Hamode efter från hans dagis och sen fick jag skjuts hem.

Gick till centrum efter och handlade hem lite saker med Jossra. Drog hem sen och tittade lite på tv och sen kom Jossra hit och hon gick för en stund sen.

Ska sova om en liten stund. Jobbar imorn och måste dra hemifrån redan 6 på morgonen. Godnatt!



Donera pengar till Barncancer fonden

Min vän Lalesh har med hjälp av två andra ett projektarbete som går ut på att samla ihop en viss summa till Barncancer fonden. Stödj bekämpningen av barncancer och donera pengar du med. Det kan du göra HÄR!


Rihanna - A Million Miles Away





Hemma hos Sandra

Hej! Mötet gick bra. Är hemma hos Sandra nu med Jossra och latar mig. Ska snart promenera den korta biten in till stan för att äta innan jag åker hem.


Godmorgon!

Hej! Somnade rätt så tidigt igår, men det var ändå svårt att ta sig upp ur sängen när alarmklockan ringde på 8. Ska ta bussen om ca en halvtimme till stan. Har ett möte med min handledare från arbetsförmedlingen. Efter mötet kommer jag åka hem direkt och sen handla mat till hemmet.

Uppdaterar när jag är hemma igen.
Ha en bra dag!


Hamodes födelsedag

Nu har vi firat en glad Hamode som fyller 3 år idag.
Hans svar när han öppnade alla presenter var: WOOOOW! haha





Nu ska Hamode firas

Nu ska jag hem till födelsedagsbarnet och fira honom. Pratade i telefon med han nyss och han babblade på glatt om sina 4 tårtor som han ska äta idag. Ser fram emot att se hans reaktion när han öppnar sin present jag har köpt till honom :)
 
Hamode 11 månader


Hamode 20 månader


Hamode 34 månader

Dagens köp

Allt är från H&M.

  • Fransk manikyr ca 60:-
  • Ansiktsmask ca 20:-
  • Hand, nagel och nagelbandskräm ca 20:-



Måndag

Hej! Nu är jag hemma igen. Har varit i arbetsförmedlingen och fått en massa information och sen träffade jag mamma och Michelle och åt i Jalla Jalla. Mamma åkte hem efter att vi hade ätit och jag gick runt på stan med Michelle och shoppade lite småsaker. Köpte även present till Hamode innan jag tog bussen hem.



Ikväll ska Hamode firas med släkten så ska dit om ett par timmar och förbereda lite saker och hjälpa Ghada med det som behövs.

Visar dagens köp snart.

Hoppas ni har en bra dag!

Hamode 3 år

Min lilla Hamode fyller 3 år idag! :D 
Han ska firas ikväll med en massa tårta och presenter.


Godmorgon!

Är uppe tidigt idag. Ska snart åka in till arbetsförmedlingen i stan för ska på någon rekryteringsträff för personliga assistenter. Kanske träffar Michelle efteråt och shoppar lite. Behöver lite nya saker som t.ex. duschpeeling, fransk manikyr och några nya nagellack.

Uppdaterar när jag är tillbaka.
Vi hörs!


Spa kväll

Hej!

Har haft en mini-spa kväll med Jossra. Vi ordnade ett bad för våra fötter samt peelade dom och smörjde in oss med en chocolate mud mask. Tagreed kom också hit en stund och la ansiktsmask.

Tittar på filmen Mamma Mia nu på tv3 och ska snart sova.
Ska upp tidigt imorgon.
Godnatt! 


En kväll i Rickomberga

Har spenderat kvällen i Rickomberga med Athena, Jasmin, Hareg, Amelie, Sasha och några fler. Vi hade en liten tjejmiddag med tacos och sen tog vi det lugnt och snackade bara om allt möjligt.

Åkte hem till morbror efter och pratade om lite onödiga saker och sen gick jag vidare hem till Jossra och var där till halv 2. Ska sova nu, men först ska ni få se en massa bilder från kvällen. Godnatt!















Karate Kid

Nu har jag äntligen sett filmen Karate Kid. Den var jätte bra och Adam älskade filmen. Det var proppat med folk ute på stan på grund av Kulturnatten, så det var ingen idé att försöka ta sig in i affärerna så det blev ingen shopping för mig, men Adam däremot fick nya skor.

Ska fixa mig lite nu och sen dra till Rickomberga hem till Athena.


Bio

Nu drar jag med Adam till stan för att gå på bio. En sen födelsedagspresent men bättre sent än aldrig. Filmen vi ska se är Karate Kid. Ska också hinna shoppa lite saker. Hoppas ni har en bra dag!



Uppdaterar senare!

Lördag

Godmorgon! Igår spenderades dagen för det mesta med familjen. Var i lokalen med släkten en stund, träffade Jossra lite och så var jag hemma resten av dagen och tittade på tv.



Idag är det Kulturnatten i Uppsala, men kommer skippa det i år. Känns verkligen som om jag har vuxit ifrån det där nu. Ska istället gå på bio under dagen med Adam och senare på kvällen kanske jag drar hem till Athena som ska ha hemmafest eller så hittar jag på något annat.

Ska äta en rejäl frukost nu för att få lite energi!
Vi hörs!


Eid Mubarak

Hej! Eid Mubarak till er alla som firar Eid idag.



Idag kommer dagen spenderas med familj och släkt i en lokal.
Vi kommer umgås och äta en massa god mat.

Hoppas ni har en bra dag!

Sliten och trött

Hej!

Har haft en lång dag. Började jobba kl 7.30 och slutade kl 15.30. Orkade inte gå hem till Jasmin som bor 5 minuter bort från jobbet så tog bussen dit. Vi gick ner till närmaste pizzerian och beställde mat. Athena kom dit också efter ett tag och höll oss sällskap. Tog bussen efter till Musikens hus och gick på informations- och utbildningsmöte inför riksdagsvalet. Åkte hem direkt efter mötet och har degat framför tv:n tills nu.

Min dator är nyformaterad och helt tom. Mina bilder, dokument, musik och allt annat är borta! Orkar inte ladda ner allt nu så ska ta tag i det imorgon.

Ska sova nu. Imorgon är det eid och det ska firas med familj och släkt.
Godnatt!


Torsdag

Godmorgon! Klockan närmar sig 6 på morgonen och jag ska snart åka iväg till mitt nya jobb som personlig assistent. Det ska bli spännande! Har en lång dag framför mig och jag kommer inte vara hemma förrän 20 på kvällen. Hoppas ni har en bra dag!



- Jobba från 7.30 - 15.30.

- Åka ner till stan.

- Utbildningsmöte inför riksdagsvalet kl 18.

Halkbanan

Hej!

Min dator kraschade imorse så har varit utan dator hela dagen och har därför inte haft någon möjlighet att uppdatera.

Körde halkbanan idag och det gick jätte bra! Fick prova att sitta i en bil som hängde upp och ner. Det var roligt, men inte fysiskt för det gjorde så ont i nacken efteråt. Var lite nervös innan halkbanan för är inte van att köra andra bilar än min pappas, men det gick bra ändå.

Ska sova nu. Imorgon ska jag upp klockan 5 på morgonen för börjar jobba jätte tidigt.

Godnatt!


Mot Gillinge

Nu åker jag med lillebror till stan för att äta frukost och sedan till Gillinge för att köra halkbanan. Åker från Uppsala 11.30 och och kommer tillbaks 18.15 så det blir inte så många inlägg idag, men lovar att uppdatera när jag är tillbaka. Önska mig lycka till!



Godnatt

Hej!

Körningen gick väldigt bra idag. Vi stannade vid en grönsaksodling för att morbror och pappa skulle handla lite så passade på att köra helt själv med lillebror i bilen några varv. Det kändes bra utan att ha min morbror bredvid mig för han har börjat bli lite för sträng på sistonde :P haha 

Gick förbi Ghada efteråt och gick sen till centrum med Jossra för att ta ut pengar och handla lite. Har precis tagit en lång dusch och ska sova redan nu. Är jätte trött och har en lång dag framför mig imorgon..

Godnatt!


Sötnosen Maya <3

Körlektion

Nu åker jag till Storvreta för att ha min sista körlektion med morbror innan jag gör halkbanan.

Hemma nu!

Hej! Nu är jag hemma igen. Träffade min jobbcoach som hade bokat in mig på en rekryteringsträff nästa måndag men jag har ett annat möte då samma tid så vi pratade lite om hur vi ska fixa det där så att det gynnar mig.

Träffa Madeleine och Johanna efter mötet och tog en fika på Storken. Åt min favorit tårta: Fransk chokladkaka. Den är så jävla god!

Ska trakassera min kära far nu så att han kan skjutsa mig till Storvreta för att ha körlektion med morbror.


--> Stan

Struntade i att gå till skatteverket. Kom på att jag hade missat gårdagens avsnitt av Biggest Loser och kanal 5 visar reprisen nu. Får göra mitt ärende i skatteverket en annan dag istället, har ändå inte så bråttom med det. Ska ta bussen om 10 minuter för att träffa min jobbcoach och sen fika med Johanna och Madeleine.

Uppdaterar när jag är hemma igen!


Äntligen!

Fick världens bästa nyhet igår. Min älskling Jonas kommer hem inom 1-2 dagar. Har saknat honom såååå mycket. Kommer bli jätte ledsen ifall han inte kommer ihåg mig, men förväntar mig det. Det har trots allt gått 3 månader sen jag såg honom sist.



Tisdag

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har nyligen ätit frukost. Har lite saker jag måste göra idag så ska börja fixa mig nu och sen dra mot stan.



- Gå till Skatteverket.

- Möte med min jobbcoach.

- Fika med Johanna och Madeleine.

- Träffa Michelle.

- Övningsköra.


Trött..!

Hej!

Är nu hemma igen efter en lång dag. Körde med morbror i en timme och det gick väl sådär. Fick backa runt en parkeringsplats ca 8 varv och det var riktigt plågsamt mot nacken att vända huvudet och kolla bak så lång tid. Fick skjuts till min intervju som pågick i hela två timmar. Fick jobbet till slut och ska börja jobba redan på torsdag :D

Har precis kommit hem efter att ha varit hemma hos Jossra och nu är jag helt slut. Är jätte trött och ska gå och lägga mig nu.

Godnatt!


Övningsköra

Nu åker jag iväg och övningskör. Ska träna på att backa och parkera!



Efter min lektion med morbror ska jag på jobbintervju.
Önska mig lycka till!

Kycklingpytt

Har varit uppe i farten sen klockan 8 på morgonen. Har hunnit vara i centrum och handlat plus förtidsröstat. Gick förbi Ghada efteråt och satt där en stund.

Lagade precis kycklingpytt som jag åt med rödbetor. Tycker att det och oxpytt är mycket godare än vanlig pyttipanna.


3 dagar kvar!

Nedräkningen kan börja! Nu är det 3 dagar kvar till The Vampire Diaries nya säsongspremiär. Detta är lätt min favoritserie!


Vecka 36

Denna vecka kommer bli den tuffaste veckan på länge. Ska hinna med att gå på möten, förtidsrösta, göra halkbanan, gå på informations- och utbildningsmöte inför riksdagsvalet samt fira Eid med familj och släkt + mycker mer. En tuff vecka helt enkelt, men detta kommer jag klara bra. Det vet jag! fast det kommer bli lite stressigt.


Måndag

Godmorgon! Klockan är 8 och jag är redan vaken. Ska äta frukost nu, duscha och sen ta en runda till centrum och handla hem lite saker så att jag kan laga mat senare idag.



Vi hörs!

Godnatt!

Tittar på film nu på tv och ska snart sova. Är ovanligt trött idag så ska för engångsskull somna tidigt. Nu tog reklamen slut. Godnatt! 


Hos Jossra

Hej. Sitter hemma hos Jossra nu och latar mig. Ska snart hem och titta på filmen Dumpad på tv3. Uppdaterar väl snart igen.


Kladdkaksmuffins

Har precis bakat kladdkaksmuffins!





Recept på Kladdkaksmuffins
100 gr smält margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
1 krm salt

1. Smält margarin.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Blanda de torra ingredienserna.
4. Blanda ner de torra ingredienserna i äggsmeten och häll sist i margarinet. Blanda om.
5. Fyll muffinsformar till hälften och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 8-10 minuter.
6. Sikta över florsocker då muffinsen har svalnat.


Spa kväll eller sortera papper?

Gick inte till biblioteket och förtidsröstade. Stannade hemma istället och lagade mat. Får ta och rösta under veckan som kommer. Jag kommer arbeta under valdagen så måste rösta innan för säkerhetsskull ifall jag inte orkar röra på mig till min vallokal under rasten. 

Ska ta det lugnt resten av dagen. Kanske har en spa kväll för mig själv eller sorterar alla papper som dammar i byrålådan. Första alternativet lockar mer..

Nu ska jag fortsätta läsa min bok!


Dagens citat

Livet är som en tärning, en del får höga siffror och en del får låga siffror..


Söndag

Godmorgon! Vaknade för inte så länge sen och började direkt läsa ur The Vampire Diaries boken. Har kommit nästan halvvägs och boken är absolut inte som serien. Nästan allt är annorlunda!



Funderar på ifall jag ska till Gottsunda biblioteket och förtidsrösta. Har redan bestämt mig vilket parti och vilka partikandidater jag vill rösta på. Biblioteket stänger tidigt idag så det är nog bäst att jag börjar göra mig i ordning redan nu ifall jag ska gå..

Vi hörs!


The awakening

Har första The Vampire Diaries boken hemma nu och ska börja läsa den omedelbart!


Godnatt!

En kväll i Rickomberga

Nu är jag hemma igen efter en kväll i Rickomberga.
Vi tittade på halva filmen Djävulen bär Prada och tog det lugnt.



I Rickomberga

Är framme nu i Rickomberga hemma hos Athena. Amelie och Bella är också här och snart kommer även Jasmin. Tror det blir en lugn kväll framför tv:n..

Lördag

Hej! Har varit i centrum med Lamja och hennes kompis och rensat mitt konto. Är numera fattig, men bara fram till tisdag.

Ska åka ner till Rickomberga nu, hem till Athena. Jasmin ska också dit, så vi får se vad vi hittar på. Uppdaterar snart igen!


Rösta på Michelle!

GLÖM INTE att rösta på värdens vackraste Michelle. Hon tävlar i en Miss Africa tävling och hon kom vidare till finalen.

Rösta på Michelle HÄR!


My new addiction

Har blivit så sjukt beroende av nyponsoppa den senaste tiden. Det har gått så långt att jag kan bli irriterad på morgonen ifall jag inte får dricka ett glas på grund av att förpackningen är slut. Drack det när jag var yngre ganska ofta och började dricka det igen när jag var sjuk för några veckor sedan. Sen dess har jag velat dricka det hela tiden. Vaknar oftast upp med en klump i halsen på grund av all rökning (dåligt!) och nyponsoppa gör det lättare för mig att få bort klumpen. Så detta är mitt nya beroende! Från och med nu kommer mitt kylskåp alltid fyllas på med nyponsoppa. Ekströms är bäst och väldigt billigt!


Djungelmannen

Nu tycker jag att ni borde ta er en titt på djungelmannens blogg. En kille som skriver om kärleken, om hur killar egentligen tycker och tänker och även om hur en tjej ska vara och beté sig. En rolig blogg enligt mig och det mesta av det han skriver kommer man känna igen sig i. Ta en titt!

Ps. Vet vem killen är men har lovat att inte avslöja hans identitet.

DJUNGELMANNEN


Ung mamma? Nej!

Gårdagen spenderades med Hamode och Lamja. Tog med dom på en promenad till centrum och handlade hem lite saker till Ghada. Hamode var ovanligt kramig och gosig av sig igår, kanske beror på att han var trött för han vill aldrig kramas.

Maya däremot kan man pussa och krama när man vill - hon har ändå ingen talan haha 


En sak jag tycker är lite intressant är att jag alltid får konstiga blickar riktade mot mig när jag är ute med Hamode själv. De flesta främmande människorna tittar på mig som om jag vore en ung mamma. Ibland får jag förskräckta blickar och ibland nyfikna blickar. Tycker alltid sånt är roligt men ibland kan jag känna mig lite obekväm när sånt händer för tycker inte om att känna mig iakttagen. Många har frågat mig om jag är hans mamma och jag säger alltid att jag är det bara för att se hur folk reagerar.

Jag var med Jasmin en gång i centrum då en bekant till henne kom fram och sa till mig: grattis till barnet. Jag svarade ganska snabbt tack, men Jasmin blev inte så glad. Hon: Det här är inte hennes barn! Jag tittade mot henne och frågade varför hon sa? Hon svarade tillbaks genom att säga: Vadå? Det är inte ditt barn. Men ändåå.. haha. Tycker helt enkelt om att lura folk (något som inte Ghada blir alldeles glad för haha :P)

Bäst var den dagen jag tog med honom till Björklinge. Har nog aldrig fått så många blickar som jag fick då..

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag i alla fall. Var vaken till 3 igår natt och bloggade (publicerar inläggen senare) så det är nog därför jag vaknade så sent idag.

Pratar med Michelle nu i telefon och ska snart äta frukost. Har två kokta ägg som väntar på mig. Visste ni att ägg har en mättande effekt som håller länge? Brukade alltid äta det till frukost när jag provade på GI-metoden i fjol och de två äggen räckte för att hålla mig mätt i timmar.



Har inget speciellt planerat att göra idag så ska ta det lugnt och ta dagen som den kommer.

V hörs!

...

Har inte haft någon lust att skriva här. Ska titta på tv nu, och imorn lovar jag att uppdateringen kommer bli mycket bättre än vad den har varit de senaste tre dagarna..


Torsdag

Hej!

Det är mycket som har hänt på sådan kort tid så har inte hunnit uppdatera. Har varit hemma hos Ghada idag och ska ut nu och träffa Jasmin och sen gå till biblioteket för att låna lite böcker.

Försöker uppdatera snart igen.
Ha en bra dag!


R.I.P

Vila i frid Tarek Absi!


RSS 2.0