Dagens köp


Gina Tricot 199 kr

Gina Tricot 149 kr

31/3 - 09

Min opponering gick riktigt bra idag :D och jag fick VG+ på min senaste uppsats om barnarbete i Sverige. Nu har jag två veckor på mig att ändra uppsatsen så att jag kan höja betyget till ett MVG.
Efter skolan så följde Athena och Johanna med mig till stan och jag köpte två klänningar/tunikor som jag kommer använda i Milano. Senare så träffade jag Jossra och vi gick till Cupido och åt, och efter det så åkte jag hem.
Ska snart börja fixa mitt CV så att det blir klart till imorn :)


30/3 - 09

Det är påsklov om fyra dagar :D och jag behöver vara ledig från skolan och bara slappna av för det är så mycket som händer nu. Jag hade ett fördjupningsprov idag på ämnet samhällskunskap om globaliseringen i världen och det gick bra fast jag inte pluggade igår som jag sa att jag skulle göra. Senare på dagen så gjorde jag den muntliga delen av engelska nationella provet och det gick sådär. Min engelska suger och jag har problem med att uttala orden rätt så hoppas jag får ett G i alla fall.

Imorn så har jag opposition på Historia B, vi ska opponera varandras uppsatser. Jag ska opponera Jasmins uppsats och ge positiv och negativ kritik och det är så svårt att ge en kompis kritik för man vill ju självklart hjälpa ens kompis med att säga bra saker, men jag måste även säga något negativt så att inte läraren tror att jag är snäll bara för att jag är vän med Jasmin. Jag skrev opponeringen igår kväll och jag skrev en del negativ kritik också men mycket bra också så hoppas det går bra imorn med oppositionen. Senare på dagen så har jag ett psykologi prov om behaviorism som man tydligen inte kan plugga på, men som tur är så får vi använda boken så det kommer nog gå bra.

På onsdag så har jag ett grammatik test på Engelska B och det fick jag veta idag. I början av terminen så fick vi ett grammatik häfte från läraren på ungefär 40 sidor och jag har bara gjort uppgifterna till sida 8 så det är nog kört för mig. Om jag inte hinner göra alla uppgifter imorn så får jag gissa på vad svaren är :S

På torsdag så är det projektdag och vi ska få lyssna på 3:orna när de berättar om sina projektarbeten så att vi själva blir förberedda inför vårat projektarbete som vi ska göra i 3:an.

På fredag så är det en vanlig skoldag med vanliga lektioner och sen så är det LOV i 11 dagar och då ska jag verkligen njuta av min ledighet för efter lovet så kommer jag få ett helvete med alla nya prov och slutprov och sånt innan alla lärare sätter alla betyg.

Om 10 veckor så är det SOMMARLOV :D :D

30/3 - 09

Efter skolan så följde jag med Johanna till stan för att leta efter en skinnjacka, men vi hittade ingen så vi åkte hem till mig. Vi lagade mat, gick till centrum, handlade och sen så gick vi förbi Jazz. Registrerade mig på någon CV hemsida och imorn tror jag så ska jag skriva ett nytt CV för att under påsklovet så ska jag söka en massa jobb inför sommarlovet.



Efter att vi var hos Jazz en stund så gick vi hem till min morbror och satt där i några timmar. Vi lekte kurragömma med Rami och Rawia för att vi inte hade något annat att göra. Runt 8 så gick vi tillbaks hem till mig och Johanna åkte för en stund sen.




Imorn så får jag mitt studiebidrag och jag ska äntligen få SHOPPA nya kläder inför Milano resan :D :D

30/3 - 09

Grattis Sanna på 19 årsdagen :D <3

29/3 - 09

Har varit hemma hos min morbror hela eftermiddagen och lekt med Rami och Rawia. Efter det så gick jag hem till Aida, vi promenerade till centrum för att handla och sedan gick vi hem till mig. Hon gick precis och jag ska kolla på Sanningens Ögonblick nu och därefter plugga till mitt samhällsprov som jag har imorn.


29/3 - 09

Gårdagen
Madeleine
kom hem till mig igår runt 14 tiden och vi satt och kollade på några avsnitt av Hogan knows best. När vi tröttnade så gick vi till östra Gottsunda och hämtade gulliga Melissa. Vi promenerade till centrum, köpte sås och mötte upp Rafif. När vi var klara så promenerade vi tre tillbaks till östra och lämnade tillbaks Melissa hem. Rafif gick hem till sig och Madeleine följde med mig hem. Vi hade promenerat i 2 ½ timme då sammanlagt och vi var helt döda. Vi började laga kycklingsallad och när allt var klart så åt vi.


När vi hade ätit klart så gick vi till Jossra där Johanna var och satt där en stund. Johanna och Madeleine gick hem till Rafifs syster Lina och jag gick förbi Sesens fest en stund. Jag kom dit halv 9 och då hade inte festen ens börjat och alla höll på och fixa sig, så jag gick ut och rökte och då ringde min morbrors fru Hana mig och bad mig att vara barnvakt till ungarna eftersom hon och min morbror skulle fira att de hade varit gifta i 9 år. Jag gick hem till Rafif och berättade till hennes mamma att det hade blivit ändrade planer och så gick jag till Rafifs syster Lina där tjejerna satt och berättade att vi alla skulle vara hemma hos min morbror ikväll. Vi gick alla dit och det var fullt med folk i huset. Jossra kom efter en stund och vi alla satt i köket och åt och lyssnade på musik. Efter typ 2 timmar så gick alla ut och då gick vi och satte oss i vardagsrummet och tjuvringde folk. Rafif är så skön med sin skånska dialekt!! Runt halv 1 så kom min morbror och hans fru hem och Jag, Johanna och Madde gick hem till mig. Vi lagade pommes frites, rökte och kollade på en massa folk från fönstret som hade missat bussen. Det var typ fem personer som försökte lifta, och de lyckades stoppa två bilar men de hoppade aldrig in i bilarna. Det var bra underhållning i alla fall och vi satt och kollade på de kanske i 1 timme tills Mohamed kom hem. Vi hade druckit en massa energidrinkar under kvällen men runt halv 5 på natten så lyckades vi till slut somna.









Idag
Vi vaknade runt 11, åt frukost och kollade på några avsnitt av Hogan knows best. Madeleine och Johanna åkte för en timme sen och jag ska snart börja städa och sedan ska jag till min morbror, men vet inte vilken morbror jag ska till än. Antingen han i Stenhagen eller han i Gottsunda :P

28/3 - 09

Sitter hemma hos Jossra nu med Johanna och Madeleine och vi ska snart hem till Rafif och baka hallonpaj och kladdkaka :D

28/3 - 09

Grattis Gona på födelsedagen :D


28/3 - 09

Madeleine är här och vi väntar på att Johanna ska komma som kommer när som helst. Vi ska till centrum för att handla, och sen hem till mig och laga kycklingsallad :D

27/3 - 09

Haley James Scott (One Tree Hill) - Feel This

<3

20/3 - 09 <3

114 SMS


Rami & Rawia


27/3 - 09

Jag har 98 olästa sms och allt är Ådi Banans fel som har spammat min mobil !!

27/3 - 09

Mamma & Mormor

27/3 - 09

Åkte hem med Johanna efter skolan för att hämta pengar från min gulliga mamma och åkte sedan tillbaks till stan för att köpa tre par skor. Jag brukar aldrig få pengar från mina föräldrar för att shoppa, för de tycker att jag shoppar FÖR mycket, men idag fick jag 500 kr för att köpa skor, och det känns verkligen skit bra att slippa betala från sin egen ficka för engångsskull. Skorna ska främst användas i Milano.











Ska snart hem till min morbror som precis har kommit från Gävle med hans fru och barn, och jag kommer nog spendera hela kvällen där.

26/3 - 09


Jag gick förbi Jazz en stund där halva släkten satt. Vi firade Said med att äta tårta och sjunga. De åkte iväg och bowlade och nu sitter jag barnvakt åt Bebisen som somnade precis i min famn. Han har blivit så busig under den här veckan då jag inte har träffat honom, och han skrattar mycket mer än vanligt. Vi gick förbi Jossra för att hälsa på hennes mamma och det första han sa till henne var: DUM !! DUM !! Han är så rolig att vara med.

26/3 - 09

Athena på idrotten idag. Hon dansade arabisk dans.



På italienska lektionen idag så fick vi besök av gulliga Sebastian. Han har varit med på alla våra lektioner nästan de här två veckorna. Han är världens gulligaste och lugnaste bebis.


Efter skolan idag så gick jag och mötte Jossra och sen så gick vi till stan. Min syster Rafa ville att jag skulle lämna tillbaks ett par skor, men det gick inte för att min syster hade redan använt dom. Jag har alltid otur när jag ska lämna tillbaks något :P. Vi tog bussen till Gottsunda och vi bestämde oss för att äta i centrum idag men när jag kom hem så såg jag att min mamma hade lagat dolmar så jag valde att äta hemma istället :P SÅ JÄVLA GOTT!!



Said fyller år idag så jag ska nog dit snart för att fira honom. Grattis!!

25/3 - 09

Confessions of a Shopaholic - Movie Trailer


Denna film måste jag se snart och helst på bio. Kanske under påsklovet då allt lugnar ner sig.
Det är påsklov om 10 dagar :D :D

(F) 25/3 - 09

Kanye West - Love Lockdown

StyleByStars





www.stylebystars.se

24/3 - 09

Efter skolan så följde Johanna med mig hem. Vi promenerade till centrum och träffade på lite folk. När vi väl kom hem till mig så kom Jossra, Rafif och Kadir hit. De drog för en stund sen och jag ska gå och sova nu.
Godnatt!



Gästblogg: Johanna

Tjingeliing !
nu sitter jag hemma hos Safi. Hon väntade på mig i skolan tills jag slutade sen åkte vi hem till henne och lagade mat, gud vad jag åt mycket är fortfarande skit mätt. Sen satt vi och prata med henns lillasysters kompisar, dom tyckte att en viss person var en fjortis HAHAHA, skit kul. Sen gick vi till centrum handlade lite grann och sedan träffade vi Paulina som också skulle handla, sen träffade vi också på Rafif och Kadir.
Nu har vi precis kommit hem och Safi sitter och kollar på tv och ville att jag gärna skulle blogga lite haha, söt hon är tihi.
Senare ikväll ska vi träffa Rafif och Kadir (har saknat dom)  och så kanske jag ska träffa Paulina ett tag senare.

Det känns tomt i dag, inga Italienare.. Jag saknar dom jätte mycket, speciellt min man (och maddes).
Tråkigt och tomt utan dom, men snart ska vi dit det är bara en månad kvar, då ska vi ha skit kul . Men min italienare (han som bodde hos mig) berättade att jag var tvungen att sova i samma rum som han, NEJ TACK! tänker jag inte göra, jag gillar inte änns honom... haha menmen vi får se hur det blir med det.
Dagarna med italienarna har iallafall varit jätte roliga, vi har gjort massor av saker och haft skit kul !

Nu ska jag gå och vara lite med Safi, det var länge sen jag var med henne själv. Söötnosen min <3




Pussilipuss

Dagens citat

Roro biz: Inte undra på varför du sitter inne. Det är för att du har stulit mitt hjärta <3

Dagens köp


Tygskor från H&M för 98 kr


23/3 - 09

Besöksrekord igår: 43 unika besökare

23/3 - 09

Mario Vasquez - Gallery (English version)


Mario Vasquez - Gallery (English and spanish version)

23/3 - 09

NeYo - Mad

Arrivederci Italianos

Nu har våra kära italienare åkt tillbaks :( De sitter i flyget nu på väg till Milano men om 36 dagar så får vi träffa de igen. Kommer verkligen sakna vissa, och andra inte. Några av de var helt cp i huvudet. Athena fick en utskällning från hennes italienare och Maddes italienare var nog den tråkigaste människan jag någonsin träffat. Det jag absolut inte kommer sakna är deras osäkerhet om vad de ville göra och inte göra. När man frågade de vad de ville göra så sa de alltid aa okej, och man ba eeh säg vad du vill göra och så svarade de okej. RIKTIGA retards :P och man blev skit irriterad på de ibland. De är riktiga importer på engelska och de fattade knappt vad vi sa haha men det har varit skit kul att vara med de under de här 5 dagarna och jag kommer sakna de skit mycket. Man har varit så upptagen på senaste tiden så det känns tomt nu när man sitter hemma och inte har planerat något att göra.
Vi lämnade av de vid centralstationen kl 14 och här bjuder jag på de sista bilderna på italienarna.







(F) 22/3 - 09

Idag så har vi varit i skolan Spunk och bara tagit det lugnt med alla italienare. Det bjöds på fika, chips och dricka.
Vi kollade gemensamt på bilder från Italien och Sverige.






Italiens busigaste unge


Johanna kan inte stava till sitt namn. Det står "Johanma".

22/3 - 09



 Underbara klänningar från www.chicy.se

22/3 - 09

Har precis vaknat och ska snart in och duscha.
Idag så ska vi fika i SPUNK med italienarna. Det blir typ som en avslutningsgrej för de åker tillbaks imorn till Italien runt 14 tiden. Ni får ha en bra dag :)


21/3 - 09

Jag och Johanna tog bussen in till stan runt halv 8 och så mötte vi alla utanför Storken. Storken skulle stänga kl 21, och vi ville stanna kvar i mer än en timme så vi gick till något ställe som heter Cosmo istället som ligger nära Saluhallen. Det var mycket dricka som beställdes och vi lekte en lek som hette Spinn The Bottle.
Serris dröm gick äntligen i uppfyllelse haha :P. Det var en rolig kväll.
Här bjuder jag på bilder från kvällen med italienarna :)













21/3 - 09

Bowling med italienarna







Efter bowlingen i Fyrishov så promenerade vi alla till stan.
Vi satt en stund vid fyrisån och vilade och pratade.


Vi visade italienarna affären Lustgården och så gick vi in till New Yorker. Jag köpte två tröjor till min mamma därifrån eftersom det är morsdag idag för alla araber. Efter shoppingen så gick vi alla till McDonalds och åt.


Efter att vi hade ätit i McDonalds så följde Johanna med mig hem till Gottsunda och vi ska snart åka tillbaks in till stan och fika i storken med alla italienare. Nu ska jag vara lite social mot Johanna, som jag by the way är väldigt stolt över. Hon tog ett viktigt beslut idag angående en sak och det var jävligt bra av henne :D :D :D


Fest med italienarna i Gottsunda :)










21/3 - 09

Hej alla läsare :) Jag ska gå och bowla snart i Fyrishov med italienarna. Jag lägger in bilderna från festen igår senare ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag pusss


20/3 - 09

Efter att jag lämnade italienarna till Serri så skulle jag förbi Jazz en stund. Jag går förbi hennes hus och jag ser från hennes balkong att tv:n är på och att balkongdörren är öppen men att glasrutorna är stängda. Jag går in i porten och plingar på dörren men ingen öppnar. Jag tänkte för mig själv: ofta hon inte öppnar till mig. Efter två minuter så gick jag hem till Ghada som bor i samma gård för att hälsa på Bebisen så ser jag Jazz där med ungarna och Rafa.

Jag: Jag trodde du var hemma och att du inte ville öppna dörren till mig för din tv är på.
Jazz: Nej, allt är din systers fel. Jag gick för att köpa glass från glassbilen och så sa jag till Rafa att klä på Nazmi. Rafa gav Nazmi till Laila i porten och så gick hon in och låste dörren och hoppade ut från balkongen för att hon hade bråttom och så stängde hon glasrutan, och MINA NYCKLAR ÄR INNE I HUSET så jag är utelåst.

Jag kunde inte sluta skratta.
För det första så ska man alltid ta med sig nyckeln till huset vart man än går.
För det andra hur dum är min syster egentligen som hoppar ut från balkongen?
Vilken 12 årig tjej hoppar ut från balkongen istället för att gå ut ur dörren som vanliga människor gör? CP!!

Bebisen och Nazmi var hur gulliga som helst.
Jag har varit så upptagen de här dagarna så jag har inte haft tid för att umgås med min kära släkt.


Safi: Bebisen, säg fuck you!
Bebisen: KOCK YO !!

20/3 - 09

Idag så har vi varit på sight - seeing i Stockholm hela dagen med italienarna. 7.30 så mötte jag Angela och Fransesca vid busshållplatsen i Gottsunda och så åkte vi in till centralstationen. Vi mötte upp alla svenskar och italienare och sen så satte vi oss inne i tåget. När vi kom fram till Stockholm så promenerade vi till statshuset, och sedan så gick vi till riksdagshuset. Efter det så smet jag, Johanna, Madde och Nadja ifrån alla och så gick vi till McDonalds och åt. Efter två timmar så mötte vi upp alla igen vid kungshallen där de åt, och så tog vi med oss Matteo och Marco i en rundtur i Stockholm. Kl 16 så gick vi till centralstationen och så åkte vi hem med tåget. Väl framme i Uppsala så tog jag bussen till Gottsunda med Angela och Fransesca och så lämnade jag tillbaks de till Serri där de bor just nu.
Madeleine, Johanna och deras italienare kommer komma till mig runt 8 - 9 och så ska vi dra till den "italienska" festen. Det är egentligen en överraskningsfest för en kompis till Athena, men det ska även vara en fest för italienarna.
Bilder från kvällen kommer antingen inatt eller imorn, men än så länge så får ni njuta av bilderna från dagen i Stockholm.

Stockholm med italienarna :D











Ps: Det här är mitt 400:e inlägg :D

20/3 - 09

Skit kul att man bara har sovit 5 timmar inatt och att jag har en lång dag framför mig !!

Madeleine Hallberg har en liten crush i Mr. Marco :P

19/3 - 09

Har en lång dag framför mig imorn. Ska vara vid centralstationen 7.50 och sen så åker vi till Stockholm med italienarna. Kommer hem runt 16 - 17 tiden, och senare på kvällen så ska vi på förfest och sedan till en överraskningsfest så jag kanske inte hinner blogga så att ni vet :)

(F) 19/3 - 09

Dagen började med att jag och Angela vaknade halv 7 på morgonen, åt frukost och åkte sedan till skolan. Skoldagen började med att vi hade en kort välkomstceremoni med rektorn i miniaulan, och sedan så gick vi till cafeterian i skolan och fikade. Efter fika stunden så gick vi runt i skolan och visade alla italienare vart allting låg och hur skolan ser ut, och sedan så hade vi en gemensam lektion med italienarna där vi fick mer information om vad vi skulle göra under helgen. Skippade alla lektioner idag för att kunna umgås med italienarna, och gjorde därför inte mitt rättskunskaps prov. Jag hade ändå inte pluggat något så det var lika bra det, men ska få göra det nästa vecka istället. Efter den gemensamma lektionen så åt vi lunch och umgicks sedan alla tillsammans i cafeterian i skolan. Rung 14 tiden så började vi röra oss från skolan för att vi skulle på sight- seeing i Uppsala. Vi visade italienarna universitetet, domkyrkan, fyrisån, musikens hus och stan. Kl 18 så gick vi alla till Rififi och åt middag tillsammans.

Innan vi gick på sight-seeing så kom min italienare Angela fram till mig och sa att hon inte trivdes och att hon hellre ville bo hos hennes kompis för att hon kände sig mer bekväm med att ha en italiensk pratande runt omkring sig. Hennes kompis Franscesca bor hemma hos SerriSerri har nu två italienare som bor hemma hos henne, och jag har ingen italienare hemma hos mig längre och det tycker jag faktiskt är helt okej :) Det känns på sätt och vis bättre, och jag slipper prata engelska hela tiden. Samma sak hände Adi, hans italienare Andrea (en kille) ville också bo hos sin kompis, så jag och Adi blev dumpade idag av våra kära italienare men vi får självklart åka ändå till Italien. Vi åker till Italien den 28 april och kommer tillbaks den 5 maj. LÄNGTAR !!

Här bjuder jag på bilder från våran dag med italienarna :)




Svenskarna och italienarna på sight-seeing i Uppsala.





Sight-seeing i domkyrkan.



Vi åt en gemensam middag i restaurangen Rififi.







18/3 - 09

Igår så var jag hemma hos Jossra någon timme och senare på kvällen så fick jag skjuts hem till Yeliz, Jag hade saknat Melissa jätte mycket, och när jag plingade på dörren så kunde jag höra henne ropa VAFI, FAFI och jag blev så glad. Hon har äntligen lärt sig säga mitt namn även om hon utalar det lite fel :P haha hon är så söt. Sefika kom också på besök från Kista. Det var länge sen jag träffade henne och det är alltid lika kul varenda gång.




Idag så vaknade jag kl 6 på morgonen och tog bussen till skolan 7.40. På italienska lektionen så planerade vi en hel del saker vi ska göra under de här fem dagarna italienarna är här. Efter det så hade vi engelska men vi fick gå efter 5 minuter så den lektionen slapp jag. Tur att Mohamed smsade just då och frågade om vi kunde äta i stan för annars skulle jag inte ha något alls att göra. Gick till stan, mötte Mohamed och så gick vi till restaurang Korfu och väntade på att Ghada skulle sluta från jobbet. När hon slutade från jobbet så gick vi in mot stan men då ville Mohamed helt plötsligt åka tillbaks till Gottsunda, säkert för att träffa någon tjej :P, så jag gick tillbaks till skolan och nu sitter jag här och väntar på att Johanna och Madde ska sluta så att vi kan gå tillbaks till stan igen och vänta på italienarna där som vi ska möta på centralstationen klockan 18.

Kul att jag har prov imorn på rättskunskap och att jag inte ens har öppnat boken och kommer inte heller hinna göra det idag.

18/3 - 09

Nu är den nya designen och headern uppe, så vad tycker ni?
KOMMENTERA!!
Tack Diana :)


18/3 - 09

Italienarna kommer idag :D

Vi ska möta upp våra italienare kl 18 vid centralstationen ikväll och sen så är det bara att åka hem så hon får träffa min familj och lämna hennes väska (väskor). Tänkte sedan promenera runt i Gottsunda lite så att vi har något och göra istället för att bara sitta hemma.
Imorn så ska vi gå på en guidad tur i Uppsala och kl 18 så ska vi äta ute i någon restaurang med hela italienska gruppen.
På fredag så ska vi åka kl 8 på morgonen från centralstationen till Stockholm för att gå på en guidad tur där. Vi kommer tillbaks kl 16 och då ska vi åka hem och vara hemma en stund. Senare på kvällen så ska vi hem till Adi och ha en liten italiensk gathering med italienarna och några svenskar. Det är inte säkert än, men efteråt så ska vi kanske på någon överraskningsfest för en kompis till Athena, eller så stannar vi kvar hemma hos Adi.
På lördag så ska vi bowla från kl 14 - 15 i Fyrishov och sen så har vi inget mer planerat så det blir egen tid.
På söndag så ska vi till skolan SPUNK kl 17 och fika med alla italienare och med lärarna och det kommer bli som en avslutning för på måndag så åker italienarna tillbaks till Italien.


17/3 - 09

Athenas "stora" skåp lås :P haha

Melissa <3


Melissa <3


The Voice 08



Flo-Rida på scenen!

17/3 - 09

En ny design och header gjord av söta Diana kommer upp inom kort på bloggen :D

17/3 - 09

Du gör mig glad så som du gör mig svag

17/3 - 09

Athiinahoe <3

Crazy Eye

(F) 16/3 - 09

Jag hade ingen vanlig skoldag idag. Alla elever hade utvecklingssamtal och jag hade mitt lilla möte 10.15 och det gick faktiskt bra förutom att jag har IG-varning på Matematik B kursen. 75 % i klassen har det så jag tycker att rektorn borde fundera på att byta matte lärare, för man märker ju självklart att det är han som är problemet och inte eleverna. Har man en bra lärare så blir man själv bra på ämnet och då vill man lära sig mer.

15/3 - 09

Gick upp ur sängen halv tio på morgonen, fixade mig snabbt på en timme och så gick jag ner och mötte Johanna. Vi tog bussen tillsammans in till stan och sedan så gick vi på Au Pair mötet. Under mötet så fick man jätte bra information om hur jobbet som Au Pair funkar. Jag vill verkligen åka ett år till USA (helst Californien) och jag planerar att göra det direkt efter gymnasiet. Efter att de berättade om jobbet så fick vi fika. De bjöd på jätte goda mockarutor och saft och Johanna blev JÄTTE glad :P. Under fikastunden så fick vi lyssna på en tjej som tidigare hade jobbat som Au Pair i San Diego och hon inspirerade oss så att man blev mer motiverad till att åka eftersom allt lät så roligt som hon fick göra, men självklart så beror det alltid på hur värdfamiljen är. Vissa har otur och hamnar i en lite striktare familj, men man har alltid möjligheten att byta familj om man inte trivs och det tycker jag är jätte bra.

Efter mötet så gick jag och Johanna runt i stan lite och sedan så åkte vi tillbaks till Gottsunda. Var hemma en stund och sen gick vi till Jossra och sedan till Rafif. Vi satt hos Rafif en stund och sen så gick vi alla fyra till centrum och handlade lite. Efter centrum så följde Johanna med mig hem och lagade mat. Vi har precis ätit och är nu mätta och belåtna.




Johanna ska snart på bio med hennes kära pojkvän. Själv så ska jag sitta här hemma med Bebisen, Ghada och snyggingen Laila. Hela släkten är på kryssning just nu och de har säkert skit kul. Vill också åka på kryssning, men ska nog göra det under påsklovet istället. Nu ska jag vara lite social mot Johanna som sitter i mitt rum och sminkar sig inför ikväll. Ha en bra kväll allihopa :)

Ingen rubrik.

Kom hem för en stund sen från Ramis fest. Stannade kvar efter att alla gick och hjälpte till med att städa lokalen. Imorgon så ska jag vakna tidigt för jag och Johanna ska på ett Au Pair möte kl 11 på morgonen. Kl 18 imorgon så ska nästan hela släkten åka på kryssning och min familj ska kanske följa med, och då kommer jag att stanna kvar hemma med min pappa eftersom jag har utvecklingssamtal på måndag i skolan och den måste jag gå på.
Det skulle vart kul med en kryssning, men synd att skolan är viktigare :/
Nu måste jag försöka sova, så att jag klarar av att vakna tidigt. Godnatt :)


15/3 - 09

Grattis Rami på 4 års dagen <3

Ramis födelsedags fest :D








14/3 - 09

Idag så ska vi fira Rami som fyller 4 år imorgon och detta ska göras med en stor släktfest :D

13/3 - 09

Världens jobbigaste ungar <3

Roro biz <3


Shilan&Sihams B-days

Födelsedagsbarnen










13/3 - 09




Läderjackor



www.brandcuts.dk

13/3 - 09

Har pluggat i två dagar nu inför mitt psykologi prov och idag så hade jag provet och det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig fast jag inte hade alla anteckningar och material till provet. Känns skönt att det provet är över nu.
Det har varit så mycket små saker som har behövts göra den här veckan så jag ser verkligen fram emot den här helgen så att jag kan få sova ut för det behövs verkligen.

Kom precis hem och fick en liten överrasking.
Mina släktingar från Arvika är här på besök och ska bo här under helgen.



Har verkligen jätte mycket saker att göra två veckor framöver så jag kanske inte kommer kunna blogga så mycket som jag har gjort hittils.

Ikväll så ska jag på Shilans och Sihams fest och imorgon så ska Johanna komma hit för att jag ska färga hennes hår och sedan på kvällen så ska Rami ha en släktfest eftersom han fyller hela 4 år.
På söndag så ska Johana följa med mig på Au Pair möte från kl 11 - 15.
På onsdag så kommer italienarna till Sverige och vi har även planerat en hel del som vi ska göra med de.
Nästa fredag så ska vi åka till Stockholm under dagen och på kvällen så ska vi gå på två fester.
På lördagen så ska hela gruppen bowla tillsammans och äta ute i restaurang.
På söndagen är det inget planerat, men vi kanske ska gå runt på stan och äta ute.

Jag kommer vara helt upptagen och jag kommer inte vara hemma så mycket under de fem dagarna italienarna är i Sverige, men det kommer blir kul och jag ser verkligen framemot allt det här :)

Johanna Banan <3




Fotograf: Paula Simons

13/3 - 09


Bebisen <3

Dagens citat

Hellre för mycket än för lite

(F) 12/3 - 09

Rami och Rawia är här och hälsar på :D

Rawia: Jag vill ha käpchöp (ketchup).

Dagens köp av Wafa



Väskorna och skorna är från Halens.se

Nazmi

Så här roligt hade vi igår med Nazmi (det är choklad)

11/3 - 09


11/3 - 09

Vi har fått lite mer information om italienarna som kommer till Sverige nästa vecka.
Det är fyra tjejer och åtta killar som kommer och nu har vi äntligen fått se bilder på dom.
Tjejen som ska bo hemma hos mig i fem dagar heter Angela och är 17 år.
Johanna och Madde ska ha en kille som bor hemma hos sig, haha så det kommer bli kul och se hur detta kommer sluta! De är här om 7 dagar, exakt om en vecka, så det är inte så lång tid kvar nu!!
Vi åker sedan till Italien runt vecka 18 och då kommer vi bo i Milano och så ska vi åka till Venedig en dag :D

Madeleine och Johanna på italienskan idag :D

11/3 - 09

For a moment there you nearly bored me to death

Madeleines coola tröja :P

Dagens outfit by Wafa


LÄS !!

Fick in den här historien till min gamla mail för några dagar sen, och man blir verkligen rörd av att läsa den


En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min
klass, som var på väg hem från skolan. Hans namn var Kyle och
det såg ut som om han bar på alla sina böcker.
 
Jag tänkte: Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en
fredag? Han måste vara knäpp. Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest
och en fotbollsmatch med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte på axlarna och gick vidare.

När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom.
De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte
krokben så han landade i gruset.
Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär
2 meter ifrån honom. Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i
hans ögon. Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade
runt och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät. 
När jag gav honom glasögonen sa jag: 'De där killarna är töntar, de
skulle ha en omgång'. 

Han tittade på mig och sa: 'Tack så mycket'. Han log med hela
ansiktet, ett leende som visade verklig tacksamhet. Jag hjälpte
honom plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde.

Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför
jag inte hade sett honom förut. Han sa att han hade gått i privatskola tills nu.
 Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker.
Han visade sig vara en riktigt reko kille. Jag frågade honom om han ville
spela fotboll med mina vänner. Han sa ja.

Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto
mer tyckte jag om honom, och mina vänner tyckte likadant.

Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker
igen. Jag stoppade honom och sa: 'Gissa om du kommer att bygga feta
muskler om du ska bära den högen varenda dag'.
 Han bara skrattade och gav mig halva högen.
 
Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner.
När vi skulle sluta high school började vi planera för college.
Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke.
Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet
skulle inte bli något problem.
Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan och där jag
hade fått ett fotbollsstipendium. 

Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass.
Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst.
Han måste förbereda talet på examensdagen.
Jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla
tal.

På examensdagen såg jag Kyle.
Han såg verkligen bra ut. Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high
school tiden. Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han
träffade fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen.

Jodå, det fanns dagar när jag var avundsjuk.
I dag var en av de dagarna.

Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag
klappade till honom på ryggen och sa: 'Hej snygging, du kommer att
göra bra ifrån dig!' Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log.
Tack', sa han.

När han började, harklade han sig först och började sen prata.
'Examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig
igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon,
kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner. Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän
med någon är den finaste gåva du kan ge någon.
Jag ska berätta en historia'

Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den
första dagen, då när vi träffades. Han hade planerat att ta sitt liv på
veckoslutet. Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans mamma
skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejor
på väg hem. Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. 'Som tur var,
räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara'.

Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre,
populäre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick.
 Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma
leende. Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det leendet.

Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du
ändra en människas liv. Till det bättre eller till det sämre.

The Notebook

The Notebook - En av världens bästa filmer !

10/3 - 09

Shayne Ward - No, You Hang Up

10/3 - 09

Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin' Back My Love

10/3 - 09

One Republic - Stop and Stare

10/3 - 09

Kom precis hem från skolan och ska åka tillbaks till skolan med min mamma halv 6 för då är det ett informations möte om italien resan. Det är bara 8 veckor kvar sen så åker jag med Johanna, Madeleine, Nadja, Serri och Athena till ITALIEN !!

Har ett stort psykologi prov fredagen den trettonde så jag ska plugga lite nu på det..


9/3 - 09

Har tillbringat hela kvällen med de här gullungarna och kom precis hem.
Känner mig helt död i kroppen så jag ska gå och lägga mig nu.

9/3 - 09

Bebisen och Ghada kom aldrig igår, så jag gick hem till min morbror Rasmy och var med Rami och Rawia en stund.
Tog med mig Rawia ut och köpte godis och så gick vi hem till mig ett tag.


Idag efter skolan så gick jag ner till stan med Johanna, JossraMadeleine och Gona. Madeleine gick efter en stund och resten gick till Kebab House och åt. När vi hade ätit klart så tog vi bussen hem och nu är jag hemma.
Bebisen, Nazmi, Josef och deras föräldrar är här nu.

Dagens outfit by Wafa


FreeStreet

Bli medlem här

9/3 - 09

Jag hade besöksrekord igår: 37 unika besökare

8/3 - 09

Jazz, min morbror Mohamed och Nazmi är här nu.
Jag väntar på att Bebisen och Ghada ska komma så att vi kan gå hem till Jossra och hälsa på hennes gulliga mamma som har frågat efter Bebisen länge nu :P


Bintas B-day

Igår så tog jag bussen tillsammans med Shirin och Rafif till Bintas fest runt 18 tiden. Vi mötte upp Kadir i Gränby och promenerade sedan till lokalen. Det var middag först till kl 21, och sedan så började annat folk komma.
Det var verkligen en lyckad fest och det var skit kul.
Här är bilder från Bintas fest igår.













Vi hann precis med sista bussen in till stan kl 00.45 från Gränby och när vi kom fram till stan så tog vi första nattbussen in till Gottsunda. Bussresan med Johanna, Zahra och Amani var skit rolig. Någon hade spytt på bussen så det var folk som trampade, halkade och satte sig på spyan och varenda gång någon gjorde det så började alla i bussen asgarva. Någon idiot gick fram till en främling och frågade henne om han fick ta en godis från hennes godispåse. Han skämde verkligen ut sig på grov nivå den där tönten :P HAHA.
Jag, Johanna och Mohamed kom hem halv 2 på natten. Johanna lagade mat för första gången och sedan så åt vi och runt 3 - 4 tiden så gick vi och la oss.

7/3 - 09

Nu är jag helt klar och fixad inför ikväll. Halv 6 så ska jag och Rafif ta bussen till Gränby och träffa Kadir för att sedan gå till Bintas middag + fest.
Nu måste jag gå hem till Rafif och stressa upp henne så att vi hinner med bussen.


7/3 - 09

Mina morbröder Mahmoud och Rasmy

7/3 - 09

Kom hem för 15 minuter sen från min morbror och jag är helt PIGG.
Varenda gång man är hos min morbror så är det ett MÅSTE att dricka energidrinkar och det gör så att det blir omöjligt att bli trött. Så nu kommer jag att vara vaken i några timmar för jag kommer aldrig att lyckas somna nu!

Imorgon så ska jag hem till Rafif runt 4 - 5 tiden, ska nog fixa mig där och sen så ska vi ta bussen till Bintas middag + fest, och jag ska även hinna vara barnvakt till Josef innan festen.

Nu ska jag gå och kolla vad som finns på TV.

At Jazz's place





Rimas förlovningsfest



Dagens citat

Shirin (Athenas mamma): Vart kommer en italienare ifrån?

6-7/3 - 09

Ikväll så var jag på Rimas förlovningsfest med Zeinab, hennes mamma och min mamma. Rima var så VACKER ikväll !! Jag och min mamma gick hem runt 23, bytte om och promenerade sedan hem till Jazz och vi gick därifrån för en stund sen. På vägen hem så träffade vi på min morbror Rasmy och nu sitter vi hemma hos honom.
Bilder från kvällen kommer antingen när jag kommer hem inatt eller imorgon :)

6/3 - 09

Tyvärr så blir det ingen dagens outfit by Wafa idag för hon är sjuk och har spenderat sin dag i sängen med tidningen Sofis Mode och ätit kladdkaka.

6/3 - 09

Här bjuder jag på en bild på Sesen.


(Hon krävde uppmärksamheten)

6/3 - 09

Hej alla läsare. Igår så var jag i stan med Rafif och Kadir efter skolan. Vi letade efter skor till mig, men jag hittade inga fina, men jag hittade däremot skitfina skor till Kadir och billiga var de också. Efter att vi var i stan så åkte jag hem en stund och sen gick jag hem till Jossra där Zelal var. När Zelal åkte hem så gick jag och Jossra hem till Rafif en stund. När jag kom hem så lagade jag mat, kebab och pommes frites, och så satt jag med hela familjen och pratade. Mohamed var skit nära på att bli BUSTED för en hemlig sak, men som tur var så lyckades han ge en bortförklaring HAHAHA :P fan också, för det skulle vart skit kul om de hade kommit på honom !!!

Just nu så sitter jag på min sista lektion. Sesen sitter här bredvid mig och vi ska egentligen påbörja ett arbete om mordet på Olof Palme men ingen av oss orkar göra det.
Senare ikväll så ska jag följa med min mamma till Rimas förlovningsfest i Kontakten. Länge sedan jag följde med min mamma på någon fest så det kommer bli kul :)

Krya på dig Wafilistus !! <3


Dagens outfit by Wafa


5/3 - 09

Så här roligt hade Sesen idag på idrotten.




Melissa


4/3 - 09

Igår så var jag hos Jazz en stund, och sen så gick jag till Rafif där Jossra var. Drog med de till Ghada och så satt vi där en stund. Det var en väldigt smärtsam dag igår för oss alla tre !! haha :P
Vid 22 så gick Rafif och Jossra hem och Jag, Ghada och Said gick till Jazz och satt där en stund.
Kom hem runt 23, gjorde en skoluppgift, kollade på tv, pratade i telefon och runt 2 så somnade jag.

Lite bilder från igår :)



Vaknade ganska tidigt idag, för att vara en ledig dag !!
Ska kolla lite på Våra bästa år nu och se hur mycket jag har missat, sen fixa mig och därefter ta bussen till Yeliz och träffa älsklingen Melissa.

GratisGodis

Idag så fick jag ett paket i bredvlådan från Gratis Godis med 40 godisar i :)
Bli medlem du med, så kan du också få gratis godis hemskickat jätte lätt.
(Tryck här)



4/3 - 09

T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and Gone

Oscar de la Renta




3/3 - 09

Igår efter skolan så följde Johanna och Madeleine med mig till Gottsunda. Vi gick hem till Wafa en stund och åt upp hennes choklad som hon brukar gömma under hennes säng :P.
Efter det så gick vi hem till mig och var där en stund, och sedan till centrum för att handla lite saker till hemmet. Vi gick tillbaks hem till mig och åt någon arabisk maträtt. Johanna åkte hem och Madeleine följde med mig hem till Jazz där vi hjälpte till med att vika kläder och sånt. När vi var klara så begav vi oss tillbaks hem till mig och titta lite på tv och tog det lugnt. Madeleine åkte hem innan kl 21 och kort efter det så kom Samir, Gulperi, Jazz och hennes familj och åt hemma hos oss.

Idag i skolan så fick vi kolla på filmen Sybil på psykologin. Den handlade om en tjej som hade flera personligheter och den var skit äcklig. Riktig Schizofreni film.

Efter skolan så gick jag och Sesen till stan och träffade Binta en stund.
Vi träffade även Rafif och Peyman och några andra tjejer.
Vi gick runt i stan lite och sedan tog vi bussen hem till Gottsunda.



Kom precis hem och ska snart hem till Jazz och fortsätta hjälpa till med flyttningen.
Har ingen skola imorn så jag kanske sover över där om jag orkar.
Imorgon klockan 15 så ska jag hem till Yeliz, och så ska vi gå ut med Melissa för att åka pulka :D

Dagens outfit by Wafa


3/3 - 09

JAG SAKNAR MELISSA <3




Melissa: "I Kill You"

Chanel


Nalle Puh


Miranda nallar






3/3 - 09

På grund av att en 20 åring betedde sig som en liten skitunge igår så har det lett till att jag har haft en väldans huvudvärk i 2 DAGAR nu.

Dagens köp by Wafilistus


Allt är från H&M

Dagens outfit by Wafa


Gästblogg: Madeleine

Hejhej allesammans igen!
Som vanligt vill Safi att jag ska blogga om min kväll på krogen.. Så jag får göra som hon säger annars blir hon arg. Så det började med att jag & Annika var hos hennes syster och fixade oss och åt tacos plus drack lite cider. Färgade hennes hår och sminkade oss och blev snygga. Klockan åtta typ kom Kim och hämtade oss, vi hämtade även upp hans syssling, Dogge. Åkte hem till Kim och började förfesta. Vi körde ett drickspel som hette "Vattenfallet" och blev skapligt rund om fötterna. Tog en taxi till people vid typ halv tio och gick in där. Vakten var tveksam till legget så nästa gång tar jag passet så jag kommer in. Inne på people så blev vi väldigt kissnödiga och det var tusen meter lång kö till tjejtoan så Annika drog med mig in till killtoan. Vi sa att vi var ett lesbiskt par och att de inte behövde oroa sig för att vi skulle kolla på dem. Efter lite övertalning så gick det bra, killar är snälla! Kvällen sedan var mycket rolig, dansade och drack och det var mycket trevligt. De var mycket folk eftersom det precis varit löning och studiebidrag så det var roligt. Det blev ockå en del flörtar med snygga pojkar! Yesyes, mycket trevligt....
Jag & Annika tog bussen halv tre till hennes syster och kom i säng tre. Kvällen som helhet var mycket trevlig och rolig, verkligen välbehövlig efter en jobbig vecka!

Dagen efter var man skapligt bakis men det löste sig med makaroner och high school musical 3.

Nää, nu ska vi gå, hare bra alla!
PUSSS



2/3 - 09

Vi hade nyss italienska och då fick vi mer information om resan till Italien och om italienarna som kommer snart. Det är bara 16 dagar kvar tills de kommer. Jag, Johanna, Athena och Madeleine är några av de som ska ta hem någon och vi har redan planerat lite saker som vi ska göra under de dagarna italienarna är här. Det kommer bli kul och jag är lite nervös. Tänk om personen som ska bo hos mig inte alls har samma intressen och jag hoppas verkligen att alla är vänner så att vi tjejer kan umgås med varandra under tiden.

Är i skolan nu och jag slutar snart. Madeleine ska följa med mig till Gottsunda och så ska vi hem till Jazz nya lägenhet och hjälpa henne med flyttningen.

Det kanske kommer upp ett gästblogg inlägg från Madeleine senare idag där hon berättar om sin tredje kväll ute på krogen.

2/3 - 09

Grattis Binta Coker på 20 årsdagen :D

Gästblogg: Rafif

HEEEEEEEEEEJ alla kära läsare. Just nu sitter jag med Saffan här och snackar lite skit om alla haha nää skojar bara :D. Vi snackar om gamla goda tider och jag påminde henne om när vi var yngre då hon försökte blåsa mig och jag blev sur och gick hem. Jaa som vanligt så började hon att skratta. Hennes skrattattack va ej latch som vanligt vilket jag älskar hihih. Hon e irriterad på mig eftersom jag tjuvringde henne klockan 6 på morgonen och väckte henne.

Jag : Hihih Saffaan.
Safi
: Helt ärligt klockan e 6.
Jag: hihih väckte ja dig?
Safi: RAFIF DU E FETT JOBBIIG DU VÄCKTE MIG FAAN.
Johanna: Tihihi Safi vad gör du?
(Rojda fnittrar i bakgrunden).
Safi: HEJ DÅ!!! (Klick).

Jag, Johanna och Rojda dör av skratt.
Det var jättekuul, sedan ringde vi heta linjen. Jag säger bara en sak HAHAHAHHAHHA. Grovt roligt att driva med kåta gamlingar. En 40 åring hade tagit viagra han ba min K*K vägrar att gå ner den står upp hela tiden. Jag ba IJUUUUUUUUuW, sen han ba ja ska gå och tvätta mig nu ja e kletig på magen kram. (Klick).

Jaa, det var ju äckligt men det var ändå roligt. Jag Johanna och Rojda satt uppe och rökte vattenpipa och åt snacks.
Det var typ som en payback time mot Safi för det hon gjorde mot Johanna tidigare den kvällen. När vi började känna oss trötta så tog vi undan vattenpipan och allt annat och bäddade sängen och maddrasen sen så la vi oss i mitt MYSIGA rum och somnade. Jaa alla brukar ju drömma men så sjuka drömmar som jag har har ingen annan, Jag var gift med två heta killar i drömmen och den ena idioten gick upp i rök och den andra dog och jag grät och grät. ( I drömmen alltså).
Nu ska vi fortsätta med min uppsats så jag ska nog avsluta detta underbara inlägg.
Pussar och varma kramar från heta miiig hihi / Rafif





1/3 - 09

Just nu sitter jag hemma hos Rafif och hjälper henne med hennes APU. Hon ska typ skriva en dagbok om vad hon gjorde under de dagarna hon praktiserade så vi håller på och skriver den nu.
Rojda var också här men hon gick för en liten stund sen.

1/3 - 09



R.I.P Morfar <3

28/2-1/3 - 09

Hej alla läsare. Nu sitter jag hemma hos min morbror med hans döttrar. Rami och Rawia sover och de vuxna sitter i köket.
Har verkligen haft problem med att välja vart jag ska vara idag. Har sprungit som en idiot fram och tillbaks till Samir och min morbror, men nu har jag nog bestämt mig att jag ska vara kvar hos min morbror och spendera min kväll här.

Hemma hos Samir så tjuvringde vi Johanna och drev med henne. Det var verkligen skit kul och vi hade en röstförvrängare som mördaren i Scream filmerna hade så Johanna hade ingen aning om vem det var. Hon blev verkligen jätte upprörd så jag ringde henne efteråt och berättade att det var vi som drev med henne och hon blev verkligen lättad.

Nu sitter Lamja här bredvid mig och kollar om jag skriver något om henne och då måste jag självklart göra det.
Hon är så gullig :D <3



RSS 2.0