Besök av Jossra

Har haft Jossra här på besök i nya lägenheten i Västerås. Vi har storstädat och varit på Ikea och handlat. 


Moving day

Har precis fått hotellfrukost serverat på rummet och nu ska vi äntligen hämta våra nycklar till nya lägenheten och börja flytta. 


26/12 Bröllopsdag

Ikväll har vi gift oss! Vi har haft en väldigt liten bröllopsfest hemma hos mig med föräldrar, syskon, syskonbarn och mina morbröder. Övernattning sker på First hotel Plaza i Västerås. Imorgon får vi nycklarna till vår första lägenhet och börjar flytta in direkt. 


Sista dagen på Sopranen

Har haft min sista arbetsdag på Sopranen idag. Fick så otroligt många och fina presenter från barnen och föräldrarna. Kommer sakna barnen så mycket, känns lite konstigt att lämna vissa av barnen som man har sett växa upp under 2 års tid, men någon gång så måste man gå vidare i livet. Nu väntar ett nytt äventyr för mig! 


Ikea

Har hängt med Yasin och Yara idag efter jobbet. Vi åkte till Ikea och handlade massa nytt till lägenheten i Västerås. Efter åkte vi till McDonalds och åt middag där. 


Massage

Har spenderat dagen i Västerås. Vi har packat ner nästan allt i hela Omids lägenhet i flyttlådor. Efter unnade vi oss en varsin timmes kroppsmassage i Harmony Plaza Spa i Skrapan. Vi åt middag i Erikslund och åkte sen hem till Kejwan och Chija och hängde där ett bra tag. Kom precis hem och ska strax sova. Har rätt mycket att göra under veckan som kommer, men framförallt blir det min sista arbetsvecka i Uppsala på Sopranens förskola. 


Middag

Ikväll har vi haft Omid på besök med hans mamma och fyra systrar. Mamma hade lagat en god middag som hon bjöd på. 


Fick ett fint halsband av svärmor


Biryani

Har varit hos Tara idag efter jobbet som har lärt mig laga Biryani. Så himla gott!


AW

Har varit på en sista after work med kollegorna idag innan jag flyttar. Vi åt i Phil's Burger, hamburgare och kladdkaka till efterrätt. 


Julbak

Idag har hela dagen spenderats i köket där jag och Rafa har bakat lussebullar, kolasnittar, saffranskaka och kolaknäck. 

 

Infinity

Fick hem detta ljusblock idag. Beställde denna från Draksjö Design. 

 

Phil's Burger

Har hängt med Nicole idag i Actic och sen ätit middag i Phil's Burger. Deras halloumiburgare var riktigt god.


Överraskning

Åkte till Västerås idag med Murad. Han träffade sina vänner där och jag åkte och träffade Omid för att luncha i Cornetto. Efter åkte vi och hämtade hans syster Parwas och Murad. Murad och Omid gick hem och kollade på fotboll och jag och Parwas åkte hem till Shahin där vi var bjudna på tacos. Murad höll på och tjata om att vi skulle åka hem till Uppsala. Väl hemma i Uppsala så blev jag överraskad av världens finaste vänner. Christina lurade hem mig till henne där hon började sminka mig och sen åkte vi in till stan där vännerna hade planerat in en finmiddag i Jay Fu. Det var en trevlig kväll som uppskattades väldigt mycket fast jag egentligen inte tycker om överraskningar. I efterhand fick jag veta att det var meningen att Murad skulle med till Västerås för att lyckas få hem mig tidigt. Tack så mycket till er alla, Rafa, Jossra, Sandra, Christina och Peyman. ❤️


Fredagskväll hos Sandra

Har spenderat kvällen hos Sandra och Nelly och tittat på Idol. 


Torsdag

Tog ledigt idag och åkte till Västerås tidigt på morgonen och överraskade Omid på hans födelsedag. Vi lunchade i Jensens bofhus och åkte senare förbi hans bror där vi var bjudna på middag. 

 
 

RSS 2.0