Nyårsafton

Har jobbat under mellandagarna och hunnit med ett träningspass i USIF med Bahareh. Nu är jag ledig i fyra dagar och idag har jag träffat Jasmin. Vi har varit i Gränby C och ätit middag i Capri. Nu blir det en lugn hemmakväll framför en serie. Orkar inte fira nyår, precis som varje år. 


(DV) Bio

Igår var jag på stan med tjejerna och kollade in mellandagsrean och åkte till Barkarby outlet med Sandra. Idag har jag varit på bio med Hamode och Maya och tittat på filmen Snobben. 


(M) Juldagen

Har haft en vän på besök för att träffa min familj och sen hängt hemma hos moster. Efter kom Jossra på besök. 


Caitlin ❤️

Har jobbat idag och sen besökt Shirin och Caitlin. Har beställt en jättesöt nyckelring till Shirin som jag fick med posten igår :)



Planeringsdag

Har haft planeringsdag i Radisson Blu idag med kollegorna. 


(R) Stockholm

Har varit i Mall of Scandinavia och Kista gallerian med Peyman, Sama och Sandy, och sen har Peyman, Jossra och Sandra hängt hemma hos mig. 


Kadbano

Har lunchat med några kollegor idag i Kadbano, jobbat några timmar och sen hängt hemma hos Jossra med Peyman. 


Fredag

Har varit på Amelies hejdå fest i Flogsta med Kicki ikväll. Hon ska på en backpacking resa i 3 månader. 


(D) Västerås

Har åkt med Nicole till Västerås idag för att hämta och lämna lite saker. 


Maya

Har haft Maya med mig till jobbet idag och sen åkt med kollegorna till Actic. 


Gränby C och bebismys

Har varit hemma hos Ghada idag efter jobbet och myst med lilla Lara. Efter åkte jag till Gränby C med Bahareh för att äta och sen besökt Kicki. 


Måndag

Kom hem idag från Göteborg och åkte direkt till ett möte med chefen och en annan kollega. 
Har precis haft Jossra, Peyman och Sandra här på besök. 

Sista dagen i Göteborg

Är vaken nu och sitter ute i balkongen med Kush som följer efter mig överallt. Vi ska strax åka till Allum köpcenter för att köpa en olaplexbehandling till Johainna i present och sen hoppar jag och Nicole på flyget till Arlanda kl 12.40. Har ett möte kl 15 som jag måste hinna med. 


Nails

Har saknat att få naglarna fixade av Johainna. Vi är bäst på att gå all in med obegränsad fantasi, men nu fick det bli något enkelt anpassat till december månad. 


Luciapokalen

Idag har vi varit på Luciapokalen hela dagen där vi bland annat har tittat på body buildning tävlingen. Vi har även handlat lite saker och fått så otroligt många goodiebags. Det har varit en väldigt inspirerande dag och man är helt fylld av motivation nu. 


Saray

Ikväll har vi ätit turkisk mat i restaurangen Saray. Så himla gott!



Nu är vi hemma och ikväll blir det en lugn kväll framför tvn och fixa med naglarna. Imorgon spenderar vi hela dagen i Luciapokalen. 

Hookah lounge

Ikväll har vi varit och rökt vattenpipa vid ett ställe nära centralen. 


(S) Allum

När flyget landade idag så åkte vi till gallerian Allum för att äta. Sen åkte vi förbi Angered en stund och sen tillbaks till Allum. Nu är vi hemma i Bergsjön och ska snart göra oss i ordning för att dra in mot centralen. 


Weekend

Sitter på flyget nu som snart ska lyfta mot Göteborg. Ska spendera helgen där med Johainna och Nicole. 


RSS 2.0