Måndag

Är i skolan på en föreläsning och efter ska jag åka o fixa lite små saker inför föräldrarnas resa. Imorgon lämnar mamma och pappa oss för att åka till varmare breddgrader i 18 dagar. Vi syskon har köpt biljetter till Abu Dhabi där de kan fira deras respektive 50 års dag. Det blir första gången de båda åker iväg utan oss så lite konstigt kommer det kännas..


Morgonmys

Är uppe hos Sabina och hänger lite med Hugisen :) 



(D) Västerås

Har precis anlänt hem efter en roadtrip till Västerås. Lämnade lite saker till Kicki som hon behövde hemifrån och träffade bästa vännen en stund. Fick en ny parfym ikväll av världens bästa <3 DKNY - be delicious :)




(M) Skola

Är ledig hela veckan från skolan så har passat på och jobba mycket, men idag tog jag ledigt för att träffa arbetslaget. Vi spelade in en film och blev klara idag med en uppgift. Skönt! Efter var jag hemma och åkte senare på kvällen iväg till Märsta för att träffa en vän. Kom precis hem och ska sova nu. Imorgon jobbar jag igen i samma förskola som jag varit i under veckan :)


 

(DV) Söndag

Denna söndag har jag tagit itu med lite skolarbete och träffat Wafa en stund. Vi åkte och storhandlade hem till mig och sedan åkte jag hem och lagade mat. Fick sällskap av lillebror, Yossry och Mukhtar till middagen, pannbiff, potatis och brunsås som uppskattades :) Åkte sedan ut en sväng lite spontant och träffade en vän. Kom precis hem och ska snart sova. Imorgon börjar en ny arbets- och skolvecka och jag kommer ha fullt upp igen :/ 




Sthlm x 2

Har varit i Stockholm två gånger idag. Skjutsade hem tjejerna efter vi var i Kista och åkte sedan tillbaks till Sthlm med Johainna för lite spontant äventyr i Västberga. Nu sitter vi hemma hos mig och chillar med lillebror :) 


Kista

Är i Kista gallerian med Rafa och Christina och har varit här ett litet tag och shoppat lite nytt, bland annat två nya skal till mobilen :)



Mörkbrun

Sitter med en färg i håret nu. Det är dags att bli ännu mer mörkhårig. Strävar efter att få denna hårfärg jag hade någongång år 2010..



Grannen

Har grannen på besök och snart kommer Kiki hit. Ska baka något gott att äta, kanske kladdkaka eller äppelpaj nu :) 


Onsdag

Har jobbat idag och varit omringad av tolv underbara barn hela för- och eftermiddagen. Synd att detta var sista passet för den här veckan. 

Håller på nu o bokar biljetter till mamma och pappa. Vi ska skicka iväg de 1 oktober på en tre veckors semester till Abu Dhabi som 50 års present :) 




(R) Tisdag

Var i skolan idag fram till kl 12 och åkte sedan iväg till Boländerna för att köpa lite nytt till bilen och åkte sedan vidare till en verkstad som gav bilen en ny service och tittade igenom på vad som behöver bytas snart. Ska verkligen se till att ta hand om den nya bilen! Vet inte hur men har lyckats slösa 6000:- bara idag på bland annat räkningar och annat små skit :S tur att jag fick en bra summa från bilförsäkringen för den gamla bilen. Var hemma sedan fram till kl 21 och åkte därefter till en vän och tittade på film. Kom precis hem igen och ska sova nu. Jobbar imorn och har sedan skola resten av veckodagarna :)

 

Frukost

Vaknade väldigt tidigt idag och betalade alla mina räkningar och fixade lite andra små saker. Ska äta frukost nu och sen bege mig mot skolan för ett seminarium :)


Fil med müsli 



Quote






Kyrkovalet

Har varit hemma idag hela dagen och läst ut boken Femtio nyanser av mörker. Har nu bara den sista boken kvar på triologin. Har verkligen bara tagit det lugnt samt lagat mat. Hade Murads vänner precis över som slaktade maten.
 

Ska iväg alldeles strax till Gottsunda kyrkan där jag ska arbeta som rösträknare. Det har varit kyrkoval idag och jag ska hjälpa till att räkna rösterna. Det är väldigt bra betalt för att arbeta så få timmar och denna vecka kan inte avslutas bättre.

(D) Västerås

 

(D) Birger Jarl

Har varit ute en sväng med Sabina, Rania och några fler i BJ och sen avslutades kvällen med mat i Mcd med Rania, O och en bekant innan vi åkte hem :) 




Gårdagens köp

Clean - First Blush från Kicks 499:-




Karims 1 års kalas

Idag har vi firat fina Karim som fyllde 1 år ganska nyligen. Åkte till kalaset i Frösunda (Solna) med Sabina och träffade lite nya människor. Det var ett lyckat kalas med bra sällskap :)


Middag

Har varit på middag ikväll med Athena, Jasmin och gänget för att fira Amelie som fyllde år för ett tag sen. Vi träffades i stan och åkte sedan till Mammas Meze för att äta :)


(D) ♥

Har endast haft föreläsning idag i två timmar så man kan typ säga att jag har varit ledig. Bjöd över Iman efter på middag hemma hos oss, kebabgryta med ris och sallad, innan jag åkte iväg och hämtade Christina. Vi åkte förbi Max innan vi åkte tillbaks till staden och hängde där med en vän till mig. Kom hem för en halvtimme och ska se till att få lite sömn nu. God natt!
 

Sovmorgon

Vilken hektisk vecka det har varit! Har arbetat fem pass och varit i skolan två gånger inom fyra dagar. Är verkligen helt slut efter att ha kommit hem sent nästan varje dag.

Hade Karim och Dalal på besök med Sabina i tisdags. Det var kul att ha de här och se hur stor Karim har blivit. Den enda han ville hänga med av oss var min mamma haha. Får träffa honom igen på söndag då vi är bjudna på hans födelsedagskalas :D

Idag har jag en lååång sovmorgon så ska passa på att bara ta det lugnt tills jag måste bege mig till en föreläsning mellan kl 15-17. Och efter är jag ledig fram till måndag om inte nåt mer pass dyker upp :)



Back to school

Är i skolan nu. Idag börjar femte terminen och en ny kurs. Tänk att tiden går så fort och att man endast har tre terminer kvar. Det är bara att köra på fram till januari 2015 då man äntligen examineras! :)


Barret

Gud vad jag saknar lilla Barret. Längtar till nästa resa till USA så man kan få träffa honom igen :)


Seg lördag

Har haft fullt upp med jobb och annat den senaste veckan. Hade glömt bort hur mycket det tar på ens krafter att arbeta heltid med två jobb dessutom. Så har inte haft något liv alls den senaste veckan, förutom igår kväll då jag åkte iväg med Kicki på en kort roadtrip över kvällen. Blev lite små sjuk igår kväll, antar att barnen i förskolan har smittat mig, så har bara varit hemma idag hela dagen. Har städat och möblerat om Murads rum och tittat på några avsnitt av Vanderpump rules.

Ska sova nu för Sabina kommer hit om några timmar och väcker mig. Imorgon flyttar hon in på sexan, en våning över mig, så vi blir grannar nu :D


RSS 2.0