.

Hej! Har varit hemma hos Ghada i någon timme. Träffade Sasha sedan lite snabbt som var med Athena, Amelie, Efi och Laura. Nu är jag hemma och ska fixa lite saker. Måste fan rensa min byrålåda. Har samlat på mig en massa papper sen sommaren som jag egentligen inte behöver längre, så allt ska bort nu. Tjejerna kanske kommer hit senare och då ska allt vara fixat :)

Hoppas ni har haft en bra dag!



Tisdag

Hej! Vaknade för 2½ timme sen men sitter fortfarande med pyjamas på mig. Har spenderat morgonen med att prata i telefon i 2 timmar. Först med Michelle och sen med Madeleine och sen med Michelle igen haha. Ska in och duscha nu och sen ringa Michelle igen. 

Ska snart träffa Sasha och Athena. Vi ska hem till Sasha och hänga där. Sasha har en hund hemma nu - och jag som är rädd för vissa hundar - ska idag försöka vänja mig med den. Vi får se hur det går med det!


StyleByTyra

Fick hem mina smycken från StyleByTyra idag som jag beställde hem för 2 dagar sedan. Väldigt snabb leverans och jag är väldigt nöjd!





Godnatt!

Efter fikat med Sanna åkte jag hem. Jossra kom hit och hängde med mig en stund. Vi tittade på Paradise Hotel och tog det lugnt. Vanligtvis brukar jag gå och lägga mig vid den tiden Jossra gick, men kände mig så rastlös och uttråkad så var tvungen att göra något. Istället för att lägga mig gick jag hem till Ghada och var där en stund. Det var bara Maya vaken som tittade på mig hela tiden och skrattade åt allt jag sa och började diskutera med sitt bebis-språk som jag inte förstod ett skit av. Träffade Sasha efter vistelsen hos Ghada och tittade på hennes nya rum som hon har hyrt. Det var väldigt fint inrett :) Kom hem för ungefär 15 minuter sen och ska snart gå och lägga mig. Godnatt!





Fika med Sanna

Jobbade idag fram till 15.30 och träffade därefter Sanna på stan. Vi satte oss i Günterska i två timmar för att fika och bara prata om allt möjligt. Vi har alltid en massa att prata om oavsett om vi ses varje dag eller någon gång varje halvår. Sanna är nog den som har bäst minne av alla mina vänner. Helt sjukt, för hon kommer ihåg allt detaljerat som har hänt mig för 4-5 år sen som jag själv har glömt bort helt :S


Måndag

Godmorgon! Ska snart åka iväg till jobbet. Den här veckan får jag och Jasmin lite extra betalt i kontanter för vi ska laga extra mycket mat varje dag. Brukarens fru kommer vara bortrest och vill att vi ser till att hennes barn får mat under veckan.

Ska träffa Sanna idag efter jobbet och ta en fika någonstans i stan. Därefter ska jag åka hem och sedan träffa Sasha och kolla om hon behöver någon hjälp med inflyttningen.

Hoppas ni har en bra dag!


Inflyttning imorgon

Imorgon flyttar Sasha till Gottsunda. Vi kommer bli grannar nu :D

Mammas födelsedag

Hade planerat med mina syskon att överraska mamma med en släktmiddag i Rififi igår, men så blev inte fallet då det hände ett par incidenter. Istället stannade vi hemma och bakade äppelsmulpaj och kladdkaka och handlade en massa gott. Vi beställde tre pizzor istället för att laga mat och hade en mysig hemmakväll med familjen och släktingarna som bor en trappa under oss. Jossra och Sandra kom också förbi en stund :)


Inpackning och skrubb

Har en oljeinpackning i håret nu och ska snart ånga ansiktet i 20 minuter innan jag peelar bort alla döda hudceller. Det är alltid bra att ånga ansiktet innan man skrubbar för det har mer effekt. Efter avlägsningen av alla döda hudceller ska jag köra på en till hårinpackning så att jag får bort all olivolja ur håret.


StyleByTyra

Har beställt hem två ringar från Style by Tyra.

Vad tycker ni?



Mind reader


Grattis Mama <3

Grattis mama på födelsedagen! <3







Adham <3

En glad Adham :D


En ledsen Adham :(

Gårdagen

Kom hem från jobbet igår kl 17. Det är lite irriterande att det tar 50 minuter att åka till jobbet varje morgon men att det tar 1½ timme att åka hem igen. Var hemma i en kvart och drog sen hem till mina tre morbröder inom loppet av en timme. Fick sen skjutsa mig själv hem till Ghada med morbrors bil. Det var första gången jag körde en jeep och en automatbil. Det är definitivt mycket lättare och roligare än att köra en manuell bil :)

Stannade kvar hos Ghada i en timme innan jag gick hela vägen hem igen. Gick förbi Jossra en stund också, och sen stannade jag hemma resten av kvällen och tittade på film.






Sami (ovan) som är Jossras kusin ville ta kort på mig igår efter jag hade tagit kort på honom. Han hade nog lite svårt att hitta rätt ord för han frågade: - Får jag bilda dig som du bilda mig? hahaha och han fortsätta säga bilda fast jag rättade till honom några gånger. Han är en av världens sötaste ungar!



En typisk arbetsdag

En typisk arbetsdag för mig:

  • 7.00 – Koka kaffe, hämta tidningen.
  • 7.15 – 8.30 – Läsa tidningen eller en bok.
  • 8.30 – 9.30 – Frukost.
  • 9.30 – 10.00 – Läsa en bok.
  • 10.00 – 11.00 – Dusch och påklädning.
  • 11.00 – 12.30 – Titta på tv eller läsa.
  • 12.30 – 13.30 – Lunch.
  • 13.30 – 15.30 – Titta på tv eller läsa.
  • 15.30 – Slut för dagen.

Vissa dagar ser annorlunda ut, särskilt under tvättdagarna och de dagar brukaren vill åka ner till stan, men oftast ser det ut som ovan.


Att göra själv - Hårinpackning

  • 2 ägg
  • 4 msk olivolja.


Gör så här: Blanda samman äggen med oljan och applicera sen över hela håret. Vira sedan in en handduk över huvudet för bättre effekt. Låt verka i 10 minuter och skölj sedan av håret med ljummet vatten.


Fredag

Godmorgon! Vaknade för en timme sen och har precis duschat. Ska snart äta något lätt innan jag tar bussen till jobbet. De två senaste gångerna jag har jobbat har jag skippat att snooza i en halvtimme, som jag alltid gör, för det förstör bara och jag blir ännu tröttare. Inte alltid lätt att resa sig upp så därför har jag alltid alarmet över tv:n så jag blir tvungen att resa mig upp.

Ska tvätta brukarens kläder på jobbet idag. Annars tror jag inte jag kommer ha så mycket att göra. (Ett inlägg kommer snart om hur en typisk jobbdag ser ut för mig). Efter ska jag på kalas och fira Rawia som fyllde år igår. Egentligen är det bara barn som kommer vara där, men ska lämna av min kusins ungar dit och hjälpa till med att hålla koll på alla barn.

Nu måste jag börja göra mig i ordning.
Hoppas ni har en bra dag!



Ps. Har tidsinställt två inlägg till kl 11 och 15.

Forest Fruit

Ska dricka världens godaste te nu medan jag tittar på Paradise Hotel.
Efter blir det läggdags för imorgon jobbar jag igen från kl 7 - 15.30.

Godnatt!

Rawia

Lilla Rawia fyller 4 år idag :D Grattis!

The City

Hej! Kom hem för 20 minuter sen från stan och nu ringde Yeliz och frågade om jag kunde följa med henne till frisören. Ska försöka hinna äta något snabbt och sen åker jag ner till stan igen. Hoppas ni har en bra dag!


Dagens köp

Min lön kom idag så passade på att gå runt på stan efter jag fick mina naglar fixade.

Lypsyl från H&M 35:-


Maskara från Kicks 115:-


Horoskop bok år 2011 (Vågen) 39:-


Ring från Kicks 59:-


Nails

Har fått mina naglar förstärkta nu och en jättefin fransk manikyr i Sagokristallen.


Nagelförstärkning

Ska iväg om en halvtimme och få mina naglar fixade :D


Onsdag

Hej! Jobbade idag fram till 15.30 och träffade därefter Madeleine och handlade en liten sak. Vi satte oss i bussen när vi var klara och mötte upp Jasmin på vägen in till stan. Vi träffade Sasha och åkte ner allihop till Boländerna på MaryKay-träff. Där fick jag träffa Maria (Maddes mamma) som jag inte hade träffat på ganska länge. Vi testade på olika MaryKay produkter och deras parfymer. Vi fikade och tog det lugnt och bara pratade om allt möjligt.

Efter fick vi skjuts in till stan av Maria och sen skiljdes alla åt. Jag åkte hem och var hemma ett par timmar innan jag gick hem till Jossra. Har precis kommit tillbaks och ska nu byta om till shorts och sen sova.

Ska upp tidigt imorgon!

Godnatt


Från arbete till nöje

(Tidsinställt) Har precis slutat jobbet och ska ut och träffa Madeleine nu. Vi ska mötas om en kvart i Stenhagens centrum och sen åker vi ner till stan där vi ska på Marykays öppethus.

Vi på väg till Milano


Eat Pray Love

Under arbetstiden har vi ganska mycket fri-tid där vi kan göra vad fan vi vill, bara vi har koll på brukaren. Om jag inte tittar på tv under den tiden brukar jag oftast läsa tidningen, lösa soduku eller läsa böcker.

Just nu läser jag Eat Pray Love av Elizabeth Gilbert och det är en självbiografi om hennes liv under det året hon reste till Italien, Indien och Indonesien för att finna lyckan, kärleken och meningen med livet. Hon är en väldigt bra författare och kan verkligen få en att fundera på saker som man inte har tänkt på tidigare.

Såg filmen när jag hade kommit halvvägs i boken och jag tyckte mycket mer om boken. Tror inte man riktigt kan uppskatta budskapet filmen har om man inte har läst boken - för man får en bättre bild av det hela när man läser boken än tittar på filmen. Filmen var inte så bra helt enkelt, enligt mig iallafall.

Tror jag blir klar med boken idag och då ska Madeleine få låna den :)


 



Eat Pray Love - Trailer

Godmorgon!

Idag var det ingen jobbig börda att vakna tidigt, som alla andra gånger. Har verkligen sovit ut de senaste dagarna så antar att min kropp är utvilad nu. Ska åka iväg till jobbet om mindre än en timme och sitter här helt klar och har ingenting att göra :/ Brukar oftast inte vara så snabb för jag är egentligen världens trögaste och segaste människan som finns, särskilt på morgonen.

Är inställd på att det kommer vara en jobbig dag på jobbet idag för brukaren vill åka ner till stan. Och det innebär alltid en massa krångel. Jag vägrar i alla fall att cykla till stan. Vi måste ta en taxi dit - annars säger jag upp mig, utan att tveka. Tål inte kylan!

Ska träffa Madeleine efter och sen ska vi på MaryKays jul-öppethus på stan. Är väl hemma igen runt 20, 21 så tänkte tidsinställa några inlägg nu innan jag åker iväg till jobbet. 

Hoppas ni har en bra dag!


7alo

Drar hem till morbror nu och gör något vettigt av den här dagen.


Veckan som kommer

Min veckoplanering:

Måndag (igår)
Var ledig.
Var hemma hela dagen.

Tisdag
Är ledig idag med.

Onsdag
Jobbar imorgon 7 - 15.30 och efter ska jag träffa Madeleine. Hon möter upp mig i Stenhagen där jag ska inhandla lite saker till henne som 19-åringar inte kan köpa själva :P. När vi är klara ska jag följa med henne till jul-öppethus hos MaryKay där det kommer finnas många erbjudanden, lotteri, fika och annat kul.



Torsdag
Är ledig, men ska vara i Sagokristallen redan klockan 9.30 för att få gratis nagelförstärkning. 



Fredag
Jobbar 7 - 15.30.

Lördag
Min mamma fyller år och ska firas.



Söndag
Ingenting speciellt planerat.


Maya är här


Love the way you lie

Part 1



Part 2

Puzzle Inlay

Har spelat Puzzle Inlay den senaste timmen. Det var mitt favoritspel förr i tiden och har tänkt på att ladda ner spelet nu i några veckor, men kom inte på namnet förrän sent igår kväll. Numera älskar jag att lösa Soduku. Det är nästan beroendeframkallande.


Fylliga fransar

FYLLIGA FRANSAR


Om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till.


Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha.


Tacos kväll

Det har varit en ganska lugn dag idag. Var i centrum och handlade med Jossra och sen gick vi hem till henne och lagade tacos och tog det lugnt. Tittar på filmen ...och så kom Polly med Jennifer Aniston nu och ska snart sova.


Söndag

Efter två dagars dålig sömn fick jag äntligen bukt med mina sömnbesvär och sov ända till 12.30 idag. Har inte sovit så länge på evigheter känns det som. Idag har jag inget speciellt planerat förutom att jag ska träffa Jossra och att jag måste fixa en liten sak inför min mammas födelsedag om en vecka. Många samtal ska ringas nu så det är väl bara att sätta igång..


Spådom

Var hemma hos Athena igår kväll med Jasmin. Vi satt för det mesta med Athenas föräldrar och pratade om allt möjligt. Shirin spådde mig sen och tänkte sammanfatta lite nu om vad hon sa så att jag senare kan blicka tillbaka och titta om det stämde eller inte.



Inom tre år är jag gift och har en liten dotter. Kommer senare få en son. Killen jag gifter mig med kommer jag träffa om ett halvår. Han kommer vara mörkhårig. Jag kommer gifta mig rikt och kommer ha en bra framtid med mycket pengar, men det kommer finnas en kvinna som kommer vilja förstöra och henne ska jag vara försiktig med. Kommer även flytta utomlands. Det finns några i släkten som vill förstöra för mig och vill mig dåligt och jag måste därför vara försiktig med mina handlingar. Har just nu två stora bekymmer i mitt liv, och snart kommer det bli en splittring hemma eller så kommer jag förlora en vän. Om 8 dagar kommer en förändring ske i mitt liv. För att nå mina mål i livet måste jag vara mer aktiv. Jag har en ljus framtid framför mig..


Rickomberga

Åker till Rickomberga nu hem till Athena.
Jasmin kommer också dit lite senare.


Lördag

Vaknade upp hos Yeliz idag ganska tidigt och fick skjuts hem runt 11 tiden. Var hemma en stund och tittade på en film och gick sen till morbror och mötte upp min mamma som var där. Handlade lite på Willys efter och har varit hemma ett bra tag nu.




Övernattning

Åker hem till Yeliz snart.
Kommer hem imorgon!


(N) Fredag

Vaknade tidigt idag och åkte ner till stan. Åkte sedan till Hamodes dagis och hämtade upp honom. Lämnade hem honom och stannade kvar hos Ghada i ett par timmar. Vi lagade mat och lekte med ungarna innan jag gick hem igen. Har varit hemma ett tag nu och ska lämna ner Jonas nu som leker med allt han ser.






Torsdag

Hej! Jobbade sista dagen idag för den här veckan. Ska bli skönt med ett par dagar ledigt. Har varit hemma hos Jossra med lillebror och kom hem för en liten stund sen. Ska sova snart för ska åka ner till stan imorgon ganska tidigt. Hoppas ni har haft en bra dag!


Dagens köp

3 döskalleringar + hårsnoddar från Glitter





Maymay

Maya kom hit precis. Världens vackraste bebis <3


Onsdag

Har jobbat hela dagen. Tog med mig rester av gårdagens mat till jobbet och det uppskattades väldigt mycket. Själv kunde jag inte äta något för jag hade världens huvudvärk och smärta i kroppen.

Träffade Jasmin efter och åkte ner till stan med henne där vi träffade Athena. Shoppade för mina eid-pengar som jag fick igår och sen gick vi och åt i Max. Hareg mötte upp oss och sen fick jag skjuts hem av Raed och Amira.

Kom hem för en liten stund sen och har en liten pratstund med Lamja nu om allt möjligt. Min morbror och hans familj är här och snart tror jag vi får mer besök.


Eid

Började jobba idag igen. Efter åkte jag till Gottsunda och gick till lokalen där hela släkten var samlade. Var där i ett par timmar och kom nyligen hem.















.


Måndag

Hej! Vaknade tidigt idag och åkte ner till stan med mamma. Vi gick runt en stund och handlade lite saker till oss båda. Min mamma fick betala allt. Kul att bli lite bortskämd för engångsskull! :P. Min mamma lämnade mig efter två timmar och åkte tillbaks till Gottsunda medan jag stannade kvar i stan. Halv 3 gick jag till Sagokristallen och fick en ansiktsbehandling.

Åkte hem efter och gick ner till grannen och åt min första måltid för dagen. Gick upp sen och var hemma en stund innan jag gick hem till Jossra. Kom nyligen hem därifrån och ska ta det lugnt och umgås lite med familjen.

Imorgon börjar jag jobba igen och ska lägga mig tidigt idag. Det var skönt att vara ledig så länge det varade, men allt bra har sitt slut också. Imorgon får jag falla tillbaks till mina gamla tråkiga rutiner.

Hoppas ni har haft en bra dag!




Dagens köp

Ring från NewYorker 79:-





Ansiktsspa

Fick gå på ansiktsbehandling idag i Sagokristallen och det var helt underbart. Det var så avslappnande och skönt. Kvinnan började med att massera mitt ansikte och sen la hon en massa krämer och använde sedan en speciell apparat som slätade ut huden och minskade uppkomsten av rynkor. Efter behandlingen kände man sig väldigt fräsch i ansiktet och huden lyste. Detta är något jag utan tvekan kommer göra några fler gånger i framtiden.

Tack Hallberg! <3

När jag skulle gå därifrån frågade kvinnan om jag ville bli deras nagelmodell. Hon utbildar nagelterapeuter och behövde några testpersoner som hennes elever kunde få träna på. Det är helt gratis och självklart ställer jag upp. Så nästa torsdag ska jag få mina naglar förstärkta helt avgiftsfritt :D Fick välja mellan nagelförlängning eller förstärkning och valde det sistnämnda för mina naglar växer ändå så snabbt :)

Fast all regn, snö och slask ute så har detta varit en bra dag!


Godmorgon!

Idag är min sista lediga dag från jobbet. Trots det vaknade jag tidigt för om någon timme ska jag åka ner till stan och fixa ett ärende snabbt. Kommer stanna kvar i stan till halv 3 för då ska jag på ansiktsspa i Sagokristallen (födelsedagspresent från Madeleine). Har aldrig fått en ansiktsbehandling av någon proffessionell förr så det ska bli kul :)


Tack Madde <3

Rihanna - What's my name?


Min första bil

Har köpt min första bil idag :D Ska dela den med min pappa de närmaste månaderna tills jag har körkortet i handen och råd att betala hela själv. Det är en bra första bil. Väldigt bensin snål och liten, årsmodell 2000. Har inte provkört den än, men förhoppningsvis är den även lätt att köra.



Söndag

Har suttit hemma hela dagen och haft en mini spa-dag. Och gjort ett stort köp som jag hoppas jag inte kommer ångra (berättar mer om det sen). Ska snart träffa Sasha och dra till hennes nya lägenhet och fixa lite saker.


Lördag

Har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Passade på att rensa ut lite kläder ur garderoben och vika in alla kläder jag ville ha kvar. Ska snart hem till Ghada och hälsa på, istället för att sitta hemma och ruttna resten av dagen.

Big Mommas hus börjar kl 18 på kanal 5 och på samma kanal visas även What happens in Vegas kl 21.30. Två filmer jag inte tänker missa ikväll!


Fredag

Jossra har varit här de två senaste timmarna och hållt mig lite sällskap. Innan hon kom stod jag i köket och lagade middag till familjen: Torskfilé, potatis och sallad. Tycker det är viktigt att man äter fisk minst en gång i veckan då det är nyttigt och hälsosamt för kroppen.
 


Tror jag ska titta på filmen The Stoning of Soraya M snart innan jag lägger mig. Laddade ner filmen för två månader sen, men har inte haft tid eller lust att titta på den fast jag bara har hört bra saker om filmen. Antar att det är dags nu..


Our Family Wedding

Tittade på filmen Our Family Wedding igår kväll och den var rätt så bra. Väldigt komisk.






Långpromenad

Har tagit det lugnt hela för- och eftermiddagen och varit med Jonas. Efter allt slappande tog jag ut Hamode på en långpromenad och köpte en massa godis till honom, som utlovat. Stackarn, han hade väntat på mig hela dagen :/


TVD

Ska titta på The Vampire Diaries :D

Älskar fredagar för då kan man äntligen ladda ner det nyaste avsnittet.





3årig bloggare?

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska ta det lugnt nu i några timmar. Ska hem till Ghada idag och ta ut Hamode en stund för lovade han igår att jag skulle köpa en massa godis till honom idag.

Igår när jag var där så passade jag på att ta kort på dagens köp medan jag tog kort på sakerna jag köpte till Maya. Hamode ville då hjälpa mig att ställa upp allt fint.

Jag: Vill du också bli bloggare?
Hamode: Ja det vill jag, men jag får inte.
Jag: Varför får du inte?
Hamode: Jag är för liten och min mamma kan inte hjälpa mig skriva hela tiden.

HAHAHA lilla gosunge. Världens sötaste 3 åring är han.


(P) Hemma

Så, nu är jag hemma igen efter att ha spenderat kvällen i Flogsta med Sasha och lite annat folk. Ska titta på filmen Our family wedding nu innan jag lägger mig.

Godnatt!


Dagens köp

Maskara och peel-off mask från H&M.

Flogsta

Nu drar jag till Flogsta med Sasha och gör något roligt av den här dagen.


Hamode

Hamode hoppar som en dinosaurie!




Dagens köp till Maya

Såg de här söta skorna inne i H&Ms barnavdelning och var bara tvungen att köpa dom till Maya. Drömde en liten mardröm om henne inatt så kände bara att jag måste skämma bort henne lite idag. Köpte även ett gulligt rosa hårband, men hon hade redan en :(. Synd, men två är bättre än en. Barnkläder till flickor är alltid så fina så måste alltid köpa något till henne när jag ser något gulligt.




Torsdag

Hej! Har hängt på stan med Madeleine idag. Vi gick till storken och jag fick äntligen äta fransk chokladkaka. Det är så gott! Vi gick runt på stan efter. Ville leta efter en bra farsdag-present, men det slutade med att jag köpte annat istället. Typiskt mig. Åkte hem till Ghada efter och var där en stund.

Kom precis hem och om någon timme ska jag till Flogsta med Sasha och träffa några vänner.


Vill tillbaks till Como :/

--> Stan

Åker till stan nu och träffar Madeleine. Vi ska fika och så måste jag fixa en sak lite snabbt som jag helt hade glömt bort.

Uppdaterar när jag är tillbaka!

Vi i Milano

Hos Jossra

Hej! Sitter hemma hos Jossra nu och har precis använt MaryKays Satin Hands*. Älskar känslan efteråt. Händerna är så lena och mjuka.

Har jobbat hela dagen och sen träffat lillebror på stan. Vi gick runt lite, träffade Jasmin och Amelie en stund och jag visade honom vägen till en trafikskola där han ska på introduktionskurs nästa vecka. Vi åt på Max efter och åkte sedan hem.

Väl hemma var jag lite med Jonas och tog det lugnt. Är som sagt hemma hos Jossra nu och ska hem om någon timme. Är ledig i 5 dagar framöver och nästa vecka jobbar jag bara tisdag och torsdag så jag har en hel del lediga dagar att se fram emot. Äntligen!

Dags att vara lite social.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Onsdag

Godmorgon!

Idag är min sista arbetsdag för den här veckan. Känns bra att man äntligen får några dagar ledigt och det ska jag verkligen ta vara på. Ska hitta på en massa roliga saker och vila upp mig.

Efter jobbet ska jag träffa lillebror på stan och fixa en sak lite snabbt innan jag åker hem. Måste vara lite jobbig och tjata på honom för att han ska få saker fixade.

Måste ner till bussen nu.

Hoppas ni har en bra dag!


Tisdag

Har jobbat hela dagen fram till 15.30. Lite tråkigt att det började snöa idag. Inte så kul direkt att ta längre rökpauser under arbetstiden, speciellt när det ser ut såhär utanför...



När jag kom hem lagade jag tacos till familjen och gick sen hem till Jossra och stannade kvar där i knappt en timme. Ska duscha nu och sen titta på Gossip Girl innan jag lägger mig.


Lillebror




Måndag

Hej!

Har arbetat hela dagen fram till klockan 16. Efter jobbet åkte jag ner till stan och köpte tårta. Kom hem, gick ner en trappa och överraskade Azza som fyller år idag. Vi var samlade hela vår familj, kusins familj och min moster. Vi åt snabbt och sen gick alla sina egna vägar. Själv gick jag hem och tog det lugnt och träffade därefter Jossra och tog en kvick promenad till centrum. Vi gick sedan hem till mig och tittade på serier på datorn.

En lång jobb-dag väntar mig imorn så nu är det läggdags.

Godnatt!

Bjuder på en bild på min lillebror som var en doktor en gång i tiden.
Gulligull <3


Sashiii

Har varit med Sasha hela kvällen. Vi tittade på en lägenhet och resten av kvällen har vi tagit det lugnt hemma hos mig. Ska upp 4.30 imorn så ska lägga mig nu. Godnatt :)

Söndag

Godmorgon! Vaknade för två timmar sen och har bara tagit det lugnt. Ska till centrum nu och handla lite och sen måste jag iväg med morbror och någon annan snubbe för att övningsköra.


Stenhagen

Har hängt i Stenhagen hela kvällen hemma hos Jasmin. Vi har tittat på filmen Things we lost in the fire, ätit och tagit det lugnt.
Kom hem för 20 minuter sen och ska sova nu.

Godnatt!


The Social Network

Idag har jag äntligen fått sova ut. Mår så bra just nu. Ska titta på The Social Network (Facebook-filmen) nu medan jag plattar mitt hår. Hoppas den är bra :)


Easy come easy go

Bruno Mars - Grenade


Veckans höjdpunkt..

..är idag för nu har jag två dagar ledighet att se fram emot :D Äntligen!

Idag var en vanlig dag på jobbet förutom att vi åkte (cyklade) till Kyrkogården snabbt och tände ljus. Dagen gick ganska sakta, men så känns det alltid när man har något att se fram emot.

Har varit hemma sen jag kom tillbaks från jobbet och har tagit ett långt bad. Ska tvinga Jossra komma hit nu och om någon timme ungeför ska jag träffa Sasha som kommer till Gottsunda. Ska följa med och titta på en lägenhet.

Medan jag väntar på att något kul ska hända så ska jag ner en trappa och hämta Jonas som får hålla mig sällskap en stund :)


Igår

Var såå trött igår när jag vaknade. Jag är alltid trött men igår var jag ovanligt trött, men tvingade mig upp ur sängen efter en timmes snoozande för jag fick så dåligt samvete bara av tanken att skippa jobbet.

Åkte till jobbet och gjorde det fint där för gubben jag jobbar åt för han skulle få hans systrar på besök. Med hjälp av gubbens fru lagade vi en riktigt stor buffé med olika sorters maträtter inför besöket. Kan nog säga att igår var den bästa dagen jag har haft på jobbet för att jag för engångsskull fick träffa nya människor att prata med. Mitt jobb är så enformigt och jag hatar det! Tycker man bör ha ett jobb där man får träffa människor så det blir lite variation. Det blir så tröttsamt när man träffar samma människor varje dag och gör exakt samma saker varje dag: Tidning - kaffe - frukost - kaffe - dusch - röka pipa - lunch - kaffe - röka pipa, osv.. Om och om igen.

Nog om jobbet nu! Efter åkte jag hem och lämnade väskan och gick direkt vidare hem till Jossra. Stannade kvar där i en halvtimme och träffade sedan Yeliz. Vi åkte till Husby (nära Akalla och Kista) till Yeliz föräldrar som jag inte hade träffat på snart två år. Vi stannade kvar där en timme och åkte sen till Kista Gallerian som hade 40 % rea på allt i Cubus. Hittade ingenting fint där (Jag orkade knappt leta) så vi gick in i H&M en stund innan vi for hem igen till Uppsala.

Väl hemma igen somnade jag direkt.


Graffiti naglar

Målade mina naglar häromdagen med graffiti-nagellack över ett vanligt rosa lack. Det såg inte alls likadant ut på alla naglar så jag var inte alls nöjd. Ska göra om det under helgen med någon annan färg under och hoppas på att det ser bättre ut.

Förrigår

I förrigår var jag ledig hela dagen. Hängde i stan med Johainna under dagen och senare på kvällen följde jag med mamma till morbror. Var inte där så länge eftersom jag hade jobb dagen efter så gick hem ganska tidigt. Precis när jag skulle lägga mig kom ett tiotal släktingar hem till oss och var här en stund. Med alla små barn springandes runt är det lite svårt att sova så höll mig vaken lite för länge. Något jag fick konsekvenser för dagen efter..



Several updates

Hej! Eftersom jag inte har bloggat ordentligt i några dagar så tänkte jag ta och skriva lite nu om vad jag har gjort, men delar upp det i några inlägg så att det inte blir för mycket att läsa på en och samma gång.


--> Husby

Hej! Har jobbat hela dagen och sen hängt hemma hos Jossra en stund. Om 10 minuter åker jag till Stockholm med Yeliz. Vi ska lämna Tariq i Husby, hemma hos Yeliz föräldrar. Vi kanske stannar där en stund innan vi åker tillbaks till Uppsala.

Uppdaterar när jag är hemma igen!


Dagens köp

- Rengöringsmjölk- och vatten.
- Peel-Off mask.
- Graffiti + två vanliga nagellack.

Allt är köpt från Kicks.





Dragon Palace

Kom precis hem efter att ha spenderat dagen på stan med Johainna. Vi åt i Dragon Palace och stannade kvar där ett bra tag och tog det lugnt. Vi gick runt på stan efter och jag fick med mig hem lite saker.

Ska hem till morbror nu med mamma, men tidsinställer ett inlägg innan jag drar.

Ha det bra!


Stan med Johainna

Nu åker jag ner till stan med Johainna :)


Rihanna - Only Girl (In the World)


Min lediga dag!

Godmorgon!

Fast jag har ledigt idag vaknade jag upp kl 7 och försökte somna om i två timmar men lyckades inte så bra. Vaknade i alla fall utvilad, något jag inte gjort på länge.

Ska träffa Johainna snart och åka ner till stan med henne. Ska bli bjuden på en sen födelsedagsmiddag i Dragon Palace. Kanske shoppar lite också om jag hittar något fint :)


Tisdag

Hej! Är ledig imorgon :D :D :D

Jasmin får ta över mitt pass imorgon så jag kan få en ledig dag. Det uppskattas! Från och med nästa vecka kommer jag och Jasmin dela på passen och jag kommer få jobba varannan vecka istället för varje dag. Mycket bättre! Kommer vara mer social, glad och pigg när jag kommer jobba deltid.

Har varit hemma hos Jossra i ett par timmar och kom nyligen hem. Ska sitta ner med familjen nu och umgås lite innan jag lägger mig.

Hoppas ni haft en bra dag!


Cirkus

Det är CIRKUS här! Blir galen!




Måste sova nu också för att orka med morgondagen, men det är omöjligt!

Måndag

Idag var det en bra dag på jobbet för jag hade sällskap av Jasmin fram till klockan 13. Vi har alltid kunnat samarbeta bra och det var skönt att ha någon att prata med. Vi är ett bra team!

Dagen gick snabbt efter att Jasmin gick hem. Nästa vecka kommer vi fördela passen mellan oss och då kommer jag arbeta deltid istället. Mycket bättre för jag har ingen lust alls att arbeta heltid för tillfället. Inte ifall jag måste vakna senast 5 på morgonen varje vardag.

Efter jobbet träffade jag Sanna på stan och vi tog en fika i Landings och pratade om lite allt möjligt. Promenerade halva vägen med henne till gymmet och tog sedan bussen hem.

Har några släktingar hemma hos oss nu och ska försöka vara lite social istället för att hänga framför datorn.


Maya

Har lilla Maya sovandes i min säng.
Här är en kort video jag filmade på henne igår då hon var glad och log hela tiden.

Gårdagen

Hej! Tänkte berätta lite om gårdagen. Efter en lång pratstund med mamma så gick jag hem till Ghada och hämtade lite saker som jag glömde där i lördags. Var barnvakt till Maya medan Ghada gick och handlade och då passade jag och tjejerna på att städa lite för att överraska henne.



Väl hemma igen så satte jag på en film, men somnade medan jag tittade på den. Sov i en timme och gick ut sen på en promenad för att piggna till, men det gick inte så bra. Somnade ganska direkt när jag kom hem igen.

Off to work

Godmorgon!

Medan nästan alla har ett långt höstlov att avnjuta så måste jag vakna tidigt och jobba. Idag är en lite annorlunda dag för det är Jasmins första arbetsdag och jag kommer få lära henne och visa hur man gör allt. Skönt att inte vara ensam på jobbet, och i och med att Jasmin börjar jobba så kommer vi dela på dagpassen. Det innebär att jag äntligen inte behöver jobba varje dag! :D :D


Helgens filmer

Under helgens all stress och illamående så hann jag faktiskt titta på två filmer.

When In Rome - Inte den bästa, men en helt okej kärleksfilm att titta på när man har tråkigt. 







I Love You, Man - Filmen var bra, men inte min typ av film direkt. Handlade om en kille som försökte hitta en bästa vän.





RSS 2.0