Månadens glossybox

På denna box var omslaget prydd av Carolina Gynnings konstverk och i min box fick jag med en hårspray, två nagellack, smyckestatuering, en cheek & lip tint och en ögonskugga. 


Virgin Mojito

Var inne i The Body Shop häromdagen och fastnade för deras nya doftserie Virgin Mojito. Den luktar precis som drinken! 👍 Köpte med mig hem en body sorbet och shower gel från doftserien som jag kommer använda flitigt under sommaren. 


(D) Västerås cityfestival

Har varit i Västerås idag med Nicole och min kollega Tara. Vi gick runt i festivalen och kollade in marknaden och åt sedan i restaurang Kurdistan innan vi for tillbaks hem. 


Actic

Har precis kört ett svettigt spinningspass på gymmet. Det blev 5 km på 17.5 min och 8,7 km på 30 min. 


Pizzakväll

Har tagit en timmes PW idag och senare blev det en spontan pizzakväll hos Sandra med Amani, Sandy och Mohammed. 


Librobäck

Har hängt med Jasmin idag. Vi har varit på upptäcksfärd i Librobäck. Ville hitta deras utegym och efter en timmes PW hittade vi dit. Kommer spendera många timmar där nu under sommaren 😃


Täby Centrum

Har varit i Täby Centrum idag med Bahareh och Tanndis efter jobbet. Vi gick runt i fyra timmar, shoppade och åt. Fick med mig hem två nya parfymer för under 500-lappen. Kap! 


(A) Dalals examensmottagning

Har varit i Stockholm idag igen för att närvara på Dalals mottagning i Husby med hennes familj, släkt och vänner. Dalal är nu, precis som mig, klar förskollärare 😃


Mottagning och födelsedagsfirande

Denna lördag har jag arbetat från 9-14 och runt 17 åkte jag med Jasmin till Solna för att närvara på Athenas examensmottagning. Hon är klar journalist nu, riktigt grymt! 

Åkte tillbaks till Uppsala senare för att fira Sandras födelsedag. Det blev en middag i Aalto's och sedan drog vi till Plock. 


Fredag

Har varit och fixat fransarna idag efter jobbet hos Sandra, varit på två mottagningar och hunnit träffa Jasmin som är tillbaks från London under sommaren. 


RSS 2.0