Piff & Puff

Har åkt till Uppsala idag med Omid för att hämta min Arian. Vi har spenderat dagen med min familj i en leksaksbutik och sen har vi ätit arabisk mat i morbrors nya restaurang, Axsara. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tacokväll

Har bjudit hem mina kollegor ikväll på en tacokväll. Har bakat daimrocks, kladdkaka med daimcheesecake och fixat ihop en ostbricka. 

(null)

(null)
(null)


Egen tid

Lämnade Arian till Uppsala igår och åkte sen hem till Västerås. Omid har jobbat dygn och jag har njutit av att vara helt ensam hemma. Lugnet och jag. Vaknade kl 9 och degade kvar i sängen i några timmar. Minns inte sist jag fick slappa på det här sättet. Nu ska jag åka och hämta Omid från jobbet och sen ska vi spendera dagen barnfria. 

(null)


10 år ❤️

För 10 år sen träffade jag Omid för första gången och idag för 4 år sen gifte vi oss. Vi firade våran årsdag i restaurangen Di Spagna tillsammans med vår älskade Arian. 

(null)

(null)
(null)

(null)


Julmiddag

Ikväll har vi varit bjudna på julmiddag hemma hos Leyla. Vi åt god mat och spelade julklappsspelet. 

(null)

(null)

(null)


Åsby

Har varit i Åsby med Shilan och Arian idag. Vi har kollat in inredningen, ätit lunch och tittat på all häftig juldekoration. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Jullovet som nappfria

Nu har vårat jullov börjat! Jag har tagit ut semesterdagar och föräldradagar och vi ska vara hemma i tre veckor och bara vila, hitta på en massa bus och aktiviteter. 

Idag har vi varit i Vallby friluftsmuseum och lämnat ifrån oss Arians nappar. Vi hängde upp de i nappträdet till djurungarna, hälsade på djuren och tog en fika. 

Nu får vi se hur natten kommer gå utan napp. Har förberett honom väl i två veckor, men förväntar mig ändå lite bråk ikväll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tomten

Fick denna bild på Arian från förskolan där han tränar inför sitt luciatåg. Mitt hjärta smälter! 

(null)


Vi väntar en flicka!

I tisdags var jag på ultraljud och fick se vårat nya tillskott. Idag bjöd vi hem våra familjer på middag och hade en Gender Reveal och vi väntar en liten Dilara som kommer i början av maj. Längtar tills vi blir fyra och Arian får en vän för livet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Pepparkakor

Idag fyller Omid 38 år och vi fick fira honom igår då han jobbar idag. Idag har vi haft besök av Shahin och Arians kusiner Nelly och Novalie. Barnen har fått dekorera pepparkakor. 

(null)


RSS 2.0