Lördag

Idag har Awaz och Talin varit på besök för att träffa Arian. Arian fick ett par fina Nike skor i present ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)


Stor & liten

Idag har Helin varit här på besök. Vi har sorterat Arians kläder och sedan tagit en promenad till stan. På kvällen kom Shadi, Nawa och Melissa hit. 

(null)
(null)
(null)


Rofadesign

Arian har fått världens finaste nattlampa i present från Nicole och Johainna. Den är beställd från Rofadesign. Perfekt att ha tänd under amningsstunderna på nätterna. 

(null)


Uppsala

Idag har Arian åkt till Uppsala för första gången hem till mormor & morfar för att äta brunch. Vi var i Uppsala i ca 4 timmar och åkte sedan hem till Omids familj i Bjurhovda där vi åt middag. 

(null)
(null)
(null) (null)
(null)


Fredag

Idag har vi varit hos BVC för viktkontroll. Arian väger nu 3500 gram. Efter har vi handlat och åkt hem till svärföräldrarna där vi har ätit hamburgare till middag. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Gudmor på besök

Har haft Johainna på besök här från Göteborg. Hon kom hit i måndags och då åkte vi och handlade i Willys. I tisdags åkte vi till Bäckby och kollade på Nouroz elden med Omids familj. På onsdag var Johainna i Uppsala och då kom Kicki hit och avlastade mig en stund. Idag kom Johainna och Nicole hit och vi besökte Åhlens outlet som öppnade i Västerås idag. Köpte hem en massa nytt till hemmet. Vi har köpt hem mat från ChopChop och sitter nu hemma och äter. Nicole sover kvar ikväll och imorgon har vi tid hos BVC för viktkontroll.  

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


13 dagar

Idag har vi invigt Arians vagn och varit ute på vår första familjepromenad. Han somnade direkt i vagnen och vaknade inte förrän två timmar efter att vi kommit hem. Imorgon har vi första besöket hos BVC för vägning och mätning. Jag hoppas han har nått födelsevikten imorgon, 3300 gram. Han gick ner 300 gram på BB och i fredags vägde han 3140 gram. Hoppas på att han väger minst 3300 g imorgon, förhoppningsvis mer. 

(null)
(null)


Madeleine

Idag har vi haft Madeleine på besök för lite bebismys. 

(null)

(null)

(null)


Första 10 dagarna

Den 4 mars fick vi komma hem från BB efter att jag haft lyckade amningsstunder en hel natt utan att behöva hjälp. När vi kom hem kom faster Shahin och badade Arian för första gången. Efter har besöken rullat på varje dag. Det har varit otroligt mycket besök då många har velat träffa bebisen. Så kul att få presenterna Arian till min familj, vänner och särskilt hans kusiner från pappas sida. Vi hade första hembesöket från BVC i fredags efter att jag hade tagit bort stygnen. Allt såg superbra ut och Arian fortsätter gå upp i vikt. Till nästa besök, den 15 mars, så hoppas jag på att vi är uppe på födelsevikten igen, 3300 gram. Vi har hittills gått ut två gånger, ena gången för återbesök hos amningsmottagningen och andra gången för att ta bort stygnen. Då har vi i efterhand passat på att handla hem mat och annat när man ändå har tagit sig ut. Lever just nu i en liten bebisbubbla där allt handlar om kärlek, amma, byta blöja och sova. Är så otroligt lycklig och full av energi! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Arian Hosseinzadeh

I torsdags den 1 mars kl 11.33 kom min son till världen. Arian Hosseinzadeh. Första skriket man hörde var magiskt, en obeskrivlig häftig känsla. Nu har vi varit uppe på BB i 3 dagar och Arian klarade både sin 24 och 48 timmars kontroll utmärkt. Allt ser superbra ut. Han vägde 3300 gram när han kom ut och har gått ner till 3000 gram nu (3 kg exakt). Vi kämpar på med amningen som blir bättre och bättre för varje gång. Imorgon får vi förhoppningsvis åka hem om allt fortfarande ser bra ut och Arian kommer igång ordentligt med maten. 

(null)
(null)
(null)
(null)


RSS 2.0