Välgörenhet

Har åkt till moskén idag och skänkt 9 stora påsar och 2 stora resväskor fyllda med kläder till de drabbade i Syrien. Ska åka igen under veckan och skänka fler kläder som inte fick plats i bilen idag. 


Täby C

Är på väg till Täby C med Christina. Dags att shoppa! :D 


Gårdagens köp

Ciaté Velvet Manicure från Kicks 62:-


Viva la diva ögonskuggspalett (48 färger) från Kicks 99:-


Annandag jul

Har hängt med Jasmin idag. Vi gick till Shabnam där Jasmin fixade naglarna och åkte sedan till Gränby C för att kolla in mellandagsrean. Hittade lite saker i Kicks som jag köpte med mig hem. Efter Gränby åkte vi ner till stan och mötte upp Christina och sen gick vi till Texas Longhorn och åt middag där. Första gången jag var där och provade deras mat och det var riktigt gott :) 


Barnvakt

Är hemma med Magdalena, Iman och Amany och har lagat julbuffé till middag. Lilla 6 månaders Ali kom också hit för ett tag sen och ska stanna här till imorgon :)


Juldagen

Idag ska Iman och Amany komma hit med deras mamma så ska laga en mini julbuffé :)


Julafton

Har varit på julmiddag hos grannen idag och sedan varit hemma och tittat på två av The fast and the furious filmerna. Tog en promenad sen hem till Wafilistus och hängde där i några timmar :) 


Söndag

Har varit uppe hos grannen Magdalena idag en stund, annars har jag varit hemma hela dagen och städat, lagat mat och tittat på några avsnitt av Vanderpump Rules. 

Har just nu Johainna, Aya och Sara här som färgar håret på varandra. 


Månadens glossybox

Fick hem min glossybox igår. Den innehöll en guldig glittrig ögonskugga från Hot Makeup, ett vinrött nagellack från nails inc, mascara från Elisabeth Mott, lip and eye active lift (en produkt som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon och läppar) och lösögonfransar från Ardell :)


Amany 20 år

Ikväll ska vi fira Amany som fyller 20 år.
Grattis fina du på födelsedagen :)
 

Mini julmiddag

Har haft en riktigt lång dag med två jobb. Arbetat ca 12 timmar idag men nu är det äntligen mini jullov. Hade min sista föreläsning för i år igår och idag hade jag mitt näst sista arbetspass. Nästa pass blir efter annandag jul. 

Har lagat en mini julmiddag hemma idag efter jobbet :)


(R) Söndag

Har varit hemma hela för- och eftermiddagen. Har lagat mat och pluggat lite inför nästa kurs som börjar imorgon. Gick ut en sväng på kvällen och har sedan fortsatt plugga sedan jag kom hem. Börjar tidigt imorgon, har kursintroduktion, arbetslagsträff, bilbesiktning och sedan ska jag jobba några timmar så det blir en lång dag för min del. 


Hemtenta & Lucia

Hade en hemtenta idag mellan 9-15. Frågan kom ut på studentportalen kl 9 så det var bara att sätta igång och stress skriva tills man var klar. Vet inte riktigt om jag förstod frågan rätt, men skrev ihop något på fem timmar och skickade in den. Hoppade sen snabbt in i duschen, gjorde mig i ordning och sprang ner till Jonas ochYasins förskola för att se deras luciatåg. De var så duktiga mina busungar. 



Har nu på kvällen gått förbi Johainna en stund för att fixa naglarna och sedan bara varit hemma och tittat på olika serier samt fått mitt hår toppat av lillasyster. Men nu är det dags att sova, känner hur utmattad och slut jag är efter all överansträngning med hemtentan. Skönt att ännu en kurs är avslutad nu. Börjar en ny kurs på måndag, har skola mån, tis, tors och sedan är det äntligen jullov :D 

(DV) Torsdag

Jobbade idag i Växthuset där de hade luciatåg med de små barnen. Eftersom Hamode går i förskoleklassen där så fick han bli lämnad och hämtad av mig. 

Några timmar efter jag slutat åkte jag med Johainna till Norby och hängde med två vänner en stund helt spontant sådär en torsdagskväll. 

 

(S) Onsdag

Efter en lång examination dag i skolan åkte jag till Gränby C med Esra och Helin för att luncha och efter har jag hängt hemma med Hamode & Maya. Är med Wafa nu och ska snart åka iväg på en kort roadtrip :)


Pussel

Har arbetat fem pass den här veckan och haft två seminarium och föreläsningar. Har haft fullt upp och i fredags kväll kom Johainna hit och vi började bygga ett pussel på 1000 bitar. Det tog oss 16 timmar att bli klara haha. Vi satt verkligen fastklistrade vid köksbordet och sov endast sex timmar, men vi tog en välbehövlig paus igår kväll och åkte förbi en förlovning lite snabbt. 


Vaknade nyss och idag tänkte jag plugga lite inför morgondagens seminarium. Har en hemtenta på fredag och endast sex timmar på mig att skriva den, så det kommer bli en del förberedelse inför den nästa vecka. 

Enköping

Åkte till Enköping idag med Wafa för att hämta upp Kicki. Medan vi väntade på att Kickis buss skulle anlända från Västerås så gick vi in till Godisgallerian och köpte lite godis. Vi hämtade upp Kicki därefter från resecentrumet i Enköping och åkte sedan till en asiatisk restaurang ChopChop och testade deras mat. Det var gott! När vi var klara åkte vi tillbaks till Uppsala och svängde förbi Sävja en stund för att träffa Hussis.

Kom hem för någon timme sen och ska sova nu. Har en lång dag i skolan imorgon och sedan har jag en tid för linsundersökning. 


RSS 2.0