Vår dag i Björklinge

Hann aldrig uppdatera igår, så tar allt nu istället :)

Igår tog jag med mig Hamode på utflykt till Björklinge. Träffade Madeleine först på stan och fixade lite saker och sen tog vi bussen hem till henne. Vi var där en stund där Hamode fick lära känna hennes familj + katten Morris och sen tog vi en långpromenad till en hästhage och tittade på hästar. Vi lekte även lite i parken innan vi drog oss tillbaka hem till Madde. Där fick Hamode åka skateboard lite med Markus och sen åt vi middag, och Hamode lekte lite till.

Hamode hade skit roligt under hela dagen. Hela bussresan hem sov han helt utmattad och trött efter den långa dagen i Björklinge.


















Mot Björklinge

Godmorgon! Ska snart gå och hämta Hamode och sen åka ner till stan och möta Madde. Idag kommer vi vara i Björklinge hela dagen. Försöker uppdatera när jag kommer fram. Ha en bra dag! :)


Hemma

Är hemma igen efter att ha varit hemma hos Jossra med Wafa nästan hela dagen. Ska stanna hemma en stund till och sen röra på mig hem till Ghada.



Rami & Rawia

Det blev inte så mycket av storstädningen för nu har vi besök av Rami och Rawia. Ska snart hem till Jossra så fort regnet har lugnat ner sig lite.


Storstädning

Ska storstäda nu - får passa på att göra det nu när det spöregnar.

7 dagar kvar..

..till Uppsala Reggae Festivalen :D


Känns bra att jag har biljetten och allt annat fixat.

Torsdag

Igår gjorde jag inte mycket. Var hemma hos Ghada en stund och försökte natta Maya i en timme men hon ville inte sova. Resten av dagen var jag hemma, tittade på tv och tog det lugnt.

Tror jag ska stanna hemma idag med om det fortsätter regna som det gör nu.
Imorgon blir det en trip till landet med Hamode. Vi ska hem till Madde i Björklinge och ta det lugnt samt leka i parken.

Söta Maya <3

Onsdag

Ska snart hem till Ghada som är hemma nu från sjukhuset.
Då får jag träffa sötnosen Maya och Hamode.

Outfiten hon har på sig är köpt från mig :D

Tisdag

Hej! Sent första inlägg för idag, men har inte orkat uppdatera och har inte haft tid heller för den delen. Vaknade ganska tidigt och gjorde frukost till mig och Madeleine. Väckte henne när allt var klart, vi åt och tog det sedan lugnt. Madeleine åkte sedan iväg och bowlade med hennes familj och då kom Jossra hit. Vi var här ganska länge, bakade kladdkaka och sen gick vi hem till henne och åt mat, chicken kebab med currysås.

Kom hem för en stund sen och ska snart till centrum med Jasmin och handla lite. Senare på kvällen ska jag hem till Racha och umgås med henne en stund.


En dag med Madeleine

Hej! Har varit med Madeleine hela dagen. Vår dag började med lite sällskap av Jossra som var här en liten stund och drack te med oss. Efter vår lilla pratstund så åkte jag och Madde ner till sjukhuset och hälsade på lilla nyfödda Maya. Bar henne en stund och hörde henne gnälla med hennes söta mini bebis röst <3 Efter vår vistelse i sjukhuset åkte vi till centrum och åt oss mätta i Burger Inn. Vi gick sedan hem och tittade på filmen The Back-Up Plan och under tiden kom Jasmin hit. Vi umgicks alla tre en stund och gick ut på en kort promenad. Väl hemma igen fick jag Madde att titta på ett Vampire Diaries avsnitt med mig och sen gjorde jag fruktsallad. Madeleine ska sova över ikväll, så vi ska väl hitta på något nu och sen sova. Godnatt!

Vår goda fruktsallad

Måndag

Godmorgon! Vaknade för en stund sen. Madeleine sitter på bussen på väg hit nu. Hon har varit i Bosnien och Kroatien i ca tre veckor så det ska bli kul att få träffa henne igen.

Igår natt när jag tittade på The Vampire Diaries så stängdes datorn bara av sig själv från ingenstans. Andra gången det händer nu och det går inte att sätta på datorn igen förrän 12 timmar framåt :S Vet inte vad datorns problem är men har en känsla av att den inte kommer överleva så mycket till, så det är väl bara att sätta igång med att spara alla bilder jag har sen år 2008 och alla viktiga dokument så jag inte förlorar allt.

Ska göra frukost och Forest Fruit te nu.
Hoppas ni har en bra dag :)

Jag och Madeleine i Duomo, Milano

The Vampire Diaries

Är hemma igen! Var hemma hos Jossra i några timmar innan och tog det lugnt. Kom hem för ca en-två timmar sen och har precis tittat klart på ett Vampire Diaries avsnitt. Det känns som om det är första gången jag kollar på serien för det är fortfarande lika intressant fast jag sett allt förut. Det är så mycket jag har glömt bort..




Hos Jossra

Sitter hemma hos Jossra nu.
Trist att det är så dåligt väder, för annars skulle man kunna hitta på något utomhus. Det verkar som om sommaren är över..


Söndag

Godmorgon! Vaknade för en timme sen av att det ringde på dörren. Vi har en stor middagsbjudning hemma för släkten och mamma och morbrors fru är i köket och fixar med maten och dukningen. Ska kolla om de behöver hjälp nu. Försöker uppdatera igen om ett litet tag.

Har Rawia och Hamode här, springandes i mitt rum. 


Lördag

Hej! Uppdateringen var dålig igår, men hade ingen tid att sitta vid datorn. Har varit hemma hos Jossra en stund idag och sen gick jag ner och mötte Nadia som är hemma hos mig nu.


Amelies överraskningsfest

Igår hade vi överraskningsfest för Amelie i Flogsta. Hon trodde hon skulle på middag med hennes närmaste, men blev glatt överraskad när alla var där för att fira henne. Hoppas du hade en underbar kväll Amelie <3












Amelies middag = En Gorbys pirog. Hon hade kommit till lokalen skit hungrig eftersom hon förväntade sig en middag, så Jasmin fick gå till närmaste affären och köpa mat till henne.

Mini Maya

Fick träffa mini Maya igår. Världens sötaste nyfödda bebis <3



Maya El-Masri

Ska snart åka in till sjukhuset och träffa nyfödda Maya :D


  • Föräldrar: Said och Ghada El-masri
  • Kön: Flicka
  • Namn: Maya El-masri
  • Datum: 23 juli 2010
  • Tid: 0:31
  • Vikt: 2470 gram
  • Längd: 45 cm
  • Hemort: Uppsala

  • Maya :D

    Grattis till finaste Bebisen som har fått en lillasyster.
    Välkommen till världen Maya :D

    23/7 - 2010

    Äntligen en ny tjej i släkten.
    Den bebisen kommer garanterat bli bortskämd av mig!

    Wafas födelsedag

    Middagen var lyckad och alla gick ut från restaurangen mätta och belåtna. Vissa kanske för mätta. Efter åkte vi hem till Peyman och chillade, där det var mycket underhållning på G. Kom hem för ca en halvtimme sen och ska sätta på The Vampire Diaries och försöka sova.

    Min dator funkar igen, äntligen. Efter 12 timmar!

    Nu ska ni få se några bilder från idag. Godnatt!








    Dragon Palace

    Hej! Om en timme ca drar jag med Wafa, Aida, Peyman, Fatme, Samar, Jossra, Sandra och Amani till Dragon Palace för att fira att Wafa äntligen är 18 år. :D

    Har inte ätit något på hela dagen, så är jätte hungrig.



    Hoppas ni haft en bra dag :)

    Spöregn/åska

    Det blir inget stan, så som det regnar just nu. Den första åskan fick min dator att stängas av och sluta fungera så det blir tredje gången min dator måste fixas nu under loppet av en vecka :/

    Senare ikväll ska jag och Aida (och kanske några fler) bjuda Wafa på middag i Dragon Palace.


    Godmorgon!

    Hej! Är vaken tidigt idag med. Ska åka in till stan om en timme och träffa Sanna. Hon behöver hjälp med en sak så ska hjälpa henne, och sen ta mig hem igen.

    Tror jag kommer övningsköra idag :D

    Grattis Wafa!

    Grattis Wafilistus på din födelsedag! :D
    Äntligen är du 18 år <3

    Tropical juice

    Hej! Har varit i Willys på stan och handlat med mamma idag. Älskar att vara med när det ska storhandlas för hemmet för då kan man bara lägga in en massa saker, som man själv tycker om, i vagnen. Och mamma betalar! :D Johainna var precis här och nu ska jag titta på The Vampire Diaries. Till det blir det tropical juice och choco longs.

    Dresses

    Dessa klänningar har jag fyllt min garderob med det senaste halvåret.





    Grattis Lalesh!

    Grattis Lalesh på din födelsedag!
    Hoppas du får en underbar dag!

    Forest Fruit

    The best tea flavour ever!


    Onsdag

    Godmorgon! Är vaken tidigt idag.
    Ska åka ner till stan snart med Amani och hennes mamma för att fixa en sak snabbt, sen kommer jag åka tillbaks hem. Hoppas ni har en bra dag :)

    Mobilblogg

    Hej. Sitter hemma hos Amani nu med Wafa. Vi tittar på tv och tar det lugnt. Tidigare idag hann jag träffa Sanna en stund och även Jasmin. Ska vara social nu men ska försöka uppdatera senare ikväll. Kommer nog vara här en liten stund till och sen ska jag och Amani fixa med en massa papper. Hoppas ni har haft en bra dag :)

    En dag med Sanna

    Sanna är på väg hit nu. Har inte träffat henne på evigheter så det ska bli trevligt :)

    Student 2010 Uppsala

    Kolla vad jag fick hem idag: studentkatalogen ;D



    Grattis Amelie!

    Grattis Amelita på din födelsedag!
    Hoppas du får en underbar dag.

    The Vampire Diaries

    Ska titta på alla gamla avsnitt av The Vampire Diaries. Började igår kväll och hann titta på tre avsnitt, och det är ändå lika intressant för det är mycket som jag har glömt bort.


    Måndag

    Hej! Har varit med Yeliz idag. Vi åkte till restaurangen Mammas Meze med hennes familj och åt middag där. Åt en skit god kycklingsallad medan de andra beställde oxfilé pasta.

    Melissa <3


    Träffade Wafa efteråt och tog en kort promenad. Gick sedan och satte mig med mina morbröder en stund och tog en runda hem till Tagreed. Är hemma nu och ska bara ta det lugnt ikväll.

    Hoppas ni har haft en bra dag!

    Hos Yeliz

    Är hemma hos Yeliz nu


    The back-up plan

    Har precis tittat klart på filmen The back-up plan med Jennifer Lopez.
    Loved it! En riktig feel-good film.
    Fick mig ett gott skratt flera gånger och kan starkt rekommendera er att titta på den.

    Jennifer Lopez - What is love







    King Bond Moore

    Har Amelie och Jasmin hemma hos mig nu!

    Gå in på Amelies blogg senare ikväll så kommer ni förstå min rubrik.

    LÄNK --> AMELIE

    Söndag

    Hej! Har spenderat dagen med att städa mitt rum och möblera om. Har även sorterat kläderna i garderoben och rensat. Det är mycket som ska ges bort till små kusiner.

    En hel svart påse med kläder som ska ges bort till små kusiner


    Anledningen till att jag inte har uppdaterat är på grund av att jag har haft virus på datorn i två dagar, men nu är det fixat och jag ska se till att det inte sker igen.

    En runda på stan med Wafa

    Har nyligen kommit hem efter en runda på stan med Wafilistus. Var hemma hos henne innan och åt hennes mammas dunder mat :D Vi åkte ner till stan, hittade presenter till Jossra, och åkte sedan tillbaka hem. På vägen hem började det regna. Skööönt! Ska in och duscha nu, fixa mig och sen får vi se vad vi hittar på ikväll.


    Dagens köp

    2 klänningar från GinaTricot 49:-/st

    Köpte även en i svart igår. Älskade materialet och hur klänningen kändes på, så passade på att köpa två till i andra färger idag. De kommer användas flitigt nu under sommaren: på stranden och under sommarkvällarna.




    Grattis Jossra!

    Grattis Jossrita på din 19års dag :D
    Hoppas du får en underbar dag och ett lyckat och roligt år!


    Hej!

    Har varit med Jasmin idag med. Vi åkte ner till stan där jag fick shoppa lite till och sen åkte vi hem till Athena och hälsade på. Där blev vi spådda och snart kommer det tydligen hända grejer. Åkte sedan hem, bytte om, och gick hem till Jossra som äntligen har kommit tillbaks från Syrien. Sandra, Wafa och Jasmin var också där. Vi gick ut en stund, grattade Jossra efter tolvslaget och så fick hon present från mig, 200 kr från H&M. Är hemma nu och Jasmin ska sova över ikväll :)




    Visar snart dagens köp..



    I Rickomberga

    Befinner mig just nu i Rickomberga hemma hos Athena, som kom tillbaks från Grekland igår. Sasha och Jasmin är också här och jag ska snart bli spådd av Shirin (Athenas mamma), men först ska vi äta kyckling med ris.

    Visar sen vad jag har köpt från stan.


    Ben&Jerrys

    Var med Jasmin hela dagen igår. Vi promenerade en hel del och köpte Ben&Jerrys glass. Världens godaste! Vaknade upp för en stund sen och ringde Jossra direkt som är i Sverige nu. Snart är hon hemma och då ska jag gå dit en stund och hälsa på. Ska också åka in till stan lite senare och köpa en sak.



    Gästblogg: Midia

    Hej alla Safis läsare!
    Midia här.
    Jag måste be er om en liten tjänst, för att det är såhär att jag har blivit antagen som kandidat till ett sommarjobb under Augustimånad där lönen är på 30000 kr.
    Japp ni läste rätt, trettiotusenkronor. Vad detta jobb går ut på är att jag under ca 4 timmar per dag ska städa på stökiga områden i Uppsala tillsammans med 1 till tjej och två killar, som just nu precis som jag krigar för att få lite röster OCH ÄVEN blogga om det.
    Det är nämligen så att det är 20 kandidater, 10 killar-10 tjejer, men bara 2 tjejer och 2 killar som kan få jobbet. Nu kommer ni in. Rösta på mig!
    Klicka på länken här under och sedan rösta. En gång per dag! Snälla snälla gör detta nu. Och jag kan lova er, att om jag vinner, så sätter jag igång en tävling på bloggen. En riktig supertävling, med ett superpris. Så rösta på nuuuuuuu!!! Kärlek till er!
    LÄNK TILL RÖSTSIDAN

    (H) Dagens köp

    Har varit på stan med Johanna och shoppat!

    Presentkort till ? ? ? ?


    Klänning från GinaTricot 49:-


    Leggings från BikBok 149:-


    + 2 leggings och 2 klänningar till mamma!

    Shopping day

    Godmorgon! Jasmin kom hit och väckte mig klockan 7 på morgonen. Hon skulle hämta en sak och sen dra till jobbet och jag kunde inte somna om, så ska åka ner till stan med nästa buss och shoppa lite nu när jag har pengar :D


    Jossrita

    Imorgon kommer Jossrita hem :D

    Igår..

    ..var jag med Jasmin och Amani. Kan berätta mer om gårdagen när jag har mer tid :)

    2 bilder från igår


    Kycklingsallad

    Ska ut nu och träffa Jasmin :)

    Middagen jag lagade idag: Kycklingsallad


    Onsdag

    Godmorgon! Äter frukost nu, biggaråer (körsbär) och tropisk juice. Ska bara ta det lugnt idag under dagen och senare på kvällen ska jag träffa Amani och Wafa.

    Igår gjorde jag inte mycket. Var med Jasmin och Bebisen under dagen och satt ute med Amani, Amira och några andra utanför mig och tog det lugnt på kvällen.

    Ska fixa min garderob nu som är kaos!

    Försöker uppdatera sen.

    Grattis Yeliz och Karismatic som fyller år idag.


    Karismatic - Listen to your heart

    Tisdag

    Är ensam hemma nu och har precis pratat i telefon med Jossra. Hon kommer äntligen tillbaks på fredag :D

    Tror Jasmin kommer hit snart och då ska vi gå till centrum. Måste ta ut pengar och fixa lite saker.

    Uppdateringen kommer inte vara bra de närmaste dagarna. Det är ganska mycket som händer nu, men ska försöka uppdatera lite då och då.


    Måndag

    Har varit med Jasmin och Serri idag.


    Besöksrekord

    Ännu ett besöksrekord!
    565 unika besökare och 714 sidvisningar.

    Spanien <3

    YES! Spanien vann :D

    Är hemma hos Lalesh nu. Hon packar sina kläder för hon ska sova hemma hos mig ikväll :D

    30 grader

    Värmen dödar!


    Sitter hemma hos Yeliz nu och vi har precis ätit.
    Ska snart börja röra mig hemåt i värmen. Kommer dö!

    Inget blev som planerat..

    ..så ska hem till Yeliz nu och sen promenera till centrum och äta. Föräldrarna kommer dra till Björklinge så ska hem sedan och njuta av ensamheten. På kvällen ska jag till Wafa och titta på matchen och någonstans där emellan ska jag även träffa Sirre och Marre :D


    10 knasiga skönhetsknep


    1. Pudra hårrötterna. När håret börjar kännas fett, ta fram en stor puderborste och doppa den i en dosa med löspuder. Slå av en gång mot handen och applicera sedan i håret. Pudret suger upp överflödig olja och inte kommer att märka att du inte har tvättat håret.



    2. Antihistamin mot rödflammigt ansikte. Om du lider av rödflammigt ansikte i flera timmar efter att du har tränat, ta en receptfri antihisatmintablett innan du lämnar gymet för att dämpa det röda.

    3. Bakpulver mot flammig brun-utan-sol. Om du misslyckats med appliceringen av brun-utan-sol, häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna.



    4. Superlim för att laga en nagel. I stället för att slita bort din nagel när den bryts, lägg lite starkt lim över sprickan. Måla sedan några lager med nagellack över för att dölja sprickan.



    5. Avokado som fuktgivare. Ta en mogen avokado, och mosa i en skål. Sprid ut avokadomoset över hela kroppen och låt verka i 20 minuter. Din hud kommer att bli babymjuk.



    6. Frys din eyeliner. Om spetsen på din eyeliner är yvig och smetar ut färgen på ögonlocken, lägg den i frysen i en kvart så kommer spetsen att bli hård igen.

    7. Använd tandkräm på finnar. Använd bara en liten klick och låt den ligga på finnen i en kvart för att absorbera överskottet på olja i huden.

    8. Blanda hudlotion med babyolja. Om du vill ha snyggt skimrande ben, blanda i en droppe babyolja i din vanliga hudlotion innan du applicerar.

    9. Värm upp din fransböjare. Om du har spikraka ögonfransar är det en bra idé att värma upp fransböjare genom att blåsa med hårtorken några sekunder innan du böjer fransarna.



    10. Ta bort förhårdnader med vaselin. Smörj in hälarna med rikligt med vaselin, sätt på bomullsockor och låt verka över natten.






    Källa: Frys eyelinern och pudra hårrötterna


    VM finalen

    Idag tävlar Spanien och Holland om vinsten i VM finalen 2010.

    Hoppas verkligen på att Spanien tar hem segern och vinner den fina pokalen.





    1930, Uruguay-Argentina 4-2

    1934, Italien-Tjeckoslovakien 2-1

    1938, Italien-Ungern 4-2

    1950, Uruguay-Brasilien 2-1

    1954, Vässtyskland-Ungern 3-2

    1958, Brasilien-Sverige 5-2

    1962, Brasilien-Tjeckoslovakien 3-1

    1966, England-Västtyskand 4-2

    1970, Brasilien-Italien 4-1

    1974, Västtyskland-Holland 2-1


    1978, Argentina-Holland 3-1


    1982, Italien-Västtyskland 3-1


    1986, Argentina-Västtyskland 3-2


    1990, Västtyskland-Argentina 1-0

    1994, Brasilien-Italien 3-2

    1998, Frankrike-Brasilien 3-0


    2002 Brasilien-Tyskland 2-0

    2006 Italien-Frankrike 5-3

    Källa: DN

    Söndag



    Har två alternativ:

    - Antingen hänga med Amelie och gänget till Fjällnora

    eller

    - Följa med släkten till Rullsand.

    Det lutar sig mer åt det första alternativet.



    Vad ska ni hitta på idag?

    Mest aktiva listan

    Godmorgon!

    Satte mig vid datorn och fick syn på detta.
    Kul att få vara med i topplistan över de mest aktiva.

    Inlägg 1900

    Justin Nozuka - After Tonight


    Godnatt! :)

    Besöksrekord

    Har haft besöksrekord: 182 unika besökare och 305 sidvisningar.
    Inte illa!

    Tyskland - Uruguay 3-2

    Har suttit hemma nästan hela dagen och pluggat lite till teorin. Tittade på Uruguay - Tyskland matchen och drog sen hem till Ghada och tittade på Madagaskar med Hamode.


    Middag

    Har ätit världens godaste risotto med tzatsikisås till middag..

    ..och körsbär till efterrätt


    Vem vinner VM?

    Vem tror du vinner pokalen?

    Spanien eller Holland?

    Godmorgon

    Vaknade nyss efter 11 timmars sömn. Det behövdes! Ska ta det lugnt idag under dagen och senare på kvällen ska jag titta på Uruguay - Tyskland matchen. Jag hoppas på att Uruguay vinner och kommer på 3:je plats i VM.

    Ska äta frukost nu!



    Hos Yeliz

    Är hemma hos Yeliz nu och zappar mellan alla kanaler på tv:n. Finns inget underhållande på tv. Är skit trött och det känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst, men ska försöka hålla mig vaken i några timmar till. Ska leka med Melissa nu :)


    Fredag

    Är inte den enda som är vaken i huset längre. Det är så tråkigt när alla sover och man är den enda som är vaken. Helt livlöst! Dött! Ska duscha nu, fixa mig och sen hitta på något roligt.

    Äppel-smulpaj

    Har bakat smulpaj för att sysselsätta mig med något.

    Redo för ugnen


    20 minuter senare

    10.51

    Känner mig inte alls trött längre! Har suttit vid fönstret och solat i ett par timmar.


    Power King

    Klockan är halv 7 på morgonen och jag har fortfarande inte lyckats somna. Dricker färskpressad mangojuice och tittar på tv. Ingen idé att sova nu så ska vara vaken hela dygnet. Om 2½ timme öppnar kiosken och då ska jag gå ner och köpa en kall Power King för att få lite mer energi.


    Dagens köp

    Svart tunika från Bikbok 49:-


    Blå/vit randig tunika från Bikbok 49:-

    Torsdag

    Var hemma hos Ghada tidigare idag där barnen var och bakade tårta. Var där en stund och tog sedan Eva med mig till stan och bjöd henne på McDonalds. Shoppade till oss båda och tog sedan bussen hem. Träffade Jasmin och vi gick till centrum där vi träffade på Zahra och Amani. Satt med dom en stund och gick sen hem till Jasmin och var där en stund innan vi tog ytterligare en promenad. Gick hem till Tagreed efter och kom nyligen hem. Ska snart äta och sen sova.

    Bilder från när barnen bakade tårta




    --> Ghada

    Får skjuta upp teori plugget till senare idag och ska istället hem till Ghada nu och umgås med Bebisen. Stackaren har varit i sjukhuset två gånger den här veckan för att han blev påkörd av en cykel och fick pannan spräckt :(


    Lady Gaga - Alejandro

    Teoriplugg

    Godmorgon! Hoppas allt är bra mer er.
    Vaknade för ca 10 minuter sen. Ghada ringde mig halv 11 och bad mig komma och äta frukost med dem, men lyckades somna om. Ska hoppa in i duschen nu och sedan plugga till teorin i en timme.


    Lagar mat

    Hej! Jasmin sov över här och vi tittade på filmen Obsessed (femte gången för mig). Vi lyckades somna efter klockan 5 och jag vaknade helt trött och sliten kl 13.

    Lagar mat nu till familjen. Det blir kycklingfilé, potatisklyftor och tzatsikisås med sallad till middag.

    Godnatt

    Är med Jasmin och vi har precis tittat på halva filmen Obsessed. Jävla Megavideo, som ser till att man måste vänta i en timme efter att man sett halva filmen. Vi ska försöka hitta någon annan hemsida där man kan kolla på filmen och sen ska vi sova. Godnatt!

    Sommaren 2009

    Holland - Uruguay 3-2

    Hej! Sitter hemma med Jasmin och Sesen och har precis tittat klart på matchen. Holland vann, och ser framemot imorn då man får veta vem de kommer möta i VM-finalen den 11 juli. Gissar på Tyskland!


    Riskutbildningen avklarad!

    Tillbaka från riskutbildningen! Det gick bra och vi blev godkända. En av kraven är att man ska vara muntligt aktiv under utbildningen och det var vi. Vi fick diskutera ganska mycket i grupper och säga våra åsikter om droger och rattfylleri i trafiken.

    Ska hem till morbror nu och äta middag :)



    Riskutbildningen

    Godmorgon! Ska på riskutbildningen idag och lära mig om riskerna med alkohol, droger och trötthet i trafiken. Utbildningen är från 13.30 - 17.00 och jag har ingen aning om vart stället ligger så måste åka tidigare hemifrån. Ska hoppa in i duschen nu, fixa mig och sen åka iväg :)


    It's complicated

    Ska titta på film nu och sen sova.
    Godnatt!

    Måndag

    Hej! Har suttit hemma nästan hela dagen och haft en fruktansvärd smärta i magen. Jasmin kom hit och höll mig sällskap en stund och fick mig att må lite bättre. Senare på kvällen träffade jag Yeliz och vi åkte med barnen till McDonalds och satt där en stund.


    Promenad

    Har varit med mamma på promenad :)

    01.32

    Hej! Kom nyligen hem från en kväll med släkten. Var först hemma hos min morbror och sen hemma hos Tagreed, som btw kommer vara bosatt i Gottsunda nästan hela sommaren.

    Ska sova nu för imorn ska jag vakna tidigt och ringa ett viktigt samtal och sen fortsätta med städningen. Alla dörrar och skåp ska rengöras och fönstrena ska putsas.

    Godnatt!


    Städdag

    Det blev ingen träff med Athena idag. Hon var tvungen att fixa lite saker inför hennes resa till Grekland. Har istället städat hela dagen, läst ut en bok och latat mig. Ska träffa Jasmin om någon timme och då ska vi kanske träffa Sesen, men först måste jag till centrum och handla hem lite viktiga saker.


    Smink- och produkthyllan

    Hade så mycket saker i hyllorna så var tvungen att rensa bort några saker. Passade även på att städa lite och få det fint därinne och det ser mycket bättre ut nu än innan :D


    L'oréal Paris Elvital Anti Breakage

    Det här funkar bäst till mitt hår.
    Älskar L'oréals hårinpackning.

    En pedantisk storasyster till en opedantisk lillebror

    En av många anledningar till varför jag blir mest irriterad på Mohamed!

    Söndag

    Var i Rickomberga hela dagen igår med Athena, Jasmin, Amelie, Hareg och Sasha. Vi tittade på olika filmer och lite på matcherna. Kom hem innan midnatt, lagade mat och somnade nästan direkt.

    Athena och Jasmin kommer hit om några timmar och då ska vi hitta på något. Ska in och duscha nu och städa hela huset efteråt så det blir rent och fint.

    Me and Sashii

    Är i Rickomberga

    Sitter hemma hos Athena i Rickomberga med Jasmin, Hareg och Amelie. Vi har precis tittat på Tyskland - Argentina matchen. Synd att Argentina förlorade med 4-0. Skulle hellre vilja se Argentina under semifinalen än Tyskland :/ Nu ska vi tagga inför nästa match som är om ca 2 timmar.


    Lördag

    Hej! Hoppas allt är bra med er. Vaknade ganska sent idag 10.30 (sent för att vara mig iaf) och idag har vi haft besök från min äldsta kusin, Sisam. Det är inte ofta hon är här så det var kul att få träffa henne. Idag ska dagen spenderas i Rickomberga, hemma hos Athena. Vi ska titta på matcherna och hitta på något kul.


    Eclipse

    Är hemma igen från bion. Filmen var väldigt bra! Inte bättre än 1an men definitivt bättre än 2an och lite mer humoristisk var den också.


    Tidigare idag var jag med Jasmin i centrum. Vi gick förbi biblioteket och åt i Burger Inn. Serri höll oss sällskap en stund och sen gick vi hem till mig.

    Ska passa på att uppdatera bloggen mycket oftare med mobilen nu när det bara kostar 1 kr/dag att surfa fram till sista augusti.

    Mobil blogg

    Sitter i biosalongen nu med Tagreed och ska titta på Eclipse. Hoppas den är bra!


    Eclipse..

    ..med Tagreed idag :D


    Jaazymaiin

    Hej! Har varit med Jasmin i några timmar idag. Vi gick förbi centrum och handlade lite saker som chips och energidrinkar och sen gick vi hem till Jasmin och satt i köket och pratade. Hennes pappa kom hem och trodde jag drack öl hemma hos dom. Han tycker väl energiburken och ölburken ser likadan ut :P haha vi gick ut och promenerade en stund och gick sedan hem till mig. Följde med Jasmin halvvägs hem och gick sen hem till Ghada. Kom nyligen hem och ska sova nu.
    Imorn ska jag och Jasmin vakna tidigt och dra till kullarna och sola. Mina axlar är svarta och min rygg är vit så det ska fixas imorn med att sola när det är som varmast.

    Helt trötta på livet på väg hem från Finland 2/10-09


    Dagens köp

    Har varit på stan med Lalesh och shoppat lite :)

    Skor från H&M 99:-


    Sjal från VeroModa 50:-


    Väska från Cubus 89:-



    Tröja från H&M 99:-


    + En svart strapless BH från H&M för 75:-

    Tidig morgon

    Har varit vaken sen två timmar tillbaka och pratat med Lalesh. Vi ska snart åka in till stan och då ska jag leta efter nya skor :D

    En frustrerad bebis!

    Min blogg har blivit bombad av kommentarer från Amelita. Hon förtjänar en länk! 
    Dagen har spenderats hemma hos Ghada. Nadia var med mig en stund där och monterade den nya bebisens säng. Duktig Näädii! Den nya bebisen, som kommer heta Maya, är beräknad att komma om 1½ månad. Vi åt fiskgrätang fylld med broccoli, hängde lite där och sen följde jag med Nadia till bussen. Väl tillbaka hemma hos Ghada var det bara att fortsätta flytta lådor och packa upp allt och vi blev nästan klara. Det är bara ett rum kvar som måste fixas..

    Hämtade Bebisen från dagis idag och så fort vi gick ut från dörren började det spöregna, så lyfte upp honom och sprang till närmaste port och väntade där tills regnet lugnade ner sig. Har aldrig sett han såå arg! Han skrek sönder sig och började svära åt regnet: FÖRSVINN JÄVLA REGN! SLUTA REGNA! DUMMA REGN! Det var lite kul att höra en 2 åring skrika sådär, helt arg och frustrerad.


    RSS 2.0