Hayats födelsedag

Ikväll har vi firat Hayats 24 års dag i restaurangen Aalto's. 


Flustret

Igår kväll blev det en utgång med tjejerna för att fira Hayats födelsedag i förväg, att Jossra fått en fast anställning och att grymma Wafa vann årets stylist i Uppsala 2015. 





Lördag

Ikväll blir det utgång med tjejerna :)


Onsdag

Har haft ett långt arbetspass idag och är nu på karateträning med Nathan. 


Taco Bar

Hade öppning på jobbet idag (kl 6.15), så var helt slut när jag slutade kl 15 fast jag tog en powernap med barnen på jobbet, men samlade på mig lite energi hemma och gick och åt middag med Murad och Rafa i Taco Bar. Ska kolla på någon serie nu och sen sova. 



(DV) Lördag

Har varit på stan med Kicki idag och hämtat ut en ny telefon, IPhone 6, och shoppat lite. Senare på kvällen blev det en 1 1/2 timmes powerwalk med Shahed.


TRX

Ska snart iväg o testa mitt första TRX pass med Titti där man tränar med hjälp av remmar och använder sin egna kroppsvikt som tyngd. Det här blir fjärde dagen i rad jag tränar. Imorgon blir det verkligen en vilodag! 


(DZ) Söndag

Har haft fullt upp hela dagen. Åkte iväg tidigt på morgonen och tränade mitt tredje pass sen helgen började. Och sen samlades hela familjen och åt grillad mat. Efter åkte jag ner och träffade Jossra, Hayat och Peyman i Storken och sen åkte jag förbi Jasmin för att säga hejdå innan hon drar tillbaks hem till London. 


Lördag

Idag har vi haft fina Dalal på besök. Träffade upp henne efter gymmet på stan och åt lunch i Fugu och sen åkte vi hem till mig en stund. Åkte förbi Jossra efter och nu är jag på jobbet med Kevin och tvillingarna. 



(D) Månadens glossybox

Denna box innehöll ett rosa läppbalsam, läppstift från MakeupStore, ansiktspeeling, glitter eyeliner och tandkräm från Oral-B. 


(DZ) Stockholm

Ikväll har det blivit en roadtrip till Stockholm med Jasmin, Athena och Amelie. Vi plockade upp Iman och åkte till Stureplan och fikade i Espresso House. 


RSS 2.0