Möhippa

För att se fler bilder från Wafas möhippa scrolla ner lite då jag har tidsinställt ett inlägg :)
 
 
 

Amanys födelsedag 21/12-13

För några veckor sedan firade vi Amanys födelsedag hemma hos Iman. Har inte uppdaterat ordentligt på länge så tänkte passa på nu när jag har lite tid och motivation över. Så här kommer en bildbomb från den dagen!
 

(G) (A) Aqua kiss

Fick två presenter från Iman och Mohamed från deras resa till London. Victoria's Secret Aqua Kiss mist som jag hade önskat mig och en nyckelring på Big Ben. Nu har jag både Eiffeltornet och Big Ben :)
 
 

(G) Dagens köp

(Tidsinställt) Åkte till Täby Centrum idag efter skolan med Johainna och shoppade lite nytt till garderoben varav en klänning är till Wafas bröllop på lördag :)
 
GinaTricot 199:-
 
GinaTrcot 49:-
 
GinaTricot 99:-
 
GinaTricot 33:-
 
 
Solo 275:-
 
Sephora 10:-/st
 
Sephora 112:-
 
GinaTrcot 299:-
 
Cubus 299:-

(G) Wafas möhippa

(Tidsinställt) Idag överraskade vi Wafa med en möhippafest. I en veckas tid planerade vi att ordna upp en möhippa för Wafa och idag var dagen kommen. Hon blev kidnappad från jobbet och blev tagen till hennes lägenhet där vi tjejer väntade på henne. Vi hade ordnat och fixat med lägenheten och gjort det jättefint där. Hennes min när hon kom in var priceless. Hon blev så sjukt överraskad och vi lyckades så jävla bra med allt. Vi alla hade djävulshorn på oss hela kvällen. Vi fixade uppdrag hon fick göra, där ett av de var att ta på sig en outfit från hans kläder, och senare på kvällen åkte vi till Radisson Blu där vi åt middag och sedan gick vi vidare till Edenbergs, Terassen och sist till BJ :)
 
 

Ciaté Feathered Manicure

Fick mina naglar fixade idag av Johainna. Har nu coola fjäder naglar! :D



Termin 6

Började termin 6 idag och var på kursintroduktion på morgonen. Den här kursen kommer vara såååå jobbig och jag kommer knappt ha något liv. Har just nu 42 frågor jag måste besvara till på torsdagens seminarium. Vill skjuta mig själv! Jobbade efter introt och har sedan bara varit hemma och pluggat som en dåre. Ska sova nu och fortsätta imorgon. Ska upp tidigt och åka till verkstan för att serva bilen och sen vidare till skolan på föreläsning och därefter hem och plugga resten av dagen :/

(G) Måndag

Jobbade idag i förskolan och träffade därefter Johainna. Vi åkte och hämtade hennes bil från verkstan och åkte sedan till Slavsta och hängde där en stund. 


(D) (S) Roadtrip

Har varit på en lång roadtrip med Johainna idag. Tre städer på ungefär tre timmar. Hämtat en vän från Arlanda som vi lämnade av i Västerås och sedan svängde vi förbi Enköping på vägen hem. Den nya bilen slukade en hel tank idag, fan vad jag saknar min diesel Peugeot :( som aldrig svek mig och som såg till att vara snäll mot plånboken. När jag köper en ny diesel bil så blir det aldrig mer bensin för min del :/


(G) Fredag

Skippade att arbeta i förskolan och åkte istället med Johainna till Boländerna för att fixa lite saker till den nya bilen och hon lämnade in sin till verkstaden. Hon fick låna min bil sen och fick lämna av mig till jobbet. Jobbade med N&P i två timmar och Hamode fick följa med mig till jobbet och leka med pojkarna. Senare på kvällen träffade jag Kicki så åkte vi hem till Wafas lägenhet och kikade in hennes nya walk-in-closet. Den var dödlig! Aldrig sett något finare rum någonsin. 


När jag fick tillbaks min bil så åkte jag och träffade en vän en stund. Kom precis hem och ska sova nu :)

Torsdag

Hade redovisning idag och avslutade ännu en kurs. Är nu klar med termin 5 och börjar termin 6 på förskollärarprogrammet på tisdag. Bara ett år kvar nu! :D 

Har jobbat efter med pojkarna och ska nu åka iväg och träffa en vän en stund. Imorn jobbar jag igen med pojkarna och då ska Hamode få följa med till jobbet :)


Ny bil

Köpte en ny bil igår :) 
Renault clio - 01


Johainna 22 år

Grattis min fina vän på födelsedagen <3 Ingen har funnits där för mig så mycket som du och för det kommer jag för evigt vara tacksam. Min räddare i nöden som alltid räddar mig från de knäppa situationerna jag nästan alltid utsätts för <3 ❤️ 


(G) Söndag

Vart med om lite oväntade saker idag. Åkte till Arlanda för att hämta en vän med pappas bil men bilen bröt ihop mitt på vägen. Ringde Johainna som kom och räddade mig så åkte vi till Arlanda och lämnade bilen kvar på E4an. Vi försökte få igång bilen igen på väg hem från Arlanda men lyckades inte. När vi kom fram till Gottsunda så körde vi runt lite med en 4 hjulsdriven jeep som sladdar väldigt mycket. Kom hem nyss och kommer nog inte ta mig ut på E4an nu på minst en vecka!


(S) Enköping

Har varit på en arbetsintervju om en barnvaktstjänst idag och jag fick jobbet. Åkte därefter till Enköping och hängde lite där med en vän :)


(G) Äventyr

Träffade Jossra och Sandra igår hemma hos Jossra en sista gång innan hon åkte iväg till Thailand på semester. Johainna hämtade mig strax innan midnatt så åkte vi runt med bilen och plockade upp en vän. Vi åkte till ett bygglager mitt på natten och provade att köra en truckbil. Det var så kul att försöka styra den jäveln och krocka in i saker och att bli hissad upp till taket. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Hon är så knäpp, Johainna, med sina kommentarer och handlingar. Bästa <3


Trött..

Vaknade sent igår. Har verkligen tagit vara på julledigheten och sovit ut flera dagar i rad. Åkte till Jossra på kvällen och var där i några timmar. När jag kom hem var Johainna hos mig och hängde med min mamma och syster. Gick ut igen och skjutsade Jossra och Sandra till stan och åkte sen hem igen. Somnade runt tre och vaknade sent idag igen och var hur trött som helst. Har precis börjat piggna till lite. Har hur mycket plugg som helst men ingen ork eller motivation alls, men måste verkligen ta tag i plugget imorgon! 


(A) Körning

Har åkt förbi Husby en stund på kvällen och sen svängt förbi Stenhagen innan jag åkte hem igen. Var med om en bilolycka någon dag innan jullovet började och min bil förstördes helt efter krocken. Blev lite traumatiserad efter det så har haft Johainnas bil några gånger och bara kört så mycket som möjligt för att bli mer säkrare på min körning. Har min pappas bil nu tills jag köper en egen, som jag ska göra nästa vecka, men vill inte ta ut den på motorvägen så lånar hellre Johainnas bil de dagar jag behöver åka längre sträckor. Idag var första gången jag körde helt själv en längre sträcka och det gick mycket bättre än förväntat :)

Kommer sakna min favoritbil <3 :(

Injera

Igår åkte jag med Amelie och Jasmin till Stenhagen hem till Jasmins familj och åt injera. Så gott! Lämnade av Amelie sedan till Gottsunda och plockade upp Kicki så åkte vi hem till Wafa och Hussein och tittade på filmen Crash som jag hade en skoluppgift om där jag skulle besvara några frågor om filmen. 


Vaknade tidigt idag och åkte till jobbet. Ska hänga lite med Nathan i några timmar till och senare idag ska jag ta itu med resten av skolplugget med Kicki i Blåsenhus. 

Nyårsdagen

Fick vakna tidigt idag och hämta Johainna från stan och sen har vi hängt hemma hos mig. Ska snart iväg för att träffa Jasmin och hjälpa henne med tvätten och sen hänga med Wafa och Hussein :)


2014

Gott nytt år :D


RSS 2.0