Mobilen

Mitt nyvakna lilla troll! Han försöker ta våra telefoner hela tiden. Han älskar att ta ut alla kort från mobilskyddets fack 😂

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag har läst din blogg ett tag och har en fråga om ditt efternamn. Är alla med ditt efternamn släkt med varandra? Finns flera här i Uppsala. Vilket fick mig att tänka på det. Är Almasri samma efternamn fast annorlunda stavning? I så fall är ni väldigt många. Jag kände en kille från skåne och hans mamma har samma efternamn som du.Jag tänkte att de i Uppsala med det efternamnet kanske är hennes släktingar. Men jag vet inte ens om det stämmer att alla ni som har efternamnet är släkt.

Stämmer det är ert ursprung är från Egypten från början? Eftersom Elmasi betyder the egyptian



Svar: Hej. Det stämmer att vi ursprungligen är från Egypten. För tusentals år sen så fanns det tre bröder från Egypten som delade på sig. En flyttade till Palestina, en till Saudiarabien och en till Syrien. Alla bröder behöll efternamnet och skapade sina egna rötter i de länderna. Jag är släkt med de som tillhör Palestina, även om stavningen är Almasri, Elmasri, Almasry, Elmasry... alla stavar olika! Många från Almasri i Uppsala är även från Syrien, de räknas inte som släkt.
Safi Elmasri

2018-12-28 @ 02:38:14
Postat av: Anonym

Vad söt han är. Han liknar dig.

Svar: Tack så mycket. Får dock sällan höra att han liknar mig. De flesta säger att han är lik hans pappa 🤣
Safi Elmasri

2018-12-28 @ 02:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0