3/5 - 09

Dag 5 i Milano
Igèr

Vi traffades alla utanfor Duomo och rorde oss till en glassbar. Vi alla kopte glass och sen fick vi egen fri tid. Vi tjejer gick till H&M, kòpte en t-shirt, och sedan gick vi till affaren Oushu och handlade lite saker :) Vi traffades utanfor Duomo igen lite senare och so okte vi alla till matchen tillsammans.




Po vag till matchen














Fotbollsmatchen Inter - Lazio. INTER VANN med 2-0 och vor svenska stolthet Zlatan Ibrahimovic gjorde ett av molen :) Det har var faktiskt det roligaste vi har gjort under hela resan till Milano. Det var DUNDER !!
Adi hejade po Lazio och hade en Lazio halsduk po sig, men vi satt po Inters sida och hejade po de, so jag tror monga gav Adi mordarblickar, so han tog av sig Lazio sjalen hahaha och vogade inte ta po sig den igen.







Zlatan :D











Po vagen hem efter matchen var skit kul. Vi traffade po nogra svenskar och alla satt och sjong svenska lotar och skrek att vi var svenskar. Vi har so kul nar vi inte ar med vora italienare, for att so fort vi ar med de so blir det bara dolig stamning. Jag, Nadja, Madde och Johanna har haft oturen att fo hamna hemma hos 92:or och de ar fan skitungar som moste go hem tidigt och inte for vara ute sent. Vi hade planerat igor att vi alla skulle go ut efter matchen. Vi fixade skjuts hem och allt det dara so att det inte skulle vara ett problem senare. Vi pratade med alla om att vi skulle fo skjuts och att det var klart. Italienarna sa att det var bra och helt okej fòr deras del. Nar vi val kommer till na ville, eller vad fuck det heter (det ar en stor gata med kanske 100 stycken olika barer/pubar och nattklubbar) so ar klockan 00, och do hade italienarna sagt att vi skulle hem halv 1 eftersom de inte fick vara ute. Det betydde att vi inte skulle hinna gora ett skit och alla blev skit irriterade och det blev bara dolig stamning.
Vi har so mycket planerat under dagen, men vi vill ha kul under kvallen ocksè. Alla andra svenskar for vara ute hur mycket de vill for de bor med aldre italienare, och de for gora saker, medans vi moste sitta hemma och ha trokigt. Igor blev det katastrofalt mellan Athena och hennes italienare Serena. Serena skrek po henne och slog henne. Athena ville go ut med oss, men det ville inte Serena, och Athena envisades, so Serena ringde hennes mamma och de fick bokstavligen talat dra hem Athena. Sodar gor man inte. Lot oss fan ha kul nar vi val àr har. Vi ska ando hem om nogra dagar. Italienare ar so fucking storda i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Jossra

2009-05-03 @ 10:47:18
Postat av: Jossra

HAHA fan vilken idiot slår atti :p

2009-05-03 @ 10:47:59
Postat av: Paula

SNYGGING Safi!! :)

Haha fan vilken otur ! :( :O Dom verkar helt störda!

2009-05-03 @ 19:50:05
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Safi

Jossra: Ja riktig idiot !!

2009-05-03 @ 23:57:43
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Safi

Paula: Tack :D vi har haft riktig otur har, fett trokigt ibland !!

2009-05-04 @ 00:01:08
URL: http://safiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0