Finland (Åland, Mariehamn) + Cosmo

Hej  bloggen :) Igår vaknade jag och Madde av att väckarklockan ringde 4.40. Madeleine blev skit arg och grabbade tag mobilen och kastade den på mig. PSYKOS. HAHA sen så somnade vi om och snoozade till 5.15. Vi gick upp och tog det lugnt, åt frukost och drack capucciono och bara pratade om allt möjligt. Sen när Silvia vaknade kl 6 började vi fixa oss och i slutändan så vart vi så stressade och sprang till bussen utan att jag hade hunnit ta med mig mina cigg. Det löste sig sen i alla fall! Vi tog bussen 6.30 och mötte allihop kl 7 utanför Willys (Celsiusskolan) där vi skulle ta bussen till båten. Vår italienska lärare Jordan följde inte med på kryssningen så jag och Madeleine fick ta ansvar över italienarna under hela dagen. Vi kom fram till båten runt 9 tiden, checkade in, och sen åkte vi båten i två timmar. Sprang in till taxfreen flera gånger och köpte godis till familjen och lite annat :P Många började dricka redan då, och det var skit kul på båten.

Men när vi kom fram till Åland så var det inte lika kul. Det var skit tråkigt där. Vi gick runt på stan, där det by the way inte fanns något att göra. Var med Nadia hela tiden och gick fram och tillbaks, vi satte oss på ett café och bara pratade, och sen gick vi till ett spelcasino och där spelade jag lite, men vann ingenting i slutändan, för när man väl vinner något så vill man bara fortsätta spela. Väldigt beroendeframkallande. Båten gick från hamnen 17.30 (18.30 finsk tid) så vi började röra oss dit runt 16 för att vi inte hade något att göra och bara väntade där vid hamnen till 17.30. Italienarna droppade in lite i taget till hamnen och jag ville göra något roligt. Jag sa till alla att jag skulle bjuda på en drink om jag fick spruta parfym in i deras mun. Alla bangade, förutom Jacoppo. HAHAHA så jag sprutade parfym i hans mun :D :P och när båten anlände så köpte jag en pärondrink till honom.

Båtturen tillbaks till Sverige var DUNDER! Alla drack och det var perfekt stämning. En kvinnlig alkoholist kom fram till mig, Adi och Madeleine när vi satt uppe på däck och pratade med oss om hennes livsproblem. Sjuk kvinna! Senare mot kvällen så kastade samma kvinna vin på hela Athena HAHAHA. Det var sjukt roligt och alla var på jätte bra humör. När vi gick av båten gick vi till bussen som skulle skjutsa oss tillbaks till Uppsala. Nadia mådde lite dåligt och spydde ganska mycket i bussen så alla blev nedstämda och alla nyktrade till så det var inte lika roligt längre eftersom alla försökte hjälpa Nadia. Det löste sig i alla fall sen..

Vi hade varit helt taggade på att dra till Cosmo på kvällen, men eftersom vissa saker hände så var inte alla taggade längre, men vi gick dit ändå i slutändan och bara satt där och chillade för italienarnas skull. Jag var ganska trött så vid 23 så drog jag med mig Silvia och vi åkte hem och jag somnade runt kl 1.

Detta var vad jag gjorde igår. Nu kommer det en massa bilder!

I bussen påväg till Viking Line!








I båten påväg till Finland!













I
Finland (Åland, Mariehamn)





Vi sket fullständigt i dieten igår, och det första vi gjorde när vi kom fram till stan var att äta en hamburgarmeny på Hesburger.







I båten påväg till Sverige!













Bussen påväg till Uppsala.






I Cosmo.






Kommentarer
Postat av: Anonym

man blir fett avundsjuk::( haha vill också !

2009-10-03 @ 23:36:39
Postat av: Safi

hahahaha båtresan var dunder!

2009-10-05 @ 18:50:05
URL: http://safiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0