Årshoroshop för Vågen

23 september till 23 oktober

VARDAG:

2010 blir helt klart lite mer intensivare än vad 2009 någonsin var. Farten är väl ganska måttfull i början av året men ökar succesivt. Så när vi under december månad skall summera året så kommer du att känna att detta var året då "allt" hände. Trots den hektiska året kommer du att få en ganska skön och avkopplande sommar med stor chans till avkoppling och till mycken egentid. Under oktober kommer du att ställas inför en del svåra vägval som påverkar dig under många, många månader framåt.

KÄRLEK/RELATIONER:

Ger du dig själv bara en rejäl chans så kommer det att vara ett ganska omtumlande år. Ett år med intensiva perioder speciellt i slutet av sommaren. Paus eller uppbrott kan visa sig vara en del av detta men inget säger att uppbrottet behöver vara fullständigt permanent. Andra halvan av året kan med lite eget arbete och passion visa sig vara riktigt bra.

PENGAR/ARBETE:

Lyckades du hålla i pengarna förra året så sitter du i en riktig guldsits under 2010 då flera möjligheter kan öppna sig för dig. Om du känner för att spela lite då och då så har du minst vinstchanser i maj. Så just då skall du kanske spara pengarna eller använda dem till något annat än spel.


Är du intresserad av att veta hur ditt år kommer se ut?

Klicka in här:
Afrodite och ta reda på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0