29/12 - 08

Har varit på en demonstration på stan idag med Jossra. I 3 dagar så har Israel bombat befolkningen i Palestina, ca 300 stycken har dött och över 1000 människor har skadats, så vi var där för att stötta Palestina, mitt hemland.
Vi gick förbi Storken en stund efter demonstrationen där vi träffade Zelal och några andra.
Efter att vi var i Storken så gick jag och Jossra på bio. Vi såg filmen Mamma Mia, den var helt okej men det var för mycket sång och musik i filmen.



Handlingen:

Donna är en självständig ensamstående mamma som äger ett litet hotell på en av Greklands mest idylliska öar. Nu står hon i begrepp att släppa taget och dotter Sophie som bestämt sig för att gifta sig. Till Sophie bröllop har Donna bjudit in två av sina bästa väninnor - den praktiska och frispråkiga Rosie och den förmögna Tanya, som har många skilsmässor bakom sig. Som unga spelade de tre väninnorna i bandet Donna and the Dynamos. Också Sophie har bjudit tre gäster - men i hemlighet...

Sporrad av en längtan att få ledas fram till altaret av sin riktiga far, har Sophie bjudit in tre män ur Donnas förflutna, män som alla besökte detta paradis i Medelhavet tjugo år tidigare. Under 24 kaotiska, men ack så magiska timmar, kommer nya kärleksrelationer att uppstå och gamla åter knytas, på denna frodiga ö full av möjligheter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0